BENİM HİKAYEM

By nerthus

1.7K 39 7

Bir zamanlar hayatımda ki en büyük sorunun babam olduğunu düşünüyordum fakat anlıyorum ki benim hayatım kompl... More

*1*
*3*
*4*
*5*
*6* -Boktan bir gün daha..
*7*
*8*-Cenk ile bir gece-
*9*
*10*
*11*
*12*
*13*
*14*

*2*

146 3 0
By nerthus

Evet öğretmenlerle yaşayacağımız kavgaya kendimi hazırlamış bulunmaktayım. O ispiyonlayanı bulmazsam bana da İris demesinler. Ağzını yüzünü kıracağım onun. Zorunda olmadıkça kavga etmem ama edersem iyi ederim. Hadi bakalım evde bir geceyi belasız atlattık ama yarın bela ben olacağım. Of lanet ya! Neden sınav sorularını çalmak gibi bir aptallık yaparız ki biz? Hayır çaldınız diyelim neden bütün sınıfa dağıtırsınız. Bencil olun abi. İçinizde ki arkadaşın beynine ben! Kesin sınıfın ineklerinden biri. Onu bunu bırakın da babam ağzıma sıçacak. Okula gitmeye korkuyorum. Zaten serbest kıyafete geçti okulumuz.Giyecek kıyafet bulamıyorum. En son pijamalarla gideceğim sanırım. Beyaz kısa kollu şirin bir elbise giyip saçlarımı maşa yaptıktan sonra aynanın karşısında hocalara nasıl şirin görünebileceğim deneylerini yaparken kapı çaldı. Gelenin Dilan olduğunu çalışından anlamam zor olmadı. Kapıyı melodili çalışını bitirdiğinde açtım. Ayakkabılarımı ayağıma geçirip çantamı da aldıktan sonra titrek titrek yürümeye başladım denebilir. İkimiz de tek kelime etmedik. Göz göze gelince kendimi tutamayıp bir kahkaha patlattım. Dilan de karnını tuta tuta gülüyordu. 

"Dilan lan! Biz ne bok yiyeceğiz?"

"Kanka hiç bir fikrim yok bu sefer cidden sıçtık."

"Of be of!"

"Neyse yürü yürü. Bir de geç kaldığımız için azar yemeyelim."

Okula gidene kadar yüreğim ağzımdaydı biliyorum ama okula gidince korkudan geberebileceğimi düşünmeye başladım. Eyvah!

"Şu üzerimize gelenin Meltem Hoca olmama olasılığı var mı sence Dilan?"

"Dön kızım dön ya şimdi kaçarız ya da sonsuza kadar sıçarız."Bu nasıl bir cümle? Söyleyen Dilan olunca çok şaşırmam da beklenmemeli açıkçası. Onu bırakın da ciddi anlamdan dönüp okul kapısına doğru yürümeye başlamıştık. Meltem Hocanın çığırışını duyana kadar.

"KIZLAR!" 32 dişimle arkamı dönmembile o kadının surat ifadesini değiştiremediyse biz gerçekten ölmüşüzdür.

"Merak etmeyin kızlar bu gün zaten o kapıdan çıkacaksınız." Resmem uzaklaştırma alacaksınız dedi bu kadın bize. Babam beni okuldan alır lağn!!

"Buyrun sizi müdürün odasına alayım. Öğlen de disiplin kurulu toplanacak. Sakın inkar etmeyin güvenlik kameraları kontrol edildi." Hadi be! Bütün planım alt üst oldu. Bu sefer cidden sıçtık sanırım. Kurtuluş yolumuz yok. 

Müdürün odasının insana verdiği gerilimi zombi görsem yaşamam herhalde. Harbiden şimdi bir zombi saldırısı olsa müdürümüz Meltem Hoca geberse. Ben Dilan ve okulumuzun yakışıklı grubu kurtulsak. İşte hepimiz aynı sınıfta birbirimize sarılsak. Cenk gelse beni alsa kollarına korusa kollasa. Oy oy! Noluyo be! Yine yedim kafayı. Hayal dünyasından çık artık İris. Şu an seni zombiler bile kurtaramaz.

"Buyrun kızlar içeri geçin." Ahanda sıçtık. Kesin sıçtık. %1500 sıçtık. 

"Oturun kızlar." Ölüm öncesi işkence.

"Savunmanız nedir?" Hay ben senin. Oğlum biz hazırlıksız geldik mi desem acaba. Neyse savunmaya girmezsem daha fazla sıçacağız.

"Öğretmenim. (Şeker kız moduna hocam uymaz.) Biz tam olarak neden buradayız?" Söyleyecek bir şey bulamayan öğrencinin dramı. Neden burdasın acaba İris'ciğim.  Neden acaba!!

"Matematik sınavının sorularını çaldığınız için Meltem Hanım şikayet dilekçesi yazmış bulunmakta. Aslına bakılırsa kızlar başınız gerçekten dertte. İlk disiplin suçunuz sınıfta telefon bulundurma. Hatırlıyorsunuz değil mi? Birbirinizle mesajlaşırken yakalanmıştınız. Aynı sınıfta olmanıza rağmen. Cezanız sözlü uyarıydı. İkinci disiplin suçunuz kavga. Siz ikiniz ve sınıfınızdan bir kaç kişi daha (Bunlarda İdil ve Ayça. Ne kavgaydı bee. Bir ara onuda anlatırım.) 12.sınıflardan bir grupla kavgaya girmiştiniz. Cezanız yazılı uyarı. Bu da üçüncü disiplin suçunuz. En beteri de denebilir. Sınav sorularını çalmak. Muhtemelen bu yüzden okuldan uzaklaştırılacaksınız umarım farkındasınızdır." Evet hocam çok aydınlatıcı oldunuz iki saniyede anamızı tövbee.

"Açıklama için teşekkürler hocam. Biz kalkalım o zaman." Dilan'ın bana mal bakışı yaptığını görebiliyordum ama hocanın savunabileceğimiz bir nokta bırakmamış olması benim suçum değil sonuçta.

"Öğlen arası odama geliyorsunuz."

"Memnuniyetle." Geliriz canım lafımı olur. Ya müdürle yiyişsem cezadan vaz geçerler mi? Hayır ama dilekçeyi Meltem verdi onun geri çekmesi gerekiyor. Meltem'le mi yiyişsem? Yok lan o lezbiyen değildir. Hep azgınlıktan yapıyor bu piçlikleri. Kadın 40 yaşında hala bekar. Biri şunu sikse de o da rahatlasa biz de! Dilanın bana bakışlarıyla düşüncelerimden sıyrıldım.

"Kızım ne yaptın sen?"

"Ne yapayım Dilan? Mal gibi kaldın savunmaya girseydin o zaman. Neyimizi nasıl savunacağız kızım kamera diyorlar. Adam açık nokta mı bıraktı da savunacağız!"

"Of sen de haklısın da biz ne yapacağız? Bu sefer fena faka bastık."

"Ağlayalım zırlayalım bakalım işe yarayacak mı. Gerçi hiç sanmıyorum Meltem disiplin kurulunda."

"İris. Gel kanka son duamızı edelim."

"Bence batmışken tam batalım öğretmenler odasında sigara yakalım!"

"Of gene başladın İris." Tamam farkındayım heyecan yapınca saçmalamanın dibine vuruyorum ama en azından öğretmenler tuvaletinde içebiliriz. Yuh kızım saçmalama bi sus kafandaki fikirlere sıçacağım ha. En güzeli de koridorda sallanarak şarkı söylememiz sanırım.

""GEZME CEYLAN BU DAĞLARDA SENİ AVLARLAĞĞAAARRRR..."" Anam o karşıda ki Cenk mi? Oy rezil oldum. Ay çok fena rezil oldum. Kahkaha attı çocuk. Vücudumda ki bütün kanın yanaklarımda toplandığını hissedebiliyorum. Ay eyvah sıçtın kızım İris. Hem okulundan hem Cenk'inden oluyorsun İris. Aman İris oy İris beynine beynine sıçam İris.

"Topla Dilan topla kızım. Rezil oldum Cenk karşıda rezil oldum. Dön ve yürümeye devam et Dilan. Yok vaz geçtim bu sefer üzerine alınacak. Dilan saçlarım yüzümü tam kapıyor mu? Sence beni tanımış mıdır? Tanımasın ya! Onun bizim koridorda ne işi var. Ay bir de yanından mı geçeceğim? Lanet olsun!"

"Kızım bir yavaş. Çocuğun gözleri sen de ve gayet gülümsüyor. Bence fazla abartıyorsun gayet şirinsin."

"Dilan çabucak geçelim yanından hadi hızlı. Yürü!"

"İris bir şey diyeyim mi? Hala gülerek arkandan bakıyor ve çok tatlı gülüyor haberin olsun." Biliyordum işte gülüyormuş rezil oldum. Cenk'i tavlama planlarım yatışlarda. Bari havalı bir şey söyleseydik söylediğimiz şarkıya gel ya!

"Sus Dilan bu olay yaşanmamış gibi yapacağız. Hem sen Cenk'i geç öğlen disipline gideceğiz."

"Harbiden ha. Öğlen disipline gideceğiz. Kanka yemeği 3.tenefüs yiyelim o zaman."

"Allah belanı versin Dilan."

"Ne oldu be?"

"Hala soruyor. Kapa çeneni hoca geldi."

Öğlen yaşanacak şöleni düşünmekten sabah yaşanmış rezilliği unutmuş bulunmaktayım. İlk 4 dersin nasıl geçtiğine pek anlam veremedim fakat öğlen arasının gelmesi benim içime Dilan'ın miğdesine büyük anlamlar yükledi. İçime anlam yükledi derken hamile değilim ha yanlış anlamayın. Haha! İçime öküz oturdu mideme kramp girdi ve Dilan yalnızca acıktığını söyledi. Ben bu kızı şimdiye kadar nasıl boğmadım acaba?

Müdürün odasında ki gerilimli dakikalarla tekrar baş başayız. Kapı yavaşça açıldı. Kurbanlık koyunlar gibi içeri sokulduk. Lan bari gözlerimizi bağlasaydınız. Kalbimin atışları kulağımda. Anasını satayım en gaddar hocalar disiplin kurulunda. Aslı beni çiğ çiğ yiyebilir, Bülent dişlerimden kolye yaparken Meltem saçlarımı kendine ekletebilir. Tabi kellik başa bela. Aslı'nın cırtlak sesiyle üzerimde kurulabilecek fantazileri düşünmeyi bıraktım.

"5 gün uzaklaştırıldınız. Şimdi çıkın." Hassiktir lan! Bu kadar mıydı? Önce savunmamızı dinlemeleri gerekmiyor muydu?

"Hocam savunma yapmamız gerekmiyor mu?" Aslı'ya bunu söyediğime şimdiden pişman oldum. Kırmızı kıvırcık kafasını bana kaldırınca iblisi anımsatan ela gözleri ortaya çıktı. İncecik dudaklarını koca burnu kapatıyordu ama hala o cırtlak sesi çıkartabiliyordu. Sevimsiz karı.

"Buyur İris yap savunmanı!" Çenemi ben. Hadi bakalım İris ne savunma yapacaksın. 

"Şey.." Dilan'ın söze girmesine başta sevinmiştim fakat savunmasını duyunca kendimi asasım geldi.

"Hocam şimdi olay şöyle. Bir adam bize sınav sorularını çalmazsanız sizi öldürürüz dedi. Biz de çok korktuk işte sonrasında buradayız." Ağzımı hafif aralayarak üst dudağımı kaldırdım ve şok olmuş bir şekilde Dilan'a baktım. Oha yani saçmalamanın bu kadar dibine vurulur. Hocalardan gelen kahkaha sesiyle irkildim Dilan'dan bir şey söylemesini beklemiyordum ama o yine konuştu.

"Neyse en azından şansımı denemiş oldum. Saygılar hocam biz çıkalım." Allah seni bildiği gibi yapsın kızım. Bana bıraksaydın daha destekli sallardım muhtemelen.

"Dilan."

"He kanka?"

"Sen ne yaptın?"

"Uzaklaştırma aldım kanka sen ne yaptın."

"Sana beyin nakli yaptırmamız şart oldu!"

Bir de bana ifadesiz bakışı yok mu. Sanırım yalnızca işine geleni anlıyor. Aptal ya düşündükçe kahkaha atıyorum. Hadi bakalım aldık uzaklaştırmayı. Babamdan bu sefer iyi bir dayak yiyeceğim sanırım. Kendisi ilk okulda çantasını dereye atmış ben ceza alınca ağzıma sıçıyor. Where is the adalet?

Bir insanın hayatı nasıl bu kadar berbat bir duruma düşebilir biri bana açıklama yapabilir mi? Sınıfım berbat, öğretmenlerim yaratık, babam tam bir pezevenk ve benim bir sevgilim bile yok. Bakar mısınız hayatımda iyi olduğunu söyleyebileceğim hiç bir şeyim yok. Harika şu an yalnızca yaşıyorum. Yani nefes alıp vermekten bahsediyorum. Dinimle sorunlarım var, babamla sorunlarım var, okul başlı başına bir sorun ve sevebileceğim kimsem yok.(Sevgili olarak yani. Yoksa annem ve Dilan olduğunu hepimiz biliyoruz.) Ahh! Evlilik planları kurup nasıl tavlasam diye düşündüğüm okulumuzun yakışıklı ve popüler gencine rezil de olmuş bulunmaktayım. Hayatımda düzgün giden hiç bir şey yokken ben neden hala intihar etmedim? Ölüm korkusu işte ne yaparsın. Şu an karar verdim ve eve gidebildiğim kadar geç gideceğim. Bir söz vardı. Son kaçınılmazdır mühim olan ne kadar uzatabileceğin. Tamam, tamam. O sözün böyle olmadığını biliyorum. Bunu tamamen ben uydurdum.

Ben evdekilerden kaçmak için orada burada sürtme kararı alırken Dilan çoktan Melek teyzeyi arayıp olayı anlatmıştı. Melek teyze de gerçekten melek gibidir yani. Tek söylediği neden kızım çok üzdün bizi neden böyle bir şey yaptın. Bizimkilere telefonda olayı anlatıcam onlar bu tepkiyi verecek. Öperim öyle anayı koyabildiğim yere koyarım yani.

Kiminle sürteceğim? Dilan eve gidiyor. Of ben ne yapacağım? Başka çaren yok kızım İris ya evden komple kaçacaksın ya da fırçanın kralını yiyeceksin. Haydi bakalım evinin yolları daştan İris. 

ORDA BİR EV VAR UZAKTA, ALLAH O EVİN CEZASINI VERSİN. BIKTIM YEMİN EDİYORUM BIKTIM. Çok mu korkuyorum sizce? BOK ÇOK KORKUYORUM!! Yiyosa siz gelin yaşayın bizimkilerle. Oy anam oy oy. Kıyamet kopacak. Apartmanda uyuma kararı almak üzereyken kapıyı çalmış bulunduğumu fark ettim. Sakince açılan kapının ardında üzgün bir anne ve fazla sinirli bir baba. Okul müdürünün evi aramış olduğunu anlamak çok zor olmadı diyebilirim. Sıçtın kızım poz ver...

Continue Reading

You'll Also Like

957K 59.8K 39
"Bana cehennemi yaşatmana rağmen, sen benim cennetimsin Meira." Fantastik değildir. DİKKAT! Bu kitapta cinayet, cinsel istismar, psikolojik ve fizik...
1M 60.3K 41
Ayağa kalkıp göz yaşlarımı sildim. Gözlerim son kez baktı ardından. Son kez seslendim adını. Bana öyle bir yara bırakmıştı ki, asla affetmeyecektim o...
1.4M 47K 22
"Zorla evlendik farkındasın değil mi?" dedim dehşetle. Umursamadı ve gözlerimin en derine bakıp, belimde olan eli belimi okşamaya başladı. "Evet kar...
1.2M 50.9K 26
(18+ cinsellik ve şiddet içerir.) Başımızın üstünde ki elçilik binasının içinde bir ses yankılandı. "Şuandan itibaren; Onun tek bir saç teline zarar...