The One-Night Stand

Af MayaCrazyKat

7.4M 243K 28.3K

. Multe lucruri intrau în planurile miliardarului Christian Cross pentru viitorul apropiat: femei frumo... Mere

The One-Night Stand
Capitolul 01 - Cand drumurile se incruciseaza
Capitolul 02 - Cenusareasa pentru o noapte
Capitolul 03 - Dimineata de dupa
Capitolul 04 - Acea noapte de neuitat
Capitolul 06 - Momentul explicatiilor
Capitolul 07 - One More Night
Capitolul 08 - Refuzuri si posesivitate
Capitolul 09 - Regula numarul unu: niciodata nu-l ignora pe Christian
Capitolul 10 - Regula numarul doi: Nu subestima niciodata relatia
Capitolul 11 - Prea multe sentimente, prea putina sinceritate
Capitolul 12 - Evadarea
Capitolul 13 - Dealing with Mr. Bipolar
Capitolul 14 - De-a v-ati ascunselea - RUNDA 2
Capitolul 15- Cand trecutul intalneste prezentul si viitorul
Capitolul 16 - Familia Cross - partea I
Capitolul 17 - Familia Cross - partea II
Capitolul 18 - Prima cearta serioasa
Capitolul 19 - Ryan Gosling petrece cu Nicki Minaj
Capitolul 20 - Familia Evans - partea I
Capitolul 21 - Familia Evans - partea II
Capitolul 22 - E numai vina pisicii blestemate
Capitolul 23 - My secret love
Capitolul 24 - Britanicii si umbrelele
Capitolul 25 - My only weakness
Capitolul 26 - All of me loves all of you
Capitolul 27 - Irresistible
Capitolul 28 - "Lumina mea din intuneric"
Capitolul 29 - Gelozie
Capitolul 30 - Inot la miezul noptii si nunti fericite
Capitolul 31 - My true feelings - partea I
Capitolul 32 - My true feelings - partea II
Capitolul 33 - "Cand o sa fiu de acord"
Capitol BONUS - My life before you
Capitolul 34 - New job, old problems
Capitolul 35 - The One That Got Away
Capitolul 36 - The dark clouds in our sky
Capitolul 37 - Madly in love with you
Capitolul 38 - "Christian e in stare de orice"
Genialul Si Incredibilul TRAILER nr. 2
Capitolul 39 - Armistițiu
Capitolul 40 - The "sweet" taste of being engaged
Mult prea amuzantul si incredibilul TRAILER nr. 3
Capitolul 41 - The heart doesn't follow rules
Capitolul 42 - Lovers in Paris - partea I
TRAILER nr. 4 - amuzant si fermecator
Capitolul 43 - Lovers in Paris - partea II
Capitolul 44 - Cats, stars and promises
Capitolul 45 - Problemele nu vin niciodata pe rand
Capitol BONUS - Ryan si Cassey
Capitolul 46 - The Calm
Capitolul 47 - The Storm
Capitolul 48 - Hell hath no fury like a woman scorned
Capitolul 49 - Losing faith
Capitolul 50 - Who needs trust?
Capitolul 51 - Gone
Capitolul 52 - Going the distance
Capitolul 53 - Frenemies
Capitolul 54 - I'm giving up on you
Capitolul 55 - To move or not to move on
Capitolul 56 - City of Angels
Capitolul 57 - Coming back for you
Capitolul 58 - Drowned in feelings
Capitol BONUS - Selena si Damien
Capitolul 59 - Facing the unexpected
Capitolul 60 - The last time
Capitolul 61 - Our end
Capitolul 62 - The Wedding
Capitolul 63 - The Honeymoon
Capitolul 64 - Happy ever afters
Epilog
Mulțumiri
Capitol BONUS - Marc si Natalie

Capitolul 05 - Petrecere de caritate cu maimute dresate

138K 4.8K 781
Af MayaCrazyKat

Capitolul 5

 

" You're such a motivator, gotta get your way
So sick of saying yes sir, yes sir
You're such an instigator, you wanna play the game
Take it or leave it, that's her, that's her "

                                                     Maroon 5 - Lucky Strike

Christian P.D.V.

        Ajung la petrecere destul de devreme, dorind sa termin odata cu asta. Christian Cross nu merge la petreceri caritabile doar din dorinta de a face bine. Nu, el nu merge deloc la astfel de adunari ci, doar trimite donatii considerabile prin intermediul subordonatilor sai. Si totusi, uita-ma aici!

"Alege o fata oarecare, doneaza o suma generoasa, fa-ti datoria si pleaca..."

        Dupa ce ma asigur ca am salutat toate cunostintele si toti partenerii de afaceri prezenti la petrecere, ma indrept spre bar unde unul din partenerii mei de vanatoare, Ryan Parker flirteaza de zor cu o blonda care il soarbe din priviri. Nu trebuie sa privesc de doua ori pentru a-i intelege jocul. Blonda, desi atragatoare, nu pare in stare nici macar sa spuna toata tabla inmultirii fara sa se incurce, fiind o prada usoara pentru apetitul dezinvolt a lui Ryan.

         Asa a fost dintotdeauna. Nu suntem atat de diferiti. Amandoi cautam acelasi lucru: pasiune, foc, insa doar pentru o noapte -in cele mai bune cazuri, devin relatii strict fizice-. Dar niciodata nu ma tenteaza sa vreau mai mult, sa doresc mai mult decat corpul si pasiunea unei femei. De ce as face-o? Femeile sunt fiinte inselatoare, materialiste si de multe ori fara limite in insistentele lor.

"Nu ca ea." imi suna imediat in minte, ca un gong menit sa ma trezeasca la realitate din atmosfera insipida a petrecerii. Da, intr-adevar, ea, cu toata delicatetea si misteriozitate ei, nu parea sa posede niciuna din aceste trasaturi. Nu, ea era ca un inger coborat intr-o lume plina de ispita si pacat, menita sa o lumineze pe a mea. Aparent, doar pentru o singura noapte.

        Ii cer barmanului un whisky si ma prefac ca nu il cunosc pe individul care face blonda sa transpire doar prin niste simple replici de agatat mincinoase. Nu vreau sa ii intrerup jocul. In momentul de fata sunt din nou iritat de imposibilitatea de a gasi o anumita femeie, asa ca nu ma intereseaza nicio secunda sa intru in vorba cu una din cele care tocmai imi arunca priviri arzatoare. Dezbracandu-ma din priviri. In mod normal asta mi s-ar parea incitant si provocator, dar nu de la acea noapte. Insa, daca ar fi ca ea sa ma priveasca cu aceeasi intensitate, cu aceeasi dorinta pe care am experimentat-o atunci, nu as ezita in a-i accepta avansurile fara ca macar sa clipesc.

- Bine, deci te voi suna maine, il aud pe Ryan soptindu-i proaspetei cuceriri cu un ranjet multumit.

        Aceasta se intinde, il saruta scurt pe obraz, dorind probabil sa mimeze inocenta, care nici nu exista in vocabularul ei, si se intoarce spre grupul ei de prietene entuziasmate. O singura privire in directia lor ma convinge ca sunt o prada usoara. Toate imbracate cat de sumar posibil si privind in jur cu o oarecare disperare. Nu m-as mira daca ar incepe ele sa se dea la un tip.

- Inca una? intreb plictisit, fara sa imi ridic privirea de la bar.

- Niciodata nu sunt destule, ranjeste cu aceeasi aroganta de mai devreme. Deci, tu ce cauti aici? isi schimba tonul in unul surprins. Nu esti genul care sa si participe la petrecerile de caritate. Tu doar trimiti cecuri, imi zice acuzator, cautand parca din priviri adevaratul motiv pentru neasteptata mea participare.

        Ii arunc o privire plictisita, fara a-mi masca insa si iritarea de pe chip. Chiar trebuie sa dau cuiva explicatii pentru ceea ce fac?

- Bine, recunosc ca nu e nici stilul meu, dar, Cross, asta nu e o petrecere obisnuita, spune gesticuland spre intreaga incapere cu o miscare rapida a bratului. Atractia principala in seara asta, consta in femei de prima clasa vandute la preturi pe masura. Am de gand sa licitez pentru cel putin una dintre exponate.

        Rasuflu iritat, abtinandu-ma sa nu imi dau ochii peste cap. Asa cum am mai zis, nu vad rostul in a plati compania unei femei, cand barbatii ca noi pot avea orice femeie doresc doar aruncandu-i o privire. O privire e suficienta pentru a face orice aspiranta la o relatie serioasa sa creada ce ea va fi cea care ne va imblanzi spiritul libertin. Si care ne va duce intr-un final in genunchi, implorand pentru ceea ce doar ele ravnesc. Sunteti fara speranta, doamnelor.

- Tipic tie, esti aici pentru acelasi lucru pe care ti-l putea oferi si blonda de mai devreme.

- Nu, Christian, nu e acelasi lucru. Vezi tu, fetele care vor fi licitate sunt un fel de prada, trebuie sa te lupti pentru a le castiga.

        Izbucnesc intr-un ras sec. Asta e cea mai ridicola teorie, dar sunt de acord ca va fi un fel de lupta. Cele care ies cel mai mult in evidenta vor fi cumparate pentru cele mai mari sume. De asta aleg doar fete extrem de frumoase pentru a fi licitate. Insa, de cele mai multe ori, visele pentru o intalnire cu un tip atragator, apropiat varstei lor, le sunt spulberate. Asta pentru ca doar barbatii bogati, dar trecuti de a doua tinerete, sunt dornici sa participe. Restul, la fel ca mine, sunt constienti ca nu au nevoie de mult pentru a obtine o femeie frumoasa.

- Doamnelor si domnilor, bine ati venit si vreau sa va multumesc in numele companiei Stall pentru participare, incepe prezentatoare, zambind larg cand lumina o invaluie, incepand licitatia. Banii stransi in aceasta seara vor fi de mare ajutor cauzei noastre si vom reusi sa facem niste copii fericiti.

        Bine, va fi simplu. Aleg una acceptabila si gata. Nimic din ce nu am mai facut inainte.  Prima fata, o blonda inalta si cu un corp de zeita care ar intoarce multe capete pe strada, reuseste sa atraga o mare parte din invitati sa participe la licitatie. Ma surprinde ca Ryan ca nu a licitat. Blondele sunt genul lui. Intr-un final blonda este "castigata", asa cum am banuit, de un barbat care are sanse mari sa aiba varsta tatalui ei.

        Ryan intra in joc la a doua fata, luandu-ma chiar prin surprindere, pentru ca nu e o blonda delicioasa ci, o bruneta cu parul scurt, slaba ca un model de podium si inalta. Banuiesc ca toti isi mai schimba din cand in cand gusturile. Restul fetelor reusesc sa ma surprinda prin hobby-uri si interese. O cred pe cuvant pe roscata imbunatatita subtil de bisturiu, care isi doreste sa descopere un leac pentru cancer. Sigur se gandeste la asta in fiecare noapte, in fiecare pat prin care trece...Nu ca m-ar deranja daca ar trece si prin al meu. Sigur am avea o conversatie foarte captivanta.

        Urmatoarea fata nu ezita in a face contact vizual cu mine, abtinandu-ma sa nu ranjesc cand imi face cu ochiul. Sunt constient ca am reusit sa atrag atentia tuturor femeilor de aici, singure sau nu, dar in seara asta nu am dispozitia necesara pentru o tavaleala ocazionala. Vreau doar sa termin cu cina asta si sa ma intorc la a ma ingropa in lucru. Aparent, de la noaptea petrecuta cu o anumita fugara in rochie rosie, nu mai am acelasi apetit pentru femei frumoase si in cautare de distractie. Nu cred ca voi mai avea pana nu o gasesc si o pedepsesc pentru ca a disparut pur si simplu. Asta daca o voi gasi.

        Prezentatoare anunta ultima fata si realizez ca am fost distrat si nu am licitat pentru niciuna. Fie atunci, voi licita pentru aceasta. Nu ca ar conta cum arata sau ce interese are cata vreme nu am niciun plan cu ea...

- Maya Evans!

        Privesc plictisit spre locul de unde ar trebui sa apara aceasta Maya. Nimic. Locul luminat este gol si pustiu, trezind soapte suspicioase in multimea de invitati.

- Maya Evans! repeta prezentatoarea devenind agitata.

        Deodata, o femeie tanara, intr-o rochie neagra, lunga, care ii scoate in evidenta calitatile fizice ce lasa gura oricarui barbat apa, este impinsa pe scena. Cu un astfel de corp sigur va isca o licitatie inflacarata. Chicotesc la vederea fetei ei dezorientate si ingrijorate. Stai, imi pare cunoscuta fata asta. Buzele pline, pielea alba ca de portelan, buclele lungi, lucioase si ciocolatii si mai ales, ochii aceia captivanti de verzi. Ea este! Am gasit-o!

- Maya este medic veterinar si prefera sa isi petreaca timpul liber catarandu-se pe munti sau facand scufundari! anunta prezentatoare entuziasmata.

        Bine, poate ca nu pare genul sporturilor extreme dar nu pot sa nu mi-o imaginez intr-un halat alb, tinand in mainile ei catifelate un animal care sa ii egaleze blandetea. Doar am avut sansa sa ii descopar personaliatea iubitoare si inocenta pe propria piele...

- Zece mii de dolari! o voce de barbat intrerupe prezentarea, pe un ton arogant si rasunator.

        Simt deodata nevoia incontrolabila de a lovi ceva. Felul in care toti o masoara din priviri, dezbracand-o mintal si intiparandu-si imaginea corpului ei in ganduri, ma irita si ma scoate din sarite. Ceva nu e in regula cu mine...

- Douazeci de mii! o alta voce suna triumfatoare, provocand si mai multe susoteli in public.

        Dupa cum am banuit, licitatia este una serioasa, insa in niciun caz nu am de gand sa las pe unul dintre tipii astia insetati dupa femei tinere si atragatoare sa mi-o rapeasca. Nu dupa cat m-am chinuit sa o gasesc. Nimeni nu ar trebui nici macar sa aiba privilegiul de a o privi cand poarta o astfel de rochie. Nimeni in afara de mine.

 "Esti a mea acum" ranjesc involuntar, fixandu-mi privirea pe "tinta" de pe scena, care pare gata sa lesine in orice moment din cauza acestei agitatii din jurul ei. Acum ca am gasit-o, nu planuiesc sa o las sa plece prea curand. Nu pana nu mi-o scot complet din sistem, pana nu imi satur foamea de ea. Am de gand sa o fac sa plateasca cu varf si indesat pentru starea in care m-a adus, o voi face sa regrete ziua cand s-a furisat afara din apartamentul meu. Si totul, pentru ca este a mea acum.

-  Un milion de dolari, zic cu un zambet triumfator, ignorand privirile socate din jurul meu. 

        Nimeni nu va indrazni sa liciteze impotriva mea, si nu numai din cauza sumei incredibile, ci pentru ca sunt Cristian Cross. Sunt acea persoana pe care nu ai vrea sa o ai ca dusman. Expresia lui Ryan plina de confuzie totala nu imi prinde atentia, in schimb ma indrept spre scena pentru a recupera ce este al meu.

Maya P.D.V.

- De ce oare am fost de acord cu asta?!?

        Bine, trebuie sa recunosc ca machiajul arata extraordinar, iar parul meu nu a aratat niciodata atat de bine, dar ce e cu rochia asta? E lunga, deci e in regula, dar cu decolteul si cu modelul asta? La fel de bine puteam sa port si un costum de baie!

        Imi musc limba infranta si incerc sa-mi fac tinuta sa para mai decenta. Oricat as trage de ea, afurisita de rochie nu imi acopera cat as dori din decolteu. Iar de partea inferioara nici nu mai vorbesc, pentru ca e dincolo de puterea mea de intelegere. De ce ar purta cineva o rochie in care esti aproape goala? E ca si cum nu ai purta nimic!

- Hei, cum merge? ma intreaba o Selena incarcata de teancuri de dosare si cu doua telefoane sunand ocazional in mana.

        Nu ii raspund, insa ii arunc una dintre acele priviri ale mele care exprima pura enervare. Nu imi vine sa cred ca m-a convins sa particip la asta!

- Haide Maya! Arati extraordinar! Aproape nu te-am recunoscut, incearca sa ma inmoaie cu unul din zambetele ei inocente.

- Selena, doar uita-te la rochia asta, implor exasperata gesticuland spre modelul mult prea extravagant pentru gustul meu.

        Ma intrerupe ridicand un deget si raspunzand la unul dintre telefoane. Ma incrunt si ma intorc inapoi spre oglinda mare, in fata careia am petrecut ultima ora. Stiam ca o sa regret asta. Petrecerile largi si sofisticate nu sunt genul meu. Acum ar fi trebuit sa fiu in fotoliul meu confortabil, cu o ceasca fierbinte de ceai , urmarind "Jurnalele Vampirilor". Nu, nu imi pasa ca e pentru adolescente. Ian Somerhalder e sexy si el e tot ce am nevoie pentru o noapte reusita. Involuntar, mintea imi zboara inapoi la o anumita noapte, trezindu-mi furnicaturi pe piele si invaluindu-ma intr-un val de caldura sufocanta. Bine, poate ca doar noaptea aia l-ar putea intrece pe Damon.

        Inchid ochii si incerc sa imi amintesc toate detaliile din orele petrecute in cea mai nebuna noapte traita vreodata. Barul, el, ochii lui , saruturile lui aprinse, felul in care ma topeam sub simpla sa privire si atingerea atat de delicata, si totusi atat de pasionala.

"La naiba Maya! Revino-ti!"

        Trebuie sa incep sa ies la intalniri din nou. Si asta cat mai repede. Daca mai continui mult asa voi ramane singura toata viata. Sunt oficial obsedata de un necunoscut, fara ca macar sa ii stiu numele. Dar, il cunosc destul de bine pe alte planuri...

        Imi deschid ochii la auzul unui ras ca de soarece, sacaitor si deranjant.

" Of, nu. Au inceput iar..."

        Toata gloata de modele s-au adunat din nou ca mustele la bec si trag cu ochiul la public, barfind femeile si analizand barbatii dupa cat de bine arata si cat de bogati sunt. Toate poarta rochii asemanatoare cu ale mele, dar nu pare sa le deranjeze. Nici materialul subtire si oarecum transparent si nici lungimea considerabila de piele expusa nu le face nici sa clipeasca. Probabil ca asta li se pare decent in comparatie cu ce poarta de obicei.

- L-ai vazut pe tipul ala?

- Care? Vai! Ce bine arata, exclama o blonda muscandu-si buzele rosiatice si facandu-si aer in mod teatral.

- Crezi ca o sa liciteze pentru tine?

- Pai, daca o face, o sa ma asigur ca a meritat fiecare banut! zise o alta, dezvaluindu-si intentiile in mod subtil, odata cu un zambet arogant.

        Imi dau ochii peste cap si ma abtin sa nu oftez in gura mare. Asta este o petrecere de caritate. Se presupune ca fac asta pentru o cauza nobila, nu pentru a face o "excursie" in patul vreunuia dintre invitati. Dar ce imi pasa mie? Cata vreme imi fac partea si iau cina cu oricine ar licita pentru mine, totul va fi in regula. Numai sa indrazneasca tipul sa ma atinga si cu un deget ca il voi injunghia cu furculita. Nu glumesc, am vorbit cu Selena. Cata vreme nu ii provoc rani grave e ok.

- Sunteti gata fetelor? intreaba Selena cu subinteles cand revine in fata grupului zambind larg.

        Serios? Chiar sunt singura care vrea doar sa ia cina? A, stai. Daca ar fi  sa aleg din nou, as alege sa raman acasa!

- Da! exclama clubul inteligentei absolute in cor, asemeni unor scolarite pregatite sa isi impleteasca parul una alteia.

        Fiecare isi verifica machiajul pentru a mia oara cu o atentie desavarsita si se asigura ca ceea ce le demonstreaza interesul pentru filozofie si caritate este la vedere: bustul si picioarele. Rad zgomotos, nereusind sa imi inec amuzamentul, facand-o pe Selena sa imi arunce o privire incruntata, menita sa ma faca sa incetez.

        Imi musc buzele inca chicotind si ma ridic pentru a o urma. Ceata de maimute dresate ne urmareste de aproape, reusind sa se mentina drepte si mandre in tocurile exagerat de inalte. "Petrecere de caritate cu maimute dresate", rad de una singura, ignorand de aceasta data avertizarile Selenei.

- Bine, va stiti ordinea? intreaba ea privindu-ne pe fiecare in parte.

        Toate aproba din cap in afara de mine. Ordinea la ce?

- Stai, ce? intreb cu o expresie confuza.

- Tu esti ultima Maya, imi raspunde Selena dandu-si ochii peste cap, nemaiobosindu-se sa imi dea mai multe detalii.

        Perfect! Nu numai ca trebuie sa joc rolul specimenului mutant de la circ, dar mai inchei si spectacolul! Nici nu vreau sa imi imaginez cum va fi acolo, pe scena...

"Bine Maya! Poti face asta. Stangul, dreptul, stangul, dreptul, stai, zambesti, incerci sa respiri..."

        Autoincurajarea imi este insa intrerupta de prezentatoare. Cu o voce plina de fals entuziasm, anunta inceperea circului menit sa fie o actiune nobila.

- Doamnelor si domnilor, bine ati venit si vreau sa va multumesc in numele companiei Stell pentru participare. Banii stransi in aceasta seara vor fi de mare ajutor cauzei noastre si vom reusi sa facem niste copii fericiti, continua ea cu o voce mai serioasa. Si acum, momentul cel mai asteptat al serii, chicoteste arcuindu-si sprancenele, domnilor pregatiti-va portofelele, pentru ca avem doisprezece frumuseti gata sa fie cumparate.

        Chicotesc si ma abtin cu greu sa nu mentionez cuvantul "prostitutie" spre grupul in culmea fericirii de langa mine. Deja nu ma plac fetele astea, nu vreau sa intru intr-o cearta cu cineva cu mai putin de jumatate de creier. Nu ar fi corect pentru ele...

- Cindy Karsky!

        Blonda care mai devreme se certase cu unul dintre organizatori pentru ca nu avea suficienta lumina in camera de machiaj, isi aranjeaza acum din nou tinuta si paseste pe scena cu incredere si o eleganta exagerata.

"Si asa incepe..."

        Dupa primele trei licitari am incetat sa mai ascult. "Karina este interesata de soarta copiilor flamanzi din Africa si in timpul liber prefera sa faca voluntariat la spitale si aziluri de batrani."Doamne, bine ca nu am mancat. Atata falsitate mi-a intors stomacul pe dos

"Visul Soranei este de a fi pace in lume... "

        Incerc sa imi imaginez ca sunt altundeva. La cabinet, avand grija de niste pacienti care din fericire nu au darul de a spune asemenea tampenii, sau acasa, mancand o felie mare de tort in liniste deplina. Oriunde, numai aici nu.

- Maya Evans!

" Ce? M-a strigat cineva?"

- Maya Evans!

- Ce faci!? Treci acolo! ma impinge Selena pe scena, cand in sfarsit deschid ochii pentru a realiza ca e randul meu.

        Doamne, luminile astea sunt orbitoare! Ma impiedic, dar din fericire, reusesc sa raman pe doua picioare.  Foarte bine. O intrare memorabila. Cine liciteaza pentru lunatica surda?

        Incerc sa stau dreapta si sa zambesc cat de natural pot, sperand ca nu am speriat deja pe toata lumea cu stangacia mea prosteasca. "Pot face asta. Nu e atat de greu."

- Maya este medic veterinar si prefera sa isi petreaca timpul liber catarandu-se pe munti sau facand scufundari!

"Ce naiba? Nu ma pot urca nici pana la etajul cinci fara sa ametesc si abia daca reusesc sa ma tin la suprafata in apa!"

        Cand Selena a spus ca va imbunatati un pic prezentarea mea nu a glumit. Ce mai urmeaza? A descoperit leacul pentru nemurire dar nu vrea sa il faca public pentru ca se intalneste in secret cu Brad Pitt?

- Licitatia incepe de la...

- Zece mii de dolari, se aude o voce din multime, declansand teroarea de care imi era frica.

        Ce!?  Zece mii de dolari pentru o cina?  Asta e nebunie curata. A, stai, am uitat ca toti cei care liciteaza sunt bogatani care castiga mai mult decat ar putea cheltui intr-o viata. Probabil cheltuiesc astfel de sume zilnic.

- Douazeci de mii!

- Cincizeci de mii!

        Ultimul participant reuseste sa imi prinda privirea si, fiori reci ma trec cand observ ca pare de varsta tatalui meu. Fie, nu ma astept la vreun Adonis, dar nici un tip cu dublul varstei mele nu mi se pare prea normal!

- Cinci sute de mii!

 "Te rog doar sa se termine mai repede!" implor inchizandu-mi ochii pret de o secunda si tinandu-mi respiratia.

- Un milion de dolari, o voce puternica si oarecum familiara, reuseste sa faca liniste in intreaga sala.

        Se pare ca nu sunt singura uimita de suma exorbitanta, pentru ca toti par surprinsi si ramasi fara cuvinte. Complet muti, toti privesc spre persoana al carui chip nu il pot distinge din cauza luminii puternice. Oricine ar fi, sigur este vreo personalitate importanta, daca aduce la tacere o sala atat de galagioasa. Dupa ce isi revine din uimire, prezentatoarea se intoarce la zambetul ei de spectacol si anunta:

- Vandut pentru un milion de dolari. Puteti veni sa va luati premiul! imi zambeste larg, incurajandu-ma sa inaintez spre trepte.

"Acum e acum. Te rog nu fi un bosorog pervers, te rog nu fi un bosorog pervers..."  ma rog disperata, incercand in acelasi timp sa nu imi las picioarele sa se impleticeasca in rochie si sa risc sa cad.

        Pasesc precauta spre treptele unde ar trebui sa ma intalnesc cu "castigatorul" meu, complet orbita de luminile puternice si dezorientata de privirile manioase din partea fostului grup de participante. Si, pentru ca sunt o persoana foarte echilibrata si atenta, ma impiedic din nou, fiind insa prinsa de "partenerul" meu inainte sa aterizez pe podea in toata splendoarea.

"Acum sigur crede ca abia asteptam sa ma arunc pe el..."

        Pot spune cu toata increderea ca e bine facut, pentru ca ii pot simti muschii tari prin costumul elegant pe care il poarta si ca are brate puternice, incolacite in mod protectiv si ciudat de placut in jurul taliei mele. Este tanar -Multumesc!- si mai inalt decat mine, depasindu-ma chiar si cu tocurile astea infernale pe care le port. Deschid ochii cand ma simt in siguranta, pentru a-i analiza trasaturile care imi incita dureros curiozitatea. Nu pot sa mai astept, dorinta de a-i vedea chipul este mai insuportabila cu fiecare secunda in care ii inspir parfumul ametitor.

        Insa in momentul in care ochii mei fac contact cu o anume pereche de ochi albastri ca de gheata, simt cum impietresc in loc si sa raman fara aer. Asta nu poate fi posibil!

- Te-am prins, sopteste vocea aceea melodioasa, ranjind seducator si aducandu-ne mai aproape trupurile in imbratisare.

        De ce oare mi se pare ca are doua intelesuri ?

    

Fortsæt med at læse

You'll Also Like

822 14 8
🌺 အမှောင်ခွင်း ❤ ခယောင်းဖြူ 🌺
16.7K 2.1K 77
[NAMJIN FANFIC] {A LOVE STORY} " A iubi înseamnă să fii fericit de ceva: fără condiții, fără judecăți, fără așteptări~. "
225K 10.3K 21
Ellie Karon, locuiește în periculosul oraș New York. A crescut cu legile strâzii în sânge.Frumoasă, ochi albaștri, iubitoare de motociclete. Dar soar...
945K 57.9K 72
FINALIZATĂ Fugind de destin ai o singură destinație: locul în care a început totul. Te întorci în locul în care s-au scris primele cuvinte ale...