UNWANTED MARRIAGE/with Justin...

By sleepyandmind_

20.7K 1.1K 127

В един свят на интриги и лъжи, кралското семейство е изложено пред вземането на важно решение, наложено от ра... More

Учасници
1 част
2 част
3 част
4 част
5 част
6 част
7 част
8 част
9 част
11 част
12 част
13 част
14 част
15 част
16 част
17 част
18 част
19 част
Q&A
20 част
21 част
Q&A
Съжалявам.
22 част
23 част
24 част
25 част
26 част
27 част
28 част
ПРОДЪЛЖЕНИЕТО!!!
...
Нова история

10 част

595 41 5
By sleepyandmind_

Гледна точка на Джъстин: 

Седях в офиса във къщата и дори не знаех какво правех. Правех се, че работя. Точно това вършех. Ох, дори не мога да се съсредоточа и това да правя. Мислех за всичко. Буквално. За Александрия и за случващото се между Пресли и Кая. Чувствам се толкова глупаво, за всичко станало вчера вечерта.

Изведнъж в офиса влезе някой и аз надигнах глава от папката, която се опитвах да прочета от половин час.

- Синко! - чух баща ми да казва.

- Здрасти. - казах аз и пак сведох глава към папката.

- Как си. Кая каза, че от сутринта си тук и не си закусвал.

- Наистина не ми е до това. - отговорих.

- Синко знам какво е да си крал и знам че е натоварващо...

- Не е заради това. Заради Александрия е. Заради това че ме оженихте за случайно момиче сега тя се жени за човека, който най-малко харесвам.

- Знаех си че е ужасно момиче.

- Не не е. Не беше. 

- Напротив. Повярвай ми ще разбереш някога. Таа дойдох за да ти кажа, че довечера има събитие, по скоро да ти напомня, защото ти си забравил, а с Кая трябва да присъствате.

- За какво става дума? - попитах и дигнах глава.

- За модерна държава. Някакво такова. Да направим държавата си модерна! - каза той.

- Добре. Кая знае ли? 

- Да, подготвят я. 

- Ясно. Отивам да си взема душ и аз ще се оправя. - казах.

- Браво синко. Гордея се с теб.

- А аз не. - казах и излязох минавайки покрай стаята на Кая за да стигна до моята и видях как я подготвяха.

Влязох в стаята си и отидох към душа. Може да си призная, че изобщо не ми се ходи там, но нека да бъда сериозен. 

*

Тръгнахме към залата и както в деня на сватбата Кая седеше плътно до вратата от другата страна на лимозината, но поне не плачеше, а гледаше замислено през прозореца. Аз отпих от шампанското си.

- Нали знаеш сега как ще се държим. - казах аз. - все едно вече се обичаме...Държиш ме за ръката - настъпи неловко мълчание и обмислях дали да кажа нещо за целувка, но се отказах. - и да това.

- Добре. - отговори тя и пак обърна главата си към прозореца.

След като пристигнахме на мястото аз слязох от колата и Кая също след като и отворих вратата и тя ме хвана за ръката. Хората искаха да отделим малко време за мъничко интервю, но ние отказахме и отидохме на червения килим. 

Всички започнаха да ни снимат, което беше нищо ново, но Кая се чувстваше леко уплашена и аз усетих това в лекото и потреперване и затова погалих ръката и с палец.

Тя ме погледна и аз се усмихнах. Нещо ново за мен. Но наистина само това ми оставаше да направя. А и след това, което чух разбрах, че наистина трябва да бъда по нежен с нея.

След като минахме настрана от килима, влязохме веднага в залата и решихме да седнем на масата, на която ни бяха написани имената.

- Добре се справи. - казах аз и тя ме погледна.

- Дано. - каза тя и отмести погледа си настрана.

Подир малко започна и събитието. Хора излизаха с идеи да направим по модерна държавата си обръщайки се към мен. Сега беше мой ред да изляза и да закрия цялото това и затова станах, когато обявиха името ми.

- Благодаря на всички, които присъстваха тази вечер тук и изявиха едни прекрасни идеи, които ще улеснят управлението ми. Наистина оценявам всички работи, които сте направили и обещавам да направя всичко по силите си да ги осъществя едно по едно. Благодаря отново. - казах и хората започнаха да ръкопляскат. Слязох от сцената и всички започнаха един по един да се изнизват. 

- Тръгваме ли? - попитах Кая и тя кимна. Цяла вечер беше тиха и нищо не казваше. Седеше и гледаше случващото се без да коментира. 

Тя стана и се хванахме отново и се запътихме към изхода, като охраната ни дойде и правеше място да минем. Нещо ми стана и сърцето ми започна да бие силно. Наистина вече нямах търпение да се прибера вкъщи.

*

Слязохме от колата и Кая тръгна преди мен, а аз благодарих на шофьора. Здрависах се с Шон, който седеше на вратата и пазеше и влязох навътре. Видях Кая да влиза в стаята си и аз избързах да отида при нея. Отворих вратата и я видях да седи на леглото и да си сваля обувките.

- Ъм... Исках да ти благодаря за тази вечер. - казах аз и тя се изненада от присъствието ми.

- Няма проблем. - каза меко и се насили да се усмихне. Събу си обувките и отиде към дрешника, където ги остави и точно, когато се опита да ме подмине и да отиде към банята си аз я хванах за ръката и я целунах. Устните и бяха меки с вкус на гланца и от малина. Тя първоначално се изненада, но после се отпусна и отвърна на целувката ми. Допрях я до стената и смъкнах ръцете си надолу по талията и. Не можех да приема колко добра форма имаше тялото и и това ме изкушаваше още повече. Когато тръгнах да разкопчавам роклята и тя рязко се отдръпна и видях как бузите и бяха червени. 

Излязох от стаята и тръгнах с бързи крачки към моята, държейки устните си сякаш можеха да паднат всеки момент. Влязох вътре и легнах на леглото. Боже... Какво ми стана...

След това осъзнах че се бях потънал в дълбок сън.

...

---

Харесайте❤️

Главата е написана от А.


Continue Reading

You'll Also Like

22.4K 530 25
Карлос Армани 24 годишен мафиот. Камила Морено 17 годишно обикновено момиче.
89K 5.6K 33
Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Чувала съм този израз доста пъти, но дали това, което гласи, е вярно? Може ли изживяната болка да ни нап...
6.4K 450 20
"ВСЕ ОЩЕ ТРЪПКА- подвластен" still a thrill-subservient. -Обещавам да съм винаги до теб. Или под теб. Или от горе.
168K 4K 83
Той я купи, каза че тя е негова, несъзнателно взе единственото нещо което тя пазеше с години, а тя...тя несъзнателно взе сърцето му без той дори да п...