Adopted By Jonah Marais

By Saarakoivu02

64K 3.7K 1.1K

14.v tyttö joka on elänyt vuosia orpokodissa vihdoin tulee adoptoitua ja uusi elämä alkaa? Draamaa, rakkautta... More

Intro
Uus alku
Paniikkikohtaus
Stalkkaaks sä vai mitä?
Poikaystävä kriisi
Ostarilla
Illallinen
Draamaa
Uuet kaverit
Mulla on ongelma
Tappelu
Piilosta :)
Sen kyl näkee et sä oot syöny roskaruokaa
Piä sinä se sun turpas kii
Sullaha on hyvä iho
Onko teilä jokin ongelma!?
Sovinto
Mulla oli hirvee ikävä sua!!
Uus ryhmä :)
Sä tuut ja pilaat kaiken
Pelit tulille
Hyvää syntymäpäivää!
Ei teijän ois tarvinnu
Mä olin niin onnellinen
Vihaajat vihaa
Pysy vahvana
Kiittää ja kuittaa
Haurasta luuta
Hautajaiset
Ensimmäinen koulupäivä
Äikän aika!
Eihän se bussi sielä tuntia odota
Nukuin pommii
Pelkkä veto
Mä voin täydellisesti!
Se vaan tapahtu
älä oo nii menkkane
Uutta väriä
Eksyksis
Suursiivous
Kepit
Pieni huono suukko
Six flags
Treffit
Mikäs nyt noin hymyilyttää
Shmootie 1
Jälki-istunto 2
Syömässä 3
Keikka
Kaupoilla
Treffit 1
Kuokkavieraat 2
Aresti 3
Kännissä 4
Krapula
Säpä oot ollu tänää sosiaaline meijän kanssa
Kauppa retki
Mekko ostoksilla
Se on sairaus 1
Niska perse otteel ulos 2
myöhässä
Takki, huppari ja kamera
Ehkä ne teki sen
suu- te-li
Mulla on menkat
Eipä muistella vanhoja
Kouluprojekti
Viimeinen päivä 1
Viimeinen osa 2

Cemy, Jalex...?

1.1K 56 19
By Saarakoivu02

Mila

Kun leffa loppui silmäni olivat kiinni mutta en nukkunu vaikka kyllä meinasin nukahtaa. Zach oli nukahtanu sohvan toiseen päähän.

"Jonah! Mila nukahti" kuulin kun Daniel kuiskas Jonahille. "Joo sä voit viiä sen, sen huoneeseen" Jonah sanoi ja Daniel oli nostamassa minua kunnes Jack pysäytti sen.

"Eiku Jonah ota sinä Mila, vie se sun huoneesee nukkuu koska Jemy ja Alex on nukahtanu nii ne voi nukkuu kahestaa Milan sängys" Jack kuiskasi Jonahille. "Ok ok" Jonah sanoi ja nosti minut sohvalta. "Mutta mitä helkkaria me tehhää Zachille?" Corbyn kysyi.

Kuulin Danielun kiiruhtavan keittiöön ja avaavan jääkaapin oven. Hän tuli takasin vesipullon kanssa ja alko vähitellen kaatamaan sitä Zachin otsalle samalla kun pojat pidättelivät naurua vieressä.

Yhtäkkiä Zach nousi nopeaa istumaan. "Mitä hele-?!" Zach sano kovaan äänen ja Daniel nopeesti laitto kätensä Zachin suun eteen.

Zach työnsi Danielin käden pois naamaltaan ja kuivasi naamansa. "Miks sä noin teit?" Zach kysyi Danielilta samalla kun muut pojat nauroivat hiljaa ettei kukaan heräisi.

"Sä nukuit ja sut piti herättää" Daniel sanoi ja veti Zachin ylös sohvalta. "Nii varmaa.." Zach sanoi. Jack nosti Alexin ja Corbyn nosti Jemyn.

Pojat lähtivät peräkkäin kävelemään ylös portaita samalla kun he juttelivat kusikien.

Jonah kantoi minut hänen huoneeseensa ja laski minut hänen sängylle peittojen päälle. Jonah käveli
vaatekomeroonsa ja vaihto sielä sen yö vaatteisiin.

Jonka jälkeen hän tuli sängyn toiselle puolelle nukkumaan

~~~

Heräsin ja kello oli 10:15. Katsoin viereeni jossa Jonah nukkui sikeästi. Nousin ylös ja jätin Jonahin vielä nukkumaan.

Käveli huoneeseeni jossa Jemy ja Alex nukkuivat. Otin vaatekaapistani sopivat vaatteet ja kävelin kylppäriin.

Kävin nopeasti suihkussa ja sen jälkee kuivasin itseni. Laitoin vaatteet päälleni jotka olin aijemmin valinnu ja laitoin hiukseni ylös ponnarille.

Kävelin takaisin huoneeseeni ja Alex ja Jemy olivat jo heränneet. "Huomenta" sanoin heille hymyillen ja laitoin langattomat kuulokkeeni laturiin. "Nukuiks sä Danielin vieressä?!" Alex yhtäkkiä kysyi. "Mitä tapahtu?!" Jemy jatkoi. "Onks se sun poikaystävä?!" Alex oli innoissaan.

"Ei. Mä nukuin mun iskän vieres senki idiootit" sanoin naurahtaen ja he vaan pyöritti silmiään. "Mutta no mites teijän pojat?" kysyin. "Mistä sä puhut?" Jemy kysyi. "Siis Cemy, Jalex..?" sanoin.

"Ei!! Älä kuvittele!" Alex ja Jemy huusivat. "Te melkei unohitte mutki kokonaa ku Jemy pelas Corbynin kanssa ja Alex jutteli Jackin kanssa" sanoin."Olit säki kyl ihan kiini siin Danielis" he katsoivat toisiaan.

"No aiva sama en ollu, te voitte lainaa joitai vaatteit tuolt mun kaapist valitkaa ite mä meen alas syömää" sanoin naurahtaen ja osotin vaatekaappiani samalla.

Kävelin alakertaan ja Jonah, Corbyn, Jack ja Zach istuivat keittiön pöydän ääressä.

"Huomenta" sanoin samalla kun kävelin jääkaapille. "Huomenta" pojat vastasivat. Join vettä vesipullosta ja nojasin jääkaappiin samalla kun selasin puhelintani.

"Muuten minä ja Christina ollaan taas yhessä" yhtäkkiä kuulin kun Corbyn sanoi. Tukehduin veteeni ja osa vesistäni lensi lattialle.

"Ooks sä kunnos?" Zach kysyi. "Joo. Olen" sanoin yskien ja pyyhkien suutani samalla kun laitoin vesipulloani ja puhelintani pöydälle.

"Kuulinks mä oikein?" kysyin samalla kun pyyhin vedet lattialta. "Jep me ollaan taas yhessä" Corbyn sanoi.

"Okei. Millon te palasitte yhteen?" kysyin esittäen kiinnostunutta vaikka en oikeasti edes halunnut varmaan tietää. "Eilistä eilen, aamulla ja se tulee tänää ilalla LA han" Corbyn vastasi. "Okei selkkis kiva tietää." sanoin ja sillon Alex ja Jemy käveli alakertaan.

"Huomenta" he sanoivat. "Huomenta" pojat sanoivat.

Ovi kello soi, otin vesipulloni pöydältä ja minä, Alex ja Jemy menimme avaamaan oven. Me avasimme oven ja Alexa oli sielä. Pyöritin silmiäni samalla kun päästin hänet sisään.

"Nukkuuko Daniel vielä?" Alexa kysyi pojilta. "En nuku!" Daniel sanoi samalla kun juoksi portaita alas.

Daniel käveli Alexan luo ja halasi häntä. Alexa kuiskas Danielille jotain mutta en kuullut mitä.

"Minä ja Alexa mennään muuten ulos tänään" Daniel sano ja nyt tukehuin veteeni. Jemy ja Alex tuijotti vaan heitä silmät aivan auki.

"Seurusteletteko te?!" kysyin ja syljin mun vedet lattialle. "Mila ei taas!" Jonah kiljui pöydästä. "Ei nyt, nii että seurusteletteko te?" kysyin heittäen teko hymyn naamalleni  ja he katsoivat toisiaan ja hymyilivät.

"Ei vielä virallisesti" Daniel sanoi vähän punastuen. "No onnee teile" sanoin hymyillen ja kävelin Alexin ja Jemyn viereen.

Tässä kohtaa halusin vajota maan alle.

"Lähetäänkö käymää kävelyllä?" kysyin Jemyltä ja Alexalta ja he nyökkäsivät.

"Me lähetää pihalle moro!" huusin eteisestä ja laitoin kengät nopeesti jalkaan.

Me kävelimme ulos jonkun puiston penkeille ja istuttiin siinä. Laitoin pääni käsiini samalla kun Jemy ja Alex hieroivat selkääni.

"Mä oon idiootti mitä mä oikein kuvittelin?!" huusin turhautuneena. "Älä huoli... asiat voi vielä muuttuu" Jemy sanoi sympaattisena ja olin unohtanu omat synttäritki kokonaan jotka olivat jo lähellä.

"Mulla on synttäritki kohta!" sanoin heitellen käsiäni ympäriinsä. "Mikä päivä?" Jemy kysyi. "21.12..." sanoin. "Eliii.... 4pv päästä?" Jemy sanoi. "Jep.." Alex sanoi. "Pojatki on varmaa unohtanu..." huokaisin. "Pyh, en usko, Jonah varmaa on merkannu kalenterii päivän ku ekan kerran sä joit sen kanssa vettä" Alex sanoi.

"Daniel on idiootti, se leikki sun tunteilla ja se varmasti ei tienny mitä se oli tekemässä" Jemy sanoi. "Se ei oo idiootti vaa luuseri ja se todellaki ties varmasti mitä se on tekemässä" sanoin ja suoristin selkäni.

"Ääääääähhhh!! Miks kaikki on nii hankallaa?!" sanoin kovaan ääneen ja nojasin penkin selkänojaan. "Hei ei se sitä kauvaa kestä" Jemy viittasi Danieliin ja Alexaan. "Ja silmän räpäyksessä ne on eronnu, jos ei nii me erotetaan ne" Alex sanoi.

''Mä oikeestikki tykkäsin Danielista.." sanoin. "Kaikki sen ties"

~skip 20min~

Me suuntasimme takaisin kotia päin ja se ajatus että Daniel seurustelee Alexan kanssa saa vaan mut raivon partaalle. Onko Daniel oikeasti niin sokea että ei näe Alexan vain käyttävän häntä?

Pääsimme kotiin ja kaikki istuivat sohvalla. Myös Logan oli tullut käymään. "Moi!" sanoin samalla kun otin kenkiäni pois. "Moi Mila, Jemy ja Alex" Logan sanoi hymyillen samalla kun kuvasi vlogiaan.

"Missä te olitte?" Hän kysyi. "Aa.. me oltiin tuolla.. Ulkona" vastasin. "Muuten kohta on joulu! Mitä mieltä siitä?" Logan kysyi ja tuli luoksemme. "Iha kivaa kai" Huokaisin ja hyppäsin Jonahin viereen sohvalle. Jemy ja Alex istuivat viereeni.

"Mitä me tännää tehää?" kysyin hymyillen vaikka hitaasti kuolin sisältä sillä Alexa ja Daniel pussailli toisessa päässä sohvaa.

"Oi! Daniel sulla on lutka naamalla" Alex möläytti katsoen heti peittäen suunsa itsekkin yllättyneenä. "Alex!" Jonah huudahti ja minä, Jemy ja Alex pidättelimme naurua.

"Sori, anteeks emmä tarkottanu" Alex sanoi hiljaa yrittäen olla nauramatta niin kuin kaikki muutki paitsi Daniel ja Alex jotka katsoivat Alexia ärsyyntyneenä.

"Mutta mitä me tänää tehää?" kysyin yrittäen vaihtaa aihetta. "Me päätettiin et me lähetään tänää illalla syömään, me haetaan Christina samalla lentokentältä joten se tulee meijän kanssa, myös Logan tulee ja sä voit pyytää Jemyä ja Alexiaki mukaan" Jonah vastasi katsoen kelloaan.

"Okei tahotteks te tulla?" kysyin Jemyltä ja Alexilta. "Joo tietty, ilmane ruoka aina kelpaa" Alex vitsauli. "Niimpä tietenki" mumisin sarkastisesti.

"Mut miten hemmetis meijän autoon mahtuu?" kysyin. "Te voitte mennä Loganin kans sen autol nii me mennään meijän autolla. "Okei" sanoin.

"Mut mitä nyt tehään?" Huokaisin. "Nii muuten meilä on keikka" Corbyn vastasi. "Tänää?" kysyin. "No daa" Zach sanoi "Ja te ette oo kertonu mulle!" kysyin yllättyneenä.

"Oli tarkotus mutta sit te lähitte ulos ja kaikkee" Jonah vastasi. "Okei mut monelta?" kysyin. "12:00, puolen tunnin päästä täytyy lähtä" Corbyn vastas.

"No oho, tääpä mukavaa istuu vielä täälä kotona sohvalla" sanoin sarkastisesti tietäen että kohta on kiire. "Mut voiko Jemy ja Alex tulla?" huokaisin. "Tietty voi mut Logan tulee myös" Corbyn vastasi. "Oukki doukki monelt se loppuu?" kysyin nousten ylös.

"17:30" Corbyn sanoi."4 ja puol tuntia?" Olin yllättynyt "Jep" Jonah vastasi. "Siihen kuuluu keikka, haastattelu ja m&g" Zach lisäsi. "Iha niiku mä en ois enne käyny keikalla" sanoin.

~skip 30min~

Olimme kaikki suuntaamaaaa keikalle paitsi minä, Jemy ja Alex mentiin Loganin kyydillä.

Pääsimme perille ja sielä oli jo iso jono poikien faneja ulkona. Monilla oli wdw paita tai Logang paita. Me etittiin pojat ja Alexa Loganin kanssa ja käveltiin takaovesta sisälle ettei olisi tarvinnut mennä jättimäisen väkijoukon läpi.

Pojat tekivät ääni testauksia samalla kun Logan kuvasi heitä. Minä, Jemy ja Alex nähtiin kun Alexa flirttaili Jackin kanssa aina kun Daniel oli poissa.

Minä, Alex ja Jemy istuttiin sivussa lattialla tuijottamassa vaan poikia lavalla ja Loganin juoksevan ympyrää. Tuntu että kaikki oli super kiireisiä tällä hetkellä joka varmasti oli totta.

Pystyimme kuulla ihmisten kova kiljunta ovien ulkopuolelta ja tuntui että kaikki tulee taas tuijottamaan minua oudoilla ilmeillä.

Vihdoin ovet aukesivat ja kaikki oli valmiina.

Minä, Jemy ja Alex olimme lavan sivussa ettei meitä näyt sieltä. "Mä en oo ikinä kuunnellu sun iskän biisei" Jemy sanoi. "Mä oon kuullu varmaa yhen tai kaks ja ne osaa kyllä laulaa" Alex sanoi. "Mitäh?! Etkö sä oo muka kuullu yhtää?!" kysyin Jemyltä.

"Tai.. oon mä varmaan yhen" hän sanoi. "Voi hyvä luoja... no nyt kuulette" sanoin.

Alkusoitto alko soida ja kaikki valot oli himmeenä. Kuulin kuinka kaikki alkoivat kiljumaan ja sain kaikesta kylmiä väreitä.

Yhtäkkiä Daniel aloitti laulamaan ja hän kuulosti taivaalliselta. Enkeliltä. Jos laulaisin nii luultavasti kuulostaisin kuolevalta lehmältä.

Hetken päästä oli Jonahin vuoro ja siis he kaikki kuulostivat niin hyvältä. "Vähäks ne on hyvii" Jemy sanoi kovaa kaiken kilunnan ja laulun yli. "Eikö" sanoin takaisin.

Noin viiden biisin jälkeen oli haastattelu.

Se haastattelu oli pitkä, fanit sai yleisöstä kysyä pojilta kysymyksiä ja kaikki meni ihan hyvin.

Parin kysymyksen jälkeen joku faneista sai kysyä sen kysymyksen.

"Seurusteleeko Daniel ja Mila?"

Sydämmeni skippasi lyöntejä samalla kun Jemy ja Alex tuijottiva lavalle suut auki. Myös Alexa tuijotti minua vihasella ilmeellä lavan toisesta päästä.

"Ei ei ei ehei mulla on ihan muut kiikarissa" Daniel sanoi naurahtaen alussa ja vinkkasi silmää Alexalle. Vajosin kokoajan alemmas ja alemmas. Alex laittoi kätensä olkapäälleni. Vilkaisin häntä ja hän hymyili surullisesti, hymyilin takaisin.

"No kukas tää tyttö on?" Se haastattelija kysy. "Se on mun hyvä ystävä" Daniel sanoi ja viitto Alexalle että se tulis lavalle.

Hän käveli lavalle ja kaikki tykkäsi hänestä. Siis kaikki. He vaan kiljuivag ja huusivat 'Dalexaa'. Kaikki tässä kohtaa tuntui romahtavan niskoilleni.

Oli toisen fanin vuoro kysyä kysymys.

"Miten Mila voi ja onko se täälä?" Joku kysyi ja se lämmitti sydäntäni, sentään joku poikien faneista ei vihannu mua.

Omg oon niin dramaattinen.

"Joo mä voin pyytää sen lavalle" Jonah sanoi hymyillen ja viitto minut lavalle.

Sen jälkeen

Kaikki

Meni

Kiusalliseksi.

Puolet tytöistä huus rytmissä 'Manielia' toiset taas 'Dalexaa'. Muutuin täysin tomaatiksi kunnes haastattelija onneksi keskeytti heidät. Meinasin saada sydän kohtauksen ja Logan vlogasi kaaaiken mitä juuri tapahtui.

Saim mikin että voin sanoa sanottavani. "Mä oon pahoillani mutta ei oo mitää Manielia. Ei kinä oo ollu eikä tuu olemaa." sanoin ja pakotin hymyn naamalleni.

"Siinäs kuulitte.. ihmiset, Manielia ei ole" haastattelija sanoi.

Pari fania halusi kysyä vielä pari kysymystä kunnes pääsin pois lavalta.

"Mitä hemmettiä tuola tapahtu?!" Jemy kysyi pidätellen naurua. "En tiiä.." vastasin. "Toi oli helvetin kamalaa katsottavaa Mila, sori nyt vaa. Mutta voiko olla kiusallisempaa?" Alex päästi kaiken ulos vähän nauren minulle. "Oi ihan kiitos tästä, ja ei, ei voi olla" vastasin.

Elämäni noloin tapahtuma.

Haastattelun jälkeen oli meet&greet. Se alkoi ja se kesti miljoonasataatuhatta tuntia.

Hetken päästä minä, Alex ja Jemy löydettiin ittemme makaamassa lattialla lavan vieressä valittamassa kuinka nälkä meilän on, puhumassa meidä ongelmista ja kaikesta muusta.

"Muuten Mila mä unohin kysyy et kuka on Christina?" Jemy kysyi katsoen kattoa. "Ai nii.. mä tuota unohin kertoo sulle" sanoin vähän surullisena jo valmiiksi. "Eli? Kuka se on?" Jemy kysyi kääntyen minua kohti.

"Ömm... Corbynin tyttöystävä"  sanoin. "Sillä on tyttöystävä?!" Jemy huudahti. "Valitettavasti" sanoin.

"Miks sä et oo kertonu aijemmin?" Jemy kysyi ja kaatui takaisin selälleen lattialle. "Koska mä kuulin tänää aamulla" sanoin. "Ai.. ne on ollu aijemmin yhessä?" Jemy jatkoi kyselemistä, pettyneenä. "Jep..." sanoin.

Kuulimme puhetta ja askelia tulevan meitä kohti. Käänsin katseeni ja Logan ja Alexa olivat kävelemässä lavan takaa meitä kohti.

"Miks te makaatte siinä likasella lattialla?" Logan kysyi ja osotti kameraansa meihin. "Anteeks, satutinko mä sun tunteitä" kysyin sarkastisesti vähän huonolla tuulella.

"Pojilla kohta on tauko" Logan sanoi. "Kuinka kauvan se kestää?" Alex kysyi katsoen ylös Logania kohti. "Noiiiin... puoltuntia" Logan vastasi. "Millon se on?" kysyin. "Sieltä ne tulee" Logan sanoi ja katsoi poikia jotka olivat kävelemässä meitä päin lavalta, hymyillen.

Nousimme istumaan ja pojat kävelivät meidän luokse. "Mä kuolen nälkään" Corbyn sanoi ja laittoi kätensä mahansa päälle.

"Voi sua parkaa" Jemy sanoi sarkastisesti ja Corbyn naurahti. "Mennää hakemaan nopeeta jostain ruokaa" sanoin.

"Joo lähetää" Jonah sanoi ja nousimme lattialta.

Kävelimme aulaan ja sielä oli joku pieni kahvila homma. "Otetaan nopeesti jotai" Corbyn sanoi ja ostimme kaikki leivät.

Pojat maksoi kaiken ja Daniel ja Alexa oli erottautunu meistä ja käveli varmaan 10000 kilometriä kauempana sivulla meistä.

Välillä näin kun Zach katsaili minua mutta en kiinnittäny siihen paljoa huomiota ja unohdin sen aika nopeaa.

Menimme poikien pukuhuoneeseen syömään ja Alexa ja Daniel olivat sen kopin ulkopuolella juttelemassa.

Olimme syöneet eväämme ja pojilla oli vielä 15 minuuttia aikaa. Daniel ja Alexa ei olleet vieläkään tulleet meidän luokse. Kaikki jutteli keskenää kunnes minun täytyi käydä vessassa.

Nousin ylös, sanoin kaikille että käyn vessassa ja kävelin ulos.

Kävelin vessoille päin ja eka asia mitä sielä näin oli Daniel ja Alexa lääppimässä toisiaan vessan oven edessä.

Yskäisin saaden heidän huomion. Alexa pyöritti silmiään ja Daniel muuttu punaseks. "Sori me ei huomattu sua" Daniel sanoi katsoen maahan.

"Taas sä pilaamassa meijän hetken" Alexa sanoi. "Teilä vaikuttaa aika olevan paljon noita teidän hetkiä" sanoin ja he siirtyivät vessan oven edestä että pääsen sinne.

Kävelin sisään, kävin vessassa ja tuijotin itseäni peilistä. Ajatteli paljon kaikkea asioita kunnes huomasin että oli mennyt jo 5 minuuttia.

Kävelin ulos ja suprise Daniel ja Alexa ei ollut siinä.

Kävelin poikien huoneeseen ja ainoastaan Logani, Jemy, Alex ja Alexa oli sielä. "Kestipä kauva tais olla ripuli" Alexa sanoi. "Mistä arvasit?" kysyin ja Alexa pyöritti silmiään.

"Pojat joutu lähtä aijemmin sillä suunitelmiin tuli joku muutos emmä tiiä" Logan huokaisi. "Jaaha" sanoin ja istuin sohvalle.

Juttelimme jostain kunnes poikien keikka oli vihdoin loppu kokonaan.

Pojat tulivat lähdimme. Minä, Alex ja Jemy käveltiin Loganin violettiin autoon ja Logan tuli perässä samalla kun puhui sen kameralleen.

"Minne me nyt mennään?" kysyin. "Käymään teilä nopeesti, pojat vaihtaa vaatteet ja sit me lähetään lentokentälle" Logan vastasi. "Ja sit syömään?" kysyin. "Jep" hän vastasi.

Ajoimme meile ja käveltiin sisään ja pojat olivat jo sielä. "Me käydään nopeesti vaihtaan vaatteet" sanoin ja Alex, Jemy ja minä juostiin yläkertaan.

"Mitä mä laitan?" kysyin samalla kun mä pengoin mun vaatekaappiani. "T-paita ja jotkut farkut" Alex ehdotti.

"Mut viimekski mä jäädyin" sanoin ottamatta katsettani kaikista vaatteistani. "Nii mut sit sä saat ainaki Danielin hupparin" Alex hymyili ja katsoin häntä olkani yli.

"Mä tykkään et tääl on ees joku fiksu" sanoin hymyillen ja ottaen t-paidan ja farkut kaapista. "Hei! Entäs minä?!" Jemy huudahti. "Oot säki iha fiksu" sanoin..

Lainasin heille uusia vaatteita ja vaihdoin itsekkin vaatteeni.👇🏻

Jemyn vaatteet

Ja Alexin😌

Kävelimme alas ja pojat istuivat sohvalla juttelemassa. "Vihdoin!" Logan sanoi kun näki meijät.

"Tytöt näyttää hyviltä oho Zach sulla on mahiksii uuhuu" Logan sanoi ja osotti kameraansa Zachiin. Minä, Alex ja Jemy vaan nauroimme ja menimme laittamaan kenkiä jalkaan.

Kävelimme Loganin autolle ja Logan lopetti vloginsa.

Ajoimme lentokentälle jonne oli aika pitkä matka.

Noin puolen tunnin päästä me olimme perillä ja odotimme että pojat saapuisivat sillä olimme heitä aijemmin perillä.

Hetken päästä hekin olivat täälä ja kävelimme kainni sisään. Corbyn ettii Christiinaa ja vihdoin näki hänet Corbyn juoksi Christinan luokse ja halasi häntä.

Näin Jemyn naamalla surullisen hymyn samalla kun me kävelimme heitä päin. Alexa käveli Danielin kanssa taas 1000 kilometriä kauempana kaikista.

Corbyn halaili Christiinaa ja ne söpöili kaikkee.

Corbyn esitteli kaikki Christinalle ja siis kyllä hän vaikutti ihan kivalta mutta tuntui niin kun Christina ei tykkäis ite kenestäkään muusta kun Corbynistä.

Lähdimme autolla ravintolaa kohti ja olimme hetken päästä perillä...

Kiittii ku luit💕

Continue Reading

You'll Also Like

33.7K 2K 47
Oleksi = ♡ Ei sisällä mitään erityisen ahdistavaa, muttei ole tarkoitettu kovinkaan nuorille. Smuttia kun varmasti löytyy. Muistakaa painaa tähteä jo...
204K 7.2K 102
On James Potterin ja Lily Evansin viimeinen vuosi Tylypahkassa, ja kyseessä on se tavallinen tarina: James haluaa vain Lilyn antavan hänelle mahdolli...
47.4K 2.3K 61
One-shotteja ja lyhyitä tarinoita. Edelleen pelkkää Oleksia, mun aivot ei pysty muuhun. Oleksi = ♡ Tää on toinen shottikirja. Se eka, From a kiss to...
186K 8K 200
One-shotteja ja lyhyitä tarinoita. Pelkkää Oleksia, mun aivot ei pysty muuhun. Oleksi = ♡ Muistakaa painaa tähteä jos tykkäätte! Kirja ei sisällä mi...