Να με προσέχεις...

Av magioula

8K 686 475

Μάγια... Ορέστης.... Δύο κολλητοί! Όχι όμως απλοί κολλητοί! Θα μπλεχτούν σε περιπέτειες που δεν αρμόζουν στην... Mer

Πρόλογος
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Διακοπές (α' μέρος)
Διακοπές (β' μέρος)
Διακοπές (γ'μέρος)
Ξανά στον αγώνα!
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24 🎄
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Trailer
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Επίλογος
Σ'αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε*VALENTINE'S DAY BONUS*

Κεφάλαιο 12

214 16 2
Av magioula


Μάγιας POV

Δεν μπορώ να το πιστέψω! Πώς μπόρεσε? Γιατί? Γιατί τόση κοροιδία? Μπορεί να ακούγεται μελό , αλλά τα λεπτά που τα χείλη μας ήταν ενωμένα ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου! Όμως ήρθε ο Κώστας και φρόντισε να τα χαλάσει.

Όχι βέβαια ότι ο άλλος δεν έκανε τίποτα! Τουλάχιστον χαίρομαι που κατάφερε να πάρει τα χρήματα. Αν για αυτόν αξίζω τόσο λίγο δεν μπορώ να κάνω κάτι! Ή μπορώ?

Τέσπα, με το που έγινε ό,τι έγινε πήρα τηλέφωνο την Ειρήνη και ακούγοντας μόνο την φωνή ήξερε ότι την χρειαζόμουν. Μέσα σε λίγα λεπτά ήταν σπίτι μου μαζί με τον Βαλάντη και με παρηγορούσαν. Με τα χίλια ζόρια έμαθαν κι αυτοί τι έχω γιατί έκλαιγα συνεχώς....

Κάποια στιγμή ο Βαλάντης δεν άντεξε να με βλέπει έτσι...

" Μάγια μου, πάω να τον πλακώσω τώρα στο ξύλο! Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Τις προάλλες μας έλεγε ότι σε γουστάρει τρελά και τώρα....πφφ!" λέει αγκαλιάζοντάς με σφιχτά

Είναι κωλόπαιδο μερικές φορές, αλλά τον αγαπώ!

" Ρε ψηλέ ( έτσι τον λέω! Είναι και 1.87 μην χέσω. Τι να λέμε κι εμείς 1.60+....Μίλησε κανείς? Α, είπα μήπως...) ανέκδοτα λες και παίζεις με τον πόνο μου?"

Χώρις να πει τίποτα φεύγει σύφουνας για απέναντι....

Βαλάντης POV ( Έλα ρε φίλεεε! Ναι! Τόσο καιρό έψαχνα ευκαιρία να βάλω από αυτή την πλευρά. Προσοχή ακολουθεί κι Ειρήνης στο ίδιο κεφάλαιο! Όλεεε)

Ααα τον μαλάκα! Τι πήγε κι έκανε ο ηλίθιος. Τον είχα προειδοποιήσει ,αλλά δεν με άκουγε. Ναι, το ήξερα κι εγώ, αλλά το έμαθα προτετελεσμένου γεγονότος. Εντελώς τυχαία, όμως του είχα πει να μην το κάνει, γιατί όλοι αγαπάμε την Μάγια και εκείνος το ίδιο. Είναι ερωτεμένος μαζί της και δεν της το λέει ο βλάκας. Τώρα όμως θα φάει ο ξύλο της ζωής του!

Την Μάγια την ξέρει από μωρό και πάντα ήταν μαζί σε όλα. Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει τέτοια καλά παιδιά πολλά. Σίγουρα αποτελεί εξαίρεση μαζί με την Ειρήνη μου φυσικά. Αχ η Ειρήνη...

Στο θέμα μας τώρα! Θα πάρω τηλέφωνο και τον Τάσο. Δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω. Μα καλά,ούτε μία φορά δεν μπορούμε να πάμε μια βόλτα της προκοπής? Πάλι κάτι έγινε! Έλεος δηλαδή!

.........

Πήρα τηλ. τον Τάσο και σε 5 λεπτά θα είναι εδώ, μαζί με την Μαριάννα. Α ρε, Ορέστη τι μας κάνεις! Τα παιδιά σοκαρίστηκαν μόλις τους είπα τι έγινε. Λογικό. Ούτε σε σαπουνόπερα να παίζαμε. Να δεις που στο τέλος θα βγω σωστός και τώρα κάπου θα εμφανιστούν οι κάμερες ;) Ακούς Θεέ? ΈΙΠΑ οι κάμερες.... Μπα δεν γίνεται τίποτα! Πφφ.

Ωπ ο Τάσος!

Τον πλησιάζω μόλις βγαίνει από το αυτοκίνητό του ενώ η Μαριάννα τρέχει ήδη στο σπίτι της Μάγιας. Εμείς κάνουμε ένα κόλλα 5 και πάμε προς το απέναντι σπίτι ( του Ορέστη). Η πόρτα ήταν μισοανοιχτή και διστακτικά μπήκαμε μέσα. Κατευθηνθήκαμε προς το σαλόνι και είδαμε ένα θέαμα απίστευτο!

Οι καναπέδες και το τραπεζάκι αναποδογυρισμένα κι ο  Ορέστης καθόταν πλάτη σ'εμάς κοιτώντας έξω στην βεράντα. Προφανώς κατάλαβε ότι ήρθε κάποιος. Γύρισε και μας κοίταξε. Το πρόσωπό του ήταν πρησμένο από το κλάμα.

Πρώτη φορά τον έβλεπα έτσι. Αυτό το κορίτσι είναι το παν για εκείνον και πλέον -το ξέρω- την χρειάζεται απεγνωσμένα. Α ρε παιδιά, πώς τα κάνατε έτσι! Κι οι δύο κλαίτε την άδικη μοίρα σας.

"Παιδιά, την έχασα...." ψιθύρισε ο Ορέστης και κάθισε σε μια καρέκλα. Καθίσαμε κι εμείς απέναντί
του και ξεκίνησε να μας λέει ακριβώς τι έγινε. Για την Δήμητρα, για τον τσακωμό, για το φιλί που τόσο καιρό ήθελε, για την παρέμβαση του Κώστα, για την αποκάλυψη  των συναισθημάτων του Κώστα.

Όση ώρα τα έλεγε αυτά είχαμε μείνει μαλάκες! Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά? Παρακαλώ τον σκηνοθέτη να βγει να φωνάξει "κατ" γιατί κάτι στράβωσε σίγουρα με το σενάριο! Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.

"Αυτά..." είπε ο Ορέστης τελειώνοντας

"Λοιπόν...?" ρώτησα εγώ

"Τι λοιπόν?" ρωτάει ο Τάσος και με κοιτάει με απορία όπως και ο Ορέστης.

"Σύσκεψη με την  Ειρήνη και την Μαριάννα. Δεν μπορούμε να σας αφήσουμε έτσι. Είστε και οι δύο χάλια μαύρα."

"Δεν νομίζω να καταφέρεις τίποτα! Τα έκανα όλα σκατά.Γαμώτο, γαμώτο, γαμώτο."είπε ο Ορέστης

"Ωωωω αγαπημένε ηλίθιε φίλε μου, η αγάπη πάντα συγχωρεί κι εσείς σίγουρα έχετε μια κάποια αγάπη ανάμεσά σας ακόμα κι αν είναι φιλική!"πωω ρε φίλε τι λέω ο άνθρωπος? Χαραμίζομαι εδώ! Εγώ πρέπει να αγορεύω κάπου και... Ναι εντάξει ξέφυγα!

"Έγραψες πάλι ρε! " είπε ο Τάσος για να γελάσουμε, αλλά ο Ορέστης έσκασε ένα αδύναμο χαμόγελο.

....................

Ειρήνης POV

Επιτέλους κατάφερε να κοιμηθεί. Είμαστε όλο το βράδυ μαζί και δεν είχε καταφέρει να κοιμηθεί. Συνεχώς έκλαιγε ώσπου δεν είχε , άλλα δάκρυα. Την είδα έτσι γλυκιά και αθώα να κοιμάται με τα μάτια της να δακρύζουν ακόμα και στον ύπνο της. Βλέποντάς την έτσι βούρκωσα. Α ρεε μωράκι μου. Δεν σου αξίζει ο βλάκας ο αδερφός μου γαμώτο. Σου αξίζουν καλύτερα, πολύ καλύτερα.

Θα ήθελα τόσο πολύ να είμαι εδώ συνέχεια μαζί σου. Αλλά του χρόνου θα πάω τρίτη λυκείου και θα φύγω. Ξέρω πόσο φοβάσαι αυτή τη μέρα. Ξέρω ότι μια περίοδο είχες εφιάλτες ότι θα σε αφήσουμε μόνη σου. Αλλά μικράκι μου η απάντηση σε όλα αυτά είναι ΠΟΤΕ! Ακούς? ΠΟΤΕ δεν θα σε αφήσω σ'αγαπάω τόσο πολύ.

Τις σκέψεις μου διέκοψαν φωνές από τον κάτω όροφο. Μα καλά αυτά τα αγόρια δεν μπορούν να καταλάβουν πότε πρέπει να κάνουν ησυχία? Έλεος!

Κατεθύνθηκα θυμωμένη προς τα κάτω έτοιμη να τους χώσω κατσάδα. Αλλά τότε είδα τον μόνο άνθρωπο που δεν περίμενα να δω, τον αδερφό μου! Αυτό το γουρούνι που έκανε ό,τι έκανε  στην Μάγια μου. Μπορεί να είναι αδερφός μου -και δίδυμος μάλιστα-αλλά έκανε χοντρή μαλακία! Τώρα θα δει "το παιδί το δικό μας" τι εστί θυμός Ειρήνης.

Τον πλησίασα και του έδωσα το πιο δυνατό χαστούκι που έχω δώσει ποτέ! Εκείνος δεν μίλησε, απλά το δέχτηκε απλά. Ωωω για να μην με έβρισε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά κι γι'αυτόν. Αχ βαχ!

"Ευχαριστώ.." ψιθύρησε κοιτάζοντας το πάτωμα , ενώ οι άλλοι μας κοίταζαν χωρίς να μιλάνε.

"Όχι εμένα! Πρώτα να ευχαριστείς τον Θεό πού δεν σου έκανα τίποτα χειρότερο και μετά να τον παρακαλάς να σε συγχωρήσει!"είπα υψώνοντας την φωνή μου, ενώ τώρα οι υπόλοιποι με συγκρατούσαν

"Ειρήνη ηρέμησε, θα την ξυπνήσεις!"μου είπε η Μαριάννα κι είχε δίκιο

"Αφήστε την! Έχει απόλυτο δίκιο" είπε σιγά ο Ορέστης

"Ω ναι, φυσικά και έχω δίκιο! Ξέρεις πόσο πόνο της προξένησες? Ξέρεις πώς εκείνη ένιωθε μέχρι τώρα για σένα? Πόσο καιρό περίμενε να την δεις αλλιώς? Και όταν αυτό συνέβη εσύ φρόντισες να γίνει με τον χειρότερο τρόπο! Με ένα γαμημένο στοίχημα! Από την ώρα που αποκαλύφθηκε δεν έχει σταματήσει να κλαίει. Τόσο πολύ που τα δάκρυα στέρεψαν και έκλαιγε με λυγμούς. Οι τόσες αναταράξεις του οργανισμού ξέρεις τι της προκάλεσαν? Τρέμουλο! Και φυσικά δεν έμεινε σε αυτό. Ανέβασε ΚΑΙ πυρετό, 38.5 για χάρη σου, ηλίθιε, βόδι, όρθιο γελοίο υποκείμενο. Προσπαθούμε 4ώρες να την βάλουμε για ύπνο επειδή πάντα πεταγόταν από τον ύπνο της
λέγοντας "Γιατί μου το έκανες αυτό?"! Είσαι ένα αναίσθητο γουρούνι, βλάκα!", είπα όλα αυτά και όλοι είχαν  μείνει να με κοιτάνε...λογικό! Ο Ορέστης
δάκρυσε κιόλας απ'ότι κατάλαβα. Δεν τον λυπάμαι όμως

"Τόσο κακό έκανα?", είπε με βραχνή φωνή. Φαινόταν ότι έκλαιγε.

"Εσύ τι λες?"

"Εγώ λέω να κάτσουμε να μιλήσουμε και να σου πούμε και από την άλλη πλευρά τι γίνεται και να προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση" λέει ο Τάσος ψύχραιμα. Παίζει να 'ναι ο μόνος ψύχραιμος εδώ πέρα.

Ο Βαλάντης συμφωνεί και πιάνοντας με από το χέρι με βάζει να κάτσω στον καναπέ. Ο Τάσος με την Μαριάννα κάθισαν σε έναν άλλο -αγκαλιά! Κάτι τρέχει με αυτούς, αλλά δεν είναι της παρούσης. Θα περάσει από ανάκριση πρώτου βαθμού η Μαριάννα μετά- και ο Ορέστης σε μια καρέκλα απέναντί μας.

"Λοιπόν...." ξεκίνησε

Μετά από 2 ώρες

"Αυτά...." τελείωσε

Απίστευτο! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! Τελικά αρχίζω να πιστεύω τον Βαλάντη ότι παίζουμε σε σαπουνόπερα και κάπου τώρα θα βγουν οι κάμερες. Πλέον είναι η μόνη λογική εξήγηση! Κοιτάξτε πού καταντήσαμε....

"Εντάξει , οκ! Τώρα χειροκροτάμε ή μετά?"
λέω ειρωνικά

"Ειρήνη λέω την αλήθεια!" είπε κοιτάζοντάς με ικευτικά ο Ορέστης

"Εσένα σε πιστεύω, αυτό που ζούμε δεν μπορώ να πιστέψω!" διευκρίνησα

"Εμένα μου λες?" είπε συμφωνόντας μαζί μου ο Ορέστης, ενώ οι άλλοι αρκέστηκαν σε ένα νεύμα του κεφαλιού.

"Και τώρα?",ρωτάει η Μαριάννα την ερώτηση που μας έκαιγε όλους

"Τώρα σκεφτόμαστε!" λέει ο Βαλάντης

Μείναμε για λίγα λεπτά όλοι σιωπηλοί κοιτάζωντας το πάτωμα όταν ακούσαμε μια θυμωμένη φωνή

"Τι θες εσύ εδώ?" ρώτησε η Μάγια αγριεμένα με τα μάτια καρφωμένα στον Ορέστη

Όλοι είχαμε μείνει άφωνοι. Δεν περίμενα να ξυπνήσει τόσο γρήγορα... Φόραγε τα ρούχα που της είχα ετοιμάσει για την βόλτα και τα μαλλιά της πέταγαν με έναν ζηλευτό τρόπο. Πώς τα καταφέρνει αυτό το παιδί να ξυπνάει κι ακόμα κι έτσι το μαλλί της να της πάει τόσο δεν ξέρω!  Έλεος!!!!!

"ΕΙΠΑ, τι θες εδώ?",ρώτησε η Μάγια πλησιάζοντας θυμωμένα τον Ορέστη σαν αρπακτικό. Αυτός είχε σηκωθεί και περίμενε το ξέσπασμα της, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είμασταν σε εγρήγορση. Εγώ πήγα προς την Μάγια μαζί με τον Τάσο κι ο Βαλάντης με τη Μαριάννα στον Ορέστη.

"Μάγια μου, ηρέμησε! Πάμε πάνω και θα δούμε τι θα κάνουμε..." της λέω

"Τι εννοείς Ειρήνη? Αυτός",έδειξε τον Ορέστη," με κορόιδεψε! Μου είπε ότι του άρεσα και μου 'έκλεψε 'το πρώτο μου φιλί. Μπορεί να ακούγεται τρελό το 'πρώτο φιλί", αλλά για μένα όχι! Και μάλιστα, όχι μόνο το έκανε , δεν σκέφτηκε και την φιλία 14ων χρόνων. Με αντιμετόπισε σαν καμιά ξεπέτα που γνώρισε σε κανα κλαμπ", είπε τσιρίζοντας κι ο Ορέστης κοιτούσε το πάτωμα. Τον λυπόμουν, αλλά ήξερα ότι η κάθε λέξη της Μάγιας ήταν αλήθεια

"Μάγια σε παρακαλώ..."άρχισε να λέει

"Μη....μη τολμήσεις! " είπε εκείνη και έτρεξε γρήγορα προς το δωμάτιό της

"Μάγια!"φώναξε ο Ορέστης και την ακολούθησε

"Ορέστη!"τσίριξα για να τον σταματήσω, αλλά ο Βαλάντης με διέκοψε

"Ας τους!"είπε κι καθίσαμε όλοι στον καναπέ περιμένοντας να επέμβουμε αν χρειαστεί.

........................

Ορέστης POV (αφού του είπε ό,τι του είπε η Μάγια)

"Μάγια μου, ηρέμησε! Πάμε πάνω και θα δούμε τι θα κάνουμε..." της είπε η Ειρήνη

"Τι εννοείς Ειρήνη? Αυτός",με έδειξε," με κορόιδεψε! Μου είπε ότι του άρεσα και μου 'έκλεψε 'το πρώτο μου φιλί. Μπορεί να ακούγεται τρελό το 'πρώτο φιλί", αλλά για μένα όχι! Και μάλιστα, όχι μόνο το έκανε , δεν σκέφτηκε και την φιλία 13ων χρόνων. Με αντιμετόπισε σαν καμιά ξεπέτα που γνώρισε σε κανα κλαμπ", είπε τσιρίζοντας κι εγώ κοίταγα το πάτωμα. Την είχα πληγώσει και τώρα είναι σειρά μου να πληγωθώ...

"Μάγια σε παρακαλώ..."άρχισα να λέω χωρίς να ξέρω κι ο ίδιος τί ήθελα να πω

"Μη...μη τολμίσεις!"μου είπε και έτρεξε γρήγορα προς το δωμάτιό της

"Μάγια!"φώναξα και τον ακολούθησα.Από πίσω μου άκουσα την Ειρήνη να με φωνάζει όμως δεν έδωσα σημασία. Πρέπει να της μιλήσω πάση θυσία!

Ανέβηκα γρήγορα τα σκαλιά και την ώρα που πήγε να κλείσει την πόρτα, έβαλα το χέρι μου και αν και κρατούσε αντίσταση κατάφερα να ανοίξω.

Όταν ηττήθηκε κάθισε στο κρεβάτι της, πήρε το κινητό της κι έβαλε το 'τραγούδι της', το 'Να με προσέχεις' της Κοκκίνου. Ακόμα κι σ'αυτό ίδιοι είμαστε. Εγώ ακούω του Πορτοκάλογλου το 'Να με προσέχεις'.

Το τραγούδι έφτασε στο ρεφρέν και την είδα να ρουφάει την μύτη της

"Να με προσέχεις, αν θες να μ' έχεις
Και μακριά από 'μένα ούτε στιγμή να μην αντέχεις.

Να με προσέχεις αν θες να με 'χεις
Και τα θλιμμένα βράδια δίπλα μου εσύ να τρέχεις.

Να μ' έχεις πάνω σου κρυφό φυλαχτό σαν σταυρουδάκι μικρό στο στήθος κρεμασμένο.

Κι απ'το λαιμό σου μη με βγάλεις στιγμή
Να 'μαστε πάντα μαζί
Ζευγάρι αγαπημένο....

Αυτό είναι που θέλει! Γι'αυτό της αρέσει τόσο πολύ! Εκφράζει τα συναισθήματά της... Όπως εμένα του Πορτοκάλογλου (στίχοι του ρεφρέν του τραγουδιού του Ορέστη)

Να με προσέχεις, γιατί έχω πέσει χαμηλά
Έχω πέσει χαμηλά..

Μάτια μου γλυκά να με αντέχεις.

Να με προσέχεις, μέχρι να σηκωθώ ξανά
Λίγο ακόμα μοναχά..

Μάτια μου γλυκά να με αντέχεις.

Να με προσέχεις...

Ω ναι! Έχω πέσει χαμηλά. Και μόνο η Μάγια μπορεί να με αντέξει, μόνο εκείνη μπορεί να με βοηθήσει να σηκωθώ.Μα είμαι τόσο μαλάκας. Και τι έκανα εγώ? Την έδιωξα! Έδιωξα το μοναδικό άτομο που με ανεχόταν...

Πλησίασα το κρεβάτι και κάθισα δίπλα της. Μακάρι να μπορούσα να μείνω εδώ μέσα για πάντα. Παντού μυρίζει εκείνη. Κι εκείνη είναι δίπλα μου. Ακόμα κι έτσι ,είναι μαζί μου. Με αφήνει να την πλησιάζω κιόλας.

"Μάγια.."ψιθύρησα και απομάκρυνα μία καστανόξανθη τούφα από το πανέμορφο προσωπάκι της. Εκείνη γύρισε και με κοίταξε με αυτά τα υπέροχα μάτια. Θεέ μου! Αυτά τα μάτια ανάβουν φωτιές. Συγκεκριμένα τώρα, έχουν ανάψει άπειρες στην καρδιά μου.

Μέσα στα μάτια της είδα πόνο, θλίψη, στενοχώρια. Κι η μόνη αιτία για όλα αυτά? Εγώ!

'Ορέστη, σε παρακαλώ..." είπε στον ίδιο τόνο με εμένα και τα μάτια της με παρακαλούσαν.

Τι ωραία που ακούγεται το συνηθισμένι όνομά μου μέσα από αυτά τα πλούσια χείλη. Τόσο ιδιαίτερο! Αλλά για μισό λεπτό! Αυτό το 'σε παρακαλώ' σε τι αναφερόταν? Δεν κατάφερα να το προσδιορίσω.

"Τι θέλεις να κάνω Μάγια μου και θα το κάνω!"

Εκείνη άνοιξε το στόμα της να μιλήσει αλλά δεν πρόλαβε, γιατί.....

\\\\\\\\\\\\\\\\\©\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\©\\\\\\\\\\\\\©\\\\\\\\\\\\\\

Γεια σας ομορφιές μου! Τι κάνετε? Βρίστε ελεύθερα που έχω να βάλω τόσο καιρό, αλλά η κολλητή μου είχε προβληματάκια κι όπως θα δείτε στο στάτους παρακάτω θα μάθατε τι ήμουν!

Στα δικά μας τώρα! Λοιπόν...
Επειδή βαριέμαι να ξαναγράφω τί συνέβη σ'αυτό το (τεράστιο) κεφάλαιο, για πείτε εσείς πώς σας φάνηκε????? Ααα παιδιά όλα κι όλα μεγάλο βγήκε (Εεε Έλενα??? Μου έκανες παράπονα γι'αυτό) 2172 λέξεις χωρίς αυτά που γράφω τώρα!. ΚΑΙ μεριά από όλους σχεδόν! Δηλαδή τι άλλο θέλετε???!!!

Επόμενο:Αν βάλει ο Θεούλης το χέρι του και γράψω την Τετάρτη. Γι'αυτό ξεκινήστε να προσεύχεστε!!! ;)

Kisses

Μάγια

Όταν ένα κορίτσι ερωτεύεται η κολλητή της γίνεται

Ντετέκτιβ
Ψυχολόγος
Δικηγόρος

(Εγώ εκτέλεσα χρέη ψυχολόγου και δικηγόρου! Η φήμη μου δεν έχει φτάσει ως τους ντετέκτιβ, αλλά πού θα πάει? Θα γίνω κι από αυτό! Χεχεχε :') )

Fortsett å les

You'll Also Like

778K 24.2K 33
Την ένιωσα να σφίγγεται και ένα κλαψουρισμα βγήκε από τα χείλη της τα οποία τόσο θέλω να φιλήσω αυτή την στιγμή αλλά προτρέχει η ιδέα μου Όσο κατέβα...
74.5K 2.8K 72
"Σου φερόμουν πολύ σκατα όταν είμασταν μαζί." "Μα δεν είμασταν ποτέ μαζι." #1 teenromance #3 enemiestolovers Υπό διόρθωση μπειμπζ
91.9K 8.5K 24
Έπρεπε να εκτελέσει μια απλή εντολή... Να φέρει πίσω τον πρίγκιπα. Τον δαίμονα που όμοιο του , δεν είχε ξαναδεί κανείς. Κατά πόσο θα τον βρει; Είν...
57.1K 7.4K 54
Κάποτε, σε μια χώρα πολύ μακριά από εδώ, που δεν υπήρχε στους χάρτες, γεννήθηκε μια κοπέλα που η ομορφιά της πλήγωνε τα μάτια. Το όνομά της ήταν Σάνζ...