Sign of the times /lrh.ff/BEF...

By Milla_McHarty

1.4M 57.2K 7.5K

-Felelsz vagy mersz? - kérdezte Luke. -Merek. - mondtam bizonytalanul. -Akkor csókolj meg. - vigyorodott el. More

1.évad 1.rész
1.évad 2.rész
1.évad 3.rész
1.évad 4.rész
1.évad 5.rész
1.évad 6.rész
1.évad 7.rész
1.évad 8.rész
1.évad 9.rész
1.évad 10.rész
1.évad 11.rész
1.évad 12.rész
1.évad 13.rész
1.évad 14.rész
1.évad 15.rész
1.évad 16.rész
1.évad 17.rész
1.évad 18.rész
1.évad 19.rész
1.évad 20.rész /ÉVADZÁRÓ/
2.évad 1.rész
2.évad 2.rész
2.évad 3.rész
2.évad 4.rész
2.évad 5.rész
2.évad 6.rész
2.évad 7.rész
2.évad 8.rész
2.évad 10.rész
2.évad 11.rész
2.évad 12.rész
2.évad 13.rész
2.évad 14.rész
2.évad 15.rész
2.évad 16.rész
2.évad 17.rész
2.évad 18.rész
2.évad 19.rész
2.évad 20.rész /ÉVADZÁRÓ/
3.évad 1.rész
3.évad 2.rész
3.évad 3.rész
3.évad 4.rész
💢Díj💢
3.évad 5.rész
3.évad 6.rész
3.évad 7.rész
3.évad 8.rész
3.évad 9.rész
3.évad 10.rész
3.évad 11.rész
3.évad 12.rész
3.évad 13.rész
3.évad 14.rész
3.évad 15.rész
3.évad 16.rész
3.évad 17.rész
3.évad 18.rész
FELHÍVÁS
3.évad 19.rész
3.évad 20.rész
Epilógus
Bónusz
Köszönetnyilvánítás

2.évad 9.rész

18.9K 909 54
By Milla_McHarty

Elvettem tőle a ruhákat, majd miután felöltöztem, kimentem a többiekhez.

-Indulhatunk? - villantottam magamra egy mű mosolyt.

-Persze. - mondta Tristan.

Mielőtt kiléptem volna, gyorsan a falon lévő órára pillantottam, amiről letudtam olvasni, hogy majdnem éjfél van.

-És pontosan mi is a terv? Mert azon kívül, hogy kiszökünk, azon kívül semmit sem tudok. - kérdeztem.

-Shhh. Halkabban, még meghallanak! - csitított le Victor.

-Mégis kik? - tettem fel a kérdést, amire szerintem mindenki kíváncsi volt.

-Ja, tényleg Victor. Kik? - kérdezte Elijah.

-Hát nem hallottatok a Gordon Arthur kísértet sztoriról? - kérdezte az említett a sötét tanösvény közepén. - Na mindjárt elmesélem, amint tisztább terepre érünk. 

Időközben észrevettem, hogy már rég letértünk a tanösvényről és a sötét, sűrű erdő felé megyünk befele. Libasorban mentünk; előttem Mia, mögöttem pedig Elijah sétált, azt hiszem.

Victor ment elől és ő törte le az ágakat, hogy tovább tudjunk haladni. Nyugodj békében természet.

-Na, itt is vagyunk. - hallottam elölről a "vezér" hangját.

Egy kisebb tóhoz értünk oda, ami körül kicsi fatönkök helyezkedtek el kör alakban. Leültem egy hozzám közel lévőre, mellém pedig Mia telepedett le, a másik felemre nem ült senki, mert sok ilyen ülőhely volt ezen a helyen.

Előttem - körülbelül 2-3 méterre - Daemon foglalt helyet. De jó.

-Szóval - kezdett bele Victor - Gordon Arthur egy átlagos fiatal fiú volt a XVI. század elején. A családjával élt itt a Sydney melletti Heathcoteban. A kis Gordon mindig a falu melletti tóhoz járt ki játszani a barátaival, épp oda ahol mi most jelenleg vagyunk. Ám egy nyári napon egyedül találta itt magát, mert nem jöttek a barátai. Legalábbis ő azt hitte. - felállt a helyéről Victor, majd elkezdett körbe-körbe járni közöttünk, miközben folytatta a történetet. - Úgy döntött, hogy mivel nyár van, ezért úszik egyet a tóban. Éppen a pólóját vette le, mikor meglátott egy kislányt a vízben, segítségért kiabálva. Ő gyorsan berohant a tóba, hogy segítsen, de a kislány már elsüllyedt, mire odaért. Erősítést akart hívni, hogy megmenthessék a lányt, de mikor a part felé fordult, a barátait látta ott, akik kövekkel kezdték el dobálni szegény Gordont. Az egyik kő, amit egy bizonyos Odette Parlaler dobott, túl erősen találta el, így a fiú elsüllyedt. Mikor a hatóság kiért a helyszínre,sajnálattal már nem tudták megmenteni az életet. A gyerekek azt mondták, hogy tréfának indult ez az egész és nem akarták bántani Gordont. A legenda szerint, aki követ dob a tóba, az felébreszti Gordon Arthur szellemét és valami szörnyűség fog vele történni 1 éven belül. - mikor Victor befejezte ezt az egész "mesélősdit" , én meg sem tudtam mukkanni. Mikor körbenéztem, akkor láttam, hogy nem csak én voltam így vele.

-És ki volt a kislány? - szólalt meg elsőnek Gina.

-Senki sem tudja. Elvileg a barátai nem értették, hogy miért futott bele a vízbe, holott nem is volt ott senki.

-Ez akkora egy szarság. - röhögött fel Tristan. - Ugye ti nem dőltök be ennek a kitalációnak? - kérdezte.

-Hát, nem tudom. - mondtam. - Szerintem hihető. Mármint én elhiszem. - erre csak szemforgatást kaptam Tristől.

-Amúgy csuda jó, hogy kijöttünk ide meg minden, mert fontos a mozgás, de hogy őszinte legyek mindjárt idefagyok. - mondta Alicia.

-Egyet értek vele. - bólogatott Mia.

-Szerintem is lassan indulni kéne. - értettem egyet a lányokkal.

-Csak nem félsz? - kérdezte gúnyosan Daemon.

-Mi lenne, ha befognád, mielőtt még azt gondolnád megint, hogy ezt "nem szabadott" volna? - basszus. Ezt nem akartam hangosan.

A társaságból mindenki felénk kapta a fejét és kíváncsian vizslattak minket.

Daemon kitágult szemekkel rám nézett. A tekintetéből nem tudtam semmi érzelmet kivenni, de valahogy azt éreztem, hogy ha van is valami abban a tekintetben az jelen pillanatban nem jó.

-Szerintem... menjünk. - csapta össze a kezét Mia. - Lili, te maradj utoljára.

Megvártam míg mindenki elém megy a barátnőm kivételével, azután pedig kellő távolságra lemaradva a többiektől, megkérdezte azt a dolgot amit nem akartam, hogy kitudódjon.

-Köztetek történt valami aznap, miután kimentem a szobából, igaz? - kérdezte halkan. Lassan bólintottam egyet. - Abból ítélve, amit most hozzávágtál ő vagy megütött, de akkor azt hiszem kiherélem, vagy pedig.... uramisten... - mondta gyorsan - TI CSÓKOLÓZTATOK! - kiáltott fel, mire gyorsan a tenyeremet a szájára raktam.

-Igen, és? 

-ÉS? - halkított a hangján, majd folytatta. - Bocsi. És? Mi volt utána, hogy úgy néztek egymásra, mint akik helyben képesek lennének ivartalanítani a másikat? 

-Megcsókolt, én visszacsókoltam, utána pedig bocsánatot kért, én pedig kiküldtem a faházból.

-Ennyi? - idegesen bólintottam, majd megláttam a tábor fényeit. - Szerintem beszélj vele. Ismerem a bátyámat és most megsértődött, mint egy ötéves kisfiú. Tudom, hogy te is ideges vagy rá, de ha megbeszélitek, akkor...

-Oké, beszélek vele. Még ma. 

Míg oda nem értünk a faházunkhoz, ahova még bejönnek a többiek egy kicsit beszélgetni, aközben sikerült kieszelnünk barátnőmmel egy tervet, hogy hogyan érhetem el, hogy kettesbe legyünk Daemonnel, feltűnőség nélkül.

A szobában leültem törökülésbe és rajtam kívül majdnem mindenki így tett.

-Szerintem jó volt ez az egész túra féleség. - mondta Gina.

-Ja, nekem is tetszett. - helyeselte Mia. - Úúú emlékszem, hogy mikor 10 voltam és t...

-Jaj ne kezdd már megint. - nyafogott Daemon.

-Ó tényleg, te is ott voltál. Sáros alsógatyában udvaroltál az ottani csajoknak. - nevetett fel a tesója. - Emlékszem, hogy este azé......

-Asszem' szívok egy kis friss levegőt. - felállt Daemon az ágyról, majd kisétált az ajtón.

Még vártam pár percet, míg mindenki megtalálja az ideális partnert a csevejre - persze rajtam kívül - és miután úgy láttam, hogy eléggé el vannak foglalva, kisurrantam az ajtón. 

-Na most merre. - gondolkodtam halkan. Ám a válaszon sokáig nem kellett agyalnom, ugyanis láttam egy alakot a szemben lévő faháznál. Elindultam arra, azt remélve, hogy a feltételezett ember lesz ott. Bár, ki lenne az a hülye, aki majdnem hajnali kettőkor kint van? Persze, rajtunk kívül.

-Szia. - köszöntem halkan.

-Ha vitatkozni akarsz, akkor szerintem vissza is mehetsz. - lökte oda Daemon válaszul.

-Figyelj. Én csak megszeretném beszélni a múltkorit.

-És azon mégis mit akarsz megbeszélni? - nézett rám nagy szemekkel. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem barna lehet. Bár nem venném 100%-ra. - Hm? - hopsz, azt hiszem, hogy kicsit elidőzhettem a szemében.

-Én csak... nem értem... hogy miért kértél bocsánatot. - sütöttem le a szemem.

-Mert... - idegesen beletúrt a hajába, majd hátrébb lépett. - Mert rájöttem, hogy nem lehetek egy akkora taj paraszt, hogy te éppen egy szakításból jössz ki, én meg megpróbállak megcsókolni, holott a húgom legjobb barátnője vagy és sokat jelentesz neki, szóval nem törhetlek össze, hogy azután hallgathassam egész áldott nap Mia kiosztását. - miközben ezeket mondta nekem, a kezével legyezett össze-vissza, amin elmosolyodtam. - Tessék. És még röhejesnek is találsz! 

-Mi? Én nem... - sóhajtottam. - Daemon, figyelj. Én csak egyet nem értek. Honnan vetted annak a sztorinak a hátterét, hogy én nem akartalak megcsókolni? - kérdeztem idegesen.

-Miért? Megakartál? - egy kicsit gondolkoztam bár nem értettem, hogy minek mert ez egyértelmű volt. Válaszul csak neki nyomtam az ajkaim az övének, amik azután szinte azonnal falni kezdték az enyémeket.

Continue Reading

You'll Also Like

1.9K 72 9
Rose Braelyn minden este meglátogatja az elhunyt nagymamája sírját.Ám sosincs egyedül.Egy férfi minden alkalommal egy padról figyeli.A sötétségben ne...
12.1K 462 31
A 16 éves Léna felköltözik Budapestre, mivel anyukája ott kapott állást, ezáltal neki iskolát kell váltania. Először haragszik a világra, az anyjára...
1.4K 110 20
Ez a story rólam és a legjobb b. nomrol fog szólni. Berlinbe utazunk és ott fogunk saját valalkozast nyitni. ő tetováló én meg kozmetikus és pircinge...
427K 25.2K 32
-Egy vámpír vagyok! - dünnyögi. Röhögve a képét kezdem simogatni. -Persze, persze - vigyorgok. - Én meg Avatar. Tudod. A kék. Kis cicusok. Jé! Te is...