Groapa.

7.3K 172 4
                                    

Ce ai facut surioara aseara cu Alex?

- Ce am facut?:)) pai sa va zic..erau tunete si flugere si s a luat si curentul dar nu puteam sa vin intre voi asa ca m am dus la Alex. E ceva rau? N am facut nimic:)).

- Surioara,esti agitata,vorbesti repede:)) nu mi spune ca nu ti a placut in bratele lui.

-Hai mai taci!:))

Am plecat spre cumparaturi la insistentele lui Bibi toti 4. Desi jurasem ca eu cu ea la magazine nu mai merg niciodata ,fiindca ultima oara cand am mers am stat o ora intr un magazin pentru o pereche de teniși si a doua zici i a dus inapoi pentru ca cica nu i ii sta bine cu ei . Sta juma' de ora sa se uite la 3 lucruri , ca de obicei. Era ora 17:45 iar noi inca ne plimbam dupa ea sa si gaseasca blestematele tocuri dorite, da
ca ea nici macar nu se uita după tocuri , se uita la cu totul alte articole de îmbrăcăminte.
Mai trece cam o ora si cv aproape doua , ca mna cum sa te intelegi cu nebuna ,si se face ora 19:30 abea am convins o ca mai venim si maine o zi si sa ne oprim sa mancam . Ne oprim in mijlocul drumului pentru a alege unde sa mancam fiindca Bibi vrea la Mc si noi vrem sa mancam ceva comestibil asa ca du munca de lamurire cu ea ca altfel nu mai mananci . Nu vreti sa v o dau voua? Intr un final ne asezam la un restaurant fiecare isi comanda cate ceva dar Bibi nu si a comandat pentru ca sa dus la baie sper . Ajunge mancarea noastra si bibi nu mai vine, o sun in disperare si cand o vad ca vine cu tava de la mc si se așează la masa cu ea .

-Ai telefonul in cur , de nu raspunzi ? Spun eu nervoasa

-Nu da era coada ! spune ea facand o fata de copil nevinovat.

Nu ii mai zic nimic si ma apuc si eu sa mananc fiindca astia doi mai aveau putin si terminau .
Baietii ne spun ca au o surpriza, ca vor sa ne duca undeva unde ne va placea , dar cum noi suntem doua curioase si insistente tot drumul spre casa ii intrebam unde vor sa ne duca ,dar se tin pe poziții si desii suntem stresante nu ne spun unde.
Ajungem acasa si ne imbracam amandoua in haine de piele, ne machem cum trebuie pentru o ieseala pe afara nu foarte mare eleganta, baieti fiind deja pregatiti ne asteapta jos , dar se pare ca Bibi va merge cu Alex pe un motor Honda CBR 600RR si eu cu Robert intr o frumusete de masina tunata .Era un Ford Shelby GT500 culoare negru mat , angel eyes si doua dungi albe pe mijlocul masinii , are un motor V8 de 5,8 litri si 662 de caluti bine hraniti gata sa faca masina sa zboare pe sosea.
Mergem pe un drum care surprinzator mi se pare foarte cunoscut .Ajungem in scurt timp acolo si ce sa vezi..suntem la "groapa" locul unde sunetul motoarelor se aud de la kilometrii,unde masinile si motocicletele se intrec,se joaca iar soferii sunt in extaz. Ei adora ceea ce fac,isi adora " jucariile" bine controlate si stapanite in mainile lor. Eu cu Bibi am mai fost aici dar ei doi nu trebuie sa stie asta .
Bibi e obsedata de motoare,iar eu de drifturi ,cerculete , viteza si tot ce se mai poate face cu o masina . Nu ti ar veni a crede doua fete firave ca noi sa faca chestii de baieti, dar se pare ca e posibil.
Alex cu Robert salutau pe toata lumea se pare ca au frecventat locul asta fiindca nu cred ca este persoana care sa nu i cunoasca .Cei doi ne prezinta tuturor pe acolo,iar eu aud mai multe tarfulite spunand " a venit demonul" si aratau spre Robert. Nu intelegeam de ce i se spune asa,dar nici acum n am aflat de ce i se mai spune si "seful" si toate cele.
Una dintre proastele alea a venit si agatandu se de gatul sau ii spune " bine te am gasit iubitule,vrei sa ne jucam putin?"
Iar eu cand aud asta vad negru in fata mea ,ochii mi se inrosesc si încep sa tremur , asa mai fac eu cand ma enervez foarte tare . Ma duc spre carpa aia de sters pe jos sa ii arat cine e iubita "demonului " cu adevărat si nu am apucat sa imi infig mana in parul ei si sa o tarasc pe jos ca mi a luat o Bibi inainte si aia a cazut la propriu pe spate , a fost ca in desene animate , trebuia sa vedeti si voi asta . Nu intelegeam cum o fata micuta de 1,60 a reusit sa faca asa ceva:)) si cum de mi a luat o inainte dar mna,asta e sora mea.
Am vrut si eu s o ii arat putin cine sunt dar m a calmat Robert, niciodata nu ma lasa sa le bat pe tarfele astea ieftine . Mi a spus :

Viata Nebuna(+18)Where stories live. Discover now