UNWANTED MARRIAGE/with Justin...

By sleepyandmind_

20.7K 1.1K 127

В един свят на интриги и лъжи, кралското семейство е изложено пред вземането на важно решение, наложено от ра... More

Учасници
1 част
2 част
3 част
4 част
5 част
6 част
7 част
8 част
9 част
10 част
11 част
12 част
13 част
14 част
15 част
16 част
17 част
18 част
19 част
Q&A
20 част
21 част
Q&A
Съжалявам.
23 част
24 част
25 част
26 част
27 част
28 част
ПРОДЪЛЖЕНИЕТО!!!
...
Нова история

22 част

537 36 2
By sleepyandmind_

Гледна точка на Кая:

Какво означава, че ще си платим. Аз наистина не разбира.

- Тази е откачена. - каза Джъстин и Пресли се засмя. - Не знам как си бил с нея Прес.

- Добре вече не е смешно. - отговори Пресли и аз се засмях.

- Искате ли да излезем? - попитах аз и те кимнаха.

Излязохме и решихме да отидем в някакво кафене, което не беше толкова далече. Седнахме и те започнаха да си говорят за някакви коли. След минути при мен дойде едно малко бебе и аз толкова му се зарадвах.

- Къде е твоята мама? - попитах с бебешки глас и една жена дойде усмихвайки се.

- Пак тръгна където си пожела. Кристина трябва да слушаш мамо. - каза тя и аз се усмихнах. Станах и вдигнах детето. 

- Искате ли да отидем ето там на градинката? 

Жената се съгласи и се запътихме.

- На колко е?

- На 1 годинка. - каза тя и погали главичката и.

- Много е сладка. Кристин - хубаво име.

Жената седеше пред мен и ми се усмихваше.

- Много ще ви отива едно детенце, Кралице. - каза тя. - Може ли да ви снимам?

- Да разбира се.

Тя ни снима.

- Как се казвате?

- Вероника. - отговори ми тя.

- Беше ли те страх докато беше бременна? - попитах аз.

- Бременността ми беше наистина труда. Аз имах много проблеми. Първо едвам забременях имаше моменти, в които се чудехме дали наистина има бебе в корема ми или няма, а в края когато трябваше да я раждам беше и спряло сърчицето. Наистина беше много трудно. Но сега се радвам че всичко е наред и това е.

- Това наистина е много тъжно. Не сте го заслужавали. - казах и я прегърнах с насълзени очи. - Ти наистина си много силна жена.

- Благодаря ви. - отговори тя също с насълзени очи.

- Ти си най-прекрасното бебе. Знай, мама много те обича и не трябва да бягаш така. - казах и Вероника се засмя и аз оставих детето на земята да ходи.

- Беше ми приятно. 

- И на мен също Ваше Височество.

Върнах се обратно при Джей и Пресли и избърсах разтеклата се спирала.

- Защо плачеш? - попита ме Джъстин.

- Нищо...просто се разстроих.

- За какво?

- Защото...Историята на онази жена с детето беше много тъжна. Щяла е да изгуби детето си Джъстин. Това е нещо, което никой не заслужава. Аз наистина не знам какво бих направила ако това се случи на мен.

- Кая... - каза той и разтвори ръцете си да ме гушне. Аз приех прегръдката му и Пресли ни гледаше отстрани. - Всичко ще бъде наред. Когато имаме дете, то ще бъде живо и здраво. Спокойно. - добави той и аз наистина не знаех как вече да реагирам на това, че той каза че ще имаме дете. Това е толкова сладко. Не мога да кажа, че не го обичам. Моля!?

*

Прибрахме се вкъщи и Бела също дойде. Джъстин се беше качил горе да се оправи, а аз да се преоблека. Когато бях готова слязох долу. Отивах към кухнята, но погледът ми попадна на двама души, които са Пресли и Бела да се целуват отвън на градината. Отидох до прозореца тихо усмихната и почуках на него и те се обърнаха към мен. Аз замъглих малка част от стъклото и нарисувах сърчице. Те се засмяха и аз се отдръпнах от там. Нека ги оставя насаме.

Качих се горе за да кажа на Джъстин всъщност коя е гаджето на Пресли и видях че вратата му е открехната и той излиза от банята. Мокри капки се стичаха от косата му  по тялото му надолу и попиваха в кърпата на кръста му. Изглеждаше толкова добре. Тялото му беше толкова добре. Караше ме да се чувствам като влюбен тийнейджър. Исках целувките му. Копнеех за това. Мръднах назад и бутнах без да искам декоративната маса и книга падна от нея. Джъстин чу и погледна към мен, виждайки, че вратата е била открехната.

- Ти да не ме шпионира? - попита той смеейки се отваряйки вратата за да го видя целия.

- Пхаха...Да бе. - казах аз с преструвайки се на ударена. - Аз...няма какво да видя...Нали се сещаш...

- Ахаа... Колко минути седя?

- Ами от както излезе от банята. 

- ХА призна си. - извика той и аз почервенях. - Искаш ме нали? Липсва ти допира ми? - попита той. ДА. Той ме дръпна да вляза и затвори вратата допирайки ме до нея. В следващия момент усетих целувките му и мокрите му ръце да се разхождат по голата ми кожа на гърба. Аз му отвръщах с толкова любов колкото той влагаше правейки ми това удоволствие.

Усетих някой да тропа на вратата и това беше Пресли, защото викаше Джъстин за вечеря.

- Виж скрий бързо в банята. - каза Джъстин тихо и аз поклатих глава влизайки бързо в банята.

- Хей Пресли. - чух Джъстин.

- Аз исках да ти кажа...Хеееййй...Какво е това червило по устата ти Джъстин? - ооо...по дяволите. Аз си подадох главата леко да ги видя и Перли обаче ме забеляза.

- Аха значи...Вие тайно си се целувате... - каза той бавно и аз излязох. Джъстин се обърна с поглед, защо излязох и аз сведох глава като наказана.

- Хайде на вечеря. - Пресли зарече и аз бързо излязох след него.

...

---

Това е новата глава. Благодаря ви, че изчакахте и искам да кажа че може би няма да качвам всеки ден. Все пак всеки си има задължения, както и аз. Мисля като да качвам сряда и петък, но ще го помисля...

Искам да ви предложа за четене две наистина уникални книги... Едната е на моя приятелка отново, а другата е на едно уникално момиче, което пише много добре.

„Пътят към известността" -PaolinaNaidenova

„лоша лъжкиня" - tessa9798

Наистина няма да се разочаровате ако ги проверите...

Това е засега, а и да...Работя върху нова история...Тя е малко по-лична разбира се и малко разкрасена, но наистина има доста лични неща в нея...Та пригответе се. Мисля, че ще се получи доста добре.

Главата е написана от А.

Continue Reading

You'll Also Like

4K 370 26
Първа книга от поредицата "Корумпирани" Тереза Срамувах се, че дадох сърцето си на човек, който не умееше да различава доброто от злото и накрая прос...
49.5K 2K 56
Джиджи: Хайде Бела, не мога да те чакам 5 часа. Слизай долу вече. ?: Какво по дяволите? Първо не се казвам Бела и второ със сигурност не съм момиче. ...
12.3K 793 31
| Втора книга от поредицата 🥀 | След заминаването на Сюзън всичко се преобръща с главата надолу. Тя се наслаждава на живота, сбъдвайки мечтите си. З...
89K 5.6K 33
Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Чувала съм този израз доста пъти, но дали това, което гласи, е вярно? Може ли изживяната болка да ни нап...