Adopted By Jonah Marais

By Saarakoivu02

63.9K 3.7K 1.1K

14.v tyttö joka on elänyt vuosia orpokodissa vihdoin tulee adoptoitua ja uusi elämä alkaa? Draamaa, rakkautta... More

Intro
Uus alku
Paniikkikohtaus
Stalkkaaks sä vai mitä?
Poikaystävä kriisi
Ostarilla
Draamaa
Uuet kaverit
Mulla on ongelma
Tappelu
Piilosta :)
Sen kyl näkee et sä oot syöny roskaruokaa
Piä sinä se sun turpas kii
Sullaha on hyvä iho
Onko teilä jokin ongelma!?
Sovinto
Mulla oli hirvee ikävä sua!!
Cemy, Jalex...?
Uus ryhmä :)
Sä tuut ja pilaat kaiken
Pelit tulille
Hyvää syntymäpäivää!
Ei teijän ois tarvinnu
Mä olin niin onnellinen
Vihaajat vihaa
Pysy vahvana
Kiittää ja kuittaa
Haurasta luuta
Hautajaiset
Ensimmäinen koulupäivä
Äikän aika!
Eihän se bussi sielä tuntia odota
Nukuin pommii
Pelkkä veto
Mä voin täydellisesti!
Se vaan tapahtu
älä oo nii menkkane
Uutta väriä
Eksyksis
Suursiivous
Kepit
Pieni huono suukko
Six flags
Treffit
Mikäs nyt noin hymyilyttää
Shmootie 1
Jälki-istunto 2
Syömässä 3
Keikka
Kaupoilla
Treffit 1
Kuokkavieraat 2
Aresti 3
Kännissä 4
Krapula
Säpä oot ollu tänää sosiaaline meijän kanssa
Kauppa retki
Mekko ostoksilla
Se on sairaus 1
Niska perse otteel ulos 2
myöhässä
Takki, huppari ja kamera
Ehkä ne teki sen
suu- te-li
Mulla on menkat
Eipä muistella vanhoja
Kouluprojekti
Viimeinen päivä 1
Viimeinen osa 2

Illallinen

1.3K 62 10
By Saarakoivu02

Mila
Heräsin ja kello oli 10.20. Nousin ylös ja vaihdoin uudet vaatteeni👇🏻

Istuin pöytäni ääreen ja mietin mitä tänään voisin tehä. Päätin soittaa Ethanille että voisiko hän olla kanssani tänään.

E&M keskustelu.
M- moi missä meet?
E- tällä hetkellä mä oon disneyllä entä sä?
M- kotona ja mulla on superr tylsää..
E- mä voin ehkä tulla käymään teilä tänään jos teile vaan sopii?
M- juu tietty monelta?
E- vaikka ömm.. sitku mä pääsen kotiin eli mm.. Tyylii 18.00
M- juu soppii
E- okei moikka nähää sitte
M- juu moro

Se jälkeen lopetin puhelun ja nousin seisomaan penkiltäni. Kävelin alakertaan ja Zach ja Corbyn olivat sielä. Zach oli tietokoneella tekemässä kai sen koulu asioita.

"Huomenta" sanoin ja venyttelin käsiäni haukotellen. "Päivää" he sanoivat. "Mitä te tänää teette?" Kysyin ja kävelin jääkaapille. "Emmä tiiä mennää luultavasti tännää illalla syömää Loganin kanssa" Corbyn sanoi. "Okei monelta?" Kysyin. "20:00-21:00 ei viel tarkkaa" Corbyn vastasi. "Okei..." sanoin ja huokasin. "Onks kaikki hyvi?" Zach kysyi katse koneessaan. "Joo on mut tiiätteks te mis mun iskä on?" Kysyin. "Sen huoneessa vissiin" Zach vastasi. "Kiitti" sanoin ja juoksin yläkertaan.

Kävelin Jonahin huoneen oven eteen ja koputin. "Sisään" kuulin ja kävelin sisään. Jonah makasi sängyllän sen puhelimella. "Mitä sä teet?" Mä kysyin ja istuin pöytänsä ääreen. "Juttelen.." se vastas. "Uuuu.. onks se tyttö?" kysyin. "Hyvä luoja mä juttelen Loganille" Jonah sanoi nauraen.

"Okei en tiiä sun kiinnostuksista mut emmä täälä oo tuomitsemassa" sanoin vitsaillen. "No hahahaaha" Jonah sanoi sarkastisesti. "Mulla on tylsää" sanoin ja räpläsin Jonahin kyniä jotka olivat pöydällä.

"Aha.. no mitä sä voisit tehä?" Jonah kysyi. "Nukkua koko päivän ja olla netissä ilman sosiaalista elämää?" sanoin. "Hyvä ajatus" Jonah sanoi. "Zach tekee koko ajan vaa koulu hommia vaikka on loma ja siitä on varmaa 1000 vuotta ku me viimeks hengailtii" sanoin.

"Mä oon muute aatellu laittaa sut tavalliseen kouluu sit ku loma loppuu" Jonah sanoi. "Mitäh?! Miks mä en voi käyvä nettikouluu niiku Zach?" Kysyin korottamalla ääntäni.

"Koska sä et tee musiikkia etkä käy kiertueilla" Jonah sano rauhallisesti ja nousi seisomaan penkiltäni. "No sä tiiät millasen kohtauksen mä voin saaha sielä! Ei mitään mahollisuutta että mä voisin muka olla sielä!" Korotin vielä enemmän ääntäni.

"Et sä tuu saamaan ja sielä on muutenki opettajia ja muita avustajia" Jonah sanoi. "Arggghh!! Mut sä et ymmärrä mua! Mä en oo käyny varmaa miljoonaan vuoteen tavallista koulua! Mua tullaan kiusaamaan sielä!!" Melkeimpä jo huusin.

"Sua ei tulla kiusaamaan sielä. Sä saat paljon kavereita varmasti ja nytki sähä oot hankkinu sen Ethan pojan sun kaveriks ehkä seki on sielä koulussa" Jonah sanoi vieläkin rauhallisesti. "Nii varmaa! Mä en luultavasti tuu heittämään kahvejani päivittäin ihmisten päälle etkä sä muutenkaa ymmärrä mitä mä käyn läpi kun sä et saa sellasia paniikki kohtauksia!" Raivosin luultavasti yli reagoiden ja ryntäsin huoneeseeni.

Istuin sängyssäni vihasena ja miettimässä kuinka ihmiset tulee vihaamaan ja kiusaamaan minua sielä.

~skip 4h~

Kello oli 15:30 ja olin jo rauhottunu, olin myös käynyt alhaalla hakemassa vettä tekemättä mitään sosiaalista kontaktia muiden kanssa. Olin puhelimellani pöytäni ääressä kunnes kuulin koputuksen. "Sisään" sanoin huokaisten.

Näin kun Jonah käveli huoneeseeni ja sulki oveni perässään. "Mitä sä haluut" kysyin ja pyöritin silmiäni hänellle. "Mä tulin puhumaan sulle järkeä" Jonah vastasi ja istui sängylleni.

"Aha" sanoin enkä nostanu katsettani pois puhelimestani. "Mitäs teet?" Jonah kysyi. "En mitää ihmeellistä" vastasin. "Mila.. voiks sä ees yrittää olla sielä koulussa?" Jonah kysyi.

"Onko pakko?" Kysyin heittäen pääni taakse. "Tavallaa joo" Jonah sanoi. "No voin mä yrittää.." huokaisin ja laitoin puhelimeni pois. "Okei hyvä tuuks sä syömään?" Jonah kysyi. "Joo tietenki" vastasin hymyillen.

Kävelin Jonahin kanssa alakertaan ja pojat istuivat sohvalla ja katsoi telkkaria. "Vihdoin sä tulit alas!" Corbyn sanoi.

Istuimme pöydän ääreen ja istuin Corbynin ja Zachin vieressä. Kaikki poja jutteli keskenää ja itse vaan hymyilin itsenään koska ajattelin Ethania.

Musta tuntui et olin ihastunu siihen. Tai siis se on kiva, hyvän näkönen, meillä on aina hauskaa- ja sit joku päätti keskeyttää mun ajatukset.

"Poikiako ajattelet?" Corbyn kysyi hiljaa. "En! Mistä sä sen keksit" sanoin punastuen. "Kyllä susta sen näkkee.. mitä muutakaa" Corbyn sanoi. "No ömm koulua" sanoin. "Joojoo nii varmaa" hän sanoi.

Söin ruokani ja nousin ylös pöydästä. "Kiitos ruuast" sanoin hymyillen. "Noin vähänkö sä syöt?" Jonah kysy. "Jepp ei oo nälkä" sanoin hymyillen. "Sun kanttis kyllä syyä enemmän" Zach sanoi. "Noku mulla ei oikeesti oo yhtään nälkä" vastasin hymyillen ja vein lautaseni astianpesukoneeseen.

Kävelin yläkertään ja päätin ottaa peilikuvan ig seen.

Jackaverymusic, Loganpaul ja 47 182 muuta tykkäävät
MilaMarais Zzz...
Näytä kaikki 238 kommenttia
Imzachherro kaunis❣️
MilaMarais @imzachherron sinäki💕
Whydontwe4lifee #Zila #shipp
Wdwisshit onko se huora?
Maraisheven ei se on lutka! @wdwisshit
Whydontwefandom ei! Se on huoralutka! @whydontweisshit @marasiheven
Imethanwacker liian kaunis😍💞
MilaMarais @imethanwacker liian komea😍💕
Wdwfandom kauniiiis🤩

Juttelin poikien kanssa ja olin puhelimellani siihen asti kunnes kello oli 17:45 ja Ethanin pitäs tulla noin vartin päästä.

"Ethan tulee vartin päästä nii älkää nolatko mua" sanoin pojille ja istuin portaihin. "millä tavalla me muka sut nolattas?" Jack kysyi nauraen. "No olkaa normaaleja... Älkää niiko olko omiaittejänne" sanoin.

Zach oli käyttäynyt jotenkin oudosti siitä lähtien kun olin puhunut Ethanista. Hän on pyöritellyt silmiään ja kaikkea vastaavaa. Hän vaikutti ärsyyntyneeltä.

Ainoastaan Zach, Corbyn ja Daniel olivat kotona sillä Jonahin ja Jackin piti lähtä jonnekki tapaamiseen. Daniel ja Zach olivat alhaalla sohvalla ja Corbyn oli ylhäällä huoneessaan.

Zach oli puhelimellaan ja Daniel soitti kitaraansa samalla kun kuuntelin ja hyräilin mukana. Yhtäkkiä kuulin kuinka ovikello soi ja juoksin avaamaan oven.

Avasin oven ja Ethan seiso siinä hymyilemässä. "Moi" Ethan sanoi hymyillen. "Moi tuu sisään" sanoin hymyillen. Ethan käveli sisään ja Zach pyöritti silmiään hänelle samalla kun Daniel hymyili Ethanille.

Mikä Zachia vaivaa tänää. "Ethan tässä on Zach ja Daniel, Zach ja Daniel täs on Ethan" esittelin heidät toisillensa. "Moi" pojat sanoivat hymyillen paitsi no Zach ei. "Moi" Ethan sanoi.

"Tuu mennään ylös" sanoin ja vedin Ethania sen kädestä. "Jättäkää ovi auki" Daniel huusi alkerrasta nolaten minut. Me kävelimme Corbynin huoneen eteen ja koputin hänen oveen. "Tuu sisään" Corbyn sanoi. "Moi Corbyn, Corbyn tässä on Ethan ja Et-" kerkesin sanoa kunnes Corbyn keskeytti mut.. Voi ei.

"Ai onks tää se poika josta sä puhut 24/7? Mila puhuu susta ihan koko ajan niiku oikeesti joka hemmetin sekuntti se ei vaa-" Cobyn sanoi ennen kun keskeytin hänet. "Okei joo tää riittää" sanoin ja vedin oven kiinni.

Tässä vaiheessa minua oli helppo verrata tomattiin. "Joo mennää mielummin mun huoneeseen" sanoin ja kävelin huoneeseeni. Ethan istu sängylleni ja istuin hänen viereen.

"Eks sä sanomu et niitä poikia oli 5?" Ethan kysyi. "Joo mut siis mun iskä ja Jack on jossain tapaamisessa" vastasin. "Mut mitä tehää?" Kysyin. "Iha sama mulle" Ethan sanoi. "Katotaako leffa netfliksist?" Kysyin. "Joo tietty" Ethan vastasi.

Avasin netfliksin ja katsoimme jonkun leffan joka kesti ainoostaan vähän päälle 1 h..

"Mennäänkö pihalle ottamaan kuvia? Sielä on hyvä ilma" kysyin elokuvan jälkeen. "Joo tietty" Ethan vastasi. Kävelimme alakertaan ja Jonah ja Jack olivat sielä. "Pojat tässä on Ethan, Ethan tässä on mun iskä Jonah ja Jack jaaa me mennään pihalle" sanoin ja yritin saada kenkäni mahdollisimman nopeaa jalkaan sillä tiesin että Jack kuitenki aikoo nolata minut.

"Moi muista sit tulla 20:00 takas nii me lähettään" Jonah sanoi hymyillen. "Juu" sanoin. "Uuu.. Mila on saanu poika-" Jack sanoi ennen kun vedin Ethanin pihalle.

"Minne mennää?" kysyin. "Vaikka jonnekki rannalle tai puistoon" Ethan vastasi. "Okei mennää" sanoin hymyillen ja lähdimme kävelemään pois päin kodistani.

Hetken päästä olimme jossain puistossa. Istuimme keinuihin ja juttelimme varmaan 15 minuuttia. Sen jälkeen istuimme maahan ja julkaisin uuden kuvan ig seen.

Imzachherro, Jonahmarais ja 129 183 muuta tykkäävät
MilaMarais nolot :) @imethanwacker
Näytä kaikki 472 muuta kommenttia
Wdw_fan_page onkoha Zach nyt vähä kateelline?@imzachherron
Herronswifey öhömm... #zilo4life #methaisfake #methaonkuollu
Corbynbesson 😏😏😏😏🙈
Jackaverymusic nuorta rakkautta
MilaMarasi @Jackaverymusic @corbynbesson naama kii.

Sen jälkeen Jonah soitti ja käski lähtä kotiin. "Mun pitää lähtä nyt" sanoin. "Okei mä tuun saattaa sut" Ethan sanoi. "Ei sun tarvi" sanoin ja nousin seisomaan maasta. "Eiku mä haluun" Ethan sanoi ja nousi seisomaan.

Me lähdimme kävelemään ja kun olimme taloni kohdalla Ethanin uber tuli. "Okei no näkyilää" Ethan sanoi ja istui uberin kyytiin. "Moika" sanoin ja heilutin kättäni häelle.

Kävelin sisään ja kaikki pojat olivat alakerrassa. "Monelta me lähetään?" kysyin ja laskin laukkuni alas. "Heti kun sä oot valmis" Jonah sanoi. "Okei mä meen nopeesti vaihtamaan vaatteet" sanoin ja juoksin yläkertaan. Pengoin vaatekaapistani vaatteet

Ajattelin että koska kello oli 20:15 että pihalla olisi vielä lämmin joten en oottanut mitään pitkähihasta mukaan.

Kävelin alakertaan ja pojat olivat sohvalla. "Ooks sä valmis?" Jonah kysyi. "Juu" vastasin ja menimme laittamaan kenkiä jalkaan.

Kävelimme autolle ja Daniel ajoi tällä kertaa. Istuin etupenkille Danielin viereen. "Logan on sielä puolelta joten meijän pitää keretä sinne vartissa" Jonah sano. "Kyllä me sinne vartis keretää" Daniel sanoi.

Hetken päästä oltimme perillä tässä hienossa ravintolassa jolloin kaduin vähän vaate valintaani. Daniel parkkeerasi ja juuri sillon Logankin parkkeerasi autollaan.

Hyppäsimme ulos ja Logan oli jo pihalla hänen kuvaajansa Brendanin kanssa. Kävelimme sisään ja olin mahtavasti ainoa tyttö sielä.

Pojat jutteli kaikista heidän biisi jutuista Loganin kanssa samalla kun tulin heidän perässä. Saimme pöydän... Joka oli ulkona.  Mietimme mitä söisimme ja päätin ottaa pastan.

"Nohh.. Mila miten on poikien kans menny?" Logan yhtäkkiä kysy niin että kaikki huomio tuli minuun. "Hermot menee helposti.." vitsailin. "No sehä hyvä juttu koska nii mullaki" Logan sanoi. "Miten nii? Sullahan on menny täälä ihan täydellisesti" Corbyn sanoi.

"Joo hahaha" sanoin sarkastisesti ja pojat jatkoi heidän juttelua. Hetken päästä tarjoilia tuli pyytämään meidän tilaukset. Tilasimme ja odotettiin että meidän ruoka tulisi.

Olin suurimman osan siitä reissusta puhelimella kunnes olin jäässä ja laitoin puhelimen takataskuuni.

Kaikilla muilla oli huppari tai jokin muu takki ja itse olin pelkällä topilla. Kello oli 21:00 ja meidän ruoat tulivat. Palelin samalla kun söin pastaani.

Yhtäkkiä huomasin kun Daniel joka istui vieressäni ojensi huppariaan. "Sä tarviit sitä enemmän ku minä" Daniel sanoi ja hymyili. "Ooks sä varma?" Kysyin. "Joojoo" Daniel sanoi ja otin hupparinsa Danielin kädestä. "Kiitos" sanoin ja sujautin hupparin päälleni.

Se oli niin pehmeä, lämmin ja tuoksui täydelliseltä. Söin ruokani ja odotin kunnes muut olivat syöneet heidän ruokansa jotka eivät näyttäneet ikinä loppuvan.

Nojasin Danielin olkapäähän ja hän kietoi käden ympärilleni. Se oli paras paikka ikinä. Se oli lämmin ja turvallinen. Hetken päästä suljin silmäni vain leputaakseni niitä kunnes jotenkin nukahdin....

Continue Reading

You'll Also Like

166K 7.9K 146
Drarry fanfiction~💕 Kuuluisan Harry Potterin viides vuosi Tylypahkassa jännittyy, kun hänen tunteensa voimistuvat entistä vihollista Draco Malfoyta...
63.9K 3.7K 70
14.v tyttö joka on elänyt vuosia orpokodissa vihdoin tulee adoptoitua ja uusi elämä alkaa? Draamaa, rakkautta, surua?
39.4K 5.1K 32
Kim Taehyung, um rapaz transexual está vivendo uma nova vida tentando excluir seu passado e criar uma nova realidade para sua existência começa a tra...
3K 420 39
"En mä halua vuodattaa omaa vertani. Mä haluan nähdä, kun sä vuodat kuiviin" Tw: tämä kirja tulee olemaan erittäin deep shit eli harkitsisin kahdesti...