Whom would I choose? |GirlxGi...

Від featherprinces

22.6K 1.8K 100

Mé jméno je Autumn Prior. Jsem prvním rokem na střední. Nevím jestli je to štěstí nebo smůla,ale ve třídě nás... Більше

1. Část - Lyžák
2. část - Flaška
3. Část - Kdo chce párty?
4. Část - Kluci?
5. část - Přiznání
6. část - Průšvih
7. Část - Návrat do dětství
8. část - Nemocnice
9. část - Zpátky ve škole
10. Část - Odvoz domů
11. část - Sage má narozky?!
12. část - Nejsi zrovna na kluky, co?
13. Část - Oslava
14. část - Upřímnost
15. část - Nečekaná návštěva
16. část - Sen
17. Část - Ráno
18. část - Změna plánu
19. Část -Divné chování
20. Část - Vrakoviště
21. Část - Promiň někdy nestačí
22. část - Šťastná
23. část - Nezapomeň
25. část - Konečně!

24. část - První dopis

345 45 5
Від featherprinces

Moje milovaná Autumn,
konečně mi dovolili se spojit s někým mimo kampus. Kdyby si mi před pár týdny řekla o tomhle místě, nevěřila bych, že existuje. Je to tady jako v nějakém starodávném království a všude se promenádují jeptišky. Tohle místo je jako špatný vtip.
Chybíš mi. Tak strašně moc. Mrzí mě, že jsme se nemohly rozloučit líp. A čekání na nějakou zprávu ode mě muselo byt strašné, za to se omlouvám, ale neměla jsem k tomu příležitost, až do teď. 

Jak víš, moje známky ve škole staly za hovno a vztah s holkou tomu moc nepomáhal, alespoň podle úsudku mých rodičů. Takže chtěli zabít dvě mouchy jednou ranou a poslali mě sem. Vlastně tři. Zbavili se mě. Na dost dlouhou dobu. 
Ani nevím, jestli mě pustí domů na letní prázdniny, které jsou za dva a půl měsíce. Dva a půl měsíce bez tebe? Nemyslím si, že to zvládnu. Už jsem psala, jak moc mi chybíš? Ale my to zvládneme, že jo? 

Nechtěla jsem být první týden tady moc vlezlá. Zkouším na ně obrácenou psychologii, aby viděli, že jsem na sobě 'zapracovala' a případně mě pustili brzo domů. Ale první věc, co zítra udělám bude, že se zeptám, jak je to tady s návštěvami. A samozřejmě, že ti dám co nejdřív vědět. Právě jsem 513 kilometrů od tebe. Je to minimálně pětihodinová cesta vlakem, určitě hodně přestupů. Do zapadákova jako je tenhle, nikdo určitě nejezdí. Smallhill. Zde mě zbaví mého strašného chování a zalíbení v ženách.
Vtipné je, že tohle je škola jen pro holky. To moji rodiče asi moc nedomysleli. Ale ty se samozřejmě nemáš čeho bát, Autumn Priorová. Zůstanu ti věrná. 

                                                  S láskou tvoje
                                                  Lacey 


Продовжити читання

Вам також сподобається

Game [Cz] Від V-sweet

Підліткова література

347K 12.8K 60
Jessica jméno dívky, která vede svůj vlastní gang, nenávist mezi lidmi z mafie je normální, ale co když se hra vymkne kontrole?
Dangerous love (Icy Love 2) Від m.a.r.k.e.tt.a

Підліткова література

233K 12.1K 70
PS? Nečti bez prvního dílu. Anděl je někdo, kdo je sladký, laskavý, starostlivý, klidný a jemný. Nejkrásnější žena na planetě. Někdo, kdo je úžasný v...
Freedom Від 🌹RS🌹

Підліткова література

72.5K 2.6K 31
Jsem hlemýžď ve světě mrakodrapů. Rodina je pro mě cizí. Lidé okolo mě raději odejdou. Možná jim nahání hrůzu můj styl oblékání? Možná moje povaha? M...
(UN)LUCKY ONES Від Betulkq_

Підліткова література

35K 1.1K 50
Co vše se může stát, když usnete v metru? Buď skončíte okradení, mrtví a nebo se vám, jako Anastasii s Nikolasem, změní navždy život. Oba dva měli v...