Sicilia.

6.6K 135 5
                                    

Alex a condus cu grija pana acasa pentru a nu ma zdruncina , dar hei..am fost doar putin slabita nu am nimic grav.
    Urc in apartament si merg sa ma schimb pentru ca miros a doctor. imi dau bluza jos si dintr o data doua brate puternice ma cuprind de mijloc, ma intorc si l vad pe Robert dar el incepe sa ma pupe pe spate apoi imi musca ceafa, iar eu desigur ca ma ud toata . Se pare ca nebunu asta are chef de sex dar nici eu nu zic nu. Hmm.
    Deaia vor toate sa le futa, adevaru e ca stie ce face.
   Imi desface usor sutienul si ma  intoarce cu fata spre el, ma saruta pasional, limba lui este intr o lupta cu a mea. De la sarut se duce spre lobul urechii mele , ma musca si scap un mic sunet ce il face sa fie si mai excitat. Erectia din pantalonii lui arata clar dorinta mare de a ma avea chiar acum.
   Nici feminitatea mea nu era prea cuminte, il doream la fel de mult.
Gatul meu este asaltat de limba si buzele lui carnoase , nerabdator pentru un preludiu mai durabil imi da jos pantalonii si ma pune pe birou.     De la gatul meu coboara cu limba pe abdomen pe care il linge cu atata pasiune si musca usor , parca ar dori sa ma devoreze,apoi ajunge la vaginul meu unde imi da chilotii intr o parte si limmba lui intra in mine.
Incep si scot gemete de placere iar mainile lui imi strang coapsele puternic . Mainile mele fiind prinse in parul lui matasos il trag usor cu fiecare intrare a limbii lui in mine, deja am un mic orgasm si simte peretii intrarii mele cum se incordeaza si scoate si el un mic geamat. Imi savureaza feminitatea ceea ce ii face erectia si mai vizibila asa ca, cu puterile pe care le mai aveam in imping pe pat ii dau pantalonii jos si ma urc peste el.

*Robert pov*
Micuta asta ma innebuneste, numai cand geme ma face sa mi dau drumul. Nebuna s a urcat peste mine, hmm isi freaca feminitatea de barbatia mea in timp ce imi musca buzele pana ce una dintre ele imi sangereaza, imi ataca gatul cu muscaturi, mici semne frumoase iar limba ei coboara usor pe abdomenul meu.
   Ma face sa am gemete puternice, fetita asta ma innebuneste doar cand ma saruta, e criminala. Chiar daca am mai futut alte mii de fete, pot spune ca e cea mai buna in pat, desi era virgina. E doar a mea, ma asez peste ea dintr o miscare si o privesc intens , ii admir trupul perfect, fata ei fina si muscabila ma face sa innebunesc.
   Ma pozitionez cu capul penisului la intrarea vaginului ei si o introduc usor , gemetele ei, si faptul ca o simt cum tremura sub mine. Ma face sa nu mai fiu om, sa nu mai gandesc rational. As devora o. As musca o pana la sange dar nu pot sa i ranesc pielea parfumata.
   Barbatia mea face un drum dute-vino cat mai rapid , o intorc pe spate si imi plimb doua degete pe spatele ei micut si firav, i se face toata pielea de gaina si tresare dintr o data. Incep si o sarut usor pe tot spatele , imi infig mana in parul ei frumos si moale , o trag usor si intru din nou in feminitatea ei, de data asta cu o putere mai mare, cu o rapiditate mai intensa iar gemetele ei sunt din ce in ce mai puternice. Ador cand imi geme numele " Roobert".

*Andreea pov*

   M a pus in pozitia lui preferata, nu ca   mie nu mi ar placea. Suntem putini perversi dar oh e atat de bine .
Ma tine de par si asta e si mai excitant incat gem din ce in ce mai tare, cred ca si Bibi cu Alex ma aud dar na, si ei fac asta.
    Intra si iese din mine cu o forta puternica , sunt aproape de a ma termina a mia oara pana ce el isi da drumu in mine si atunci orgasmul meu puternic isi face aparitia.     Suntem amandoi epuizati asa ca ne intindem in pat, uitand ca el trebuia sa mearga la facultate si adormim.

*Bibi pov*

     I am auzit scotand sunete si mi am dat seama ce se intampla in camera la ei. Spun eu razand. Il trag pe iubitul meu in camera sa ne pregatim pentru facultate. Era ora 12 iar noi la 1 incepeam primul curs. Stiam ca cei doi porumbei nu vor mai veni azi, mai bine pentru Andreea , asa mai sta si ea potolita in casa.
    M am pregatit repede de facultate si Alex era deja gata , am coborat la masina si m am urcat obosita in dreapta lui Alex care era la volan.
Pornesc o melodie lenta "sex you" si amandoi incepem s o fredonam si l sarut usor pe buze.
     Am ajuns la facultatea mea, l am sarutat pasional pe iubitul meu si m am dat jos din masina.
    Ca sa vezi, un grup de tarfulite au venit la mine cu un tupeu fantastic spunand:

Viata Nebuna(+18)Where stories live. Discover now