Hopeless

By FateFatal95

931K 45.5K 3.2K

"Láska je cit, který si vymysleli lidé, aby měli omluvu pro své naivní chování." More

Prolog
Trailer
Chapter 1 - Welcome to Switzerland
Chapter 2 - Pařba po ženevsku
Chapter 3 - The Bank Robbery
Chapter 4 - Temnota. Chlad. Strach.
Chapter 5 - Liam
Chapter 6 - Slizoun
Chapter 7 - Svoboda? Tak asi ne...
Chapter 8 - Brána
Chapter 9 - Skutečná Ženeva
Chapter 10 - Nejsem ničí děvka
Chapter 11 - The Green Inferno
Chapter 12 - Gangy? Radši spolky.
Chapter 13 - Tunelová pohoda
Chapter 14 - Penthouse
Chapter 15 - Drift King
Chapter 16 - Don't touch my fucking back
Chapter 17 - Paintings
Chapter 18 - Nightmare
Chapter 19 - You motherfucker!
Chapter 20 - Bez emocí
Chapter 21 - Syndikát
Chapter 22 - Dráždění hada bosou nohou
Chapter 23 - Policejní záznamy
Chapter 24 - Ford Mustang
Chapter 25 - Breakdown
Chapter 26 - Courage
Chapter 27 - Need for Speed
Chapter 28 - Trip to Paris
Chapter 29 - Meeting
Chapter 30 - Příprava na rachot!
Chapter 31 - SST Espionage
Chapter 32 - Key to Her Heart
Chapter 33 - You've got something I need
Chapter 34 - Just Keepin' Cool
Chapter 35 - Who the Fuck... The Criminals
Chapter 36 - Padej z kola ven!
Chapter 37 - Up, Up and Away
Chapter 38 - Co by kdyby bylo nebylo
Chapter 39 - Breaking the Bank at Tropicana's
Chapter 40 - A Big Pile of Shit
Chapter 41 - In Jail (Part One)
Chapter 42 - In Jail (Part Two)
Chapter 43 - Tomlinson vs. Styles
Chapter 44 - Get the Hell Out of this Place
Chapter 45 - Týmový Duch
Chapter 46 - Yay Ka - Boom - Boom
Chapter 47 - Changes
Chapter 48 - Welcome Back to Switzerland
Chapter 49 - Lost Control
Chapter 50 - Déšť
Chapter 51 - Ženevský Obraz (Part One)
Chapter 52 - Ženevský Obraz (Part Two)
Chapter 53 - Cigarettes
Chapter 54 - The Human Heart
Chapter 55 - Eye of the Tiger
Chapter 56 - Charlotte (Part One)
Chapter 57 - Charlotte (Part Two)
Chapter 58 - Milionář v Ženevě
Chapter 59 - Monster
Chapter 60 - I Swear
VÁNOČNÍ SPECIÁL
Chapter 61 - Lamborghini Huracán
Chapter 62 - Can You Hear Me When I Cry ?
Chapter 63 - The Strip Club
Chapter 65 - Broken
Chapter 66 - Ženevská Válka
Chapter 67 - Battlefield (Part One)
Chapter 68 - Battlefield (Part Two)
Chapter 69 - Déšť Smrti
Chapter 70 - I'm Only Human After All (The End)

Chapter 64 - Be Struck By You

9.2K 428 79
By FateFatal95


Lissa's point of view.

Zalapám po dechu. Chodidla se mi napnou a vystřelí mírně do vzduchu. Zdá se mi, že moje plíce nejsou schopny pobrat dostatek litrů kyslíku na to, aby roztáhly hrudník. Nemůžu se nadechnout. Lapám po dechu jako by to dělala ryba na suchu. Bříška Harryho prostředníčku a prsteníčku se dotknou nejcitlivějšího bodu celého mého těla. Zorničky očí se mi rozšíří. Tělo na to reaguje bez jediné známky protestu. Nevnímám okolo sebe štiplavý kouř umělé mlhy, ani striptérky tančící hlavou dolů na tyči. Soustředím se pouze na Harryho prsty.

Naposledy jsem něco takového zažívala se Zaynem. Tehdy jsem ty příjemné pocity neznala. Využila jsem ho k tomu, aby mě zbavil panenství. Chtěla jsem tím naštvat Harryho a dokázat mu, že nejsem jenom jeho a že si můžu dělat co jen se mi zamane. Taky jsem se to chtěla naučit, aby mě nemohl už pokládat za ubožačku, kdyby náhodou mezi námi dvěma k něčemu podobnému vůbec došlo. Taky jsem si myslela, že člověk nemůže prožít krásný sex s někým, koho nemiluje, avšak Zayn mi ukázal opak. Postaral se o mé potřeby a dovedl mě k něčemu pro mě tak neznámému, čím byl orgasmus.

Zajíknu. Prostředníček jeho drsné ruky nekompromisně zajede dovnitř. Uchopím ho okolo zápěstí ve snaze to celé zastavit. Je to marná snaha. Chytí mě za vnitřní stranu stehna a víc mi roztáhne nohy. Druhý prst jde dovnitř. Poševní svaly je vítají a stahují se okolo nich. Cítím na svém krku jeho úsměv. Vítězný úsměv. Chtěl se se mnou vyspat už od chvíle, co mě usnesl.

Sakra, nemůžu uvěřit tomu, že je tohle dobrovolné.

O takových případech, kdy chce hrdinka spát se svým únoscem, jsem četla v knihách. Spousty knih a příběhů opěvovaly tohle téma. Přišlo mi to samozřejmě stupidní. Proč by někdo sexoval se svým trýznitelem nebo ho dokonce miloval? Nikdo se zdravým rozumem. Proto to byly jenom příběhy, kdy si ženy plnily svoje tajné touhy a přikrášlovaly si takové znásilnění. Nikdo se zdravým rozumem by dobrovolně nevlezl do postele se svým únoscem.

Asi sama nemám zdravý rozum.

Avšak já si svou situaci vykládám trochu jinak. S Harrym jsem zažívala úplně jiné věci, než zažívaly ty hrdinky nebo jiné unesené ženy. Ano, sice mě zamknul v temném studeném pokoji, ale nemučil mě. Uhodil mě jenom párkrát. Měl pusu plnou výhrůžek, které nikdy nesplnil. Z velké části je to Liamova zásluha. Držel Harryho zpátky kdykoliv šlo do tuhého.

Harry mi dal možnost volby. Odemknul pokoj. Odemknul dveře tunelu a řekl, že můžu jít.

Pochybuju však, že to kdy myslel vážně. Sebrala jsem se a odešla jsem od něho. Pokoušela jsem se vrátit do svého normálního života, ale Harry si mě našel a odvlékl mě zase zpátky. Po této zkušenosti jsem jakýkoliv pokus o útěk vzdala a smířila jsem se s tím, že budu muset zůstat v Ženevě. Přizpůsobila jsem se životu v tomhle zkaženém městě a od základů jsem se změnila. Není však dne, kdy bych toho nelitovala. Bývala jsem děvče, které si vždy svůj další krok pečlivě promyslelo. Teď dělám všechno bezhlavě a bez delšího rozmýšlení.

Další prst jde do mě.

Propnu se v páteři jako luk. Harry roztáhne nohy. Spadnu mezi ně na koženou sedačku a instinktivně nohy stáhnu k sobě. Opřu se zády o jeho širokou hruď. Jeho prsní svaly mě tlačí zezadu do hlavy. Přehodí si moje nohy přes svoje stehna, abych je měla doširoka roztažené. Dá je od sebe tak, že ty své o něco víc ještě více rozevře.

"Já to kurva věděl," zašeptá mi do ucha, když zakloním hlavu a opřu si ji o jeho rameno. Má tak hluboký hlas se silným anglickým přízvukem. Může se snažit mluvit francouzsky sebevíc, britské kořeny rozhodně nikdy nezapře. "Já věděl, že jsi jen další zatracená kurvička, co bude hned mokrá..." pokračuje. Zavřu oči a vydechnu. Jeho sprosté řeči mě vzrušují, když má ve mně prsty. "Malik tě naučil šukat, tak bys jenom nohy kurva že roztahovala..." dodá. Dlouhé články se ve mně pravidelně pohybují. Dovnitř a ven. Stahy a rozkoš. Kousnu se jemně do rtu. Jsem jako v tranzu.

"Harry..." vydechnu jeho jméno a pevně sevřu jeho zápěstí. "... já to tady nechci..." Snažím se vzdorovat. Dostal se mi do kalhotek, to není vůbec dobré. "... dám ti to, co chceš, ale... musím toho trochu víc vypít a musí to být v soukromí..." Hledám nějaký kompromis. Vím, že se tomu dlouho očekávanému už nijak nevyhnu. Není tu nikdo a nic, co by mě mohlo zachránít, a když už to má být, mohlo by to být... trošku důstojnější.

"Víc sakra chlastat?" zeptá se a ustane se svými pohyby. Jeho penis mě tlačí do křížů. "Cože?"

"Jestli se mám s tebou vyspat..." začnu opatrně a využiju jeho nepohybu k hlubokému nádechu. "... potřebuju si víc vypít. Můžeš mi alespoň tohle dopřát?"

"Úplně zkurveně tečeš."

"Harry!" vyjeknu a začervenám se. "Prosím."

"Fajn, kurva," souhlasí k mému překvapení. Prsty ze mě rychle vytáhne a před mým zrakem je roztáhne. Jsou ulepené od mého poševního sekretu. Abych se přiznala, je mi z toho mírně trapně. Ještě aby toho nebylo málo, strčí si je do pusy. Slyším ten mlaskavý zvuk, který vydá při jejich ocucání.

"Chutnáš celkem sakra že dobře," okomentuje to a začne se zvedat. Opatrně se zvednu taky a zavřu oči. Kalhotky mám úplně promočené. Je to nepříjemné, mám pocit jako by se mi chtělo na záchod, když tam mám tak mokro. No nezbývá mi než to vydržet. Dám si pár skleniček a zapomenu na to, že vůbec nějaké kalhotky mám.

&&&

"Nejvtipnější na tom všem je, že takhle jsem si svou budoucnost rozhodně nepředstavovala," řekne jedna ze striptérek. Ona a čtyři další spoře oděné slečny se mnou sedí na kožených kulatých bobcích uprostřed klubu. Před námi je malý skleněný stůl ve tvaru krychle, na kterém máme položené naše drinky s ledem. Sedím s nohou přes nohu a poslouchám historky těchto holek. Každá z nich se k této práci dostala úplně jinak.

Jedna je úplně na mizině a vydělává si tímhle na studia. Druhá sem byla prodána. Třetí se tu dostala přes nepovedenou kariéru v pornografickém průmyslu. Čtvrtá takhle protestuje vůči svým až příliš striktním rodičům a ta poslední je tady dobrovolně.

Musím se hodně soustředit, jelikož holky mluví jenom španělsky. Mým oběhovým systémem už proudí alkohol místo krve, tudíž mám problémy s porozuměním.

"Lisso, ty by ses tady hodila," poví jedna směrem ke mně a upoutá tak mojí pozornost. Dívám se na ní s přivřenýma očima a pitomým úsměvem na tváři. Zachichotám se. Nedokážu to ovládat. "Lákala bys sem spoustu zákazníků. Jsi krásná. I Harolda máš omotaného okolo prstu."

"Tak to asi těžko," reaguju francouzsko – španělsky. "Harold by se nenechal omotat."

Striptérka pokrčí rameny a natočí svojí hlavu tak, aby se mohla na Harryho podívat. Já mám jeho vysokou postavu v černém přímo před očima. Sedí na podiu a svými zjizvenými zady se opírá o železnou tyč. Dlouhé vlasy má stažené tmavým šátkem. V ruce drží flašku vodky. Jakmile si všimne našeho pohledu, mírně flašku nadzvedne a ve vzduchu s ní naznačí přiťuknutí. Následně se napije.

"Každý chlap je ovladatelný," pokračuje lehká tanečnice ve své opilecké promluvě, "dokonce i Harry. Jen musíš vědět, jak na takového chlapa zatlačit. Ženská těla jsou mocnou zbraní, když víš, jak na to." Mrkne na mě a ve vzduchu taktéž svou skleničkou naznačí přiťuknutí.

I když jsem opilá, tak rozhodně nejsem přesvědčená, že by kdokoliv Harryho Stylese dokázal ovládat. Ten kluk má svojí vlastní hlavu a pokud něco udělat skutečně nechce, tak to neudělá, ani kdyby měl při tom přijít o svůj život. Ženské střídá jako ponožky. Je mu jedno, do jaké zasune, hlavně pokud zasune. Povzdechnu si a napiju se zlatavé tekutiny nějakého španělského rumu. Ani nevím, kolikátá je to už sklenička.

"Nemyslím si, že by ženský tělo bylo mocnou zbrání proti Stylesovi," řeknu upřímně svůj názor a rozkašlu se, protože si dvě striptérky zapálí. Cigaretový kouř se smýchá s falešnou mlhou a podráždí mi plíce. Opile si zamávám rukou před obličejem. "Fuj."

"Měla bys to zkusit..." poví černovláska a natáhne ke mně ruku se zapálenou cigaretou.

"Já nekouřím," zamumlám. Zorničky se mi rozšíří. Dívám se na dým čoudící z té dlouhé nikotinové tyčinky a povzdechnu si. Vezmu si ji a přiložím si ji k ústům. Jsem příliš opilá na to, abych se držela pravidla, že nekouřím. Potáhnu tak, aby se mi to všechno dostalo pořádně do plic a obrovský oblak vydechnu. Holky mi samozřejmě začnou v tu chvíli tleskat a zajásají. Tmavovláska si poté vezme svojí cigaretu zpátky.

"A pak že nekouří!" zajásá zrzka vedle mě. "Jsi plná překvapení, Lissandro. Vypadáš tak nevinně, přitom bys vážně mezi nás zapadla."

"Já to říkám od začátku!" zareaguje černovláska, když vydechne oblak dýmu. "Hodila by se sem. Navíc – Styles z ní po celou dobu nespustil oči."

"To je asi pro to, že jsem svolila k sexu s ním," řeknu suše. Ani to nepromýšlím, prostě to ze mě díky alkoholu vypadlo.

Jakmile ta prostá slova opustí bezpečí mých úst, roznese se u stolu ticho. Dívky přestanou kouřit i popíjet. Jejich pohledy se upřou na mě. Nejedno dokonalé upravené obočí se zvedne nahoru. Překvapené zalapání po dechu. Sama se na ně dívám a strčím si do pusy slámku od koktejlu. Potáhnu a alkoholická bomba se dostává do mého hrdla. Vyhledám Harryho pohled, zatímco moje rty obepínají slámku. Navlhčí si spodní ret a ten horní olízne.

"A víš, co děláš?" zeptá se mě blondýnka. Kdybych nebyla opilá, určitě bych si pamatovala jejich jména. "Spát se Stylesem... může být sice zábava, ale měla bys... vědět, že to chceš."

"Bohužel vím, co dělám," povzdechnu a napiju se znovu se svého koktejlu. Odložím ho na stůl a svěsím ramena. Samozřejmě, že se celou noc na mě dívá. Není to za účelem žádné touhy nebo chtíče, hlídá si mě. Ví, že bych se mohla kdykoliv zvednout a pokusit se o útěk. Musí být připravený, aby mě dokázal zastavit.

Moment.

"Víte, jaké to je spát s Harrym?" zeptám se. V dívkách moje otázka vyvolá nekontrolovatelný záchvat smíchu. Dojde mi, jak pitomý dotaz to vlastně byl, když si ho přehraju zpětně v hlavě. Kdo by nevěděl, jaké to je? Harold musel ojet všechno, co se v Evropě samostatně hýbe a dýchá.

"Jistě," odpoví černovláska. "Říkal ti, že prožil šestku?"

Okamžitě si vzpomenu na Liamova slova. Říkal mi něco o tom, že Harry byl v posteli s pěti děvčaty. Prohlédnu si holky u stolu a přepočítám si je. Je jich pět. To si musíš dělat...

"Byl s námi," pokračuje. "Jezdí sem vždycky, když se potřebuje uvolnit."

Udělá se mi nevolno. Přejde mě chuť na jakékoliv pokračovaní v popíjení a věnuju tomu kriminálníkovi jeden z tázavých problémů. To si musí dělat legraci. Jezdil do Španělska jenom za účelem skupinového sexu? "Myslím, že budu potřebovat na vzduch," zašeptám a zvednu se. Hlava se mi zatočí. Postřehnu, že se Harry opře dlaněmi o podium a sám zvedne svoje mohutné tělo. Vezme si flašku a narovná se do své plné dvoumetrové výšky.

"Myslím, že na vzduch se asi nedostaneš," poví zrzka. Všechny si všimnou, že Harry stojí. Napije se z hlavy láhve pořádným douškem. Pije jako by alkohol byla čistá voda, která nepotřebuje detoxikaci. Ohryzek se mu nadzvedává. Vypije láhev až do dna a pustí ji na zem. Hlasitá rána a roztříštění skla donutí DJ, aby zastavil hudbu. Lidé se uvnitř klubu přestanou bavit. Dva bodyguardi vejdou dovnitř, založí si ruce na hrudníku a zkontrolují situaci. Rozbité sklo je většinou náznak bitky.

Harold stojí dále na místě. Nic jiného nedělá. Natáhne před sebe ruku a od jedné z dalších striptérek si vezme do ruky mikrofon a další láhev vodky. Odkašle si, poklepe zápěstím o hlavičku mikrofonu, aby zjistil, zda funguje, a následně mávne směrem na živou kapelu, která napůl spí, jelikož se tady o zábavu stará hlavně DJ.

"Vole, co to tady zkoušíš?!" zakřičí na něho DJ. "Tady nejsi v country klubu!"

Brit ho však dokonale odignoruje. Jeho koutek se zvedne nahoru. Mikrofon si vloží k ústům. Místnosti striptýzového baru se začnou ozývat dlouhé tóny kytarového sóla a bubnů. Zmateně se na něho dívám. Jeho pravá noha se pomalu pohybuje do rytmu. V klubu se nikdo nehýbe, ani nemluví. Bodyguardi trpělivě čekají, co má Harry s mikrofonem za lubem, i když malá dušička ve mně pravděpodobně tuší, co se bude dít. Sama se nehýbu a stojím na místě. Najednou čerstvý vzduch nepotřebuju.

Předehra trvá až neobvykle dlouho.

"I hold on so nervously... to me and my drink..." začne zpívat a mě vyschne v tu chvíli v krku. Jeho hluboký hlas se v melodii roznáší klubem. Zpívá anglicky. Jeho hlas oplývá tak silným akcentem. On zpívá! HARRY STYLES ZATRACENĚ ZPÍVÁ! Kdybych u sebe měla mobil s funkční videokamerou, natočila bych to. Tomuhle rozhodně nikdo neuvěří.

Zelené oči se podívají po místnosti, dokud se neukotví na drinku v jeho ruce. "... I wish it was cooling me..." povzdechne si. Ani si nepamatuju, kdy jsem Harryho slyšela mluvit anglicky, natož sakra zpívat! TEN CHLAP NIKDY POŘÁDNĚ NEMLUVÍ, NATOŽ ABY ZPÍVAL!!!

"... but so far has not been good..." hluboký nádech a pokrčení rameny. "... it's been shitty..." další sklenička se rozstřískne o stěnu a bodyguardi zpozorní, protože Harry sleze dolů z podia. Zůstane však stát před ním. "... and I feel awkward as I should..." spíše to zamumlá. Nedivím se, že se tak cítí. Rozhodl se zpívat v plném striptýzovém baru. On! Ten, jehož každý zná jako kriminálníka.

"... This club has got to be..." opětovně se rozhlédne po místnosti. "... the most pretentious thing..." a jeho oči zůstanou u mě. Dívá se pevně na mě. Polknu. Nikdy bych si nedokázala představit, že bude zpívat a teď to mám tady z první řady. "... since I thought you and me..."

Ty a já?

"Well, I'm imagining..." kousne se do rtu. Krev mi tuhne v žilách. Polévá mě horko. Možná se toto vůbec neděje. Možná jsem toho vypila zkrátka jen moc. "... a dark lit place... or your place or my place..."

Bubeník i kytarista se v tu chvíli opřou pořádně do svých nástrojů, protože na řadu přichází refrén. Netuším, zda je to nějaká známá písnička, či si Harry vymýšlí slova, no jsem ohromená jeho hlubokým hlasem. Liam tvrdil, že Harry neumí zpívat, že umí hrát pouze na klavír. Ale teď? Jeho hlas je tak příjemný.

"Well I'm not paralyzed... but I seem to be struck by you..." Věnuje mi intenzivnější pohled. Doslova cítím, jak se jeho smaragdové oko propíjí do těch mých. "... I wanna make you move because you're standing still!" zvýší hlas jako by mi moje zaražené stání vyčítal. "If your body matches what your eyes can do... you probably move right through... me on my way to you..." ukončí refrén a dá se opravdu pomalým krokem směrem ke mně.

Mávne směrem k baru. "I hold out for one more drink... before I think..." zarazí se a váhavě zastane na místě. "... I'm looking too desperately..." mávne rukou a znovu se dá do pomalého kroku. "... but so far has not been fun... I should just stay home..." Ano, to měl. Skutečně měl zůstat v Ženevě. Zvedne do vzduchu svojí levou ruku a vztyčí jeden z pokřivených prstů. "... if one thing really means one..."

Následně se jeho prst otočí a ukáže na shnilou podlahu baru. "This club will hopefully... be closed in three weeks... yeah, that will be cool with me..." zamumlá a já se podívám na striptérky, které jen ledabyle vykuřují a pokrčí rameny. Jak můžou být lidi tak v klidu? Je to tady snad takto normální?? Zpívá tu Harry často??

"Well I'm still imagining... a dark lit place..." Jakmile to Harry dořekne, chytí mě prudce za ruku a donutí mě, abych udělala otočku. "... or your place... or my place..."

Nadechuje se, aby znovu načnul refrén. Mikrofon mu vyletí z ruky a hudba přestane hrát. Z jeho levé strany mu na tváři přistane pořádně tvrdá rána od jednoho z vyhazovačů. Kdyby na tu stranu viděl, pravděpodobně by se bránil. Takhle přišla ta pěst neočekávaně. Ani já jsem si ji nevšimla. Harry zavrávorá do strany. Duhovka jeho živého oka se zaleskne. Podívá se na vyhazovače a zatne sám svojí pěst. Pod tmavou pokožkou se napnou jeho svaly. Pletence žil se objeví na jeho ramenou a končí u zápěstí.

"Ty jeden zkurvený hajzle!" Je to tady zase. Harry sice mluví španělsky, ale silný britský přízvuk je stále znát. Mám takový pocit, že se ve všech cizích jazycích naučil jako první nadávky. Ať mluví jakýmkoliv jazykem, nikdy se to neobejde bez sprostých slov. Kromě angličtiny. V té vždycky mluví relativně slušně. Pořád jsem v šoku z toho, že zpíval.

Metrák váhy a dva metry výšky zajišťují, že se Brit nebojí prakticky ničeho. Jde proti bodyguardovi z klubu, aby mu uštědřil taky ránu, no alkohol ho zpomaluje. Muž z ochranky mu zasadí další ránu a Harry opětovně zavrávorá. Udrží se však na nohou. Z živého oka mu šlehají blesky zlosti. Jeho opálený obličej je červený od hněvu. Zajímalo by mě, kolik si toho musel vzít a vypít, protože byl schopen za vlivu alkoholu i heroinu řídit, závodit, vyhrávat a normálně jednat. Teď se mi zdá úplně paralyzovaný. Je zpomalený a nedokáže se bránit.

"Dost!" zakřičím, když chce muž zasadit Harrymu další ránu. "My už odcházíme," oznámím a na stolek položím několik bankovek.

"Já nikam kurva nejdu!" protestuje okamžitě Harry. Napne se. Jeho ruka je zatnutá, připravená zasadit ránu.

"Jdeme!" oznámím, aniž by mohl cokoliv dalšího říct. Muž nám uhne. Chytím Harryho za zápěstí a vynaložuju veškerou sílu, abych ho dokázala táhnout až ke vchodu. Samozřejmě, že po celou dobu se brání a protestuje.

Povzdychnu si a vytáhnu si z kapsy klíčky s přívěškem dvojitého v, které mi dal Liam při cestě sem. Neměla bych řídit, když jsem opilá, ale Ženeva mě naučila. 

Počkám, až se Harry uráčí a sedne si na sedadlo spolujezdce. Následně se posadím za volant a nastartuju.

&&&

"Nevěděla jsem, že umíš zpívat..." pípnu, abych přerušila to nesnesitelné ticho v pokoji. Celá cesta do tohoto motelu byla velmi podivná. Musela jsem neustále kroutit hlavou, abych udržela pozornost na silnici. Alkohol však nutil můj mozek, aby viděl všechno dvakrát. Harry tomu vůbec nepomáhal. Trucoval a mlčel. Po většinu cesty měl zavřené oči, založené ruce na hrudníku a při motelu jsem ho doslova musela z auta tahat. Jakmile jsem ho dostala konečně do téhle díry, stejně nepromluvil.

Jeho mlčení mě znervózňuje. Sedí na posteli a dívá se před sebe. Jeho umělé oko osvicuje místnost víc, než slabá žárovka na stropě. Já klečím při posteli. V místnosti jsou pak už jen tvrdá postel, stará černobílá televize, dva noční stolky a na jednom z nich je nefunkční telefon. Pokoj má taky vlastní koupelnu, která se skládá ze zrezivělého umyvadla, sprchového koutu a záchodu, který nikdo nečistil už pěknou řádku dní.

V ruce držím ledový sáček s hráškem. Vyžádala jsem si ho na recepci. Chci ho přitisknout na Harryho opuchnutou levou tvář, ale on mi to nedovolí. Uhne se, zvedne zrak a zamračí se na mě. Hádám, že se cítí ponížený. Bodyguard ho napadl ze strany, ze které nemohl nic vidět. Navíc, vždycky se přede mnou ukazoval jako ten, který vždy zvítězí. A teď ho sundal naprosto neznámý muž. Ještě k tomu při takové činnosti, jakou je zpívání.

"Dobře, tak budeme mlčet..." povzdechnu si. Hrášek položím na zem a zvednu se. Vyjeknu, protože mě prudce chytí za zápěstí. Zakloní hlavu a podívá se mi do očí. Obočí mírně nakrčí. Při kořeni nosu se mu objeví mírná vráska. Hrudník se mu nadzvedne při hlubokém nádechu.

"Chci šukat. Teď. Bez výmluv," řekne v prosté angličtině. Postaví se. Tentokrát se zakláním já. Jsem bosá, tudíž jsem o dobrých čtyřicet centimetrů menší než je on. Moje hlava dosahuje sotva do úrovně jeho hrudníku. Měří sto devadesát osm centimetrů, zatímco já mám něco málo přes metr šedesát. Nasucho polknu, protože mi je jasné, že teď už se z toho nevyvlíknu. Slíbila jsem mu, že se s ním vyspím, když se opiju. Slib je slib, i když jsem z té cesty mírně vystřízlivěla.

Je mi jasné, že tohle bude můj další sex bez lásky. Láska je cit, který Harrymu rozhodně chybí. Neumí ji rozdávat ani přijímat, protože ho to pravděpodobně nikdo nenaučil. Soudím, že když žije už skoro osm let v Ženevě, tak musela být chyba někde ve výchově. Vsadila bych se, že to musel být zlatý chlapec, který si prožil určité trauma, a proto kolem sebe vybudoval pevnou zeď, kterou je těžké prekonat. Snažila jsem se naučit jeho chování a porozumět mu, ale on mi to nikdy nedovolil. Směla jsem poznat pouze určitou část Harryho Stylese, avšak ten skutečný chlap se schovává někde za tou těžkou vrstvou opevněné zdi.

Postavím se na špičky. Přivřu oči a pootevřu svoje plné rty. Ani si nepamatuju, kdy jsem se naposledy s Harrym líbala. Skrz víčka vidím, jak se Harry pomalu skloní, avšak pusu mi nedá. Kousne mě však do brady a následně se rty otře o mojí čelist až k mému uchu. "Jestli se dotkneš mých zad, dopadne to pro tebe špatně..." pokračuje anglicky. Ani stopa po sprostých slovech. "Pamatuj na to," dodá a odtáhne mě od sebe. Posadí se na postel, roztáhne nohy a přivře oči. "Svlékni se," přikáže.

Přikývnu. Chytím si spodní lem trička a přetáhnu si ho přes hlavu. Prohrábnu si rozcuchané dlouhé vlasy a sáhnu do kapsy.

"Co to děláš?!"

"Svazuju si vlasy..."

"Okamžitě toho nech!" rozkáže znovu. "Já výhradně šukám holky zezadu a tahám je za vlasy!" zavrčí. Aha. Hádám, že tohle bude skutečně tvrdý sex bez jakýchkoliv emocí. Gumičku si proto omotám okolo ruky. Ruce dám za záda a odepnu háčky své podprsenky. Spadne na zem. Harryho oko se zaleskne. Podprsenku následují moje kalhoty i krajkované kalhotky. Zčervenám. Poprvé jsem nahá před Harrym Stylesem.

"Výborně," pochválí mě a opře se rukama o postel. Posune se na ní dozadu a sáhne ke svému opasku. Stáhne si kalhoty rovnou s boxerkami až ke kotníkům. Jeho penis vyskočí do pozoru. Červenám se ještě víc. Netuším, jaké požadavky tenhle Brit má. Naposledy jsem jeho penis viděla tehdy, jak jsem od něho dostala pěstí. Budu se muset snažit, abych nedostala další.

"Pojď sem," řekne. Je neuvěřitelně nekompromisní. Všechno rozkazuje. Pomalu jdu k němu a položím se na postel. Harry si nechává tričko. Pravděpodobně kvůli tomu, aby si zakrýval a chránil záda. Pozoruje moje nahé tělo. Konečky prstů se dotkne mé pokožky. Projede mnou hřejivý pocit a vyskočí mi husí kůže. Jsem nervózní. Harryho nástroj je rozhodně větší než ten Zaynův. Ležíme na boku čelem k sobě.

Dlouhým nehtem jemně okopíruju tvar jeho ostré čelisti. Od levého ucha až k pravému a zase zpátky. Uchopím ho poté pod bradou. Toužím si ho přitáhnout, abych ho políbila, ale on mě chytí za zápěstí a přesune si ruku na svůj penis.

"Nejsem na něžnosti, lásko," poví neutrálním hlasem, zatímco nehtem přecházím po tom vzrušeném kusu masa. Je úplně tvrdý. Hádám, že kdybych ho nezarazila, býval by byl schopný mě ojet v tom striptýzovém baru. Polknu, protože nervozita v mém nitru začíná sílit. Třesu se, no snažím se ze všech sil to zamaskovat.

"Chceš jít rovnou na věc?" zeptám se nesměle. Přestanu ho hladit. Nenápadně se snažím zakrýt si prsa, i když je viděl tolikrát. Harry neodpovídá, pouze přikývne. Pokrývka zašustí pod jeho mohutným tělem. Zvedne se na kolena a chytí i mě, abych se zvedla. Nechávám ho naprosté kontrole. Nutí mě, abych šla zády k němu. Po kolenách se proto přesunu k železné konstrukci čela postele. Chytím se tyče a nadzvednu se na svých končetinách. Roztáhnu nohy a červenám se. Zrak upírám do červené tapety místnosti.

Netuším, co mám od tohoto sexu čekat. Podle Harryho požadavků jsem pochopila, že počas sexu na něho ani neuvidím. Ztuhnu. Jeho drsné dlaně si chytí moje boky. Zalapám zoufale po dechu. Harryho mohutné tělo se na mě zezadu nalepí a jeho penis se dostane přímo mezi mé nohy. Podívám se dolů a vidím špičku jeho chlouby. Měla bych vyžadovat kondom po klukovi, který bere už roky heroin a spí s kde kým.

"Měl... by sis nasadit kondom..." zašeptám a hlas se mi chvěje.

"Šprcku používám furt. S tebou si to chci rozdat bez toho!" řekne svůj požadavek a otře se o můj vchod. Několikrát. Uvolňuje mě to. Zatnu zuby a vzpomínám na všechny ty krásné pocity, které jsem zažila se Zaynem. Obtírá se o mě v pravidelných pomalých intervalech a mě to vzrušuje, když se teplá pokožka jeho pohlavního údu dotýká mého nejcitlivějšího bodu. Mučí mě to. Potichu zavzdychám a zakloním hlavu. Dlouhé vlasy mě šimrají na nahých zádech.

Je mezi námi ticho, které Harry využije. Aniž by mě varoval, vrazí svůj penis prudce do mě. Hlasitý výkřik se vydere z mého hrdla. Zakřičím, protože mě jeho vyvinuté mužství rozrazí. Donutí mě to, abych dala nohy více od sebe a pevněji se chytila železné konstrukce. Moje hlava letí dopředu, ale hned na to letí dozadu, protože mě Harry silně chytí za vlasy. Omotá si moje lokny okolo svého zápěstí a nutí mě, abych se zakláněla. Druhou rukou drtí můj bok.

Vůbec nečeká na to, abych si na jeho velikost zvyknula. Vykřiknu, protože se mu neumím přizpůsobit tak rychle a bolí mě to. Kdyby čelo bylo měkké, zaryla bych do něho nehty. Takhle je zarývám do své dlaně, jak tyčku pevně svírám.

"Oh kurva," zavzdychý a ještě zrychluje. Přirážá proti mému zadku tvrdě. Cítím jeho pohled na svých zádech. Mám otevřené ústa, ze kterých mi unikají vzdychy bolesti. Harry se na mě natlačí. Pustí moje vlasy a obě svoje ruce obmotá okolo mého břicha. Uloží si hlavu na mojí lopatku. Zachvěju se, protože na něm ucítím jeho rty. Polknu a zavřu pevněji oči. Čím je Harry ve mně déle, tím více ustupuje bolest.

Abych se přiznala, byla bych radši, kdybychom provozovali normální misionářskou polohu. Mohla bych mu tak vidět do obličeje, dotýkat se ho a možná ho i líbat. Udělala bych to trošku intimnější, abych se uvolnila. Takhle se cítím jenom jako špinavá děvka, protože vím, že mě ojede a pak mě jenom prudce odkopne jako každou jinou. Podlehla jsem mu. Cítím na svých řasách slzy. Jsem další jedna z jeho kurev. Měla jsem se více opít, abych na tohle nemyslela.

Šuká mě tu nekompromisně uprostřed noci v nějakém náhodném motelu. Snažím se, aby se mi to líbilo. Ze všech sil na tomhle sexu hledám něco krásné a pak si vzpomenu na Zaynovy slova. Dala jsem se na ženevský život s tím, že jsem se musela vzdát lásky. Citu, který se v tomhle městě hledá velmi těžko. A i když jsme tisíce kilometrů od něho a jsme ve španělské Zaragoze, stejně tady s Harrym je.

"Lissandro..." vydechne v euforií celé moje jméno. V tu chvíli prudce otevřu svoje oči a sama se zakloním. Harry se v kleku narovná a nechá mě, abych si uložila hlavu na jeho rameni. Do ucha se mi usměje a já sama roztáhnu koutky do úsměvu. Jsme tady, abychom si to užili. Ne abychom zbytečně přemýšleli. Je to o uvolnění. O očištění mysli. Nejsem žádná Harryho kurva. To on je teď moje děvka... namlouvám si to přesně tak podle Zaynových slov.

Zapřu se nohama o postel a proti Harryho pánvi se pohybuju sama. Harryho ruka vystřelí a prudce mě chytí pod krkem. Dlouze vydechnu, protože druhou mě chytí za prso. Zmáčkne mi ho a následně mi promasíruje konečky bradavku. Chytím ho za to zápěstí a zaryju mu nehty do kůže. Jeho penis ve mně klouže. Ven a zase zpátky dovnitř. Stahuju se okolo něho a konečně si užívám tu rozkoš, která proudí mým tělem. Opět se cítím... plná. Roztahuje mě dokonale.

"Kurva, nepřestávej..." zavrčí a já se zachichotám. Poslouchám ho a pohybuju se proti jeho tělu. Pravidelně nahlas vzdycháme. Pustí mě a plácne mě silně po zadku. Půlku mi následně pevně chytí. Vypísknu, no hned na to vzdychnu.

"Já jsem říkal, že jednou dostaneš výprask..." pokračuje vzrušeně. Šťouchne do mě. Přestanu pohybovat pánví, protože si iniciativu převezme opět on. Přiráží prudce. Nemyslela jsem si to o něm, ale je docela hlasitý. Jeho mohutné tělo cítím na zádech. Znovu se chytím železné tyčky a nechávám ho, aby si se mnou dělal co jen chce. Pouštím ze sebe hlasité vzdechy, aby věděl, že si to užívám.

Orgasmus mi pomalu prostupuje do všech mých údů. Uvolňuju svaly a znovu je stahuju. Čím prudčeji Harry přiráží, tím víc ho stahuju. Snažím se, aby se ve mně cítil dobře. Vím totiž, že má zkušenosti s mnoha dívkami, ale jak sám řekl... se mnou to dělá bez kondomu. Nevydržím se držet tyčky a spadnu na postel. Hlavu zabořím do polštářů a do látky se zakousnu. Rukama začnu drtit všechno, co chytím. Pohybuju se nahoru a dolů. Jeho ruce se zapřou okolo mé hlavy. Jednu nohu zvednu a pokrčím ji v koleni. Není to příliš pohodlné, protože se pohybuje ve vzduchu souběžně s Harryho prudkými pohyby.

"Já ti vystříkám útroby, Lissandro!" řekne nadrženě. Schmátne mě a převalí mě na záda. Bez rozmýšlení roztáhnu nohy, zvednu je do vzduchu a pokrčím je v kolenou. I když je venku jen pár vteřin, v tomhle roztouženém stavu mi chybí. Vlhnu ještě více, když si přes hlavu přetáhne svoje tričko. Vlasy se mu rozcuchají na všechny strany. Uchopí si ho, aby se do mě nasměroval. Několikrát se mi o vchod opře a poté ho do mě znovu nekompromisně zatlačí..

Zalapám po dechu ve chvíli, kdy ho tam zase cítím. Chytím ho pevně za ramena, zatímco se Harry do mě tlačí. Díky však mé vlhkosti do mě zajede jako po másle. Znovu zalapám po dechu, protože se to nedá vydržet. Jeho objem i délka opětovně vyplňují ten prázdný prostor mezi mýma nohama. Zase tam zapadnul jako takové puzzle. Položí ruce okolo mé hlavu a snese se na lokty. Při tomto procesu se nepřestává dívat do mých očí. Po celou dobu mě sleduje a já se koušu do rtu, když ho nad sebou vidím.

Jeho pánev se opět pohybuje proti mé. Naučila jsem se jeho kopulační pohyby, proto jdu bez problémů naproti jemu. Neuvěřitelně toužím po tom, abych ho mohla políbit. Chci mu dát pusu, ale jakmile zvednu hlavu, abych to udělala, Harry se uhne. Přivírá oči. Moje oči se převrácejí od rozkoše. Pevně držím jeho ramena. Zaryju do nich nehty a on sykne. Sjede rukou pod moje stehno. Chytí mě pevně za zadek a donutí mě dát si mojí nohu ještě výše k boku. Lepím se na něho, aby naše kůže byly při sobě. Druhou nohu pořádně zapřu do postele a jdu mu pánví stále naproti. Slastně skrčím obočí a zakloním hlavu. On si uloží obličej do ohybu mého krku a ramene. Vzdychá mi do něho. Drží mě doopravdy silně a doslova do mě začíná bušit.

Tenhle druh sexu je u Harryho asi raritou. Vypadám pod ním úplně bezmocně. Chytí mi ruce a dá mi je za hlavu. Pořádně je zatlačí do postele. Zvednu nohy zpátky do vzduchu a nechávám je volně létat. Nejsem si už tak jistá, jestli tohohle budu litovat, avšak teď na to nechci příliš myslet. Nechci myslet vůbec na nic. Cítím jeho penis hluboko v sobě jak pod náporem této rychlosti začíná pulzovat.

Mám takový dojem, že to je signál pro blížící se orgasmus. Žilky na jeho penisu se pod tlakem pulzu obtírají. Zoufale zavzdychám, protože moje tělo oblévá ještě větší teplo. Potím se z toho nadměrného pohybu. Rozkoš se rozlévá po mém těle a soustředí se do mého podbřišku. Ještě chvíli a od toho slastného pocitu vybouchnu.

Oddávám se mu. Chci zase prožít orgasmus. Nejsem daleko od něho, avšak Harry mě překvapí. Zlomí se v páteři a hlasitě zakřičí. Aniž by mě upozornil, udělá se. Teplá tekutina z jeho penisu mě vyplní a následně cítím uvnitř vzduch. Harry ze mě bez jakékoliv další činnosti vyjde a postaví se s ochabujícím údem mezi svýma nohama. Mírně se pousměje a mrkne na mě.

Nic dalšího neříká.

Otočí se ke mně zády a nechává mě neuspokojenou na posteli, zatímco sám míří do koupelny. Mohlo by mít jasné, že se tohle stane. Jsem však příliš roztoužená na to, abych zůstala neuspokojená. Vydechnu a přesunu svoje štíhlé prsty mezi své nohy. Kašlu na to, že ze mě vykapává lepkavé bílé sperma.

Najdu svůj střed a dodělám to, co měl udělat Harry.

&&&

Víčka se mi zachvějí. Z tvrdého spánku mě budí chlad. Nespokojeně zakňučím a převalím se na bok. Mezi nohama svírám přikrývku, která mě na nahé kůži kouše. Zima se přesune na můj zadek. Hlavu zabořím do polštáře a povzdechnu si. Sprchovat se a bez usušení jít spát nebyl asi ten nejlepší nápad. Pousměju se, protože si vzpomínám, že vedle mě usínal Harry. Sice jsme k sobě nespali přitulení, ale bylo to fajn, že po sexu alespoň zůstal v pokoji. Natáhnu ruku, no výsledkem mi je jenom prázdné šmatrání na posteli. Srdce se mi rozbuší. Vyletím do sedu a otevřu prudce oči.

Harryho půlka postele je prázdná. Rozhlédnu se kolem sebe. Nevidím nikde ani jeho věci. "Harry!" zakřičím jeho jméno, ale odpověď žádnou nedostanu. Vstanu a zabalím se do té ohavné deky. Přejdu k oknu, ale na podélném parkovišti černý Passat nikde nevidím.

Ruka mi vystřelí k ústům a do očí se mi nahrnou slzy. Nemůžu uvěřit tomu, že jsem naivně naletěla. Myslela jsem si, že když mě otočil k sobě čelem a když zůstal v posteli, že tady bude i ráno, ale on udělal to, co se od něho mohlo dát čekat. Sebral se a odešel. Posadím se na postel a povzdechnu si, abych obsah svých slzných kanálků udržela tam, kde patří.

Výčitky svědomí.

Myslela jsem si, že je mít nebudu, ale mám je. To, co jsem potlačovala v noci, se projevuje v plné síle.

Vyspala jsem se s Harrym Stylesem, jako snad každá holka, která s ním přišla do styku.

"Krucinál!" zavrčím a postavím se. Nemá smysl se litovat. To, co se stalo, už se nedá vzít zpátky a já se musím smířit s tím, že jsem se mu nastavila a jednoduše jsem mu dala. Nejsem první ani poslední. Spustím deku na zem a začnu hledat svoje oblečení. Pomalu si na nohy natáhnu kalhotky, když si toho všimnu.

Na lůžku leží položený papírek. Pozvednu obočí a natáhnu se pro něho. Černým neuhledným písmem je na něm napsaný vzkaz ve francouzštině.

Tohle bylo kurva naposledy, co jsem se nechal tak bláhově chytit. Pokud se mě někdo z vás pokusí kurva že hledat znovu a nedá mi zatracený pokoj, nepomůžou mu ani na zkurvený jednotce intenzivní péče!!!

Přečtu si to ještě několikrát, abych pochopila, že Harry skutečně odešel. Odešel někam pryč a nechce, abychom ho hledali. Vyspal se se mnou, aby mě ubezpečil, že zůstane, ale stejně nakonec odešel. Hádám, že z Liamova auta vyrval veškerou dostupnou technologii, která by ho mohla dohledat. Zakryju si prsa a přejdu zpátky k oknu.

Kam měl asi namířeno?

Liam's point of view – O dva měsíce později.

Život bez Stylese je... zvláštní. Už jsou to dva měsíce, co ten krypl odešel a neposlal ani jeden blbý pohled. Bůh ví, co si to zase vymyslel, ale ještě nikdy se nesebral a neodešel na tak dlouho. Talíře cinknou o sebe. Položím je do dřezu, opřu se o linku a povzdechnu si. Podívám se na petrolejovou lampu, která pomalu dohořívá. Je tu takové podezřelé ticho. Nikdo nenadává a nikdo si nestěžuje.

Myslel jsem si, že mi Styles nebude nikdy chybět, až odejde, ale chybí mi. Samozřejmě, že do očí bych mu to nikdy neřekl, ale... když s někým člověk žije několik let, zvykne si na něho. Ten magor vždycky alespoň zavolal, ale teď? Slehla se po něm zem. Doslova. Nikdo nemá absolutní tušení, kde je. Dokonce ani Lissandra, která s ním byla naposledy, ani Carole, která s ním vždycky komunikovala.

Otřu si ruce a zpocené čelo do utěrky. Přesunu se na gauč a posadím se na něho. Doufám jenom, že se ten magor někde nepředávkoval nebo neoddělal. To bych si ho našel a zabil bych ho znova. Ještě k tomu, když mi ukradl auto.

Podívám se na mobil, abych zkontroloval, jestli se náhodou neozval, ale signál v tunelu neexistuje. Je to jenom z nostalgie. Kontroluju telefon každých pět minut. Přijdu si kvůli tomu už posedlý. Znovu se postavím, protože jsem nervózní.

"Stylesi, do pekla, kde jsi?!" zavrčím a kopnu do nožičky od stolu. Následně zavrčím, protože to zabolí. Stůl je totiž vyrobený z betonu. Zvednu nohu, abych si ji chytil, no hned potom spadnu na zem, protože se polekám Lissy. Vyjde ven z koupelny. V obličeji je úplně bílá jako stěna.

"Liss!" křiknu její jméno a okamžitě se postavím. "Stalo se něco??" zeptám se jí starostlivě. Chytím ji za loket a pomalu ji dovedu k sedačce, na kterou jí posadím. "Mluv se mnou! Ozval se ti Harry?? Je mu něco??" předpokládám, no nedostanu žádnou odpověď.

Lissa chvíli mlčí, což mě znervózňuje do doby, než mi něco podá. Vypadá to jako dva teploměry. Zmateně se na to dívám do chvíle, než zblednu taky.

Dva pozitivní těhotenské testy.

A poslední, s kým byla v posteli, byl Styles...

----------

KONEČNĚ! Je to tady. Dlouho očekávaná scéna, na kterou čekal tady snad každý, i když já osobně s tím nejsem příliš spokojená, ale konečně... jsme se k tomu dostali :D Jsem zvědavá, co mi na to řeknete a co mi řeknete i na ten konec :OO

Bohužel, mám taky jednu špatnou zprávu. Hopeless zbývají do konce už asi čtyři nebo tři díly, podle toho, jak to rozvhrnu. Už je třeba, aby tenhle příběh docílil svého konce, protože ho píšu dva roky a už... se ho chci prostě zbavit.

Písnička, kterou Harry zpíval, se jmenuje Paralyzer od Finger Eleven. :) Já mám pocit, že jsem tady chtěla napsat toho trochu víc, ale úplně jsem na to všechno zapomněla. :DD tak snad nic nevynechávám důležitého.

Jinak tento díl MÁ VĚNOVÁNÍ! Kdo si pamatoval, jak jsem kdysi psala, že pokud uvidíte díl, který věnuji Lii (LiaStiles tady na wattpadu), tak bude vědět, že s tímto věnováním přichází i sex :D Zlato, já vím, že jsou to už dva roky, ale slib je slib a sex tu máš, i když se už plno věcí změnilo :D Kdo by nevěděl, kdo Lia je, tak si najděte její profil, po dlouhé pauze konečně zase rozjela svojí tvorbu příběhem, který se jmenuje Dreary :)

Tak... snad jsem nic neopoměla :D Další díl se pokusím napsat už rychleji, protože chci HL ukončit už tento měsíc.

Těším se na vás při dalším díle! Děkuji za všechny votes a komentáře.

Domča :))

Continue Reading

You'll Also Like

59.7K 1.2K 55
Šéfuje proslulému kalifornskému gangu v Los Angeles, umí zabíjet, umí si vybudovat respekt, dostane vše, na co si ukáže...Je známý svým arogantním a...
129K 5.3K 31
Lilith Myersová je na první pohled obyčejná dívka, avšak také je, jen trochu víc nevinnější. Je hravá, dětinská a nesmírně laskavá, což jí paradoxně...
81.1K 3.1K 37
Stála jsem v temné uličce a hleděla tváří v tvář člověku který pro mě kdysi tolik znamenal. Vždy mě podržel když mi bylo nejhůř, vždy mi pomohl ze dn...
Hard Times By ._.

Teen Fiction

19K 528 35
Až smrtelně pomalu si začne rozepínat knoflíky, celou dobu semnou udržuje oční kontakt. Dělá to naschvál. Jako vážně? Nespokojeně zamručím a tím mu n...