UNWANTED MARRIAGE/with Justin...

By sleepyandmind_

20.7K 1.1K 127

В един свят на интриги и лъжи, кралското семейство е изложено пред вземането на важно решение, наложено от ра... More

Учасници
1 част
2 част
3 част
4 част
5 част
6 част
7 част
8 част
9 част
10 част
11 част
12 част
13 част
14 част
15 част
16 част
18 част
19 част
Q&A
20 част
21 част
Q&A
Съжалявам.
22 част
23 част
24 част
25 част
26 част
27 част
28 част
ПРОДЪЛЖЕНИЕТО!!!
...
Нова история

17 част

580 36 8
By sleepyandmind_

Гледна точка на Джъстин:

Бяха минали 4 часа от както излетяхме и през тях дремнах едва за двайсетина минутки. Не знаех какво да мисля, надявах се Кая да се оправи и да се разреши проблема с Александрия.
В оставащите 2 часа се насилих да поспя, но отново без успех.

*

Когато кацнахме се обадих на Пресли да ми прати адреса на болницата, в която е Кая и веднага се отправих на там.

Влязох в болницата и се запътих към стаята на Кая и щом влетях в нея видях колко е бледа и на ръкта и имаше закачена система.

Огледах се и съзрях Пресли и Бела да седят до леглото, както и едно непознато момиче, за което предположих, че е приятелка на Кая и Бела.

Веднага щом ме видя Пресли стана и ме прегърна, а очите му бяха зачервени.

*

Вече бяхме в болницата от часове, не знам колко точно, но ми се сториха като години, направо векове. Оглеждах се наоколо, кледах Кая, галих косата и с надеждата, че ще отвори очи и ще ме погледне с усмихеа, казвайки че всичко ще е наред. Но в действителност, когато тя се събуди сякаш дори не ме забеляза.
Погледна Пресли и Бела, а после и другото момиче, което мисля, че чух Бела да нарича Джиджи.
Щом видя и мен от окото и започнаха да падат сълзи, Пресли се доближи до нея и я прегърна, успокоявайки я:

-Не плачи, спокойно...Всичко ще е наред. - казваше той докато галеше клавата и.

А единственото което тя успя да изхлипа между сълзите си беше:

-Моля те, нека да излезе. - каза и всички в стаята знаеха, че без съмнение това се отнася за мен.

Похледнах я натъжен опитвайки се да изразя физиономия която да гласи "наистина съжалявам" и бързо излязох през вратата.

Тръгнах на някъде без фиксирана цел и посока и вървейки видях едно достатъчно долно заведение, че всички вътре или бяха пияни и нямаше да разберат кой съм или просто не знаеха и не ги интересуваше. Стори ми се много добра идея да вляза и да "удавя" мъката си.

Гледна точка на Кая:

Пресли ме беше прегърнал и ми говореше нежно. След като Джъстин излезе мислех, че ще се почувствам по- добре, но не стана съвсем така.

След като се успокоих той ме погледна и ме попита:

-Защо му каза да излезе, той се върна заради теб?

-Аз...не знам, просто той не ми беше казал за това с Александрия и всичко случило се преди това...просто не издържах.

-Знам, че много неща се стовариха върху теб, но не трябваше да се държиш така. - продължи да ме упреква той.

-Нищо не знаеш- казах на малко по- висок тон- нищо, ти си тръгна и ме остави да се мъча, живях сама с това чудовище, което накрая за благодарност ме продаде като парче прясно месо. И на всичкото отгоре сега бях изложена, когато разбрах, че Джъстин ще има дете.

След като приключих едва си поемах дъх, а изражението на лицата им беше ужасено. Толкова ли страшно изглеждах от страни? .

Изведнъж се почувствах леко замаяна и последното нещо, което помня беше изражението на лицето на Пресли.

*

Събудих се и видях насъбралите се доктори около мен да се опитват да ме стабилизират. Сълзите капеха от лицето ми и нищо на света не можеше да ги спре. Бях наранена и съсипана. Защо не умрях?

Пулса ми започна да се нормализира. Докторите излязоха и аз останах сама.Чух заглушен глас, който говореше от извън стаята явно на Пресли.

Завъртях главата си и погледнах навън. Вече беше тъмно. Искаше ми се сега да си бях вкъщи, всичко да си беше по мястото и да не се беше случвало нищо с Джъстин и... Ъгх. Аз, всъщност защо го направих? Защо не се грижех за себе си, а страдах затова, че бях излъгана. Нали това исках. Да бъда свободна? Как човек да бъде свободен като сърцето му е прибрано в клетка, която държи Джъстин...Как?

В стаята никой не влезе повече.

*

Събудих се на сутринта. Все още бях закована в това болнично легло. Чувствах се като затворник, който е на път да умре.

Беше ми тъжно. Тъжно затова, че баща ми не дойде да ме види. Нито когато ми стана лошо нито и сега, когато вече наистина мога да се сбогувам с този свят.

В стаята влезе Пресли, който изглеждаше толкова изморен и очите му бяха кърваво червени вече. Носеше табла с храна и седна на стола до леглото ми.

- Кая, съжалявам. - каза той с гапав глас.

Аз се чудех дали да му отговоря, но наистина не искам да изгубя връзката с най-близкия ми човек сега.

- Няма проблем. И аз прекалих. Прекалих много. Всичко това, което казах вчера беше излишно.

- Искам да се оправиш. Не мога да те гледам така. Ти наистина си права. Аз и Джъстин сме големи идиоти. Аз те оставих, сега и той го направи.

- Все едно. - казах и отместих глава, защото бях готова да заплача отново.

- Донесох ти храна, ако искаш хапни. - каза той и аз кимнах.

Изведнъж вратата се отвори и влезе Джъстин. Той миришеше много на алкохол и цигари. Застана на другия стол до леглото ми и видях, че и неговите очи бяха червени. Пресли стана и застана до него прикрепяйки го, защото Джъстин беше много пиян.

- Кая, красивата ми Кая. Ще ми простиш ли, че бях толкова грешен. Ще го направиш ли красавице. - каза той пиано и хвана ръката ми. Никога не съм го виждала и това ме притесняваше много. - Ще го направиш ли за мен любов моя. Още един шанс...

...

---

Здравейте. Съжаляваме за забавянето, В. нямаше идея и написа до 400 дума, а аз нямах време и днес я довърших. Няма да се повтори, съжаляваме.

Обичаме ви❤

Харесайте!❤

Главата е написана от А. и В.



Continue Reading

You'll Also Like

15.8K 1.2K 106
Ема и Иза са две близначки учещи в университет във Флорида. През цялото време са Ема и Иза. Колкото до това дали бяха еднакви, е.. ами да кажем, че в...
11.3K 557 30
След смъртта на чичо си, Джизел Перес наследява богатство, което ще й донесе единствено беди. Тя няма представа в каква плячка се превръща за хората...
89K 5.6K 33
Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Чувала съм този израз доста пъти, но дали това, което гласи, е вярно? Може ли изживяната болка да ни нап...
72.1K 4.1K 35
The Royals. Един от най-добрите стриптийз клубове в центъра на Ню Йорк. Мястото, което всяка нощ бива посещавано от мъже, които искат да се измъкнат...