Living With Bad Guys #(Mafián...

By Andyynka

475K 15.5K 778

Tohle je o jedné dívce jménem Mia, které je 17 let a žije s rodiči. Jednoho dne ji ale unese největší gang ma... More

Kapitola 1
kapitola 2
Kapitola 3
info
Útěk?
Rozhodnutí
Upozornění!
Změna plánu
Prosím!
Útěk!
Jednání
Skrývání
Co teď?
"Našel jsem tě"
...
Návrat část 1
Návrat část 2
Poprvé
Nečekaná změna
Nový domov
Budu někdy šťastná?
Strach
Pro ty co furt kritizují -_-
Odpuštění?
Povedené ráno
Špatný nápad
"Miluju tě"
Nový malér?
Unesení
Beznaděj
O týden později
vysvětlení
Konečně zpátky
Den bez problémů
"Teta?"
zoufalství
Probuzení

Oslava a nečekaná návštěva

5.9K 227 18
By Andyynka


Nick

Došel jsem domů naprosto vyčerpaný.
Chtěl jsem se jenom osprchovat a jít spát, ale na gauči jsem si všiml jak tam někdo sedí. Došel jsem ke gauči a tam seděla Lili s Miou opřené o sebe a spaly. Nad tím jsem se pousmál. Na stole byly nějaké papíry a když jsem si je vzal do ruky byly to plány na oslavu. Ony naplánovaly snad všechno. Dort, pozvánky, různé druhy jídla a pití, prostě všechno.
Musím to někam schovat aby to Dave nenašel jinak to pro něho nebude překvapení. Vzal jsem všechny papíry a ty dal do složky. Přemýšlel jsem kam to dát. Napadlo mě to dát do své pracovny, ale rozhodl jsem se to dát pod postel.
Všechno jsem schoval a šel zpátky ke gauči a vzal jsem nejdřív Lili a odnesl ji opatrně do jejího pokoje. Potom jsem vzal Miu a taky ji položil do naší postele. Lehl jsem si vedle ní a zakryl nás peřinou. Přitáhl jsem si ji k sobě a také zavřel oči. Asi ne po pěti minutách usnul.

Mia

Vzbudilo mě šimrání na nose. Otevřela jsem malinko víčka a zjistila co to je. Byly to Nickovy vlasy. Už je měl mnohem delší. Za ty tři měsíce se o sebe ani moc nestaral. Triko měl celé zapocené, vlasy mastné a celkově byl neupravený. Rozhodla jsem se ho vzbudit a vyřešila jsem to stejně jako on. Vzala jsem pár svých vlasů a začala ho lechtat na nose, čele a tváři.
Věděla jsem že už je vzhůru ale pořád měl zavřené oči. Takže jsem postupovala až ke krku a za tu dobu co ho znám je to jeho největší slabina. Jenom co to ucítil, se začal malinko smát a prosit ať toho nechám. Nepolevila jsem a tak to vzal do vlastních rukou. Chytl mě za pas a přetočil se, tudíž jsem byla pod ním. "Dobré ráno" řekla jsem a začal se smát. "Dobre" řekl a chtěl mě políbit. Trochu jsem ho odstrčila. "Co říkáš na společnou sprchu?" zeptala jsem se ho. Věděl jak to myslím a hned na to přikývl. Oba jsme vstali z postele a šli do sprchy.

Po sprše jsem si vyčistila zuby a Nick udělal to samé.

Najednou mě chytl za pas a abych byla upřímná, vůbec jsem to nečekala takže jsem se lekla.
Přitáhl si mě k sobě a dal si hlavu na mé rameno. Stáli jsme tak pár minut a mě už začaly bolet nohy.
"Nicku.." začala jsem. Napnul se takže mě určitě poslouchá. "Začínají mě už bolet nohy a rameno na tom taky není nejlíp" řekla jsem a lehce se zasmála.
On se jen lehce pohnul a přitáhl si mě tak moc že jsem sotva dýchala.
Chtěla jsem udělat krok ale najednou zvedl hlavu. Čelo měl otlačené a šlo vidět že je naprosto unavený. Taky byl hrozně roztomilý.
"Pojď si lehnout. Já to s Lili zvládnu sama. A když bude potřeba dát někam jinam nábytek, tak slibuju že řeknu někomu z bodyguardů dobře?" šlo vidět že přemýšlí. Otevřel pusu na náznak že chce něco říct, ale já ho předběhla. " zvládneme to a vzbudím tě včas neboj" usmála jsem se na něho a líbla ho na čelo. Povzdychl si a uznal porážku. Přikývl a směřoval k posteli. Nesnažil se nějak přesunout na svou půlku postele a doslova padnul na postel. Musela jsem se tomu zasmát.
Došla jsem k posteli a skoro nevěřila svým očím. On už spal! Doufám že to zvládnu ho vzbudit až bude na čase se připravit na oslavu. Ještě jsem přes něho vybojovala peřinu a zakryla ho.

Rychle jsem se převlékla do Nickova čistého trička a do šortek a vyšla rychle z pokoje. Mám s Lili ještě spoustu práce. Došla jsem do jejího pokoje a nikde nebyla. Tak jsem si řekla že bude nejspíš v kuchyni. A měla jsem pravdu. Dělala si zrovna toast. Sotva mě spatřila hned za mnou běžela. Vypadala už mnohem lépe. Měla už normální barvu, takže doufám že mi nikde neodpadne.
"Honem! Rychle se najíme a půjdeme do práce." řekla a táhla mě k barové židli.
Byla do práce už plně zapálená a div mě na tu židli nehodila.
Rychle jsem se tedy najedla a vypila si kafe, abych se probudila a šla s Lili do práce.

V jedenáct dopoledne přivezli všechny věci na oslavu a hned se začalo s přípravou.
S Lili jsme si rozdělali práce.
Já se postarala o výzdobu jak v pokoji, tak na verandě. Lili pomohl jeden z ochranky, který se jmenoval Bob a oni stěhovali nábytek.
Uvnitř ho pouze překvapíme, jinak oslava se bude konat venku na zahradě, tam je víc místa.
Lili s Bobem dali venku stoly k sobě a na to se potom dá jídlo a pití.
Výzdobu jsem dodělala kolem jedné odpoledne. Bylo by to rychleji, ale mě tam pořád někde něco nesedělo, takže to trvalo déle.
Jídlo bylo už nakoupené ale pití jsme se rozhodly ještě přikoupit. Jak alkohol, tak od koly po minerálku. Hlavně pro Lili, ta by neměla nic s alkoholem. V rychlosti jsem napsala na papírek Nickovi a šly.

Když jsme vyrazili i s Bobem, který nám s tím pomůže, u obchoďáku jsme byli o půl třetí odpoledne.
V obchodě jsme hned šli do regálu s pitím. Nejdřív nealkoholické a potom alkoholické. Nakonec se stalo i to, že jsme koupili i nějaké tyčinky, brambůrky a mnoho dalších. A já jako správný mlsoun, jsem si koupila ještě zmrzlinu. No co. Zasloužila jsem si ji.
Hned co se to zaplatilo jsme šli k autu. Měli jsme každý dvě tašky s jídlem nebo pitím. Všechno jsme to dali do auta a vyjeli. A museli jsme si pospíšit, protože byly čtyři hodiny.
A ještě jsme museli vyzvednout dort.

...

Nick

Vzbudil jsem se ve tři hodiny, ale nikdo nikde. Řekl jsem si, že šli asi ještě něco dokoupit.

Zrovna jsem byl v kuchyni a pil kafe.
Zrovna jsem našel papírek od Mii.
Bylo tam, že mám vytisknout všechna jména tech, co příjdou a dát to na podložku, aby na to jeden z ochranky dohlížel kdo přišel a kdo ne.
Dopil jsem si kafe a šel na to.
Nebylo to zrovna málo jmen a proto že ty jména byly napsané ručně, musel jsem to napsat do počítače a potom vytisknout.
Byla to otrava, ale co bych pro ně neudělal.
Sotva jsem to dával na podložku, otevřely se dveře a v nich stála Lili.
Seděl jsem na barové židly, takže si mě všimla prakticky hned. "Aa! Tady jsi." doběhla za mnou a táhla mě k autu. Sotva jsem stihl dát složku se jmény na pult.
Tam byla Mia a brala zrovna dvě tašky s jídlem. Potom Bob a ten tam jen čekal. "Takže.. Bobe a Nicku, vy vezmete dort. Jestli ho nějak poničíte, s Miou jsem se už domluvila, vyřídíme si to s vámi, protože se nám zatím daří. Tak to nezničte." jen jsem na ni zíral a nezmohl se ani na slovo. Jen jsem s Bobem přikývl.
Jak řekla Lili, opatrně jsme vzali dort a šli do domu.
Tam jsme museli dát dort do lednice. Nebyl to zrovna malý dort, ale ani velký. Takže se to tam vešlo.
Nebyl to nějaký ten několika patrový, byl pouze větší v délce a tlustý v šířce. Takže nebudeme mít moc velký strach v tom, že na nikoho nezbyde. Nebo aspoň tak mi to řekla Lili.
Já to nemohl nijak okomentovat, protože je zabalený v krabici a Lili odmítá ho otevřít už teď.
Mám takový divný dojem že to už přehání.

***

Když se už blížil večer, pomalu se začali sbíhat všichni známí a už bylo na čase se jít převléct.

Sotva jsem došel do pokoje Mia se zrovna převlékla. Měla na sobě nádherné vzdušné šaty po kolena s bílou barvou.
Mia byla zády ke dveřím a ani nezjistila, že jsem došel.
Využil jsem toho a došel k ní tak aby si mě nevšimla a chytil ji za pas.
Malinko se lekla, ale až zjistila čí to jsou ruce, hned se zklidnila. Položila si hlavu na moje rameno a zavřela oči. Hned jsem si všiml že si udělala linky a na rtech měla lesk. Vypadala naprosto úchvatně.
Otočil jsem ji čelem ke mě a políbil ji.
Užíval jsem si ten polibek jako kdyby to byl poslední. Bylo v ní tolik lásky k ní. Ano. Strašně jsem ji miloval.
Najednou se odtáhla a řekla. "Obleč se a já zatím jdu pomoct Lili." přikývl jsem.
Mia mě obešla a zavřela za sebou dveře.
Ještě jsem stál na tom samém místě pár vteřin a nakonec si šel pro oblek.
Říkal jsem si, že mi ještě něco chybí.
Když jsem se tak díval, mám kravatu, sako a všechno ostatní, ale stejně jsem se cítil jako by mi něco chybělo.
Nakonec jsem to neřešil a sešel jsem dolů.

***

Mia

Když došel dolů Nick, všechno bylo kompletní. Atmosféra byla v perfektní náladě a já se nemohla cítit lépe.
Zbývalo pouze pět minut, než měl dojít Dave. To bude ale koukat.
Dokončili jsme přípravy a řekli všem hostům kam se mají schovat. Já se schovala s Nickem a Lili za chuchyňskou linku a zhasly se světla. Děti co tam byly, měly prskavky přichystané a jenom čekali, až jim je jejich rodiče zapálí.
Někdo se tam ještě tlumeně smál,když uslyšeli cvaknutí dveří, byli všichni jako myšky. Ani bych se nedivila kdyby se v tu chvíli nikdo nepohnul.
Aby jsme se nespletli, 'najali' jsme si informátora=jeho bodyguard a ten nás, přesněji řečeno Nicka informoval o všem. Jako když napsal na Nickův mobil kdy vyšel a za jak dlouho bude na místě. Museli jsme udělat takové opatření, aby nás náhodou nenachytal. To by bylo zlé a hlavně zkažené překvapení.
Podívali jsme se na jednoho známého od Dava, (jak to mám kurňa skloňovat?!) který byl nejblíž dveří a ten pokýval hlavou na náznak, že je to on.
Najednou se mi chtělo smát, ale snažila jsem to vydržet do doby než rozsvítil.
"Co to..?" zaklel. Šlo vidět že i Lili má co dělat aby se nezačala smát. Bylo to i u pár známých. Najednou Dave rozsvítil a Lili a Nick vyskočili s ostatními na nohy téměř hned. Jenom já asi o vteřinu později, ale to nebyla žádná tragédie. "PŘEKVAPENÍ!!" Řekli jsme všichni na ráz.
On jen nečinně stál s otevřenou pusou. Povedlo se! Všichni se k němu nahrnuli a přáli mu k narozeninám.

Lili

Všem se povedlo ho překvapit.
Nahrnuli se k němu jako nějaké stádo.
Všechno bylo naprosto perfektní, ale bála jsem se mu to říct. Bála jsem se mu říct že bude táta. Co když to nevezme za dobře? Na to nechci ani pomyslet.
Zrovna se k němu hrnula Mia s Nickem a tak jsem se za nimi vydala.
Mia a Nick mu popřáli a Mia ho objala. Nick si s ním pouze plácnul a něco si řekli. Když jsem došla já, trochu jsme znervózněla. On si toho ani nevšiml a hned si mě přivinul k sobě. "Jak sis užil překvapení?" zeptala jsem se a lehce se zasmála když jsem si vzpomněla na jeho výraz.
"No tak překvapilo mě to neskutečně. Myslím že jsem se i lekl." nad tím jsem se teda zasmála. Odtáhla jsem se a políbila ho. "Tak.." došel k nám Nick i s Miou na..zádech? Jak se tam dostala za takovou chvíli? No to je jedno. "Nemyslíte, že je čas na zahájení oslavy?" zeptal se. Přikývla jsem a rychle utíkala pustit hudbu. Pustila jsem tam rádio a zrovna tam hrála moje oblíbená písnička. Rychle jsem doběhla k Mii a ta jako by věděla co mám v plánu a už byla na zemi. Vzala jsem ji za ruku a s ní běžela na náš domácí 'parket' jak jsem to s ní nazvala. I když to byl pouze trávník u bazénu. Bylo to místo na tancování a kolem toho stoly s občerstvením.
S Miou jsme začaly tancovat a sotva po minutě se k nám přidali i Nick s Davem. Dave si mě přitáhnul k sobě a začali jsme spolu tančit.
Po chvíli se to rozjelo v plném proudu a tančili už i ostatní co byli na oslavě.

Mia

Po tančení jsme si zašli všichni čtyři na něco k jídlu a pití, jenže pití už došlo a tak jsme se rozhodli vzít pár limonád a tvrdší pití na stůl.
Sotva jsme došli k lednici, přiběhla k nám jedna dvojice děvčátek. Mohly mít kolem 10 let. No možná jedna kolem 11-12 let.
"Omlouvám se že obtěžujeme, jmenuji se Ellia a tohle je moje sestra Alice a ona by se ráda vyfotila se všemi, co jsou na oslavě." řekla malinko stydlivě Ellia. Dívali jsme se na ni a nakonec jsme všichni radostně přikyvovali.
Šli jsme trochu na lepší místo než lednice a vybrali jsme schody. Holčička drobné postavy Alice, šla na první schod, Lili s Davem na druhý a já s Nickem na třetí. Sedli jsme si na schody a Ellia vzala foťák.
Já se k Nickovy tulila a svoji hlavu dala na jeho rameno. On si dal svou hlavu na tu mou a začali se usmívat od ucha k uchu. Lili s Davem se se drželi za ruce a usmívali se. Alice se taky musela culit podle výrazu její sestry.
Hned na to se objevil blesk z foťáku a fotografka udělala nejmíň tři fotky. S Nickem jsem se domluvila, že na třetí fotce uděláme tzv. 'Duck face' doufám že se nám povedl. Poděkovaly nám a ještě si vzali Nickův e-mail, aby ty fotky mohla poslat.

Asi hodinu potom se ozvala rána. Poznali jsme od čeho to bylo. Zbraň.
Najednou se otevřely vstupní dveře a v nich stál Nickův bratr.
Všichni jsme ztuhli a ani se nehli. I ostatní pozvaní nehli ani brvou. Protože ho znali a ví co umí.
"Nechci nějak vyrušovat, jenom si chci něco vyřešit. Najednou vytáhl zbraň z opasku a namířil to přímo na Lili. Proč zrovna na ni?! Už stiskl spoušť a kdybych nezakročila, dostala by to lili přímo do srdce. Naštěstí jsem byla rychlejší a odstrčila ji. Jenže jsem to nedomyslela a dostala kulku já. Cítila jsem že to bylo těsně pod klíční kostí.
Jediné co si pamatuju bylo jak ke mě přiskočila Lili a Nick s Davem přišpendlili jeho bratra k zemi. Najednou jsem viděla černě.

***

omlouvám se že to tak trvalo, ale
nevěděla jsem jak to ukončit tuto kapitolu aby to stálo za to. Snad mi to odpustíte.
Doufám že jste nedočkaví teď na další<3

Omlovam se za chyby a za blbé hrubky...

Continue Reading

You'll Also Like

78K 2.4K 38
Sedmnáctiletou Jordynn postihne rodinná tragedie, proto je nucena opustit svůj domov a nedobrovolně žít jeden rok s rodinou matčiny kamarádky z unive...
5.7K 147 21
,,Koťátko, řekni to. Řekni co chceš" zašeptá mi do ucha a při tom mu padají jeho stříbrný vlasy do očí. ,,Řekni co by si chtěla, koťátko" chytí mě je...
562K 16.5K 31
Jmenuju se Lisa, Lisa Johnsová. Je mi 17 let. Do nedávna jsem žila docela normální život, až jednou, když jsem šla na procházku se svým psem Artym. B...
7.9K 183 27
Mladá sedmnácti léta Sára chodila na střední školu v Praze jenže přesně tam se stalo její prokletí pravdivým. A tak se po několika událostech musela...