𝐀𝐧𝐧𝐞 𝐇𝐚𝐥𝐞 𝐄́𝐥𝐞𝐭𝐞...

By __ddorkaa__

87.5K 5.2K 413

Egy tűzvész, vagy...Egy gyilkosság. Pontosabban, gyújtogatás. Miért tenné ezt bárki ártatlan emberekkel? A... More

Bevezető
1.-Elmentem-
2.-Furcsa találkozás-
3. -Éjjeli séta-
Kihívás!
4.-A faház-
~Díj~
~2.Díj~
5. -Lesérültem-
6. -Szörnyek-
7. -A harapás ajándék-
8. -Telihold-
9. -Furcsa érzés-
10.-Otthon-
11. -Újra itt van-
12. -Suli és tűz-
13. -Mi történik itt?-
14. -Elrabolva-
15. -Tervezés-
Új blog+Spoiler
16. -Szabadulás-
Szereplők
SpOiLeReK, éRdEkEsSéGeK, iNfÓk
17.-Anne Hale-
18. -A titkok lassan kiderülnek-
19. -Mindenre fény derül-
~3.Díj~
20.-Még zavaros-
21.-Inkább menjünk-
22.-Stilessal-
23.-Nem értem-
24.-A mi tervünk-
25.-Egyedül-
26.-Hosszú nap-
27.-Baleset-
~4.Díj~
29.-Az én ügyem-
~5.Díj~
30.-Új otthonom-
31.-Összecsapás-
32.-Erdőtűz-
33.-Falkában-
34.-Beszélgetések-
35.-Nem ismerlek-
36.-Ahol az emlékek előtörnek-
37.-Kiderült-
38.-Új halál a városban-
39.-Magukra bízva-
40.-AZ UTOLSÓ HARC- +köszönetnyilvánítás

28.-Hívás-

935 90 0
By __ddorkaa__


Tenyereimet egy ököllé formálva magam elé téve csúsztam egyre lejjebb, minden kezdett sötétülni, mire egy váratlan kéz elkapott...

Az érintésére megrezzentem, azonban ismerős volt. Kisebb-nagyobb meglepődöttséggel, de megnyugtatott. Félénken felnéztem rá, így meggyőződtem róla, hogy Stiles karjaiban voltam. Rémült tekintete találkozott az enyémmel, amikor pedig meglátta a könnyes arcom, azonnal magához húzott.
Szorosan ölelt magához, beszívtam illatát, ő pedig az arcomat simogatta, végül megcsókolt...
Hirtelen nem is tudtam mit reagálni, ezért inkább próbált talpra állítani, de minden erőm elhagyott. Folytak a könnyeim, és még mindig nem tudtam felfogni azt, ami történt.
Látta, hogy képtelen vagyok állva maradni, mindketten leültünk a földre. Egy égő autó előtt és a szirénázó járművek között, az út túlsó felén. Ketten.
Ameddig megérkeztek a többiek is. Stiles nem egyedül jött, csak előresiethetett. Könnyektől homályos látással néztem balra, ahol rengetegen igyekeztek a baleset helyszíne felé. Mindenki itt volt. Szó szerint. Scott, Allison, Isaac, Derek, Erica és Boyd is. Na mi lesz itt...
Nem akartam, hogy így lássanak, zavartan letöröltem vizes arcomat a dzsekim ujjával, és feltápászkodtam Stilessal együtt.
Beharapott ajkakkal, lehajtott fejjel, de feléjük tekintgetve tettem meg pár lépést hozzájuk.
Scott és Derek volt közelebb hozzám, a többiek hátrébb. Isaac ide sem nézett. Meg se lep. Igazából örültem volna neki, ha senki nem néz ide...
-Hé, minden rendben? -jött közelebb Scott.
Hm. Mellettem van egy robbant autó, egy halom szirénázó jármű, én meg alig tudok megállni a lábamon. Úgy tűnik?
-Nem. -válaszoltam remegve, résnyire kinyitva a szám.
A tűz felé pillantottam, Derek egyből kapcsolt, odanézett ő is.
-Ki volt benne? -kérdezte
Nem voltam képes azonnal válaszolni, leginkább az ujjaimat morzsolgattam, majd Isaacre néztem elég hosszú ideig, hogy észre vegyen.
Nem azért, hogy ő is elkezdjen sajnálgatni, hanem mert az ügy őt is érintette. Ismerte a lányt.
-Whitney... -feleltem halkan, mikor úgy tűnt Isaac is figyelt.
Mindenki csak csendben állt, próbálták valamiféle szomorúságot, esetleg megértést színlelni magukra, csak Isaac tolongott ide hozzám, mert a névre azonnal felkapta a fejét.
Kétségbeesett arca volt, hol rám, hol az égő roncsokra pillantott, miközben a szemét törölgette.
Nem színlelt.
Amikor Geraldnál voltunk, mi hárman elég jól összebarátkoztunk, ő főleg Whitneyvel. Azonban az azóta eltelt időben csak akkor beszéltek -a falkai ellentétek miatt-, amikor Lydiát védtem a lánnyal. Láttam rajta, hogy ez neki is eszébe jutott, méghozzá bántotta.
-Mi történt? -kérdezte halkan
-Én...Nem tudom. Csak ment a... Ment a kocsival aztán... -néztem hátra a roncshoz
Képtelen voltam tovább mondani, de megértette. Ő is lehetett majdnem annyira szomorú, mint én.
Aztán -talán magunk mögött hagyva a vitáinkat és a lépcsős dolgot- váratlanul megveregette a vállamat és megölelt.
A nap legváratlanabb dolga volt -majdnem két percig-.
Mikor szétváltunk mindannyian csak ott álltunk és néztünk. Senki nem tehetett a barátnőmért semmit, és ezt én is jól tudtam. Mégis valahogy segíteni akartam neki...
Éppen szólni akartam, hogy ideje menni, amikor a zsebemben megrezzent a telefon.
Unottan nyúltam utána, arra gondolva ki hívhat pont ilyen helyzetben, amikor tökre leszarom mások apróbb gondjait. Aztán eszembe jutott, hogy mindenki itt volt, akinek megvan a telefonszáma. Majdnem mindenki. Lydia? De ő Miért hívhat? Mindegy. Elővettem a zsebemből a telefont, na az volt a nagy pofáraesés.
A mostohaanyám hívott. Aki nem mellesleg elvileg halott. Mivel hogy Jackson megölte kanimaként.
Akkor most mi van?
Döbbenten meredtem a képernyőre, a kezem eddig még soha nem remegett ennyire. A szívem összevissza kalapált, végül felvettem.
A fülemhez emelve a készüléket csendben, reménykedve, hogy más hív az ő telefonjáról, vártam pár évnek tűnő másodpercet, mire beleszólt egy undorítóan ismerős hang. Ő volt az.
-Ó helló, drágám -kezdte nyálas hangon, ami azért nem nyugtató, mert amikor elküldött egy hétig a pincében lakni, azt is ilyen hangon mondta -csak nem zavarlak?
Nagyon jól tudtam a kiejtéséből, hogy egyátalán nem érdekli hogy vagyok, idegesíteni akart, mint mindig.
A világ összes káromkodását tartalmazó "beszédemet" szerettem volna elmondani neki, de egy szó sem hagyta el a számat. Csak álltam, mint egy szobor. Egy ideig.
-Meghaltál... -suttogtam, erre persze minden körülöttem állót kezdte érdekelni a dolog.
Arrébb mentem, bár tudtam, hogy itt majdnem mindenki hallja, akármilyen messzire is megyek.
-Úgy tűnik?-tette fel kérdését a maga irritáló hangján. -Na ide figyelj drágám. Mindenkit meg fogok ölni, akit szeretsz. Egyesével. Az összes barátodat. A maradék családodat, na meg azt a srácot... Hogy is hívják? -nevetett fel- Ó, mindegy is. A barna hajú lány már halott.-nevetett újra.
Na ez volt az a pillanat, amikor ölhetnékem támadt. Annyira ökölbe szorítottam a szabad kezemet, hogy a -már kinőtt - karmaim által folyni kezdett belőle a vér. Méghozzá nem is kevés. A mellettem lévő fához mentem, és a kezem helyett annak a törzsét kezdtem el teljes erőmből szorítani, ez meg is látszott. Szinte az egész oldala szétrepedt és a talajra hullott.
Viszont tudtam, hogy Whitneyvel nem ő végzett. Az baleset volt... Talán a hírekben hallotta, ugyanis nem messze, a kocsinál még mindig kész káosz. Mindenkitől elfordultam, háttal álltam, hogy ne lássák... A szemem aranyszínűre váltott, az idegesség próbálta felettem átvenni az uralmat. De tartottam magam.
-Tudom, hogy nem te tetted. És nem is fogsz semmit... Mert megöllek.-súgtam az utolsó mondatot határozottan, de erre is nevetni kezdett.
-Ha egyedül megkeresel, semmi esélyed ellenem. A többieket pedig nem akarod veszélybe sodorni, ugye? -mondta, közben pedig tudtam, hogy mosolyog. Akkor is, ha nem láttam.
De jogos volt. Azt hittem meghalt, pedig valahogyan túlélte. Méghozzá Argentékkal van -persze Allison kivétel -. Ki tudja mire képes. Ennek ellenére nem gondolkodtam sokáig. Mi van Jacksonnal? A kanima énjével? Valami történt, amikor "lepacsiztunk". Talán...
-Dehogy. Viszont van olyan, akit te nem ismersz. Nem barátom, de ellened fordíthatom... -és ezután még úgy megmondtam volna neki, hogy; egyszer már majdnem megölt téged...
De nem tettem. Mert ő talán az egyetlen esélyem legyőzni ezt a mocskot, és ha rájön, akkor bukik az egész terv.
-Meg foglak keresni.

Continue Reading

You'll Also Like

5.4K 671 57
A Lerandrie trilógia 1. - Kegyetlen világ Egy haláleset mindent megváltoztat. Egy gyerek halála még kívülállókat is megrendít, és akkor még szót...
117K 7.4K 31
Shane egy majdnem átlagos, végzős gimis fiú. Pont az utolsó évében szakítják ki az addig jól ismert légköréből, és egy teljesen más helyen kell beill...
11.3K 1K 35
!!!BoyxBoy!!! Kyle egy nem túl hétköznapi tini akit a szülei régi barátja nevelt fel. Ám a szürke életük megváltozik amikor a fiatal nevelőapja megis...
1.6K 76 14
Ava egy cseppet sem átlagos lány. A családja széthullik de talán a szerelem ki segíti ebbe az időszakba Egy bajos csaj és a suli legnépszerűbb fiúj...