Şah.

7.5K 151 3
                                    

Noaptea cu peripetii a trecut, am avut un somn mai mult decat linistit. Aveam nevoie de orele astea bune de somn in bratele demonului meu.
Observ ca Robert nu mai este in pat, asa ca somnoroasa ma dau jos din pat, imi iau halatul pe mine si papuceii de casa, ma indrept spre bucatarie trecand pe langa camera lui Alex si Bibi auzind cum se tachineaza in semn ca s au trezit dar dupa cum se vede n or sa iasa prea curand din cuibusorul lor.

Ajung la frumoasa bucatarie si cand intru imi vad iubitul la bustul gol doar cu niste boxeri pe el pregatind micul dejun.

-Mmmmm, iubitule miroase atat de bine. Ii spun in timp ce mi infasor bratele in jurul taliei lui atingandu i patratelele.

-Hmm, iubito tu esti si mai gustoasa ca micul meu dejun.

El ma ridica de coapse fapt ce m a facut sa mi incolacesc picioarele in jurul sau.
Ma aseaza pe blatul bucatariei si incepem sa ne sarutam intes si plin de dorinta imi ataca gatul cu buzele lui carnoase , ma face sa scot un mic sunet de placere fapt ce il face sa imi arunce o privire si un mic zambet pervers.
Imi inlatura usor halatul si se joaca putin cu sanii mei. Iar eu ii soptesc " iubitule, hai!".
El isi trage boxerii putin mai jos si usor se pune la intrarea feminitatii mele umede care ardea de dorinta sa l aiba .
Imi introduce penisul iar eu incep sa gem de placere , imi infig mainile in parul lui, in timp ce el imi saruta sanii.

Deodata usa se deschide, Bibi sta in tocul usii si incepe sa rada isteric iar Robert iese din mine imediat si se acopera, la fel fac si eu cu halatul dar ea continua sa rada.

- Ce i Bibi de razi asa? Spune Robert si el putin chicotind.

-Aa, nimic doar ca nu mi pare rau ca v am intrerupt actiunea perversa pentru ca vreau sa mi servesc si eu cafeaua fara scene pentru adulti. Nu uitati ca e luni si obligat fortat toata lumea merge la facultate!

-Hai ma sora mea frumoasa, nu puteai sa intrii si tu cu 5 minute mai tarziu. Spun eu cu o fata de catelus adorabil.

Isi face si Alex aparitia in bucatarie tot la bustul gol cu boxerii fiind singurul material de pe el.

-Bai cumnate, n ai putut s o mai tii si tu putin ocupata pe sora asta a mea care intrerupe ea momentele importante.

- De ce cumnata? Ce v a intrerupt? Spune el razand dandu si seama motivul iritatiei mele.

- Pai aveam si noi putina treaba , aceeasi treaba pe care o ai si tu cu Bibi seara de seara, si n fiecare dimineata. Spune Robert putin rautacios.

-Eeeee, fratioare spor la treaba data viitoare. Doar spune mi si mie ca o tin usor pe Bibi cu mine in camera, stii doar. Si ii face amuzat cu ochiul.

Bibi are o privire de parca ne ar ucide pe toti si se apuca sa pregateasca cafeaua.
Eu ma scuz si plec pentru a face un mic dus inainte de plecare. Robert incearca sa vina dupa mine spunand:

-Iubito vrei sa te insotesc? Cu o voce pervers de sexy.

-Nu iubitule, altfel riscam ca nici astazi sa nu servim facultatea, rezultatul ar fi Bibi indreptand un pistol si fara remuscari ar trage. Spun razand.

Intru rapid in dus , apa fierbinte imi curge pe piele relaxandu ma . Imi iau buretele de baie in forma de inimioara visiniu si imi torn pe el celebrul gel de dus cu miere. Incep sa mi spal usor fiecare coltisor al corpului iar apoi ma clatesc , ies intr un prosop negru pufos si Imi perii dintii.
Fug rapid in camera sa ma pregatesc pentru facultate.
Imi caut repede in dulap o pereche de jeansi gri cu un tricou alb pe care scrie "fuck". Ma asez in fata micii oglinzi pentru aplicarea foarteee putina a fondului de ten ca sa mi mai acopar putin trasaturile de adormita. Putin rimel, si fug spre camera lui Bibi sa vad daca ea e gata pentru ca ii ia 100 de ani pentru a se pregati de fiecare data. Incepe sa se pregateasca prima dar tot ultima ramane.

Viata Nebuna(+18)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu