+18.

13.2K 173 2
                                    

Auzim ca acei barbati ii vor pe ei, Robeert si Alex iar daca noi nu ii ademenim aici vom ajunge in proxenetism. Ii fac semn lui Bibi sa pasim usor pe langa usa domnilor ,sa cautam iesirea. Spre norocul meu inca aveam telefonul dar nu mai aveam multa baterie, asa ca ii scriu rapid un mesaj lui Robert:

" Suntem in vechiul depozit de la marginea orasului. Veniti cat mai repede altfel avem probleme."

Mesajul se trimite dar telefonul meu s a inchis din cauza bateriei iar Bibi nu avea telefonul.
Am gasit iesirea depozitului dar in urma noastra se auzeau tipetele lor,probabil si au dat seama ca nu mai eram. Atunci am mers rapid dupa cateva masini parcate in speranta ca nu vor veni la ele. La nici 2 minute a aparut Ford ul lui Robert si am fugit spre masina unde baietii erau speriati. Ne am urcat in autotorism dar se pare ca indivizii aceia ne au vazut, Robert a calcat acceleratia la maxim si ei pe urmele noastre dar fiind noapte ne au pierdut urma. In drum spre casa,in masina,baietii ne au certat putin ca trebuie sa avem grija,ca ni se putea intampla orice iar ei vor fi morti fara noi.
Odata ajunsi acasa,fiind o zi obositoare si agitata pentru toata lumea fiecare isi relaxeaza trupul cu ajutorul unui dus lung cu apa foarte fierbinte.
Eu am cazut lata in pat si in cateva minute am adormit iar Robert s a asezat langa mine in pat tinandu ma in brate.

* Perspectiva lui Bibi*

Dupa dusul bine meritat si asteptat, m am relaxat. Era tot ce aveam nevoie. O cada plina de apa fierbinte multa spuma cu miros de nuca de cocos si un bol cu capsuni. Iubitul meu ma rasfata chiar si atunci cand il razbeste oboseala.
Dau drumul apei din cada si ies in halatul meu pufos si parfumat fara a ma mai sterge pe corp si ajung in dormitor unde Alex ma astepta. Cand a vazut imaginea cu mine asa pur si simplu puteai spune ca toata oboseala lui s a evaporat. El avand doar boxerii pe el,umflatura din ei era foarte accentuata si am zambit in coltu gurii la vederea acestuia. M am simtit usor rusinata deoarece eu chiar daca aveam 20 de ani eram virgina. Era primul baiat pe care urma sa l am. Da,simteam intr un fel ceea ce v a urma.
Ma apropii usor si ma trage langa el in pat,ma priveste cu ochii lui mari si negrii si incepe sa imi mangaie obrazu fara a spune nimic. In ochii lui observam acel foc arzand puternic pentru prima oara ,ma vroia , vroia sa fiu a lui vedeam asta , si simtea la fiecare privire pe care o arunca asupra corpului meu . Privirea lui concentrata si doritoare imi ardea ficare particica din corp , simteam aceea flacara si eu il vroiam chiar daca a trecut putin timp de cand sunt cu el , simt ca el merita sa primeasca lucru asta de la mine sa ma aiba toata . Imi trage usor cordonul halatului, acesta cazand de o parte si de alta a corpului , instantaneu obrajii au inceput sa imi arda simtind cum rosata imi cuprinde toata fata si incerc sa ma acopar dar imi prinde mainile deasupra iar apoi inlatura de tot aruncadu l pe jos. A inceput tandru sa imi sarute buzele , usor isi facut loc pentru ca limbile noastre sa si inceapa jocul erotic nebun si pasional. Din sarutul pasional si a coborat buzele pline si carnoase pe gatul meu ,saruntand cu grija,trasand lini umede de a lungul lui si sugand usor pielea parfumata cu aroma de nuca de cocos. Apoi se joaca cu lobul urechii mele stangi, limba lui cercetand fiecare particica din pielea mea aflata mai sus de piept. Ajuns la sanii mei,pe unul dintre ei il masa cu foarte multa atentie iar pe celalalt il parcurgea cu limba lui calda, suge si musca sfarcul care sa intarit printr o singura atingere . Cobora in jos pe abdomen unde linge musca suge fiecare paritica din el se opreste la pierce ul meu din buric si incepe sa se joace cu el parca amandoi devenim din ce in ce mai infierbantati, eu fiind putin speriata , de ceea ce va urma sa se intample el observa cu usurinta asta deoarece spaima mi se citeste in ochi ,se opreste din asaltul gurii lui si mi sopteste, tandru la ureche :

-Iubito,esti pregatita?Sigur vrei sa faci asta acum?

Iar eu cu vocea tremurand si balbaindu ma ii spun:

-Sincer iubire imi este foarte frica , vreau sa fac asta cu tine dar ...te rog fi bland .

-Iubire nu mai fi speriata ,ai incredere in mine ,promit ca voi avea grija!
Imi saruta din nou abdomenul de unde coboara usor in jos si ajunge in zona mea intima, feminitatea. Cand ajunge acolo tresar umpic speriata ,e o senzatie noua diferita dar placuta .Imi exploreaza fiecare particica ,a ei ,fiecare terminatie nervoasa . Imi inchid ochii si incerc sa ma abtin din a scoate sunete muscandu ma de buza , scoteam sunete de placere iar pe el il infierbantau si mai rau lucru acesta .
Isi ridica usor capu si imi priveste fata , observand ca incerc sa ma abtin duce un deget la buza mea de jos si o trage usor din dinti mei .

Viata Nebuna(+18)Where stories live. Discover now