We Got Married (Park Jimin FF)

By ARSOUL7

6.1K 282 114

L-am apucat de cravată si l-am sărutat. A scăpat paharul jos, băutura roșie curgând in jos. A scăpat paharul... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
☆Capitolul 4☆
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
ANUNȚ!

Capitolul 7

281 17 2
By ARSOUL7

"Noi suntem impreuna."

Mirarea se citise pe fata tuturora, chiar si membrii BigBang au fost surprinsi de decizia lui Jiyong. Insa Nana nu fusese atat de uimita, dupa care incepuse sa zambeasca zicand:

"Stiam eu, credeam ca n-o sa zici niciodata."

Jiyong ma luase si ma asezase pe scaun.

"Si pentru emisunea We Got Married, e in regula sa participe, doar ca am vrut sa va anunt dinainte, in caz ca Min se poarta ciudat." zise Jiyong.

"Umm, eu nu am nimic de zis. Presimt ca o sa fie o noapte lunga." zisesem eu.

"Si cu emisiunea ce o sa faceti? Nu cred ca sotul tau n-ar putea sa nu se ataseze de tine, insa Jiyong, tu n-o sa fii gelos pe ei?" zise deodata Soyou unnie.

"Cred ca sunt destul de mare deja ca sa am incredere in ea, nu ca ar fi real, oricum ca toate cuplurile, se vor desparti dupa un an, si in plus, eu o s-o pot vedea in fiecare zi, in timp ce el la fiecare cateva saptamani." zise calm.

"Mai e si poza lui, ai vreo idee cine ar putea fi?" zise EunB unnie.

"Asta trebuie sa aflam, insa nu cred ca ar trebui sa lasam prea multe persoane sa stie despre relatia noastra, nici chiar PD Yang nu stie." zise Jiyong.

"Pe 14 Februarie nu e Ziua Indragostitilor? Asta nu inseamna ca trebuie sa pregatesti si vreun cadou?" Rise zisese.

"Oh... Ai dreptate, trebuie sa-i faci si ciocolata?" incepuse sa ma tachineze Nana unnie.

"Nu cred, daca nu-mi ziceati voi nu era sa-i mai iau ceva, deci ii pot cumpara doar ceva." zisesem eu, insa poza tot ramasese cea mai mare dilema, avea sa fie in regula.

Dupa aprobarea tuturora ne întorsesem la tortul nostru, era pacat sa uitam de el.

Incepusem sa taiem tortul, iar fetele se obisnuisera cu fata pea de iubita, desi nu o prea aratam, il iubeam enorm pe Jiyong. Imi parea deja rau ca nu i-am zis-o niciodata, nu aveam incredere ca ma iubeste la fel, sau poate ca-mi era teama. Teama ca ma va lasa, si uram despartirile.

"Alo, da eu sunt." lui Jiyong ii sunase telefonul, iar dupa nenumarate apropari, le soptisera ceva celor de la BigBang. Nu eram obisnuita sa stau langa ei, insa doream sa modific asta pe parcurs.

"Min, eu o sa fiu plecat putin cu baietii. Voi distrativa, ne vedem maine." zise Jiyong, aplicandu-mi un usor pupic pe frunte, dupa care le zambi fetelor in semn de ramas bun. Curand ramaseseram doar noi, fetele, unde celelalte incepuse sa tipe de bucurie. Noaptea aceea, chiar a fost lunga.

"Au venit niste colete pentru voi, au fost deja verificate, sunt de la fanii vostri." JinSoo oppa zise, avand doua cutii imense in urma lui. As fi vrut sa le punem un nume fandomului cat mai repede, si începusem sa-mi iubesc fandomul, mai ales ca toata saptamana vom fi in graba pentru promovarea mini-albumului "A-Absolute", si a piesei Crazy.

Inkigayo, a doua zi

"Fetele, v-ati uitat pe Youtube? Stiti cate vizualizari avem?" Rise unnie cu zambetul pana la urechi venise spre noi cu mobilul in mana.

"Unde-i graba? Am vazut deja." Soyou unnie se pornise spre Rise unnie.

"Minhye, ai vazut? Când ai de gand sa-ti cumperi si tu un telefon?" tipase EunB unnie la mine.

"Ace a depasit 10 milioane de vizualizari doar intr-o zi!!" Nana unnie zisese.

"Trebuie sa va pregatiti de live, incepeti in 5 minute, echipa de stilisti, stand-by." Jinsoo oppa se agitase, stia ca trebuie sa fie totul perfect si nu ne putem permite greseli.

"Iar acum vom afla castigatorii din seara asta la Inkigayo. Cine e castigatorul in urma voturilor? Dugudugudugudugu!!! ACE!!! Felicitari!!!"

"Se pare ca am avut o multime de sustinere din partea staffului si fanilor nostri carora le multumim pentru suport." Soyou unnie incepuse sa se emotioneze, asa ca microfonul trecuse la Rise unnie, care era cu un zambet pana la urechi si cu mici picaturi la ochi.

"Le multumesc membrilor care au fost alaturi de mine, staffului, lui Jinsoo oppa, Yang PD si celui care ne-a pregatit 3 luni, Jiyong sunbaenim." Curand lacrimi din ochii lui Rise unnie incepuse sa cada una cate una, iar microfonul ajunsese la Nana unnie:

"Va multumesc tuturor pentru sustinere si pentru ca ne-ati oferit aceasta oportunitate. Va multumesc!" si se inchina in toate partile, dandu-i microfonul lui EunB unnie care incepuse sa faca aegyo, ceea ce nu ii statea in fire.

"Multumesc tuturor!!" zisese cu un aegyo de nerecunoscut, asta sigur nu o arata oricand, insa nervozitatea s-a cunoscut cand mi-a intins mie microfonul. Tremura incredibil. Insa nu avea ce sa zic... ajunsese randul meu si nu aveam de zis, toti au zis cate ceva...

"Da, aplauze!!" am tipat, dandu-mi seama imediat ce prostie am zis. Toti incepuse sa bata din palme si sa tipe. Eram scapata, insa avea sa fiu ocarata de Jinsoo oppa si de Jiyong, ceea ce nu ma prea facea sa ies de pe scena. Insa terminaseram cu bine.

"Min, tu o sa mergi cu mine, fetele o sa fie conduse de catre Jiyong spre sala de antrenament." zise imediat Jinsoo oppa. Se pare ca nu-mi observase prostia.

In drum spre masina am dat de Jonghyun sunbaenim din Shinee, care debutase solo cu piesa Crazy, coincidenta sau nu, aveam acelasi titlu al pieselor de debut, iar curand am dat de EXID sunbaenim si Mad Clown. Imi facusem tema pentru acasa, de vreme ce erau toti necunoscuti, ieri cand m-am uitat la performanta noastra, am dat cu ochii si peste celelalte, incepuse sa-mi placa Mad Clown. Ajunsa la masina, Jinsoo oppa imi daduse un set de haine si-mi zisese sa ma grabesc, ca putem intazia.

Ajunsesem in fata unei cladiri imense, nu era inscriptionata deloc, insa o multime de masini de lux erau parcate in fata ei. Unde ma aduce oare?

"Stai aici pana vorbesc cu paza, cat ai timp, aranjeaza-ti hainele." zise Jinsoo oppa plecand din masina grabit.

Imbracamintea nu era una stilata, insa nici una prea saraca, era genul meu, insa nu cred ca ar folosi astfel de haine la vreo filnare, blugii extra-taiati erau prea agresivi, iar maioul in carouri era prea lung, nu inteleg de ce mi s-a oferit acest gen de haine.

"Esti imbracata, bine, acum mergi dupa mine, ia si aceasta sapca pentru a te ascunde, si despre greseala ta, o sa trec cu vederea doar de data asta. Acum sa ne grabim." zise cu calm Jinsoo oppa, incercand sa ma acopere, curand intrand in coudata cladire. Luminile erau aprinse peste tot, iar galagia era prezenta insotita de rasete de copii. Unde am ajuns?

"Buna ziua, noi suntem Winner. Multumim de ajutorul acordat." cinci baieti se infatisasera in fata mea. De unde sa-i stiu eu, insa imi pareau cunoscuti, oare i-am vazut undeva? Imediat privirea mi se indrepta spre Jinsoo oppa.

"Ei sunt trupa Winner, fac parte si ei din YG Entertainment, cred ca ai vazut posterul lor in cladire. Sunt sunbae." imi soptise Jinsoo oppa. Spre disrespectul meu, imi era rusine acum. Ma vazusera imediat cum ma aplecaseram.

"Eu sunt Min din Ace!" spusesem eu imediat. Eram emotionata, iar tremurul din voce ma daduse de gol, insa toti incepusera sa rada. Nu era nimic de ras aici, o persoana se facuse rosie de rusine aici. Si nici numele nu le stiam...

"Eu sunt Kang Seungyoon, liderul trupei, v-am urmarit la TV performanta, ati fost uimitoare, nici nu pareti pe scena pentru prima data. Sunteti uimitoare!" se prezentase cel din mijloc, Seungyoon oppa de acum, insa clar avea sa-i uit numele pana sa ajunga al doilea sa se prezinte.

"Bunaaa, eu sunt Lee Jinwoo, Vocalist, si cel in varsta din grup, incantat de cunostinta." un baiat chipes mi se infatisa in fata ochiloe, zicea el ceva de vocalist principal, dar mie-mi pare mai mult a Visual.

"Buna Min, eu sunt Kim Seunghoon, Lider Rapper. Fighting ACE!" mereu m-au innebunit vocile rapperilor, acu am inteles de ce.

"Buna, sunt Nam Taehyun, Lider vocalist si maknae, ca si tine. M-am interesat un piiic de trupa de fete care va debuta."

"Putin? De dai pe replay in fiecare zi la fiecare episod din NGG?" se amuzau membrii pe seama lui, starnindu-mi rasul.

"Buna, eu sunt (vocea lui) Song Minho dau Mino, (e rapper mai mult ca sigur) Rapper. (Stiam eu) Era frumos, cred ca pentru o clipa ramasesem sa-l admir, eram nemiscata, insa cum m-a apucat de mana, mi-a tresarit inima, era ciudat cum nici nu-l stiam si m-a cucerit doar de la o atingere de mana.

"Hai cu noi sus, Jinsoo hyung a plecat deja dupa celelalte membre din Ace pentru celelalte activitati." Zisese Minho oppa tragandu-ma spre o sala care semana mai mult cu o sala de gradinita.

"Asta e o gradinita?" am intrebat curioasa observand aranjarea pernelor si dulapioarele mici.

"Winner filmeaza un show in care timp de jumatate de luna vom avea grija de niste copii mici, ca educatori al lor. 반달 친구 (Bandal Chingu) sau (Half Moon Friends) mai bine spus ca si Prieteni Jumatate de Luna." zise Seungyoon sunbaenim.

"Si eu de ce am fost tarata aici?" zisesem eu observand ca sunt intr-o camera singura, cu cinci baieti. Ma asezaseram pe scaun, insa deja ma si gandeam la ce o sa mi se intample acasa. M-am indepartat de ei putin.

"Nu ai fost tarata aici, ai fost invitata de Taehyun." zisese Seunghoon sunbaenim, unde Taehyun sunbaenim, incepuse sa se uite ciudat la el.

"Nu eu am fost cel care a invitat-o si voi stiti prea bine cine a dorit sa o cunoasca." spusese Taehyun sunbaenim, indreptand ochii spre persoana din spatele meu. Mino sunbaenim.

"Aici e un pahar cu suc, cred ca esti obosita. Daca mai doresti ceva doar zi-mi." zise Mino sunbaenim facandu-se ca si cum n-ar fi auzit sa se fi spus vreo ceva, insa imediat ce se asezase reveni la discutie.

"Si tu stii ca ai vrut sa le cunosti maknae-ul lor." zise Mino sunbaenim destul de convins, insa nu negase ca dorea sa ma intalneasca. Pe mine.

"Haide, zi si tu ceva, nu mancam fete, doar le muscam daca merita." zise Seunghoon sunbaenim, incepand sa fie lovit de catre o perna de Mino sunbaenim.

"E inca minora, ce tot zici acolo!" incepuse Mino sunbaenim sa-si ridice vocea.

"Daca ala te va musca vreodata, da-i bataie si dupa suna-ma pe mine, sa fii sigura ca-l pedepsesc bine." intervenise Taehyun oppa dandu-i o palma peste spate lui Seunghoon.

"Iaa, gata cu gluma, ce facem?" zisesem cand am fost deodata lovita de o perna. Era langa mine, iar un incet "oops" se facuse auzit in camera. Am luat perna in mana prefacandu-ma nervoasa, dupa care m-am sculat in picioare. Am inspirat usor, pe gura, ce-o fi o fi.

BATAIE CU PERNE!!

Continue Reading

You'll Also Like

776K 19.2K 108
Bunaa! Inafara de reactii smut, vor fi si oneshot-uri 18+. 💜🌟🤘🏻
9.2K 698 44
V O L U M U L III ''Îi ridic tricoul și i-l dau jos. Roșește și își mută privirea. Încep să îi sărut corpul micuț până când ajung la tivul pantalon...
6.4M 182K 92
Claire Danvers este o simpla fata de 17 ani care incearca sa isi traiasca viata in Londra alaturi de tatal ei, singurul parinte ramas in viata, mama...
3.9K 208 11
Jungkook-- brunet ~top 28 de ani Taehyung--șaten ~top°uneori bottom• 27 de ani Hoseok--roșcat ~bottom°little vârsta mintală 2-3 de ani• 19 de ani ⚠...