Κεφάλαιο 38

125 11 12
                                    

Μάγια

"Γουστάρω να χορεύω,  γουστάρω να χορεύω!  Γουστάρεις?  Δώσε!!! "

Ναι εμ, μάλλον δεν καταλάβατε τι γίνεται!  Ας τα πάρουμε από την αρχή...

Εδώ και 3 ώρες δεν έχουμε σταματήσει τις βλακείες. Το ρεπερτόριό μας δεν έχει τελειωμό!  Πάρτε μια γεύση...

***

"Στου γιαλού τα βοτσαλάκια, κάθονται δυο καβουράκια! ", τραγουδάμε και η Μαιριτίνα 'χορεύει ' ζεϊμπέκικο.... Τουλάχιστον αυτό δηλώνει!

***

"Μου ξανάρχονται ένα - ένα χρόνια δοξασμένα,  να τα 'ναι το '21 να 'ρθει μια βραδιάαααα", τσιρίζουμε, αλλά μας σταματάει ο άκυρος ο Βασίλης,  που εισβάλλει στο δωμάτιό μου.

"Ρε βλαμμένες , παράφωνες ' μια στιγμή ' λέει το τραγούδι!  Φυσικά αυτά δεν πήγαιναν για σένα αγάπη μου!  Εσύ τα κάνεις όλα σωστά! ", συμπλήρωσε ο αγαπητός μου αδερφούλης ολίγον χεσμένος κάτω από το βλέμμα 'συνέχισε να λες μαλακίες να δούμε αν θα σου πάρω μαλλί της γριάς ', της Ειρήνης.

  Ουπς! 😏

Χεχεχεχ δεν θα πάρει μαλλί της γριάς!

#MeanSister

😈😈😈

***

"Σου ξεδιπλώνω την ψυχή μου,  ζωή  μου, αυτό που αναζητώ!  Στο έρημο έδαφος της θλίψης να ρίξεις του έρωτα νερό! " , να τος κι ο Λεγάκης από την φανταστική ερμηνεία ης Ειρήνης.

Παιδιά ούτε μεθυσμένες να ήμασταν!  Αλλά δυστυχώς για εσάς, τους γείτονες, τους γονείς μου, τον αδερφό μου και γενικώς όσους βρίσκονται σε ακτίνα 5χιλιομέτρων από το σπίτι μου, έχουμε κι άλλο! 😁😇

***

"Άστο πια μου το χάλασες. Κι αν το θες ,δεν φταις ήμουν απ'αυτές που τις διώχνουνε ως κι οι θάλασσες! ", λέμε όλες μαζί με το στυλ της Ζουγανέλη.

***

Και τελευταίο ( για τώρα! Μην πολυχαίρεσαι εσύ εκεί πίσω που νομίζεις ότι δεν σε βλέπω! 😌🙍

"I've got a feeling that I'm going under... ", ξεκινάει η Μαιριτίνα

"But I know that I'll make it out alive...", συνέχισε η Ειρήνη

"If I quit calling you my lover... ", τραγούδησα κι εγώ

"MOVE OOOOON. You watch me bleeding until I can't breath ( I'm shaking)  B.... ", λέμε όλες μαζί αλλά ξαφνικά η πόρτα του δωματίου μου ανοίγει διάπλατα και εισβάλουν μέσα ο Βασίλης, ο Μίλτος και ο Λουκάς.

Να με προσέχεις... Where stories live. Discover now