Ziua lui Robert

8.5K 139 5
                                    


Era, altcineva cu care se pare ca se fereste deoarece a plecat din camera , eu continui sa strang masa , Andreea facandu mi semn sa spal vasele . Off doamne ,Andreea chiar nu vrea sa se atinga de vase si cat despre Alex o sa l interoghez dupa ce ne punem in pat si sa nu se astepte ca daca suntem in pat ca o sa ma imbuneze cu niste saruturi , cum face Robert cu Andreea. Andreea e foarte incapatanata pana si cu mine da baiatul asta cum o saruta cum o face sa se înmoaie .

Dupa ce termin de spalat vasele , normal ca nemernicii m au lasat singura in bucatarie , merg spre camera . Deschid usa incet si il vad pe idiot cum sta intins in pat acum doar in boxeri . Nu il bag in seama ma duc spre dulap iau un tricou de al lui o pereche de boxeri si ma duc la baie . Dupa o ora de stat in apa calda cu spuma pot sa spun ca mai m am relaxat cat de cat si ca daca Alex acum nu va avea o scuza buna de ce iar ascunde lucruri nu il voi omora, dar nici nu il voi lasa sa doarma linistit.

Deschid usor usa la camera crezand ca poate doarme, dar nu , el tot treaz este , ma gandesc sa il ignor asa ca ma asez usor in pat cu spatele la el .

Alex ia patura si ne acopera pe amandoi apoi isi pune o mana in jurul taliei mele si ma trage mai aproape de el astfel incat sa ii simt pieptul lipit de spatele meu, deja ma topesc toata cand il simt asa aproape de mine , cand ii simt respiratia in ceafa mea , dar trebuie sa rezist .

-Iubito , acum cu ce te am mai suparat ? Spune el plasand saruturi umede de pe ceafa pana unde ii permite tricoul, saruturi care imi fac pielea de gaina .

-De ce te ascunzi iar de mine ? Cu ce te ascunzi acum ? Spun eu oftand usor si intorcandu ma cu fata la el privindu l fix in ochi .

-Of printesa mea mica , nu ma ascund cu nimic, era tata jur , maine ne cheama pe toti 4 la o întrunire a clanului , a spus ca este important ca voi sa veniti ! Spune si isi duce mana usor de pe obrazul meu in jos pe gat coborand pe coaste pana la marginea tricoului apucandui marginea si ridicandu l usor bagandu si mana sub el .

-Bine de data asta te cred ! Spun si il sarut scurt pe buze dar se pare ca nu vrea sa stea cuminte in seara asta si cu cealalta mana libera imi prinde ceafa si ma apropie de el zdrobinu si buzele carnoase de ale mele , imi linge buza de jos cu varful limbi cerand permisiunea de a mi cerceta cavitatea bucala . Imi intredeschid buzele usor si isi introduce limba in gura mea , acestea ducand un razpoi , fiecare vrand s o domine pe cealalta .Ma omoara baiatul asta spun de Andreea dar si eu sunt la fel baiatul asta reuseste doar printr o atingere sa imi schimbe starea de la cer la pamant si invers , ma inebuneste si ma ameteste , cred ca as da orice numai ca sa nu l pierd . E al doilea baiat din toata viata mea care ma facut sa il iubesc , dar cu primul baiat nu simteam deloc ce simt pentru Alex . Pentru Alex simt mult mai multre decat simteam pentru el.... Dar asta este o poveste pentru alta data .

Ma lipeste cu spatele de saltea urcandu se peste mine , dintr o miscare aruncandu mi tricoul pe jos . Pentru cateva secunde sa si imi admira sanii expusi in fata lui, apoi incepe asaltul asupra pielii mele fine si parfumate . Pornește de la gat unde incepe sa ma muste si sa imi suga fiecare parte a pielii lasandu mi semne frumoase pe gat , probabil ca vor trece in vreo 3 saptamani sa speram,apoi coboara usor cu limba pe pieptul meu , ajungand la sanii unde cu o mana prinde un san elastic masand usor iar celalalt e asaltat de gura lui bulce , imi prinde un sfarc intre dinti si suge puternic ,lucru ce ma face sa scot un tipat usor din gura mea . Nu ii ajunge ce semne mi a lasat pe gat si incepe sa imi suga si pielea sânilor .

Coboara cu limba pe abdomenul meu unde musca fiecare particica care o prinde , lasandu mi si acolo semene, maine dimineata o sa consum un fond de ten doar pentru semnele de pe gat , nu pot sa ma prezint cu semne de muscaturi in fata tatalui lui .

Ajunge la linia boxerilor si cu un deget ii trage in jos , intr o secunda zburand prin camera . Coboara cu limba pe feminitatea mea si nu o atinge doar sufla usor aer cald spre ea lucru ce ma face sa gem adanc si sa incerc sa ma dau mai aproape pentru ca gura lui sa imi atinga zona intima , dar se pare ca are chef sa ma chinuie si cu cat ma apropii se da mai in spate. Mainile lui se plimba pe abdomenul meu si intro secunda ma intoarce pe burta , incepe sa imi sarute spatele de la ceafa usor pana jos la fund facandu ma sa gem , ma excita al naibi de mult , si l as vrea chiar acum dar nu ii voi da satisfactia asta . Ma musca de fund cu putere scotand iar un tipat de durere si imi lipeste o palma la fund ,presupun ca mi a ramas urma normal !

Viata Nebuna(+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin