Κεφάλαιο 3

504 43 40
                                    

ΟΡΕΣΤΗΣ POV

Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τι έκανα! Θα κάνω κάτι που κορόιδευα για ένα ηλίθιο στοίχημα!!! Οο fuck! Τι πήγα και συμφώνησα??? Πόσο ηλίθιος παίζει να είμαι? Μα τι λέω? Είμαι και με το Η κεφαλαίο!!!! Τέσπα δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα. Θα της κάνω κακό. Την αγαπάω τόσο πολύ παρόλα αυτά... Ναι είμαι ερωτευμένος με την Μάγια. Δεν μπορώ να το αρνηθώ. Είχα πει πολλές φορές στον εαυτό μου πως δεν είμαι αλλά ήταν ψέματα.. Όμως δεν πρέπει να μου αρέσει! Είναι αρκετά μικρότερη και είναι και κολλητή μου. Ηλίθιε Κωνσταντίνε!

"Flashback"

Έπαιζα με το κινητό όταν την άκουσα να μπαίνει. Πάντα καταλαβαίνω την άφιξή της. Κατευθύνομαι προς το δωμάτιο της αδερφής μου όπου βρίσκεται. Μπαίνω με θεαματικό τρόπο, βαρώντας την πόρτα! Ξέρω ότι κάθε φόρα που το κάνω κάνει ότι την πειράζει , αλλά γελάει κάθε φόρα! Μου αρέσει να την κάνω να γελάει...

"Ορέστη ήρεμα! Τις θέλουνε οι άλλοι τις πόρτες!",λέει

"Ποιος τις χέζει μώρε.", λέω εγώ

Η Ειρήνη πήγε να κάνει μπάνιο και εγώ στρογγυλοκάθησα στο κρεβάτι της βάζοντας το αγαπημένο μου τραγούδι, το να με προσέχεις του Πορτοκάλογλου. Έκανα ότι έπαιζα στο κινητό μου , αλλά αυτό που έκανα σατην ουσία ήταν να την κρυφοκοιτάζω και να την ακούω να.... με βρίζει! Ώστε έτσι κυρία Μάγια! Τώρα θα δεις!

"Πώς με είπες?" , την ρωτάω κοιτάζοντάς την και καλά απειλητικά. Ήξερα ότι δεν θα φοβηθεί. Ποτέ δεν φοβάται! Με κοιτάζει με ένα ατρόμητο βλέμμα που με τρελαίνει. Αλλά κάτι βλέπω στα μάτια της. Τι να σκέφτεται άραγε? Τι την βασανίζει?
Την πλησιάζω και... την γαργαλάω. Ξέρω ότι αυτό είναι το αδύνατο σημείο της και θα το εκμεταλλευτώ! Ε τι να κάνουμε? Είμαι κάθαρμα σε τέτοια θέματα το παραδέχομαι! Χαχαχαχα

Την βλέπω να έχει κοκκινήσει από τα γέλια. Μου αρέσει! Είναι τόσο γλυκιά και ταυτόχρονα εκπέμπει μια δυναμικότητα! Είναι φοβερός συνδυασμός. Με τρελαίνει.
" Χαχαχαχχα Ορέστη σταμάτα!", μου λέει

"Θα με ξαναπείς έτσι?" της λέω χωρίς να την αφήσω

"Όχι μόνο θα σε ξαναπώ ,αλλά θα προσθέσω ότι είσαι και μαλάκας!"

WTF??? Από πότε μιλάει έτσι η Μάγια? Δεν μας τα χες πει αυτά μικρή! Είχα μείνει τόσο έκπληκτος που κατάφερε και μου ξέφυγε. Αχ μικρούλα μου τώρα να δούμε τι θα κάνεις! Ξάπλωσα και καλά προσβεβλημένος στο κρεβάτι και άρχισα να μιλάω στο messenger με ένα από τους κολλητούς μου, τον Κωνσταντίνο. Είχα γραμμένη για λίγο την Μάγια αλλά... υγεία πάνω απ' όλα!

Να με προσέχεις... Donde viven las historias. Descúbrelo ahora