TROUBLE ! by Valentina B.

By xIrina69

629K 16.7K 560

Djevojka koja samo radi i donosi nevolje, upast će u najveću nevolju do sada. More

TROUBLE (UVOD)
TROUBLE (Episode 2)
TROUBLE (Episode 3)
TROUBLE (Episode 4)
TROUBLE (Episode 5)
TROUBLE (Episode 6)
TROUBLE (Episode 7)
TROUBLE (Episode 8)
TROUBLE (Episode 9)
TROUBLE (Episode 10)
TROUBLE (Episode 11)
TROUBLE (Episode 12)
TROUBLE (Episode 13)
TROUBLE ( Episode 14)
TROUBLE (Episode 15)
TROUBLE (Episode 16)
TROUBLE (Episode 17)
TROUBLE (Episode 18)
TROUBLE (Episode 19)
TROUBLE (Episode 20)
TROUBLE (Episode 21)
TROUBLE (Episode 22
TROUBLE (Episode 23)
TROUBLE (Episode 24)
TROUBLE (Episode 25)
TROUBLE (Episode 26)
TROUBLE (Episode 27)
TROUBLE (Episoda 28)
TROUBLE (Episoda 29)
TROUBLE (Episoda 30)
TROUBLE (Episoda 31)
TROUBLE (Episoda 32)
TROUBLE (Episoda 33)
TROUBLE (Episoda 34)
TROUBLE (Episoda 35)
TROUBLE (Episoda 36)
TROUBLE (episoda 37)
TROUBLE (episoda 38)
TROUBLE (Episoda 39)
TROUBLE (episoda 40)
TROUBLE (Episoda 41)
TROUBLE (episoda 42)
TROUBLE (Episode 43)
TROUBLE (Episode 44)
TROUBLE (Episode 45)
TROUBLE (Episode 46)
TROUBLE (Episoda 47)
TROUBLE (Episoda 48)
TROUBLE (Episoda 49)
TROUBLE (Episoda 50)
TROUBLE (Episoda 51)
TROUBLE (Episoda 52) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 53) - SEASON 2
TROUBLE (episoda 54) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 55) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 56) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 57) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 58) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 59) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 60) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 61) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 62) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 63) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 64) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 65) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 66) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 67) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 68) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 69) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 70) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 71) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 72) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 73) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 74) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 75) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 76) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 77) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 78) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 79) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 80) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 81) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 82) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 83) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 84) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 85) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 86) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 87) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 88) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 89) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 90) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 91) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 92) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 93) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 94) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 95) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 96) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 97) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 98) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 99) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 100) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 101) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 102) - SEASON 2 - THE END

TROUBLE (Episode 1)

10.3K 320 6
By xIrina69

Sjedala sam u svojoj sobi I gledala kroz prozor, nestrpljivo očekivajući poziv jedne od cura s kojima sam se družila. Napokon je mobitel zazvonio.

“Grace?” - nervozno sam ju nazvala po imenu.

“Upravo sjedimo ja I Alex u autu I promatramo jednog od “opasnih” .Cijeli je u crnini I stoji ispred opasnog kluba I puši. I mogu primjetiti da je u ovoj udaljenosti opasno sexy” - začula sam napokon njen glas I odgovor.

Tko su ti “opasni” pa I nismo baš znali njihova imena. Znali smo samo da su to trojica muškaraca odjevenih u crninu I cijeli ih se grad smrtno plaši I nitko im se ne želi približiti. Uvijek su skupa I nikada im ne mogu vidjeti lice. Uglavnom samo izađu ispred tajnog I opasnog kluba da zapale cigaretu I vrate se unutra. I tako pola godine. Svaku večer jedna od nas tri bi dežurale I jedna drugoj govorile informacije. Ali u ovih šest mjeseci uvijek bi rekle “Stoji vani I puši” I to mi je počelo ići na živce

“Ništa novo” - zakolutala sam očima I udarila dva tri puta po staklu na prozoru. Istina da sam bila opsjednuta sa tom trojicom “opasnih” kako smo ih mi tri nazivale. No umirala sam od znanja I željela sam znati nešto više. Jako sam željela upasti im na to tajno mjesto I doznati pod kakvim uvjetima žive I čime se bave, ali I možda vidjeti njihova lica.

“Ne znam što želiš onda Elena” - puhnula mi je na slušalicu. Pomalo sam se zamislila , gledajući pun mjesec s prozora. Pun mjesec uvijek je označavao “opasnost” I “nevolju” I s njim ništa dobro ne bi došlo. Imala sam plan.

“Slagat ću roditelje da idem učiti kod tebe I pokupite me ispred tvoje kuće, okej?” - upitala sam ju. Par sekundi je šutjela.

“Nadam se da nećeš učiniti ništa opasno I da opet ne upadneš u nevolju” - rekla mi je. 

Zakulutala sam očima “Ja obožavam nevolje” - ispustila sam uzdah preko mobitela I poklopila joj. Strpala sam svoju crnu kožnu jaknu i crne kožne hlače u ruksak I stavila ih na leđa. Trebala sam namjestiti svoje naivno lice, kada rečem roditeljma da planiram večeras učiti kod Alex. Pronašla sam ih u salonu, kako pričaju.

Moj otac Nicholas Davis bio je ustvari totalna suprotnost mojoj umišljenoj majci I ponekad bi ga stvarno voljela više nego nju. Ali kada shvatim kako me tretiraju , ponekad ih zamrzim. Mrzila sam jer su me tretirali kao njihovu princezu I kupovali mi na tone ružičaste odjeće. Mislim ja sam imala 20 godina zašto bi uopće ih slušala I nosila odjeću koju bi mi kupovali. Istina je bila ta da sam samo čekala trenutak kad završim fakultet I pobjegnem iz kuće. Taj bijeg planiram već godinama I pobjeći ću od njih. Željela sam da shvate da sam ja jedna od onih “buntovnih cura” I da uopće nisam dobrica, umorna sam od glume I tome jednom mora stati na kraj.

“Elena Isabelle, dobro da si došla ja I ti tvoj otac baš razgovaramo o tebi” - začula sam krještavi I iritirajući glas svoje “drage” majke. Njene kričavo crvene usne mogle su se prepoznati na ovoj udaljenosti. Stvarno je bila opsjednuta izgledom I parfemom. Sigurno je večeras stavila na sebe bočicu njenon “noćnog” parfema kako ga je nazivala. 

Oboje su me pratili pogledom I primjetili ruksak na meni. “Trebala bi učiti kod Alex večeras, sutra imamo kolokvij” - tiho sam ih I nestrpljivo upitala .

“Ali već je kasno kćeri, njeni roditelji se sigurno pripremaju za spavanje” - začula sam svog oca kako priča. On je bio totalna razlika mojoj majci I ponekad sam ga više voljela nego nju. No ponekad bi I osjetila u sebi kako mi ga je bio jako žao. Imao je velike probleme s nekim gospodinom “Payne”, I stalno su se prepirali preko telefona mjesecima. Ponekad bi začula razgovor I samo bi čula kad bi rekao “Payne pričekaj par dana” I to bi čula svaki put. Zadnjih mjeseci bio je u svom svijetu, zamišljen I totalno zabrinut. Ali nisam ga htjela pitati što mu je, jer stvarno nisam marila.

“Ako ne pođem večeras, mogu pasti sutra, neću puno stati” - napravila sam jednu od onih svojih milijun lažnih faca te su popustili I pristali. Naš vozač me je odveo I iskrcao. Vidjela sam svjetlo od auta kako mi dolazi u trenutku kad je vozač otišao I iskrcao me. Moje lude dvije prijateljice izvirile su kroz prozor.

“Upadaj” - rekla je Grace. U trenutku sam ušla na zadnje sjedište njenog auta I što brže sam izvadila odjeću iz torbe. I obukla je, bilo je malo čudno skidati majicu I ostati samo u grudnjaku da mogu navući kožnu jaknu. Baš kad sam skinula majicu, stali smo na semaforu I uopće nisam primjetila da par muškaraca iz drugog auta nas promatraju I zvižde mi.

“Odjebite” - izbečila sam se prema njima I brzo obukla svoju jaknu. 

“Mogao bi te cijelu noć” - jedan od kretena se javio, otvorila sam prozor I pokazala mu srednji prst. Svi su se nasmijali te je Grace dala gas I sve je bilo spremno da upadnem u jedan od najopasnijih klubova ikad I napokon doznam malo više o tome.

“Elena bolje da idemo s tobom” - moja druga prijateljica Alex mi se obratila I okrenula glavu preko sica da me može pogledati. Ja sam bila spremna, kožna jakna I crne uske kožne hlače zračile su buntovnošću I obožavala sam se ovako oblačiti.

“Ja ću samo malo proviriti dolje I slikati s mobitelom I pokazati ću vam” - spremno sam otvorila vrata od auta I govorila im, dok sam izlazila.

“Ako ne dođeš za pola sata, zovemo policiju” - Grace se javila. Pomalo zabrinuta.

“Čekaj me tu, I molim vas bez policije” - još jednom sam ih pogledala. Vezala kosu I zaputila se u mračnu uličicu. Mračna duga cesta vodila je do vrata koje smo uvijek gledali kako se otvaraju I zatvaraju I iz njih izlaze ti “opasni” samo po noći I zapale vani. Pogledala sam da li ima koga I pomalo otvarala teška metalna vrata, na čas su zaškripila I tada sam odjednom uletjela unutra. Ponadala sam se da ću možda I vidjeti nešto, ali mrak se nastavio, upalila sam mobitel I svjetlost mi je obasjavala put. Ništa, samo dugi mračni hodnik I ogroman sloj prašine koja se protezala do vrata. 

Malo snažnije sam progutala, možda me je bilo malo strah, ali nisam marila, umirala sam od želje da otvorim ta druga vrata I vidim što se nalazi iza njih. Mobitelom sam svjetlila I razgledavala prašinu koja se nalazila I kad sam došla kraj vrata, zastala sam I osjetila dah iza svog vrata. U trenutku sam se zaledila, moji pojačani otkucaji srca I nečiji duboki dah iza mojeg vrata.

“Zalutala si djevojčice” - začula sam muški duboki glas kako mi puše za vratom I odjednom mi je stavio ruku na usta I snažno udario mojom glavom od vrata...

Continue Reading

You'll Also Like

73.4K 3.7K 48
😍
15.6K 420 21
"Svjesna sam da su i prije postojali neki osjećaji koje sam vjerojatno zbog inata i srama suzbila negdje duboko, natjerala se da ih ignoriram...ali o...
15.3K 754 22
Kada si sam na svijetu tada nemas ljubavi oko sebe. Djevojka Nina je siroce. Ne zna tko su joj roditelji. Sa svojih 3 godine zavrsila je u domu za n...
7.4K 339 57
Dobila je stipendiju u smjeru plivanja i završila u smjeru pjevanja i plesanja.