Κεφάλαιο 15

161 15 8
                                    


Την επόμενη μέρα με ξύπνησε ο πιο ηλίθιος, εκνευριστικός , σπαστικός εχθρός μου...το 'Ξυπνητήρι'!!!! Γκρρ! Αν δεν το σπάσω καμιά μέρα θα είναι θαύμα!

Σηκώνομαι με βαριά καρδιά, αλλά με διάθεση για πρώτη φορά στα χρονικά, και κατευθύνομαι προς το μπάνιο. Αφού τελειώσω με "τα του μπάνιου", βγαίνω και πάω στην ντουλάπα. Επέλεξα ένα μαύρο κολάν, μία γκρι μπλούζα ραντάκι με στάμπα των Rolling Ston, ένα τζιν πουκάμισο από πάνω με ανοιχτά τα κουμπιά και τα γκρι μου all star. Αφού χτενίστηκα έβαλα μια πουά κορδέλα στα μαλλιά μου. Μμμ μου πηγαίνει. Κοιτάχτηκα στον ολόσωμο καθρέφτη. Τα κιλά μου... Κάνουν τα μπούτια μου και τον...τον πισινό μου τέλος πάντων, να φαίνονται  τεράστια. Η πρωινή μου διάθεση εξαφανίστηκε κατευθείαν. Γιατί πρέπει να είμαι χοντρή??? Καλά άσχημη, αλλά όχι και χοντρή....

Αφού συνέλθω απ'την διαπίστωση μου αυτή, ακούω το κινητό μου να χτυπάει επειδή ήρθε μήνυμα. Το ανοίγω κι είναι .... απ'το σχολείο!!!!?? Περίεργο! Μη μου πεις! Αυτό το κάνουν συνήθως όταν...

Γυμνάσιο ....

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου ότι σήμερα δε θα πραγματοποιηθεί η μαθητική ημέρα, λόγω προβλημάτων που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρρηξης του σχολείου τη διάρκεια  της χθεσινής νύχτας. Οι επισκευές, μάλλον θα κρατήσουν μία εβδομάδα το πολύ, οπότε μέχρι τότε και το Γυμνάσιο και το Λύκειο δεν θα λειτουργούν! Σας ευχόμαστε μια όμορφη βδομάδα και θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα!

Με εκτίμηση η

Διευθύντριά σας

Ωωωω ναιιιι!!!!! Δεν ξέρω ποιος έκανε τη διάρρηξη και τις καταστροφές αλλά εγώ σκοπεύω να την χαρώ αυτή την εβδομάδα. Τότε άκουσα φασαρία στο σαλόνι και κατέβηκα κάτω. Εκεί βρήκα τη μεγάληηηηηηηη μας παρέα, δηλαδή, Βασίλη, Ειρήνη, Μαιριτίνα, Ορέστης, Μίλτος, Άγγελος... Ώπα,ώπα...Άγγελος????!! Ο Άγγελος σπίτι μου??!! Omg!!!

"Εμ καλημέρα! Μάζωξη έχουμε πρωί πρωί?", λέω πλησιάζοντάς τους χαμογελώντας.

"Καλημέρα ηλίθια!", μου είπε η Μαιριτίνα

"Καλημέρα, βλαμμένη!", είπε η Ειρήνη

"Καλημέρα μοναδικές αγάπες της ζωής μου!", είπα κι εγώ και σωριάστηκα δίπλα στον Μίλτο, δίνοντάς του ένα φιλί στο μάγουλο και μπαίνονταςστην αγκαλιά του. Κανείς δεν σχολίασε αυτή την κίνηση αφού δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για μας! Όλοι εκτός απ'τον Άγγελο που μας κοίταζε λυπημένος. Εε τι έπαθε αυτός? Τέσπα δε θα ασχολούμαι ΚΑΙ με αυτό!

Να με προσέχεις... Where stories live. Discover now