New York'a Giden Çılgın Türk

By lynsln00

1M 66.1K 17.7K

❌LÜTFEN HİKAYEYİ OKUMADAN ÖNCE DUYURU BÖLÜMÜNE BAKIN❌ ♛ Anırmak güzeldir. ♛ *** Abimin odasına doğru i... More

1. Bölüm: ''Bi susmadı çemçük ağızlı.''
2. Bölüm: ''Donla gezdi.''
3. Bölüm: ''Ne taşlar göre-..bak yerdeki taşa çok güzel.''
4. Bölüm: ''Bana öyle bakmayın fille sevişmedim.''
5. Bölüm: ''Dön önüne havuç sokarım gözüne.''
6. Bölüm: ''Ne tür bir salaksın sen, birde yılana isim vermiş.''
7. Bölüm: ''Dıptıs mod'umu açıyorum gari.''
8. Bölüm: ''Maske yapacağım diye felç, güzel olacağım diye rezil oldu mal.''
9. Bölüm: ''Müsadenle kendimi şu camdan atıp geleceğim.''
10. Bölüm: ''İnşallah penseyle sünnet edilir.''
11. Bölüm: ''Police yok mu? Police bey!..''
12. Bölüm: ''Çok tırsıyorum.''
13. Bölüm: ''Abe kalk iki twerk atak bea.''
14. Bölüm: ''Bok şekli verilmiş mükellef bir pasta.''
-DUYURU-
15. Bölüm: ''İşe işe, bir güzel sula. Belki fidan çıkar.''
16. Bölüm: ''I am bir suçum no.''
17. Bölüm: ''Hobi arıyorum hacığğğ!''
18. Bölüm: ''Müdürcüğüm geliyor, gaççığın!''
19. Bölüm: ''Geleceğin bestecisiyiz uleynn!''
20. Bölüm: ''Sıradaki görevimiz: Komployu boz.''
21. Bölüm: ''Bende yerindestoplamayankids hastalığı var.''
22. Bölüm: ''Siz evlenebilirsiniz, çünkü sizi tanımıyorum.''
23. Bölüm: ''Şalvarlı Arya ile suşi yapımı keyfisi''
24. Bölüm: ''Biz sadece yer bildirimi yapmaya geldik.''
25. Bölüm: ''Bu dağ gibi bulaşığı Mecnun görse Leyla'dan vazgeçer.''
26. Bölüm: ''Savaş mı istiyorsun?CAMONNNN!''
27. Bölüm: ''Pepeyi bölersen bütün çocuklar sana savaş açar.''
28. Bölüm: ''Uyku istiyorum.Gel beni all!''
29. Bölüm: ''Hastalıktan diecem.''
30. Bölüm: ''Sıtırasızkop ararken sıtırasızinsan bulduk.''
31. Bölüm: ''Korku evi macerası Part 1''
32. Bölüm: ''Korku evi macerası Part 2''
33. Bölüm: ''Masum küçük bir kız çocuğu...''
35. Bölüm:"Mevsimlerde coşan mart pisisi almışsın."
36. Bölüm: "Sayende yemek mutasyona uğradı."
37. Bölüm: "Son Türkçe bükücü."
38. Bölüm: "Şuan başarıya yelken açtım, tükürüğünle yelkenimi batırma."
39.Bölüm "Hacı şakir çamurun Aryanaya yaptıkları."
40. Bölüm: "Kadınları sakinleştirme yolları."
41. Bölüm: "Omm, çişim geldi diyom."
42. Bölüm: "Aç bir Arya zombie teyzeye benzer."
43. Bölüm: "Yanlış taşa çarptı."
44. Bölüm: "Siker geçerim."
45. Bölüm: "Susma."
46. Bölüm: "İki odun bizi budun"
Özel Bölüm: 1 "Deli prenses Aryana ve 7 çemçük ağızlı"
47. Bölüm: "Umursamazlık iksiri."
48. Bölüm: "Herkesi kırıyorsun, kendin kırılmamak için."
49. Bölüm: "Bizi unut Arya."
50. Bölüm: "Meteor çarpışması..."
51. Bölümden kesit
51. Bölüm: "Barışmayanın götünde çıban çıksın!"

34. Bölüm: ''Sakatatların ağasıyım. Şadap plis.''

15.8K 1K 150
By lynsln00

Vote ve yorumlarınızı unutmayın sizleri seviyorum yafrılarım daslas 

Multimedya >>>> dasljkhgasklghas Ne olduğunu ilerde anlayacaksınız daslk ona gerçek bir görünüm vemrek için mauseyi ters tutup çizdim. Çok zordu aq -,-  dkasjfkas

34.Bölümü @dylanist_stiles ithaf ediyorum istemişti dlaskas isteyen varsa söylesin ithaf ediyim daskflas




Sesli bir küfür savururken Gökhan yanıma geldi ve koltuğa oturdu. Şaşkın şaşkın bir bana bir Ayaz'a bakıyordu. Gökhan birden kahkaha atmaya başladı.

''Sen ve aşık olmak.''dedi ve tekrar güldü. Gökhan'ı ne kadar çok sevsemde şuanki alaylı tavrı beni hem sinirlendirmiş hemde üzmüştü. Evet daha düne kadar piçin teki olabilirdim ama artık değilim. Benimde kalbim var. Hatırlatıyım yani. Gökhan benim ve Ayaz'ın gülmediğini görünce ciddi bir hal aldı.

''Sen ciddisin.'' 

''Ciddiyim amk. Aşığım diyorum gülüp sinirimi bozma.''

''Kime aşık oldun lan?'' İşte can alıcı soruya geldi sıra. Kardeşine... Kardeşine deli gibi aşık oldum demiyecektim herhalde. Aramızın kötü olmasını istemiyordum. En iyisi sessiz kalmaktı. Gökhan tek kaşını soru sorar manasında kaldırdı. 

''Söyleyemem.'' Kaşlarını çattı.

''Nasıl söyleyemezsin. Ben senin en yakın arkadaşınım olum. Her şey benden sorulur. Söyle bu kız kim.''dedi gülerek. Ne kadar çok söylemek istemesemde ümüğümü sıkıcağı için söylememe kararı aldım. 

''Zamanı geldiğinde öğreniceksin kardeşim. Zamanı geldiğinde...'' Gökhan kaşlarını çatmış bana bakmaya devam ediyordu. Tam konuşacağı sırada sözünü kestim

''Konu kapansın.''dedim ciddi bir sesle. Mırın kırın etsede fazla üzerime gelmedi. Ayaz ile Gökhan kafayı bulmuş halde gülerken bende düşüncelerimle boğuşuyordum. Ona her uzak olduğumda, her bana bakmayışında kalbimin acısı katlanabilecek değildi. Buna bir son vermeliydim. Ne kadar çok sevsemde biz olmamız imkansızdı. Beni sevmemesinden başlayıp abisine kadar bir sürü sorun vardı. Sikeyim bu işi. En iyisi eskisi gibi olmak. En iyisi umursamamak. Umursamamaya çalışıp eskisi gibi olursam belki o zaman canım acımaz...




''Ulan 7 ceddin sokakta ceddin baba söyleyip seni ezerek ilerlesin Bora. Kafana bir sürü kuş pislesinde araba yıkamacıda temizlet Bora. Yeni tanıştığın kız lez olsun Bora. Gelecekteki karın pizzayla işi pişirip seni aldatsın Bora.''En son dediğime Bora gözleri kısık bir şekilde bakmaya başladı. 

''Birinci olarak karımı pizzayla ben aldatırım o aldatamaz çünki evde kilitli olur. İkinci olarak o bir sürü kuş pislerse pislesin yazık onlarında pislemeye hakkı var. Üçüncü olarak 7 ceddim senin gibi işşizmide sokakta ceddin baba söylerek gezzin.''dedi ve göz devirdi. Bizim tafya, ben ve Bora ile olan atışmalarımıza gülüyorlardı. 

''Sıralamada hata yaptın. İlk ceddin baba gel-''derken Irmak tarafından ağzım kapatıldı. Herkes göz devirdi. Neden göz deviriyonuz sıralamada hata yaptı. Ya bütün kuulluk gene bende ayıks olun plis. 

''Ne yaptım sanki bu kadar 7 ceddime sövdün.'' Göz devirdim.

''Alçıma kıro sözler yazdın, jelibonlarımı arakladın, odaya girer girmez una batırılmış hamsi kıvamı aldım.''dedim Bu sözüm üzerine hepsi güldü. Komik değil. Hala öksürünce un çıkıyo ağzımdan. Hafif öksürdüm ve konuşmaya devam etim.

''Yetmedi annem benle konuşmak için aradığında kolumun kırık olduğunu söyledin. Daha sayıyım mı?''dedim sinirle. Güldü.

''Ya hamsi gibi olduğun zaman çok güzeldi ya. Unlu sakatat .''dedi gülerek. Sakatatda olduk iyimi. Kolum kırıldığı için sakat-at diyordu manyak. (yazarınızın ayağı kırılınca okulda sakatat diye anıldı daslkfls komik değil -,-) Zaten kolumun nasıl kırıldığına şaşıyorum. Bir masa kol kırdı resmen ya. Masa tarafından kolum kırıldı. Şu cümledeki 45342523 saçmalığı bul. 

Neyse. Bora ve diğerleri gülmeye tabiki devam etti ne sanıyorsunuz. Ediz ve yanındaki afet yemakhanenin girişinde görüldü. Bizim masaya doğru geliyorlardı. Ediz'in suratında piç smile vardı. Ben demiştim bu çocuk unutur diye. Bakın aşık olmuş gibi bir hava var mı sizce? Tabikide yok. Aşık olmuş olsa Irmak gibi dalar giderdi. Irmak demişken bu kızın neden gözü seğiriyor. Ayaz'ın yanındaki kızı görünce neden gözünün seğirdiğini anladım. Kusura bakma Irmak ama bir süre sana yardım edemiyeceğim. Malum kolum kırık. Gene bir göz devirme isteği oluştu. Ya masa tarafından kırıldı kolum, aloo. Bir daha masaları demirden yapmamalılar. Mazallah bir dahakine birinin kafası, bir yeri miryeri filan kırılır. Yalnız bir yeri diyince azcık fesatlaştım ben. Bu konu baya saptı ya. Konumda sap takılıyo diye iğrenç bir espiri ile düşüncelerimi kovdum. Evet espiri ile düşünce kovarım ayık ol. 

Ediz ve yanındaki afe- her kıza yavşamayı kesmeliyim artık. Amk iyice erkek gibi oldum. Artık kızları durdurup ' hepsi senin mi?' diyeceğim. Dur bir düşündümde sanırım Bora ile kıro olunca kızlara o lafı dedim. Irmak senden o laflar için çok sori. Elhamdürillah bacımsın. Kafamın içinde bir erkek var! Kafamın içine bir erkek nasıl sığmış diye gene iğrenç bir espiri yaparak günü sonlandırdım. Lütfen artık düşüncelerimle baş başa kalmayayım. İnsanlık için ölüm sebebi. Bazen acaba düşüncelerimi biri duyuyor mu diye düşünüyorum. Sonra belki duyuyordur diye düşündüğüm konuyu değiştirip içimden halay çekiyorum. Yok canım ne anormalliği. %100 hamım. Odunun hasıyım. Biri düşüncelerimin ağzını siksin. Ediz yanımıza geldi ve oturdular.

''Günaydın.'' Hepimiz günaydın diye karşılık verdik. Bu çocuk böyle hali nedense daha iyi. Bir yanım beni unuttuğu için sevinsede bir yanım nedense üzülüyordu. Ama o sevinen yanım üzülen yanımı faktığı için piç smile yaptım. Bu cümleyi kurduğum içinde biri beni faksın. Tövbe... 'Beni değil sürtük düşüncelerimi' diye düzelttim. Ve amin dedim. Ediz masadaki krakerden bir tane aldı.

''Eee bugün n'apıyoruz.'' Valla YJD yapmayı planlıyorum. Yatmak, Dizi, Jelibon. Benii anlatan 3 şey. Tabi beni anlatan özelliklere mütiş, perfect filan de katmalıyız. Birde mütevaziyi eklersek tadından yenmez. 

''Hakikaten, bugün n'apalım.''dedi Bora. Paintbalı ilk duyduğumda painten resim çizicez sanmıştım ve nedensizce sevinmiştim. Acaba paintten birbirimizin sıfatını çizip anıralım fikrini öne atsam nasıl olur? Bence mütüş olurdu.

''Paintten birbirimizi çizip anıralım.''dedim gülerek. Hepsi güldü. Ediz'in yanındaki afe- insancık da gülüyordu. Bora göz devirdi.

''Ya şimdi sen ondada beni çizmek için saçma kıyafetler giydirip cin ali çizersin." Gene güldüler. Irmak;

''O günü hala unutamıyorum.''dedi ve kıkırdadı. Abim bana döndü.

''Arya saçma sapan konuşma. Painten filan resim çizip anırmayacağız.''dedi ve göz devirdi. Neden benim fikirlerimi köreltiyorsun  bidenecik(!) abicim. 

''Ya yapalım işte ne zarar çıkar.'' Hepsi kabul etmek zorunda kaldı neden mi çünkü ben istedim. 

Havalarda uçan bir şey varsa o benim egomdur.




''Hahahahhah amk. Arya Allah belanı vermesin emi.''dedi Bora. Eyvallah kardo. 

Ayak parmaklarımla çizidiğim mütüş ötesi şahesere bakıp duygulandım. Şuan naptığımızı ne siz sorun ne ben söyleyim. Ne mi yapıyorduk? Yapıyorduk ne mi? Eroin çekmiş çocuk kafasında olduğumdan hep bunlar. 

Benim paintde bir şeyler çizme fikrini kabul etmişlerdi ama benim sağ kolum kırık olduğundan kalemi tutup tablete iki çizik bile atamıyordum. Ben salağım da. Yani sağlağım. Solla bir bok yapamam. Bu yüzden eşitlik olması için hepimiz ayak baş parmağı ve  ayak işraret parmağı olduğunu düşündüm parmağın arasındaki boşluğa tabletin kalemini yerleştirip istediğim şeyi çizerek anlatmaya çalışıyorduk. Biliyorum çok iğrenciz .s.s Ama aynı zamanda da zeki. Painte çizdiğim resim göz yaşartırcak türdendi. Amipin tescillisi olan tek kromozomlu iguana gibi görünen bir iki çizik atabilmiştim. Oyuna birde zaman koyduğumuz için cidden eğlenceli olmuştu. 

Küçüklüğümden beri yeni oyunlar icat eder milletle oynardım. Yani zekiyim arkadaş kabul edelim artık. Şurda cilivir girlüm. Ama bu aralar girl olduğumdanda süpheleniyorum. Bokta çıkabilir güvenmiyorumda. 

Bora ve diğerleri ağız ve dişler çizmek istediğim tablettiki tek kromozomlu amip görünümde sansürlü yaratığa bakıyorlardı. Ayakla bu kadar arkadaş. Aslında ben normalde de böyle bir şey çizerim benden bir şey beklemeyin. Bora;

''Burda ne çizmeyi amaçladın Arya.''dedi ve güldü. (Resim multi fdhdf ben çizdim mausu ters tutup çizdim çok zor oluyo -,- )Şaheser çizdim kör müsün? Ay bunlar sanattan anlamıyorlar. Bizim gruptan olan Bora, abim ve Irmak çizdiğim şeyi bilmeye çalışıyordu. Bir nevi tabunun çizim versiyonu ama ayakla çizim versiyonuydu yaptığımız. Ama bu da zekilik belirten türden bir oyun bence. Kimin aklına gelir bir düşünsenize. Ediz, Ayaz ve takımındaki şılfıntılar -Çağla gülüm sen hariç.- hepsi anırarak gülüyordu, abimlerse çizdiğim şeyi anlamaya çalışıyordu. Ya aşırı kolay bir ünlüyü çizmem istenmişti. Ediz ve takımı söylüyordu bana ne çizmem gerektiğini. Sanki azcık sessiz sinamayıda araya katmışız gibi dimi. Irmak tableten kafasını kaldırdı ve bana baktı.

''Ya ipucu mipucu ver. Nerden biliyim bunun ne olduğunu.''dedi ve göz devirdi. 

''Ünlü'' dedim. ''Şöyle güçlü olanından.''diye devam ettirdim. Bora painte çizdiğim resimi gösterdi.

''Güçlü dedin. Şurda yuvarlak bir şey gizmişin o kas mı göbek mi.''dedi. Güldüm. Diğerleride bana katıldı. Irmak sırıttı.

''Seksi götlü sipaydiye benziyor.'' Cıkladım. Abim kaşalrını kaldırdı.

''Hulk mu?''

''Ünlü düyom aloo.'' 

''Hulk da bir ünlü bikere. Odamda birsürü posterleri var.''dedi göz devirerek. Abi şuan şoktayım. Bora migrosta. Irmak kararsız kalmış sokakta. Bizi ne hallere düşürdün... Abim tekrar göz devirdi ve tahmin etmeye devam ettiler. Ediz elindeki düdüğü öttürdü. Aynı zamanda da 'SÜRE BİTTİ!' diyordu. Nolet girsin ya. Bora tablette çizdiğim şeyi gösterdi.

''Şu ünlü kim çok merak ettim.'' Saçımı sol elimle havalı bir şekilde geriye doğru ittim ve mütüş cazibemle konuşmaya başladım.

''Ceki çen oluyor kendisi. O yuvarlak şey ağız, küçük yuvarlaklar ise dişti. İpe bağlanmış çekiliyordu.''dedim. İnceyi anladınız mı? Hani ceki cen ya. Dişi çekiyor filan. Anlamalıydılar o kadar açık anlatmıştım oysaki. Abimler sanki travesti olduğumu ve bir geyle evlenip 31 çocuk doğrumuşum gibi baktı. Bu bakma stilleri kolum kırılınca daha gelişdi be sanki. Edizler gülmeğide geçmişti. Cidden bir insan nasıl hönkürerek gülebilir. Abim kafasını iki yana salladı.

''Yeminle mal bu kız.''

''Siz bilemeyin ben mal olayım. Bu iş böyle olmaz abi ya. Sıkıldım başka bir şey yapalım.''dedim tek kolumu alçılı kolumun üstüne atarak. Kolum kırık olmasaydı çiçek olucaktım. Çiçek bile olamıyorum. Ay menepoza girmiş kadınlar gibiyim bugün. Her şeye sinirlenip üzülüyorum. Hormonlarım menepoza erken daha, kudurmayın. Ne menepozu bu yaşta. Cıkcıkcık. 

Gülmelerini sonunda durdurdular. Akşam olmuştu ve dışarı çıkamayacağımız için film izlemeye karar vermiştik. Tabi ben Harry Potter'ı bir daha izlemeyi öne atmıştım ama Ediz ve Ayaz'ın şılfıntıları aşk filmi istediler. Abi benim odamdasınız. Benim odamda benim sözüm geçer. Ben sakatatların ağasıyım şadap plis. Ediz televizyona bir film koydu. 

''Ne filmi koydun. Lütfen romantik deme. Alçımla döverim bak.'' En son zorla romanti film izletilmiştim.  Ben böyle şeylere gelemem abi. Film dediğin sonunu bilmeyeceksin. Aşk filmleri genelde aynı. Ama yakışıklı çocuklar ölünce filan üzülmüyor değilim-ama ağlamam-. Yazık oluyor amk. Ediz piç smile yaptı.

''Korku filmi.''dedi. Amanin tanrım didim. Korku filmlerini severim. Çığlık filan atmam ama çığlıktan daha beter şey yaparım. Konuşurum...

 Film hakkında, filmdeki her sese giden özürlüler hakkında... 

Konuşurum... 

Bütün film boyunca beni dinleyecekler artık. Ne yapıyım kendileri kaşındı.




Selam selam selam daıuouısfas

Umarım beyenmişsinizdir. Nasıl bir bölüm oldu düşüncelerinizi o kadar çok merak ediyorum ki lütfen söyleyin daslkfsal

Türk Malı çinde adlı hikayemede bakarsanız sevinirim fdsgds

Ediz ve Gökhan'ın arasını daha bozmamak için hereşyi açıklamadım kıymetimi bilin dasljfal yine değişik bir bölümle karşınızdayım daslfk painte çiizp anırarak gülmekd aslkdas bu oyunu ben icat ettim bence güzel. Siz nasıl bulduuz djaskdsa hadi görüşürük. fsdfsdjkh

Deli yazarınız...

İmza: '+&%/{[9^+^'!'+%%+#$^%+/()?½$$½!'!'































Continue Reading

You'll Also Like

87.2K 4.6K 24
Hayatımdaki şanslarını hepsini kullanmış olabilirim.Çünkü bunun bir tek böylece açıklması olabilir!. Sıkıntıdan telefonumdan rastgele numara sallarke...
1.1M 54.8K 53
Numara sallayıp, komutana denk getirmek mi? 07.12.2022 #beyza etiketinde 1.sıra 29.06.2023 #avukat etiketinde 1.sıra 18.01.2023 #hakim etiketinde 1...
433K 16.1K 51
Barış Abi kendimi bildim bileli bana Küçük Şeytan derdi. Aynı mahallede büyümüştük kendisi polis olmuşken bende ona buna borçlu, belalı bir tip olmuş...
255K 85 1
"Peki en sevdiğin renk ne Şervano?" Gökyüzüne bakıyordu bende ona. Onu izlemek gökyüzünü izlemekten daha cazip geliyordu bana. "Firuze. " " Efendim...