UNWANTED MARRIAGE/with Justin...

By sleepyandmind_

20.7K 1.1K 127

В един свят на интриги и лъжи, кралското семейство е изложено пред вземането на важно решение, наложено от ра... More

Учасници
1 част
2 част
3 част
4 част
5 част
6 част
7 част
8 част
9 част
10 част
11 част
12 част
13 част
14 част
15 част
16 част
17 част
18 част
19 част
Q&A
20 част
21 част
Q&A
Съжалявам.
22 част
24 част
25 част
26 част
27 част
28 част
ПРОДЪЛЖЕНИЕТО!!!
...
Нова история

23 част

575 36 2
By sleepyandmind_

Гледна точка на Кая:

Събудих се рано сутринта. Знаете, вчера Джъстин ме изненада със закуска редно е и аз да върна жеста. Истината е, че той беше наистина много сладък с това, опитвайки се наистина да станем приятели и аз наистина го оценявам. Иии мисля, че наистина вече започвам ама на истината истината, започвам да го харесвам някак по по-истинския начин. Добре стана много истина...
Слязох долу. Всички прислужници си бяха по стаите, защото знаеха че принципно закуската е в девет, а сега е 7:30.

Нямах никаква идея как се готви. Това наистина не беше нещо, което можех. Още по трудното нещо беше, че не откривах никакъв тиган. В тази кухня има 100 шкафа по дяволите. Ха. Намерих го. Извадих го и го сложих на котлона, а точно над котлона имаше рафт с разни работи и там седеше олиото. Поляха малко...постарах се да е малко и тръгнах към хладилника за яйца. Може би щях да ги направя под формата на усмихнато човече. Взех 2 яйца и отидох към котлоните. Сложих яйцата и зачаках.

Чаках, чаках, но тези яйца не се готвеха. Отидох и погледнах все още седяха такива каквито ги бях оставила. Погледнах към бутончетата и сега се сетих. Браво Кая. Не си пуснала котлона. Как очакваш да се изпържат.

*

Добре вече бяха готови и ги сложих като очички и там сложих някакъв кренвирш, който да е като усмивка и тръгнах бързо към стаята му.

Влязох вътре и го видях да спи на леглото. Оставих чинията на шкафчето и легнах до Джей галейки го. Опитах се да съм възможно най-ниска за да не го ядосам.

- Джееей.. - казах тихо и го погалих по бузата. - Събоди се. - той отвори очите си и аз се усмихнах широко.

- Имаш хубава усмивка, но тя ме плаши. - отговори той сънено и си потърка очите.

- О, аз, така де, съжалявам. Просто...направих ти закуска. - изговорих набързо и станах показвайки шедьовъра на шкафчето му.

Той се изправи и погледна тъпо.

- Това какво трябва да е?

- Как какво? Усмихнато личице. - Джъстин се засмя и аз погледнах към чинията....Може би наистина не изглеждаше като такова а по скоро като онова конфузното емоджи или там каквото е...сещате се. Засмях се с него и той ми направи жест да отида към него. Аз легнах и той ме придърпа към него и ме прегърна.

- Благодаря ти! - каза той в ухото ми и след това зарови главата си в косата ми.

- Да, но трябва да я изядеш,  защото ще изстине.

- Следмалко.

*

Беше вече вечер. Знам...много бързо, но просто...много скучно. Седях си в стаята и нищо не правех. Гледах през прозореца, четях книга, гледах си на телефона, но наистина беше много безинтересно.

Изведнъж в стаята ми нахлу Джъстин с роза в устата си и някакво смешно облекло , но най ме впечатли мексиканската му шапка.

- Милейдиии!!! - изпя той силно и аз го погледнах и се засмях.

- Какво по...

- А..а..а без лоши думи...или няма да получиш Тако билети.

- Моля?

- Сериозно ли не знаеш? Днес е деня на такото. На центъра има лунапарк и ние отиваме там. Ще ядем само тако, ще спечелим играчки тако и ще се возим на влакчето на такото!!! Ще бъде велико! - извика и аз се засмях. Изглеждаше като малко дете, което искаше да ходи на лунапарк. В случая Джъстин отивайки на карнавала на Такото. - Идваш ли или да викна Пресли? Той не харесва този ден, но все пак...

- Идвам! - казах бързо и хванах протегнатата му ръка. Той я целуна и се хванахме като двойка. Излязохме от вкъщи и се качихме в колата. През целия път Джъстин не спря да пее мексикански песнички и да кажа беше малко изнервящо, но и забавно как той не знаеше никакъв испански...

Стигнахме и имаше доста хора, носейки като шапката на Джъстин. Честно да кажа беше много забавно.

Влязохме в някакъв ресторант...пак за Тако и там беше много хубаво и приятно.

- Ъъъ...какво ще ядеш? - попита ме той и аз се засмях, защото тук всичката храна беше тако и нямаше кой знае какъв избор.

- Тако? - отговорих аз и се засмях.

- Добре значи с месо на скара 2. - каза Джей и сервитьора си тръгна.

- Честно благодаря ти много. Никой от семейството ми не харесва този ден. Дори и Александрия също не го. Идвах сам. Беше скучно...знаеш...

- Защо Александрия не го харесваше? - попитах.

- Защото...знаеш...не и харесваше такото, едни замалко да и подпалят косата и краката я бяха заболяли от токчетата, когато идвахме и ходехме много.

- Оу. Аз мога да кажа, че е доста забавно и ми харесва.

- Наистина ли?

- Да интересно е. Принципно майка ми беше от Мексико. Но наистина не знаех, че днес е деня на такото, защото не се интересувам вече от това.

- Наистина ли майка ти е от Мексико?

- Да!!! - отговорих и той ме гледаше с усмивка.

- Това е великолепно.

- Да... донякъде. Не познавам никой от роднините си там. - казах и се загледах в нещата, които ни сервираше сервитьора.

- Не се разстройвай и сега. Няма смисъл.

- Прав си. - отговорих и го погледнах с усмивка. - И аз ти благодаря.

*

Прибрахме се вкъщи и наистина беше яка вечер. Тръгнах да влизам в стаята си, но Джей ме спря на вратата.

- Мислех, че ще е по-добре ако отново спиш при мен. - каза той и аз се усмихнах. Не бях спала в стаята си от три дни.

- Ами...добре. - отговорих. - Ще се преоблека и ще дойда.

- Ооо стига...Моите дрехи ти седят по-добре.- рече Джей и ме дръпна към стаята си. Затвори вратата и облегна гърбът ми на нея. Застанахме близо един до друг. - Кая... - каза той шепнейки. - Нуждая се от теб. Мисля си, сънувам те, искам те. Моля те. Довери ми се тази вечер. Бъди моя тази вечер. Бъди моя завинаги. Моля те.

Гледахме се право в очите и той тръгна да ме целува. Аз отвърнах и езиците ни започнаха да танцуват техният танц. Джъстин хвана крайчетата на блузата ми и започна да я дърпа нагоре.

- Джей... - изстенах аз между целувките.

Той махна блузата ми и аз не знаех какво да правя. Той ме целуваше по врата и надолу и засмука кожата при ключицата ми. Аз наистина не издържах и това беше толкова добре. Можех да кажа, че той е най-добрият. Той се отдръпна назад и свали тениската си, след което ме вдигна поставяйки ме на леглото. Джей свали и късите ми панталони и аз останах само по бялото си дантелено бельо.

- Винаги съм искал да видя мое момиче с дантела. - каза Джъстин. - Александрия носеше само коприна.

Мога да кажа, че не ми стана приятно при споменаването ѝ и исках да се измъкна от тази ситуация, защото знаех, че няма да му харесам.

- Не мога сега. - добавих, но той не ме чуваше, защото беше зает да поставя целувки на всяко милиметърче от корема ми. - Джъстин не мога! - казах по-силно и той ме погледна.

- Защо не?

- Защото не съм готова. - казах по-грубо.

- Ааа... - измрънка той под носа си и се изправи. - Забрави това.

Той взе тениската си и я облече и излезе от стаята. Мога да кажа, че не изглеждаше много доволен.

...

---

Здравейте! Това е главата за днес. Дано да ви е харесала 😘

Харесайте и коментирайте ❤

Главата е написана от А.

П.с Тази книга ще има продължение така, което ще е наистина вълнуващо и неочаквано и се надявам да ви хареса, защото може скоро да е финала на тази.... Не знам❤❤😂

( За новата книга:
Героите ще са от Riverdale така, че ако има техни фенове...може да четете ако искате.
Ще излезе може би април...)



Continue Reading

You'll Also Like

89K 5.6K 33
Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Чувала съм този израз доста пъти, но дали това, което гласи, е вярно? Може ли изживяната болка да ни нап...
4K 371 26
Първа книга от поредицата "Корумпирани" Тереза Срамувах се, че дадох сърцето си на човек, който не умееше да различава доброто от злото и накрая прос...
67K 2.6K 51
Том Сицилиано - 29 годишния преуспяващ мъж в кариерата си на учител принуден да се премести в малко градче само заради семейните желания на баща си...
15.9K 771 27
¶НОВАТА КНИГА Е В ПРОФИЛА МИ¶ ‼️Тази история не е като другите! Защо ли? Защото в тази история се доказва, колко жесток е света, колко лоши хора има...