Special.

7.1K 161 8
                                    

Noi o luam la fuga prin multime razand ca sa ajungem inaintea baietilor acasa. Ne urcam pe motoare si mergem cu o viteza acceptabila cat sa fim sigure ca nu ne vor prinde din urma.
Pe drum nu intampinam nici o problema asa ca ajungem acasa in siguranta. Intram in apartament si ne schimbam foarte rapid,eu imi iau o camasa si cateva prosoape si intru intr una din bai pentru a face un dus, Bibi isi ia schimburi si merge si ea la baie avand grija sa nu lase hainele de la cursa la vedere.
La 10 minute ajung si baietii in apartament cu fețe destul de serioase.
Robert incepe si ma striga pana isi da seama ca sunt la dus si isi schimba si el hainele,Alex face acelas lucru..ei dormind doar in boxeri , eventual un tricou dar nu seara de seara. Imi masez usor corpul cu gelul de dus preferat, ma clatesc repede apoi imi iau prosopul pufos si sterg pana si ultima picatura de apa de pe trupul meu. Imi iau camasa mea de noapte si
ies cuminte din dus prima si fug sa vad daca a iesit si Bibi dar am ghinion ea din nou sta 100 de ani in baie chiar si pentru un mic dus.
Incerc sa ma ascund de ei pana ce iese si ea,macar sa nu si verse nervii doar pe mine. Imi spun eu razand.
In sfarsit iese si Bibi din baie, ei ne asteapta in bucatarie putin nervosi si suparati. Noi aparem ca doua iubite primitoare care abea asteptau sa vina dragii lor iubiti acasa cu niste fețe de ingeras.

Robert nu se poate abtine si imediat spune:

-Dragele mele, unde ati fost voi astazi?

-Iubitule dar voi unde ati umblat azi?

- Afaceri iubire,dar voi? V ati distrat? Intreaba el iritat.

-Ddda iubitule ne am simtit foarte bine astazi.

Alex n a mai rezistat si spune ridicand tonul:

-Voi nu sunteti sanatoase la cap? Ce mama naibii ati cautat la groapa singure? Concurand la o cursa de motoare mortale? Vi se putea intampla orice, sunteti inconstiente?

Bibi incearca sa aplaneze discutia si se aseaza in poala lui Alex , ii spune:

- Iubire, nu tipa la noi, voi ati plecat fara ca noi sa stim ceva ..si noi ne am speriat din pricina voastra, am vrut doar sa ne simtim si noi bine. In plus, stiti ca nu se intrece nimeni mai mult ca noi. Haide mai iubitule, nu mai fiti recalcitranti.

-Iubito daca vi se intampla ceva? Innebuneam amandoi, voi realizati?

-Bine iubire gata, doar ne am simtit bine..am castigat.

Eu cu Robert deja ne sarutam iar Alex a luat o pe sus pe Bibi si ii sopteste :

-Iubito, ai fost o fata rea. O sa te pedepsesc rau.

Iar Bibi chicoteste in timp ce ajung sore dormitor. Da stim cu totii ce urmeaza sa se intample in dormitorul acela. Intre timp eu il iau de mana pe Robert si il trag pentru a ne face un ceai , sunt putin obosita din cauza cursei si presupun ca si el era.
Iuhuu, am scapat usor de nervii lor. Am avut noroc de data asta.

Deodata el ma prinde de solduri si ma ridica pe blatul mobilei din bucatarie si spune :

-Ce i iubito, acum nu mai spui nimic? Ti ai inghitit limbuta? Spune el ironic dupa care incepe sa isi plimbe mainule pe tot corpul meu.. Privirea lui fiind atintita spre sanii mei .

Mainile urca in sus si se opresc in zona sanilor, dupa care cu degetele mari incepe sa i maseze.

Ma vede putin speriata, ca sa ma calmeze incepe sa ma sarute in timp ce se joaca in continuare cu sanii mei.

Sarutul devine tot mai apasat fortandu ma sa mi deschid gura pentru a-si introduce limba . Imediat ce imi deschid gura limbile noastre se dueleaza, singurul lucru care ne opreste este necesitatea pentru aer.

Doamne trebuie sa l opresc cumva dar nu pot sa scot nici un sunet, ceva ma opreste.
Daca ar venii acum Bibi nu m as supara.

Isi da tricoul jos si se indreapta spre gatul meu, unde il saruta incet si dulce apoi muscandu ma destul de puternic de el deoarece muscatura ma face sa scot un "ah" pe gura, singurul sunet pe care am putut sa il scot.

Mainile lui nu s au despartit de sanii mei, pana cand una a decis sa se duca jos catre chiloti.

Cum a ajuns in zona aceea, nu a dat chilotii jos ci a bagat mana sub ei, tachinand putin feminitatea mea.
Noroc ca eu ma trezesc din orice cand cineva imi face chestii dastea.

Asa ca il imping de pe mine si incerc sa il scot din bucatarie dar forta mea nu poate nici macar sa il clinteasca.

El ofteaza adanc .

-Nu mai pot te vreau, si te vreau acum! Spune el cu ochii plini de dorinta.

Inghit in sec apoi ma uit fix la el.
Nu stiu ce sa fac, sincer si eu il vreau, pana la urma tot o sa ma daruiesc lui.

Singurul lucru pe care il fac este sa dau din cap aprobator.

La semnul meu, ma ia stil mireasa din bucatarie si ma duce in dormitor unde ma arunca in pat ,se pune peste mine plasand saruturi peste tot corpul meu, il impiedica putin camasa dar o indeparteaza foarte repede.

*Robert povesteste*

Ma uit la ea, si o vad putin speriata, o simt cum tremura sub mine. Acum nu fac decat sa ma uit la ea dar nu mai pot.

Ma aplec iar peste ea,o sarut pe gat apoi cobor catre sani unde ii iau un sfarc rozaliu intre dinti si incep sa il strang, ea geme la gestul meu si ca sa ma opresc isi baga mainile in parul meu tragand usor de el. Ii dau drumul apoi cobor cu saruturile pe abdomen oana la zona intima care inca este acoperita de chilotii ei rosii minusculi.

O privesc, iar ea doar asteapta sa vada ce fac, in cateva secunde materialul din zona intima ajunge pe jos.

Cobor cu saruturile catre nucleul fierbinte si apoi imi introduc limba , provocandu i o placere pe care nu a mai simtit o. Mainile ei trag mai tare de parul meu dar nu ma opresc, continui sa ii tachinez feminitatea.
Dupa cateva minute ma opresc, si ma indrept spre buzele ei.

Incep sa ii devorez cu totul buzele si sa o fac sa uite ca e goala sub mine, pentru a-mi da boxerii jos, care deja au devenit foarte stramti.
Ma excita doar faptul ca o vad asa sub mine, ea doar asteapta sa o fac a mea cu totul, ea chiar imi daruieste asta. Mica mea fetita devine astazi femeie. Femeia mea. O iubesc.

Intr o secunda boxerii ajung pe jos si ma desprind din sarutul animalic dupa care ma uit la ea.

Isi da seama ce doresc sa o intreb doar privindu ma , deoarece da din cao aprobator.
Imi introduc barbatia incet in feminitatea ei , o aud cum imi striga numele si geme puternic.

Mainile ei micute si firave imi lasa niste semne frumoase pe spate dar asta imi provoaca numai adorare. O ador, ador faptul cum face ca seara asta sa fie speciala desi nu face prea multe. E speciala pentru ca este a mea.

Maresc ritmul, ea geme din ce in ce mai tare, dar ma opresc putin pentru a ma uita la ochisorii ei mici si stransi, cu parul rasfirat pe pat si cu trupul perfect ce respira sub mine. Ii auzeam si simteam respiratia greoaie.
Vad cum ii dau cateva lacrimi de durere si raman in ea pentru cateva secunde pentru estomparea durerii si o sarut pentru a se calma. Ceea ce si face.

Simt cum slabeste stransoarea unghiilor din spatele meu , o mai sarut odata iar apoi o penetrez adanc si ies din ea. Am ramas amandoi in pat intinsi, maxim de obositi.

Eram cel mai fericit.

*Andreea povesteste*

A fost cea mai frumoasa noapte! Desi am avut mici dubii stiam ca ma voi darui lui cu totul. Simt ca el este cel care merita tot ce aveam eu mai de pret, pentru ca acum mi a furat o el. Dar nu regret nimic! Pur si simplu a fost magnific. Si ii multumesc pentru ca a avut grija cum s o faca, sa mi opreasca cat mai mult durerea.

Amandoi suntem obositi, a fost o zi si o noapte lunga iar acum un bunnnn meritat somn in bratele iubitului meu.



Viata Nebuna(+18)Where stories live. Discover now