Κεφάλαιο 13

217 14 15
                                    

Μάγιας POV

"Ορέστη, σε παρακαλώ....", ψιθύρισα χωρίς να είμαι σίγουρη σε τι ακριβώς αναφερόμουν. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι δεν τον ήθελα πια κοντά μου. Όχι πια!

"Τι θες Μάγια μου? Πες μου και θα το κάνω!"

Την ώρα που πήγα να μιλήσω μπήκε μέσα ο αδερφός μου. Α ρε Βασιλάκη! Από μηχανής θεός,είσαι! Με έσωσες

"Μάγια μου είσαι καλά? Η Ειρήνη μου είπ....'' και τότε είδε τον Ορέστη και αφού τον έπιασε από τον γιακά(που δεν είχε χδδ)της μπλούζας του και άρχισε να τον ταρακουνάει. (Επίσης τώρα να αναφέρω ότι ο Βασίλης είναι ίσα με την Ειρήνη και τον Ορέστη π. )Εκείνος δεν αντιστάθηκε και τον άφησε να τον βαράει , ο αδερφός μου. Εγώ του έλεγα να σταματήσει. Τα παιδιά από τις φωνές είχαν έρθει πάνω και προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον Βασίλη.

"ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ!"τσίριξα και εκείνος σταμάτησε, με πλησίασε και με αγκάλιασε. Έδιωξε διακριτικά τους άλλους από το σπίτι και ξαναγύρισε στο δωμάτιό μου με νάτσος και ποπ κορν. Πώς με ξέρει αυτό το παιδί?!

"Θες να μιλήσεις?" με ρώτησε.

"Ας το καλύτερα, όχι τώρα!"

"Εντάξει'' είπε και γύρισε την κουβέντα αλλού"τι ταινία θα δούμε?" με ρώτησε

'Το 'If I stay' " είπα. Την λατρεύω την συγκεκριμένη ταινία (by the way την συνηστώ ανεπιφύλακτα!!!!)

Σύνδεσε το λάπτοπ στην τηλεόραση και αφού ξαπλώσαμε στο κρεβάτι μου. Ο ύπνος ήρθε γρήγορα. Πάλι καλά γιατί είχα και σχολείο αύριο,μην ξενυχτάμε κιόλας! Έγιναν πολλά αυτό το σαββατοκύριακο! Ουφ!

.....................       Επόμενο πρωί      ........................

Το ξυπνητήρι χτύπησε, 6:45. Σας έχω πει τι καλές σχέσεις έχουμε???? Αααα χάνετε! Όλα ξεκίνησαν μια χιονισμένη μέρα του Ιούλη (ω ναι καλά διαβάσατε ΙΟΥΛΗ. Μπορεί να είναι βλακεία ΑΛΛΑ έγραψα πάλι!!!!)...

Εντάξει άκυρο. Όταν ήμουν τέλος πάντων πιο μικρή με ξύπναγε η μαμά μου. Και τότε...ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε!!! Από τότε άρχισα να βάζω ξυπνητήρι και... άρχισε να την πληρώνει αυτό.

Ο Βασίλης δεν ήταν δίπλα μου. Λογικά είχε πάει να ετοιμαστεί κι αυτός. Αφού σηκώθηκα με βαριά καρδιά πήγα στο μπάνιο κι έπλυνα πρόσωπο και δόντια. Μετά πήγα στο δωμάτιο μου, έστρωσα το κρεβάτι μου και κοίταξα τι θα έβαζα.

"Άντε να δούμε τι φοράμε και σήμερα."μονολόγησα. Από ότι είδα στο πρόγραμμα δεν έχω γυμναστική οπότε
"Αααα εύρηκα!"αναφώνησα και ντύθηκα.

Να με προσέχεις... Where stories live. Discover now