Nymphomaniac (Harry Styles Fa...

By innocent_violet

291K 10.9K 1.2K

Клара Уелш е млада писателка, занимаваща се със света на еротиката.Тя се въвлича в историите на хора, зависим... More

*Writer's NOTE*
*Prologue* -''Groan''
*Chapter one*-''Sexy asshole''
*Chapter two* - ''Pleasure''
*Chapter three* -''Shame''
*Chapter four*-''Fuck''
*Chapter five*-''Deal''
*Chapter six*- ''Wow''
*Chapter seven*-''Orgasm''
*Writer's NOTE*
*Chapter eight*-''Uses''
*Chapter nine*-''Mine''
*Chapter ten*-''Harder''
*Chapter eleven*-''Daddy''
*Chapter twelve*-''Horny''
*Author's Note* - WARNING!
''Innocence'' vs. ''Nymphomaniac''?
*Chapter thirteen*-''Gentle''
*Chapter fourteen*-''Addiction''
*Chapter fifteen* - ''Mess''
*Chapter sixteen* - ''Prostitute''
Нова история!
*Chapter seventeen* - ''Desire''
*Chapter eighteen* - ''Whore''
*NOTE*
*Chapter twenty* - ''Love''
*NOTE*
The Last Note
*Chapter twenty one* -''Nymphomaniac''
Important
*Chapter twenty two* - ''Happiness''
Въпроси:
Съжалявам!
*Chapter twenty three* - ''Somebody''
*Chapter twenty four* - ''Safety''
Съобщение
*Chapter twenty five* - ''Kiss''
*Chapter twenty six* - ''Faith''
*Chapter twenty seven* -''Damned''
Обновление!

*Chapter nineteen* - ''Alone''

4.5K 256 48
By innocent_violet

The Weeknd - Rolling Stone

Halsey - Now Or Never

Гърбът ми беше прилепен плътно към стената. Усещах как сърцето ми биеше устремено в гърдите, а сълзите, които пълнеха очите ми, предизвикваха неистово чувство на безсилие. Бях развалина. Не знаех как да подредя кашата, в която изцяло беше затънал животът ми. Равносметката, до която успяха да стигнат хаотичните ми мисли, беше хаос. Непропукваем хаос. Хари ме презираше с цялото си същество. Нямах никакви вести от Ерин, която дори не сметна за редно да ми съобщи, че ще става съпруга на, по ирония на съдбата, мъжът, в когото бях безусловно влюбена. А за Себастиян - дори не си направих труда да отида при него и да погледна пораженията, които имаше по тялото си.

- Клара? - дочух познат глас, но ми се стори някак глух. Сякаш бе плод на съзнанието ми. - Клара, о, Господи! Какво се е случило с теб? Защо не ми вдигаше телефона?! - беше Ерин. Вдигнах колебливо погледа си към нея и я огледах от главата до петите. Приличаше на видение. Толкова нереална. Беше облечена в дълга до коленете рокля в телесен цвят, която идеално прилягаше на извивките на перфектното й тяло. Макар че от мен би трябвало да се очаква нескрита омраза, която всеки момент би трябвало да излея върху нея, аз просто стоях неподвижно и я гледах втренчено. Не можех да повярвам, че най-добрата ми приятелка е все пак тук, при мен. И се тревожи за състоянието ми.

-Ерин...-промълвих слабо. Тя се завтече към мен и ми помогна да се изправя.

- Клара, моля те, кажи ми какво става?! - по лицето й се бе изписало недоумение, но и тревожност.

- Наистина ли ще станеш негова съпруга? Наистина ли е вярно? - изстрелях въпросите, които ме побъркваха. Имах нужда да чуя от нея, самата Ерин, че всичко това е лъжа и Хари е свободен мъж. Мъж, с когото най-сетне ще мога да заживея щастливо. Но в очите й успях да разчета какъв ще бъде отговора, който щях да получа.

- Да, исках да те поканя лично на сватбата ни. Но...чакай, ти откъде знаеш? - беше озадачена.

- Всички говорят за това. Знаеш колко бързо се носят клюките. - Усмихнах се криво. Сърцето ми се късаше. Най-добрата ми приятелка щеше да приеме фамилията на мъжа, когото до полуда обичам. Още няколко сълзи се отрониха от очите ми, но Ерин побърза да ги попие с дланта си.

- Моля те, Клара! Говори с мен! Какво се е случило?! Моля те! - Тя ме прегърна. Имах огромна нужда отново да почувствам, че тя е до мен. Че ме подкрепя.

- Нищо...аз се радвам! - отвърнах. Трябваше да се радвам за нея. Трябваше да й дам одобрението си. Да я успокоя, че всичко ще бъде наред, макар че нищо от това не беше вярно. Трябваше да постъпя като истинска приятелка. Като най-добрата приятелка, която с очаква да бъда.

- Станала си доста емоционална. - Ерин се отдръпна за момент и се усмихна искрено насреща ми. Изглеждаше щастлива. Нямах правото да помрача това. Нямах право да проваля най-важния ден за нея. Не можех да го направя. - Тук ухае на мъжки парфюм, който ми напомня за този на Хари. - добави.

- Явно си доста запозната с аромата му, а? - Опитах се да я подкача, макар че изобщо не бях в настроение за това. Трябваше да разбера повече за връзката помежду им, ако изобщо са имали такава. Трябваше да узная абсолютно всичко за Ерин и Харолд.

- Хвана ме! Всъщност...мога ли да ти издам една малка тайна? - повдигна вежди. Бузите й постепенно започваха да поруменяват, а това изобщо не ми се нравеше. Всъщност започвам да усещам раздразнение. Налагаше се да си поема дълбоко дъх и да наостря слуха си за следващите й думи.

- Казвай! Ние сме най-добри приятелки, естествено, че бих искала да знам всичките ти тайни...

- Хари е невероятен в леглото! - изстреля, а аз я гледах шокиран поглед. Този шибан негодник все пак се е възползвал от Ерин. Бях бясна. В цялостния смисъл на думата. Тялото ми започна да трепери от ярост. Опитвах се, полагах наистина големи усилия да запазя самообладание и да не разкажа всичко за мен и Харолд на Ерин. Знаех, че има голям риск от това да ме намрази, но болката която изпитвах, докато слушах за това как Хари и тя са...спали заедно, ме отвеждаше по ръба на разума. Пречупвах се малко по-малко. Беше мъчително. Всичко това. - Хей, ъм...защо замлъкна изведнъж?

- Аз...просто не очаквах, че ще ми споделиш това. - Отвърнах искрено. Всъщност тайно се надявах да ми съобщи, че смята да го остави пред олтара. Мамка му.

- Очаквай неочакваното от мен! Хей, всъщност не си сама, нали?  Понеже видях мъжко палто на закачалката и предположих, че си имаш компания.

- Как влезе? - попитах. Нямах сили. За нищо. Имах нужда от това да се сгуша в леглото, завита през глава и да се отдам на самосъжаление.

- Ами всъщност чуках по вратата, но никой не ми отвори както се разбра, затова проверих дали е отключено и познай какво - имах попадение.

- Виж, Ерин, не знам как да ти го кажа, но имам нужда от уединение. Ще ти бъда блгодарна ако ме оставиш сама. - Признах си.

- Но ти не си сама. Има мъж в апартамента ти. Мога да го подуша. - Изсмях се сухо на думите й. Кучките имаха развито обоняние за представители от другия пол.

- Добре, просто се разкарай. Имам работа за вършене! - повиших леко тон. Опитах се да звуча развеселено и явно ми се е получило, тъй като тя ми прати въздушна целувка и си и минута по-късно вече я нямаше пред погледа ми.

Отидох до стаята, в която оставиш Бас. Той почистваше раните си.

- Съжалявам за всичко това. - Отвърнах.

- И аз.

- Ще можеш ли да ми простиш?

- Значи това е прочутият Хари, а? - каза, игнорирайки въпроса ми.

- Да.

- Той не те заслужава, Клара. Ерин беше тук, нали? -попита.

- Да,тя беше - прошепнах.

- Този Хари е пълен задник. Не заслужава да го обичаш.

- А кой заслужа да бъде обичан от мен?! Кой, Бас? Ти? - изкрещях. Пределът на силите ми беше ударил връхната си точка.

- Да! Аз! Ти трябва да обичаш мен, така както аз обичам теб! Разбери го! Набий си го в главата! Трябва да бъдеш моя, Клара! Моя! - Себастиян се приближи до мен и ме притисна в обятията си. Опита се да ме целуне, но аз не му дадох това право. Зашлевих го.

- Какво, по дяволите, правиш, Бас?! - мигновено се отдалечих от него. Страхувах се. Какво му ставаше?

- Ти си курва. Винаги си била такава! - засмя се той. - Онзи шибаняк беше прав!

- Разкарай се от дома ми! - отвърнах с предупредителен тон. Нямаше да играя в тази проклета игра.

- Трябваше да те помоля за свирка - продължаваше да се смее.

- Себастиян, говоря сериозно - изчезни! Махай се!

- Или какво? Ще ме заплашиш със секс, прав ли съм? Шибана нимфоманка! Още от гимназията беше толкова лесна. Всички говореха за това колко ненаситна си. Вярно ли е, че си участвала в тройка?

- Разкарай се! Разкарай се от дома ми, долно копеле! Разкарай се! - Ридаех. Страдах. Проклинах се. Мразех съществуването си. Мразех себе си.

Бях сама. Напълно сама срещу всички. Но знаех, бях убедена, че напълно сама щях да успея да отмъстя на всички, подиграли се с мен. Щях да започна от главния виновник за състоянието ми. А именно самият Харолд Стайлс.

***

Главата е пълен боклук, знам.;[

Съжалявам за забавянето. Нямах муза. Никаква.

Все пак ще се радвам ако сте харесали по някаква незнайна причина главата да ГЛАСУВАТЕ и КОМЕНТИРАТЕ. Благодаря предварително.

Обичам ви!




Continue Reading

You'll Also Like

41.5K 3.9K 100
Намджун и Джин си осиновяват деца, а това са Юнги, Хосок, Джимин, Техьонг и Джънгкук. Момчетата още от сиропиталището делят Кук. След време обаче си...
93K 6.3K 100
🪐Започната: 16/12/2020🪐 🪐Завършена: 13/07/2021🪐 ~Предварително се извинявам за всички допуснати...
82.8K 7.1K 52
Cringe. Техьонг и Джънгкук са доведени братя. Техьонг го харесва и реши, че с тормоз чувствата му, ще намалят или Кук сам ще разбере, че го харесва...
14.3K 826 42
...