Viata Nebuna(+18)

By dianaadda1

203K 3.8K 340

More

damn.
Bacalaureatul.
Prima zi a facultatii.
Surprize.
Mafia.
Groapa.
Mall ul.
+18.
Special.
Şah.
Mat.
Furtuna.
apartamentul
Impacare, impacare
Cina.
Ziua lui Robert
Poc poc
Acasa.
ANUNT!
Accidentul
plodul
test
grătar.
ghips
teste

Sicilia.

6.7K 135 5
By dianaadda1

Alex a condus cu grija pana acasa pentru a nu ma zdruncina , dar hei..am fost doar putin slabita nu am nimic grav.
    Urc in apartament si merg sa ma schimb pentru ca miros a doctor. imi dau bluza jos si dintr o data doua brate puternice ma cuprind de mijloc, ma intorc si l vad pe Robert dar el incepe sa ma pupe pe spate apoi imi musca ceafa, iar eu desigur ca ma ud toata . Se pare ca nebunu asta are chef de sex dar nici eu nu zic nu. Hmm.
    Deaia vor toate sa le futa, adevaru e ca stie ce face.
   Imi desface usor sutienul si ma  intoarce cu fata spre el, ma saruta pasional, limba lui este intr o lupta cu a mea. De la sarut se duce spre lobul urechii mele , ma musca si scap un mic sunet ce il face sa fie si mai excitat. Erectia din pantalonii lui arata clar dorinta mare de a ma avea chiar acum.
   Nici feminitatea mea nu era prea cuminte, il doream la fel de mult.
Gatul meu este asaltat de limba si buzele lui carnoase , nerabdator pentru un preludiu mai durabil imi da jos pantalonii si ma pune pe birou.     De la gatul meu coboara cu limba pe abdomen pe care il linge cu atata pasiune si musca usor , parca ar dori sa ma devoreze,apoi ajunge la vaginul meu unde imi da chilotii intr o parte si limmba lui intra in mine.
Incep si scot gemete de placere iar mainile lui imi strang coapsele puternic . Mainile mele fiind prinse in parul lui matasos il trag usor cu fiecare intrare a limbii lui in mine, deja am un mic orgasm si simte peretii intrarii mele cum se incordeaza si scoate si el un mic geamat. Imi savureaza feminitatea ceea ce ii face erectia si mai vizibila asa ca, cu puterile pe care le mai aveam in imping pe pat ii dau pantalonii jos si ma urc peste el.

*Robert pov*
Micuta asta ma innebuneste, numai cand geme ma face sa mi dau drumul. Nebuna s a urcat peste mine, hmm isi freaca feminitatea de barbatia mea in timp ce imi musca buzele pana ce una dintre ele imi sangereaza, imi ataca gatul cu muscaturi, mici semne frumoase iar limba ei coboara usor pe abdomenul meu.
   Ma face sa am gemete puternice, fetita asta ma innebuneste doar cand ma saruta, e criminala. Chiar daca am mai futut alte mii de fete, pot spune ca e cea mai buna in pat, desi era virgina. E doar a mea, ma asez peste ea dintr o miscare si o privesc intens , ii admir trupul perfect, fata ei fina si muscabila ma face sa innebunesc.
   Ma pozitionez cu capul penisului la intrarea vaginului ei si o introduc usor , gemetele ei, si faptul ca o simt cum tremura sub mine. Ma face sa nu mai fiu om, sa nu mai gandesc rational. As devora o. As musca o pana la sange dar nu pot sa i ranesc pielea parfumata.
   Barbatia mea face un drum dute-vino cat mai rapid , o intorc pe spate si imi plimb doua degete pe spatele ei micut si firav, i se face toata pielea de gaina si tresare dintr o data. Incep si o sarut usor pe tot spatele , imi infig mana in parul ei frumos si moale , o trag usor si intru din nou in feminitatea ei, de data asta cu o putere mai mare, cu o rapiditate mai intensa iar gemetele ei sunt din ce in ce mai puternice. Ador cand imi geme numele " Roobert".

*Andreea pov*

   M a pus in pozitia lui preferata, nu ca   mie nu mi ar placea. Suntem putini perversi dar oh e atat de bine .
Ma tine de par si asta e si mai excitant incat gem din ce in ce mai tare, cred ca si Bibi cu Alex ma aud dar na, si ei fac asta.
    Intra si iese din mine cu o forta puternica , sunt aproape de a ma termina a mia oara pana ce el isi da drumu in mine si atunci orgasmul meu puternic isi face aparitia.     Suntem amandoi epuizati asa ca ne intindem in pat, uitand ca el trebuia sa mearga la facultate si adormim.

*Bibi pov*

     I am auzit scotand sunete si mi am dat seama ce se intampla in camera la ei. Spun eu razand. Il trag pe iubitul meu in camera sa ne pregatim pentru facultate. Era ora 12 iar noi la 1 incepeam primul curs. Stiam ca cei doi porumbei nu vor mai veni azi, mai bine pentru Andreea , asa mai sta si ea potolita in casa.
    M am pregatit repede de facultate si Alex era deja gata , am coborat la masina si m am urcat obosita in dreapta lui Alex care era la volan.
Pornesc o melodie lenta "sex you" si amandoi incepem s o fredonam si l sarut usor pe buze.
     Am ajuns la facultatea mea, l am sarutat pasional pe iubitul meu si m am dat jos din masina.
    Ca sa vezi, un grup de tarfulite au venit la mine cu un tupeu fantastic spunand:

-De ce umblii tu cu Alex draguta?

-Care i problema ta Chucky?

- Problema aici esti tu, dispari ca eu am cursuri de facultate nu ca tine in pantaloni.

Alex iese din masina si vine langa mine.

-Ce s a intamplat iubito? Te supara cineva?

-Nu iubitule, doar m a rugat sa i reamintesc care i meseria ei.
Si il sarut scurt pe buze.

Chucky ma prinde de incheietura si spune:

-Daca nu l lasi in pace pe Alex al meu, vei fi moarta printeso!

Atunci eu ma enervez si deschid usa masinii mele, x6 negru si imi scot celebrul pistol si il indrept spre Chucky.

-I a zi papusa, cine va fi moarta acum? Dispari din fata mea pana nu iti fac o noua gaura, m am gandit sa te ajut odata ce restu gaurilor tale sunt uzate.

Tarfa isi ia slugile si pleaca moarta de frica.
Il sarut din nou pe Alex si intru in facultate.

*Alex pov*
Micuta mea e asa fioroasa cand o enerveaza cineva. Imi spun eu razand . Decid sa l sun pe Robert pentru ca azi aveam examen si mi am amintit prea tarziu. Telefonul suna prima data, a doua dar se pare ca nu raspunde asa ca o sun pe Andreea. Mi e mila sa ii deranjez dar trebuie.
Din fericire Andreea raspunde la telefon somnoroasa.

*Andreea pov*

Telefoanele suna in draci.
Decid sa ma ridic dupa al meu cand vad ca suna in disperare. E Alex.

-Da fratior. Spun somnoroasa.

- Repede va ridicati din ce faceati voi si in secunda doi sa fiti la facultate. Avem examene dementilor. Miscati va.

Si inchide apelul. In alerta il trezesc pe Robert desi dormea ca un ingeras.

-Iubitule hai sus, avem examene trebuie sa ne grabim.

-Bine iubito, inca 5 minute.

-Nu bebe, acum. Examenele incep.

    Ne ridicam amandoi si ma imbrac rapid cu o pereche de pantaloni de trening cu tur gri, si un maieu negru plus geaca de piele, imi perii parul repede , aplic putin fond de ten si rimel , parfum si sunt gata. Dar iubitul meu se pare ca se misca mult mai incet. Tot in boxeri e si cand il vad asa imi vine sa l imping in pat inapoi dar trebuie sa plecam. Si a luat un tricou negru care ii accentua corpul bun si o pereche de pantaloni de trening cu tur si el de culoare visinii. Ne dam seama ca masina lui era facuta praf de mine iar masina lui Bibi era la Alex. Iar pe motoare nu voiam sa venim. Masina mea era la service si a lui Alex era parcata inca in fata facultatii de data trecuta. Il sun repede sa vina sa ne ia si in maxim 15 minute a si ajuns.
   Pe drum ne simteam bine, muzica    blana in boxe cu melodia " pregatita".

    Tocmai ce am coborat din masina cu Alex si Robert sa mergem in facultate , imi place acum aici , practic sunt ca o vedeta , toate privirile sunt non stop atintite asupra mea, si daca privirile ar putea sa ucida, m ar fi ucis din primele secunde ochii tuturor fetelor de pe aici . Dar nu ma deranjeaza deloc, ba chiar imi dau satisfactie, fetele ca ele ma fac sa ma mandresc si mai mult de cat o faceam deja cu iubitul meu perfect. Orice fata de pe aici si l ar dori macar o zi. Il prind de mana si trecem pe langa un grup de fete care nu stiu despre ce vorbeau ,dar un singur lucru am auzit si l am auzit bine , una din ele a zis "cum poate sa stea Robert cu una ca aia"
       Sunt sigura ca si el a auzit pentru ca mi a strans mana usor in semn ca s a cam enervat puțin , asa ca ma opresc in spatele ei cu mainile in san si astept sa se intoarca , cand m au vazut toate fetele din grupul acela s au oprit si se uitau la mine cu ochi mari si plini de spaima , stiau ca v a urma ceva rau pentru ele. Numai tipa asta nu ma vazuse si tot continua sa ma injure:

-Of doamne ati auzit de Andreea aia,e o curva doamne , nu stiu cum poate sa stea frumusetea si sexosul de Robert cu ea , deci parerea mea ca e ori orb ori prost dar cred ca amandoua ,sta cu ea doar ca s o futa sigur , sigur se va despati de ea curand ! spune ea referindu se la mine.
    
     Robert si Alex nu stiu ce sa faca daca sa rada sau sa fie speriati , dar un lucru e sigur socul se citeste pe fata lor . Pe fata tuturor zici ca au vazut moartea cu ochii ,stiau ca nu e de joaca daca vorbesc rau despre mine..
    Ar trebui sa le spun ca nu sunt moartea ca sunt dracu insasi?

-Ce crezi ca ma speri daca vi cu Robert in spatele tau ?, Daca n ar fi el, tu acum ai merge cu capu in jos boboaco si n ai comenta nici daca te am scuipa . Nu i asa fetelor ? Spune ea si toate mai fac un pas in spate cand imi vad privirea.

Nervoasa am strans pumnii si spun:

-1 la mana niciodata nu las capul aplecat in fata curvelor dupa cum n ai observat ele lasa capul jos in fata mea . Spun eu gesticuland spre toate fetele din jurul meu, scavele ei .
Si doi la mana, Fata mea,inteleg ca esti invidioasa adica uite ce baiat,ce par matasos ,ce ochi frumosi cu gene lungi, ce fata fina si frumoasa, sa nu mai zic de patratelele alea perfecte! Spun eu si ii trag tricoul in sus pentru a i se vedea abdomenul lucrat , cateaua nu zice nimic si ma lasa sa continui .

-Dar fata mea sa sti ca e al meu, eu stiu ce vrei crede ma , tu poti sa ai ceva ce eu n as primii niciodata ! Spun eu si ea incepe sa zambeasca usor asa ca ii desfac snurul de la pantalonii lui Robert si ii trag in jos pt a ramane in boxeri , arat cu degetul spre umflătura proeminenta din pantaloni si ii spun serioasa :

-. SUGEI-O!!
    Sa sti ca eu nu fac oral sau dastea, asa ca poti sa ii faci tu nu ma supar !!     Spun si ea ramane socata,sa nu mai zic de fata lu Robert care e de milioane, pur si simplu a ramas blocat ,socul si spaima pentru ce as putea face se citeste pe fata lui , in schimb Alex rade de nu mai poate.

-Da sigur nu i o sugi !! Cred ca ti ai uitat doi dinti in boxeri lui !!
  Spune ea si strang din pumni, as putea sa o bat dar nu vreau sa stie lumea ca pot riposta doar fizic vreau sa le arat ca am si creier.

-Fata mea , eu chiar nu i o sug nu m am injosit niciodata sa ma pun in genuchi in fata unui barbat ,ca tine , am auzit ca faci un oral nemaipomenit , ce zici sa ii faci si lui ?

, -spune ii faci ?
o intreb eu si trag usor cu degetul de boxerii lui lasandu i putin mai jos .

    Vazand o socata iar, ii dau drumul la boxeri si il iau de mana il duc langa ea ,ii prind iau si ei mana si ii fac sa se ia de mana . Imi mut privirea la Robert si ma prefac serioasa:

-iubitule nu vezi ca ii este rusine in public , te rog frumos ia o de manuta si du o in masina poate acolo iti face!

spun fluturandu i cheile de la masina in fata . Observ cum socul lui Robert dispare de pe fata si ii apare un zambet in coltul guri pervers, si a dat seama ca vreau s o fac din cuvinte asa ca ii da drumu isi ridica pantaloni si spune :

-Iubire esti chiar nesimtita! Ma faci de ras ! spune el si acum eu sunt socata si tarfa aia incepe sa zambeasca , dar se pare ca el continua. Am un renume in facultatea asta si in cartier , si tu ce faci , ma trimiti la curve dastea , macar de era frumoasa , iubire sti ca pentru muie ma duc la curve de lux nu carpe dastea !

    Cand aud asta eu si toata lumea din jur incepem sa radem si cateaua pleaca rusinata de langa noi . Eu il iau in brate il sarut scurt si ii soptesc un "te iubesc"

El imi raspunde atat de tare incat sa l auda toti din jurul nostru:

-Te iubeeeeeeeesc!!!!

    Iar apoi ma saruta tandru si toate privirile sunt atintite spre noi. Ma simt mandra ca am un asa baiat care ma iubeste. Era tot ce mi doream.

    Intru la ora de curs dupa profesor, imi cer scuze rusinata si cer permisiunea de a ma duce la locul meu.
    Era un prof foarte tanar. Cand ii ocolesc locul pentru a ajunge la al meu ma ciupeste discret de fund. Ma intorc nervoasa si spun:

-Domnule profesor, ma scuzati ca sunt nepoliticoasa dar vreau sa va tineti mainile acasa. Spun eu nervoasa.

-Domnisoara, mainile mele sunt la locul lor. Puteti lua loc . Spune el cu un ton usor pervers.

    Nervoasa ma asez la locul meu si evit sa i spun lui Robert despre acest incident ca sa nu iasa un scandal monstru sau chiar sa l omoare. Dar ma abtin cu greu.

    Ora trece foarte greu si proful nu si a luat ochii de la mine, o buna colega observa , in pauza vine si imi spune:

-Ai mare grija cu proful asta! Daca nu faci ca el face cumva si iti pica examenele. Fetele care i au refuzat avansurile au picat.

-Cine dracu e profu asta de isi permite sa faca asa ceva? Spun eu nervoasa

-S a auzit ca ar fi din Sicilia si s ar fi fratele unui mafiot de acolo. Deaia se tem toti de el.

-Pe mine nu ma intereseaza de el sau mafia lui, cu mine nu face asa ceva. Si n o sa mi pice niciun examen sa stea linistit. Plec iritata si ma indrept spre iubitul meu si Alex care ma asteptau in curtea facultatii.

    Robert imi da o cafea ,mmmm e asa buna. Iubitul meu stie ce sa mi ia dupa bunul plac.

-Buna iubitule! Spun si il sarut scurt.
Dar par putin suspecta de ceva si el observa.

-Buna iubita mea! Spune mi, ce e cu fatuca asta de copilas nedumerit?

-Nimic iubitule, doar obosita.

-Iubito ti e rau? Esti bine? Spune mi daca ti e rau te rog.

-iubire, vorbesc serios..nu mi e rau sunt doar obosita.

Ma ia in brate si ma saruta usor pe frunte. Alex vorbea la telefon cu Bibi a noastra.

Ma duc plictisita inapoi la cursuri si ma tot gandeam cum sa scap de proful ala. Din pacate urmatoarea ora am tot cu el. Pff . Daca mai face vreo faza urata ii spun lui Robert. Si n o sa mi placa ce o sa iasa.

Vine si ora cu proful idiot. Ma cheama pana la el si pastrez o anumita distanta dar ma prinde de mana si ma trage spre el.

-Domnisoara Andreea, domnul director te asteapta afara! Spune el foarte hotarat.

-Mbine. Si dau sa ies spre usa. Dar el vine repede dupa mine.
    Ma lipeste de perete si incearca sa ma sarute brutal. Imi prinde mainile si isi lipeste buzele de ale mele, incerc sa scap dar are mai multa forta, am incercat sa l lovesc in barbatie cu piciorul dar se pare ca stia ce urmeaza si s a ferit.
    Am incercat sa tip dar nu am reusit nici asta si nimeni nu era pe hol. Imi tinea o mana apoi la gura iar cu cealalta mainile cu toata forta. Incepe si ma saruta pe gat si simt cum sanngele imi fierbe , i as trage un glont in cap cchiar acum!
   Spre marele meu noroc, imi suna telefonul. Doamne ajuta era Robert, ma smucesc iar telefonul imi cade pe podea si se raspunde automat. Incerc sa scot tipete sa ma auda. Iar el spunea doar :

-Bebe,iubito unde esti?
De ce se aude asa? Iubire vorbeste mi ce s cu gemetele alea.

Si speriat din voce, inchide telefonul ,se aud pasi alergand pe holuri dar proful asta prost nu se opreste, dintr o data ma trage intr o alta sala de langa si inchide usa. Incep si zbier , incerc sa il lovesc dar e malau mare!

*Robert pov*

   Ceva s a intamplat cu ea, se auzeau ca si cum ar incerca sa tipe prin telefon si fosnituri, sigur s a intamplat ceva asa ca fug spre sala unde avea ea curs. Dar ii gasesc doar telefonul pe jos, speriat ca nu o gasesc dau sa fug mai departe sa o gasesc, imi atrage atentia o sala de unde se aud multe lovituri in usa.
    Posibil sa fie iubita mea si daca s a atins cineva de ea jur ca ii extermin!

Incerc sa deschid usa insa este incuiata . Ma imping odata in ea, apoi a doua oara si reusesc sa o deschid.
Vad un tip peste printesa mea , il daj la o parte cu toata forta si l iau la bataie, practic l am umplut de sange, oricat de mult a incercat sa riposteze furia m a orbit, am vazut negru in fata ochilor . Voiam doar sa l omor doar cand vedeam tricoul rupt al iubitei mele. Ea plina de nervi scoate briceagul din buzunar si il pune la gat. Si eu si el ramanem mirati de gestul ei.

Dar ea spune:
*Andreea pov*

- Ce profesorasule, nu mai esti "fortos" acum?
Hai sa ne jucam putin ca..mafia siciliana!
Spun eu iar el face ochii mari cat cepele si aproape ca isi inghite limba.
  
Te mira ca stiu? Da si pe mine, am aflat chiar fara voia mea. Se pare ca toate fetele se tem de el iubitule.

-Ce? Spune Robert socat.

-Da iubire, ora trecuta cand am intarziat domnul a avut tupeul sa ma ciupeasca de fund. In pauza o colega a venit si mi a spus de asa zisul "mafiot" care ar fi profesorasul asta. Cica e fratele unui mafiot sicilian cu foarte mult curaj sa pice examenele fetelor ca nu ii acceptau avansurile.

Cand si a dat seama ca la mine nu merge , a incercat sa ma violeze dupa cum vezi.

Ia zi profesoras, iti place corpul iubitei mele? Spune furios Robert.

Sa vezi ce o sa mi placa mie sa ti vad pielea in bucatele sicilianule.

Profesorul speriat spune:
- Fratele meu o sa va gaseasca si tu o sa fii a mea!

Incep si rad plimbandu mi briceagul pe fata lui el fiind inghetat de teama nici nu se misca.

-Chiar crezi ca vei putea sa te atingi vreodata de trupul meu bocciule? Spun razand.
Eu sunt doar a lui si atat! N ai nici o sansa nici macar cu forta.

El incearca sa se smuceasca dar a facut o miscare foarte proasta, briceagul meu ii face o linie frumoasa si sangeroasa pe fata. Apoi il iau pe Robert de mana si ajung la usa si ii spun:

-Ai grija, daca suflii vreo vorba, te denunt sau te omor. Desi cred ca ar fi mai bine sa te omor usor in chinuri.

Si iesim pe usa.

Robert tremura de furie si in acelas timp este socat si mi spune:

-Iubito, chiar esti nesanatoasa? De ce nu mi ai zis cand te am intrebat. Stiam sigur ca ai ceva. Nu ai incredere in mine? Ce se intampla cu tine? Si da un punn peretelui.

-Iubire, te rog, calmeaza te. Nu ti am spus pentru ca am crezut ca se va potoli si hotarasem ca daca mai face vreo miscare iti voi spune, pe cuvant. In plus, nu voiam sa ti patezi mainile cu sangele lui. Stiam ca il vei omorî daca vei afla..te iubesc crede ma. Sunt doar a ta .

iar el se calmeaza si ma saruta . Ma lipeste de perete si mainile lui imi tin coapsele in asa fel incat ma incolacesc pe el. Isi introduce limba in gura mea provocandu i o mica erectie in pantaloni.
   Ma desprind din sarutul pasional pentru nevoia de oxigen si incep sa i sarut frumosul gat perfect care avea negresit cel mai excitant parfum barbatesc! Deja eram innebunita si el la fel, chiar daca in urma cu cateva ore o facusem brutal acasa. Este prea infierbantat ceea ce ma face si pe mine sa mi ud usor chilotii.
Incep studentii sa iasa de la cursuri si ma lasa jos, mergem sa l cautam pe Alex dar nici urma de el asa ca il sun.

*Alex pov*

In toate orele de curs stau si ma gandesc doar la trupul ei fierbinte. La micuta salbatica , asa este ea in asternuturi. Dimineata ador sa mi privesc femeia, pe cearceafurile albe ca zapada iar parul ei ca o opera de arta intins pe acel alb pur. Femeia goala ce doarme in patul meu seara de seara, cu care ma trezesc dimineata, imi da senzatii si sentimente pentru care nu le am simtit niciodata. Nici o fata cu care am fost in atatia ani nu a reusit ce a putut micuta asta. Cu corpul ei firav ma face sa imi ating cotele maxime ale trupului meu. Ma aduce pe culmile exazului, si este doar a mea.       Sunt mandru ca doar eu sunt baiatul care i a luat puritatea, dar care are neconditionata grija de ea.

   Deja toate gandurile cu ea goala in preajma mea mi au provocat o stransoare puternica in pantaloni dar si o dorinta sa o strang la pieptul meu. Asa ca dau buzna la masina sigur pe mine sa o "rapesc" pentru ziua de azi de la facultate. Oricum mai avea doar doua ore de stat.
Conduc ca un nebun cu muzica la maxim.
    Melodia rasuna in boxe iar eu cant fericit.

Ajung in sfarsit la facultatea ei . O vad in curte cu cateva colege de pe acolo. Ma duc usor prin spatele ei si o sarut pe gat iar ea tresare vrand sa ma loveasca dar o prind de mana.

-Babe, m ai speriat. Ce faci aici? Tu n ai facultate? Spune ea incruntata dar o sarut scurt si ii soptesc la ureche:

-Iubito, am o pofta nebuna de tine, chiar acum! As putea sa o fac si aici. Si imi musca usor lobul urechii.

Iar ea se apropie de urechea mea si imi spune:

-Iubire, nu ai fost un baiat cuminte, ai plecat de la facultate, si examenele? Isi aduce ea aminte. Dar eu incurcasem zilele.

-Babe, poti sa ma pedepsesti acasa iubire. Spun cu un zambet pervers .

O trag de mana spre masina dupa ce isi ia lucrurile si plecam. Pornesc aceeasi melodie pentru ca o ador. Ma relaxeaza si mi da o stare de...bine!

Oprim la semaforul ce arata culoare rosie. Iar ea incepe sa si plimbe mana usor pe barbatia mea. Cred ca asa zisa pedeapsa a mea a inceput.
Imi mangaie penisul prin pantaloni si las capul pe spate pentru ca deja nu mai puteam, imi venea sa i o trag acum , in masina, la semafor.

  Ma trezeste la realitate cu o impungere in umar cand semaforul arata verde. Apas pedala la maxim si in 10 minute ajungem in fata blocului.
O iau in brate stil mireasa si ea incepe sa mi sarute gatul. Clar.
Astazi fetita asta ma vrea mort.

  Intru in apartament si o duc direct in dormitor , ma pun peste ea si incep s o sarut brutal si cu multa pasiune, animalic. Ea are aceeasi dorinta arzatoare ca si mine.
    Ii sug si trag de lobul urechii ei iar ea dintr o miscare imi trage tricoul jos aruncand fix pe langa usa. Ii dau toate hainele jos rapid, este goala., sub mine si arde de nerabdare sa o patrund .
    Imi trage pantalonii jos , raman socat cand intr o secunda ajunge deasupra mea cu trupul ei micut si delicios. Isi unduieste spatele ceea ce ma face sa devin tot mai innebunit si face miscari cu feminitatea ei pe barbatia mea umflata ce era gata gata sa explodeze.

Ii desfac sutienul iar ea face miscari lente deasupra mea cu multa savoare a trupului. zambesc pervers cand vad comorile care sunt atarnate in fata mea parca asteptand sa le gust. Ii musc pietricelele intarite si ea geme foarte usor .
    Imi linge abdomenul pana la linia boxerilor iar eu ma fac rosu tot la fata.
Vreau sa fac dragoste cu ea,acum!

Ii sug sanii minunati , apetisanti si plini. Apoi o asez iarasi sub mine si ii patrund incet vaginul cu penisul meu care nu mai rezista. Canalul ingust pulsa la ritmul meu alert de dute-vino pe care il petreceam inauntrul ei.
Imi geme numele tare si atunci imi dau drumul in ea si simt cum micuta ei stransoare se relaxeaza semn ca si ea a avut un orgasm reusit. Ma asez langa ea in pat , o iau in brate dar imi suna telefonul.
Era..

Continue Reading

You'll Also Like

233 7 10
În această poveste este vorba despre o fată pe nume Bia care întâlnește un băiat pe nume Ruhed și după ajung împreună și se iubesc enorm de mult.
206K 2.2K 32
Această carte nu poate fi citita de cei cu vârste sub 18 ani sau poate ca da SINCER NU ÎMI PASĂ
222 7 3
Bună!Vreu să vă spun ca m-am apucat și eu de cărți și sper să vă placă ce i să scriu și cred ca o să mai greșesc câteva cuvinte
33.8K 2.3K 32
Iubirea lor a fost precum ploaia, intensă, minunată, dar care s-a consumat mult prea repede . Andrea Nu-i vorba de iubir...