Furtuna.

6.2K 137 2
                                    

Era buna mea surioara Andreea.

ii raspund si imi spune:

-Unde naibii ai disparut?

-Pai mi s a facut dor de iubita meaa si ..spun eu razand.

-Puteai sa anunti,zic si eu. Aveti grija vorbim diseara, noi o sa mergem la cumparaturi

-Ok draga, sa nu cumparati tot mall ul!

*Andreea pov*

Mi am luat iubitul de mana si m a condus pana la ora mea de curs, speram ca macar acum ca a plecat si Alex sa spuna si el ca putem pleca si noi,dar slabe sanse. Chiar voiam sa plec in cautarea unor noi bustiere si boxeri Calvin Klein. Arat sexy in ele iar iubitul meu le adora.

Ma intorc deodata spre el si ii spun:

-Iubire, nu vrei sa mergem noi la cumparaturi de acum? Si fac o fata de catelus care intotdeauna merge,mai ales la el. Bibi s a cam prins si nu mai am sanse la ea.

-Iubito, mai ai rabdare doua ore! Stiam ca nu esti niciodata nerabdatoare sa mergi la cumparaturi.

-Da bebe dar vreau sa mi reinoiesc garderoba...intima! si zambesc usor pervers. Nu apuc sa mai scot vreun sunet ca isi impleteste degetele cu ale mele si ma trage foarte rapid afara. Zambesc satisfacuta de reusita mea de a pleca mai devreme. Sunt fenomenala la convingeri.

Imi dau seama ca Alex a plecat iar noi nu avem nici masina nici motorul. Robert cheama repede un taxi si ii spune soferului directia. Tot drumul a avut grija sa ma intarate fara sa i pese ca soferul ne poate vedea in oglinda, el tot continua sa mi sarute gatul si sa mi stranga puternic dar excitant coapsa stanga ceea ce ma face sa scot un mic sunet iar obrajii mei se fac rosii ca sangele. Iubitul meu mareste ochii la vederea obrajilor mei crezand ca e de la raceala si febra. Imi spune agitat:

-Iubire,esti bine?

iar eu ma uit serioasa la el pentru ca nu si a dat seama ca rezultatul fetei mele este efectul atingerilor lui, ii fac anumite semne iar el intelege imediat si un mic zambet in coltul gurii ii apare multumit.

In sfarsit ajungem in fata mall-ului, bucuroasa ca acum nu ma mai poate intarata.

intram in toate magazinele pentru a se uita si el, isi ia un teanc de haine in brate si porneste catre cabina de proba. La Bibi uram acelas lucru, sta fooarte mult timp sa si puna niste haine pe ea! La fel si iubitul meu, zici ca sunt frati astia doi! Robert iese prima data cu o pereche de blugi negrii taiati dar muult prea stramti , incep sa rad putin de el si ii spun:

-Fata , ce zici mergem si noi la agatat? Fundul tau o sa atraga toate privirile in jeansii astia!

-Iubito nu mai rade de mine.

Spune el cu o fata de copilas inocent.

Doamne cat de cuminte pare cateodata. Brusc, imi amintesc de discutia pe care trebuia sa o avem cam in fiecare zi si noapte dar mereu ma distrageam de la ea. In fine o s o continui acasa. Baiatul meu probeaza 1000 de haine dar in sfarsit decide sa cumpere doar un tricou negru mulat, ah ii contureaza corpul in intregime.

In sfarsit ajungem la magazinul mult asteptat C.K. Dau buzna printre rafturi si imi aleg mai multe bustiere si perechi de boxeri si fug si eu in cabina de proba, incerc sa i platesc cu aceeasi moneda asteptarea dar am marele ghinion ca eu ma misc foarte repede, imi pun prima bustiera pe mine cu primii boxeri si dau usor materialul cabinei incat iubitul meu sa ma poata vedea, acesta ramane cu gura cascata la vederea corpului meu in aceste bucati de material. Fara sa vreau privirea mea se duce spre pantalonii lui si incep sa chicotesc cand ii observ umflatura proeminenta. intru inapoi in cabina si decid sa raman cu toate cele 4 bustiere si cele 5 perechi de boxeri , le platim iar apoi infierbantat imi sopteste la iesirea din magazin:

Viata Nebuna(+18)Where stories live. Discover now