We Got Married (Park Jimin FF)

By ARSOUL7

6.1K 282 114

L-am apucat de cravată si l-am sărutat. A scăpat paharul jos, băutura roșie curgând in jos. A scăpat paharul... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
☆Capitolul 4☆
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
ANUNȚ!

Capitolul 5

313 14 12
By ARSOUL7

YG Studio

-Pentru ca celelalte fete au facut deja photoshoot-ul, eu si Minhye vom face sesiunea foto pentru prezentarea ei. Pentru a nu pierde timpul il veti avea pe Teddy pentru a ca prezenta piesele pentru mini-album. zise Jiyong.

Desigur ca aveam sa pozez cu el... Dar tot inca eram iritata de ce mi-a facut, trebuia sa nu uit nici de pastila, daca avea sa fie contact intre noi, trebuie sa am mai multa grija. Fighting Minhye!

Curand am fost dusa intr-un salon de machiaj, unde mi s-a dat si 3 costume.

-Incepem in 5 minute, va rog sa va pregatiti. un membru al staffului.

Eram nervoasa, ca de obicei, insa aveam sa fac o treaba buna.

Photoshootul a mers bine, am ajuns chiar sa primesc laude de la fotograf, Jiyong a cooperat bine, era de asteptat de la cineva atat de indemanatic, profesional cum il lauda fotograful. Nu am stat prea aproape unul de altul, intelegand ca chiar nu trebuie. In salonul pentru make up i-am zis ca trebuie sa vorbim, insa mi-a raspuns dand din cap. In urmatoarea zi urma photoshootul in grup, cu fetele. Iar eu cu Naeun trebuia sa ne apropiem mai mult, nu, eu si fetele trebuie sa ne apropiem mai mult. Eram prea distantata de ele, iar daca in urma filmarilor avea sa jpavem probleme, aratand cumva prezenta starii ciudate intre noi.

-Minhye, ai zis ca vrei sa vorbim, nu? Hai in camera unde face Bigbang practica. zise Jiyong si ma trase de mana, era ceva lume pe hol, de ce m-ar tine asa?

Camera avea sa fie una spatioasa, fel de fel de linii erau trasate pe podea, de culori diferite, credeam ca doar stagiarii le folosesc, insa nu era nimeni aici, si nu cred ca avea sa mai dea buzna cineva. Pe marginea peretilor erau plasate doua scaune lungi, unde ma asezasem, insa Jiyong nu se aseza.

-Vorbeste. zise Jiyong cu o voce calma. Nu puteam sa-l citesc, intr-un minut putea fi cel mai dragut lucru din lume, iar in celalalt sa tune si fulgere cu el sau sa fie un pervers de necunoscut. Era imprevizibil.

-De ce ai facut-o? De ce m-ai sarutat daca era clar ca nu doream? spusesem eu, acum punand picior peste picior.

-N-am zis ca ai o pedeapsa? De ce nu poti lasa un baiat sa plateasca pentru tine? Si, nu-mi spune, nu cumva a fost primul tau sarut? spuse sarcastic, fata schitandu-i un zambet.

-Desigur ca nu. Insa nu aveai nici un drept sa faci asa. Cumva le faci tuturor fetelor pe care le cunosti asa? Naeun, Soeun, EunB si Rise tot s-au sarutat cu tine? Esti scarbos. ii faceam fata, nu aveam sa-l iau cu bombonica mai mult, nu sunt asa de buna pe cat crede.

-Desigur ca nu, cine ma crezi? curand in ochii lui se aprinsesera niste flacari. Era de speriat. Nu pot sa neg ca m-a facut sa tresar putin.

-Exact, nu te stiu, nu ma stii, de ce ai face unei persoane asa ceva?! incepusem sa ridic vocea, facand un usor ecou sa rasune in toata camera.

-Iesi cu mine, hai sa ne intalnim. Fii iubita mea. zise si se uita direct in ochii mei. Vroia cu orice pret sa ies cu el. Dar de ce?

-De ce? Nu ne stim pe mult timp. Cand te-am vazut ai fost un pervers in ochii mei. zisem eu.

-Nu te stiu doar de azi, te-am urmarit in tot acest timp. Cumva mi-ai atras interesul.

-M-ai urmarit?

-Nu e ceea ce crezi, cum sa-ti zic... Am vazut toate videoclipurile din perioada ta de stagiara, cateodata treceam pe langa camera de practica, si te vedeam cum muncesti din greu. Te admiram. Curand sentimentul s-a schimbat...

Linistea se coborase in incapere, facand putin ciudata atmosfera, insa continuand.

-Nu stiu nici eu de ce ma comport asa, ma fac confuz cu comportamentul tau. Ai fost trista, imediat dupa ce ai zis tot, erai deja cu zambetul pana la urechi, la sfarsit te-ai enervat, si tot continui sa te certi cu mine.

-Nu iti da motive sa ma saruti. Nu cand era clar ca nu trebuia.

-De ce nu?

-E... Ceva personal. Ar trebui sa avem o relatie profesionala, in nici un caz de alt fel.

-Nu-mi pasa. Atata timp cat esti tu.

Stiam ca e ciudat cum statea in picioare, insa incepuse sa fie al naibii de serios. Dintr-un pas ajunsese in genunchi, si-mi luase mainile, in ciuda faptului ca ale lui tremurau haotic. M-am ridicat in picioare, insa nu am putut sta mult. Ma uram. Insa ceea ce a facut Jiyong m-a uimit. Dintr-un reflex, incet incet s-a inclinat spre mine, si doua brate mari ma inconjurasera. Si-a lasat capul intre umarul meu si nu a mai zis nimic pentru un moment, parca asteptand ceva.

Sa-i raspund la imbratisare.

Eram nemiscata, si oricat doream sa imi imaginez, nu-mi venea sa cred. Poate ca inca e ciudat cum ma place, insa chiar nu ii pasa de ce vor zice ceilalti? Va trebui sa ramanem ascunsi? De fapt, nu aveam nevoie si eu de timp? El avea sa fie mereu langa mine pe durata filmarilor. Nu-l puteam evita mai mult. Mainile mele s-au ridicat, cuprinzandu-i corpul mare. Trebuia sa dau inapoi? Sau aveam sa regret mai tarziu ca am facut asta? Oricum nu aveam nimic de pierdut.

-Multumesc. mi-a soptit la ureche. Daca nu era sa fie cu fata in umarul meu, cred ca aveam sa-l vad cum plange. Simtiseram niste scancete, insa se opriseram repede. Nu dorea sa-si arate partea asta mie, insa o facuse.

Capul lui se ridicase de pe umarul meu, si el incepuse din nou sa se uite in ochii mei. Imi zambea. Nu stiam ca sunt o persoana asa de usor de pacalit. Insa inca nu ma stiu pe mine insami. Fruntea lui se lipise de fruntea mea, ceea ce ma facuse sa ma inrosesc. Inima imi batea necontrolabil, nu credeam ca o sa mai simt asa ceva, insa o fac acu, insa nu trebuie sa-l fac sa stie asta.

-Cum ai putut sa ma cuceresti asa de usor? Ma faci sa zambesc ca un prost din cauza ta. imi zise in soapta. Era fermecator, ii puteam simti respiratia, ceea ce il facea irezistibil. Nu puteam sa imi iau privirea de la ochii lui, care ma priveau cu o asa ardoare. Acolo a fost primul moment. Momentul in care m-am indragostit de el. Nu mai tremurau, ma facuse sa nu mai fac nimic, doar sa ramanem in pozitia aceea.

Se dezlipise imediat ce auzise soneria telefonului sau, in care era managerul intreband unde e el, pentru ca trebuia sa mergem sa continuam versurile. Zambetele nu aveau sa se stearga de pe fata noastra prea curand.

-Ma poti astepta? Pana gasesc un raspuns. Nu vreau sa ma avant asa de repede intr-o relatie. Poti sa imi dai putin timp sa ma gandesc? Inca nu stiu de ce te-ai comportat urat cu mine de la inceput. am taiat tacerea.

Nu I s-a schimbat expresia fetei, insa mi-a zis tandru.

-Voi astepta, iti voi da o zi de gandire, ramane dupa tine ce alegi, si... faza cu purtatul rau... e pentru ca nu doream sa ma comport ciudat pe langa tine. Sunt un actor bun, nu crezi? Chiar si PD Yang Hyun-Suk mi-a zis ca ar trebui sa incerc actoria. Imi pare rau pentru ce ti-am zis, sper sa nu iai totul la inima. a dat drumul imbratisarii, insa mainile si le-a pus pe fata mea, mangaindu-mi obrajii. Si-a inchis ochii, iar buzele sale isi faceau drum catre ale mele. Nu eram potrivita pentru acest moment. Mi-am retras fata, insa am lovit peretele, urmând sa am un cucui in cap.

-Esti bine? zisese începând sa-mi mangaie capul pentru a-mi lua durerea.

-Vezi daca nu ma lasi sa o fac cum trebuie? Mereu patesti cate ceva. izbucnise in hohote.

-Sa mergem. Ceilalti ne asteapta. imi daduse drumul si se intoarse cu spatele, incepuse sa se roseasca, era dragut.

Restul zilei ni le-am petrecut impreuna, in camera de practica, trebuia sa filmam si NGG, era obositor, insa aveam energie destula.

Fighting. Trebuie sa rezist pana la debut.

Urmatoarea zi

Toata noaptea m-am gandit la propunerea lui, ceea ce ma facuse sa nu inchid un ochi, pe la 2 noaptea ma treziseram pentru un pahar cu apa, insa nu incetam sa ma gândesc la ceea ce imi zisese Jiyong. Ar trebui sa risc. De fapt, deja am inceput.

-Nu e pentru prima data când zic asta, insa e la fel de excitant, accept. Nu cred ca as avea motive pentru care ar refuza oferta ta. nici nu terminaseram de spus bine asta, caci Jiyong venise rapid spre mine si incepuse sa ma sarute.

Miscarile erau mai brutale fata de data trecuta, de parca astepta asta de multa vreme, iar ceea ce il uimise era ca ii raspundeam sarutarilor, facandu-ne pentru putin timp sa ramanem fara respiratie. Era magnific. La unirea fruntilor noastre, nu aveam de ce sa mai sesizez. Eram a lui. El era al meu. Inca parea un vis, unul nesfarsit, insa asa am ajuns sa fiu iubita lui, ceea ce nu m-a facut sa regret deloc. Era tandru, jucaus, uneori poate parea mai dur, insa începusem sa-i iubesc toate laturile lui. Ma uram cateodata pentru ca eram dura cu el, nu imi placeau prea mult lucrurile "dulci", asa ca imi parea rau de momentele in care simteam ca il ranesc, ma simteam un monstru, insa el nu ma lasa sa cad, fiind mereu langa mine si ghidandu-mi calea catre debut.

Mai ramasese o saptamana pana la debut, iar relatia mea cu fetele devenea din ce in ce mai buna, partea buna a lucrurilor era ca show-ul avea sa fie un succes. Ramasese partea in care trebuia sa ne alegem numele grupului, nu puteam sa fim NGG pentru totdeauna, si pentru ca noi am fost indecise, CEO Yang venise cu unul in ajutor, in urma caruia deveniseram toate de acord. ACE. Ace avea sa devina numele grupului nostru, ACE însemnând:

"o carte de joaca cu un singur semn pe ea, catalogata ca cea mai mare carte din perechea sa in majoritatea jocurilor"

"o persoana care exceleaza intr-o activitate".

Aveam sa purtam numele acesta pentru a arata ca putem excela in orice, ca aveam ca scop recunoasterea melodiilor cantate de noi. Doream ca oamenii sa le asculte cu placere, si sa avem doar pareri bune. Ceea ce ne ramasese e sa gasim nume fandomului nostru, ceea ce nu era asa de usor, insa, o vom scoate la capat. Fighting ACE!


Continue Reading

You'll Also Like

2M 81.6K 80
O noapte. A fost suficient ca două lumi total diferite să se ciocnească. Ce se întâmplă atunci când întunericul întâlneşte lumina? Când pericolul e...
3.7K 642 27
Trăind într-o lume total diferita celorlalți nobili, lumina lunii, întunericul și umbrele făceau parte din secretul familiei Jeon, un mister ascuns î...
777K 19.2K 108
Bunaa! Inafara de reactii smut, vor fi si oneshot-uri 18+. 💜🌟🤘🏻
Time By Mery

Fanfiction

2.9M 103K 91
All endings are also beginnings. We just don't know it at the time. • • • VOLUMUL I - Time VOLUMUL II - Lost in Time Atentie: Cartea are un continut...