34. Bölüm: ''Sakatatların ağasıyım. Şadap plis.''

15.8K 1K 150
                                    

Vote ve yorumlarınızı unutmayın sizleri seviyorum yafrılarım daslas 

Multimedya >>>> dasljkhgasklghas Ne olduğunu ilerde anlayacaksınız daslk ona gerçek bir görünüm vemrek için mauseyi ters tutup çizdim. Çok zordu aq -,-  dkasjfkas

34.Bölümü @dylanist_stiles ithaf ediyorum istemişti dlaskas isteyen varsa söylesin ithaf ediyim daskflas




Sesli bir küfür savururken Gökhan yanıma geldi ve koltuğa oturdu. Şaşkın şaşkın bir bana bir Ayaz'a bakıyordu. Gökhan birden kahkaha atmaya başladı.

''Sen ve aşık olmak.''dedi ve tekrar güldü. Gökhan'ı ne kadar çok sevsemde şuanki alaylı tavrı beni hem sinirlendirmiş hemde üzmüştü. Evet daha düne kadar piçin teki olabilirdim ama artık değilim. Benimde kalbim var. Hatırlatıyım yani. Gökhan benim ve Ayaz'ın gülmediğini görünce ciddi bir hal aldı.

''Sen ciddisin.'' 

''Ciddiyim amk. Aşığım diyorum gülüp sinirimi bozma.''

''Kime aşık oldun lan?'' İşte can alıcı soruya geldi sıra. Kardeşine... Kardeşine deli gibi aşık oldum demiyecektim herhalde. Aramızın kötü olmasını istemiyordum. En iyisi sessiz kalmaktı. Gökhan tek kaşını soru sorar manasında kaldırdı. 

''Söyleyemem.'' Kaşlarını çattı.

''Nasıl söyleyemezsin. Ben senin en yakın arkadaşınım olum. Her şey benden sorulur. Söyle bu kız kim.''dedi gülerek. Ne kadar çok söylemek istemesemde ümüğümü sıkıcağı için söylememe kararı aldım. 

''Zamanı geldiğinde öğreniceksin kardeşim. Zamanı geldiğinde...'' Gökhan kaşlarını çatmış bana bakmaya devam ediyordu. Tam konuşacağı sırada sözünü kestim

''Konu kapansın.''dedim ciddi bir sesle. Mırın kırın etsede fazla üzerime gelmedi. Ayaz ile Gökhan kafayı bulmuş halde gülerken bende düşüncelerimle boğuşuyordum. Ona her uzak olduğumda, her bana bakmayışında kalbimin acısı katlanabilecek değildi. Buna bir son vermeliydim. Ne kadar çok sevsemde biz olmamız imkansızdı. Beni sevmemesinden başlayıp abisine kadar bir sürü sorun vardı. Sikeyim bu işi. En iyisi eskisi gibi olmak. En iyisi umursamamak. Umursamamaya çalışıp eskisi gibi olursam belki o zaman canım acımaz...




''Ulan 7 ceddin sokakta ceddin baba söyleyip seni ezerek ilerlesin Bora. Kafana bir sürü kuş pislesinde araba yıkamacıda temizlet Bora. Yeni tanıştığın kız lez olsun Bora. Gelecekteki karın pizzayla işi pişirip seni aldatsın Bora.''En son dediğime Bora gözleri kısık bir şekilde bakmaya başladı. 

''Birinci olarak karımı pizzayla ben aldatırım o aldatamaz çünki evde kilitli olur. İkinci olarak o bir sürü kuş pislerse pislesin yazık onlarında pislemeye hakkı var. Üçüncü olarak 7 ceddim senin gibi işşizmide sokakta ceddin baba söylerek gezzin.''dedi ve göz devirdi. Bizim tafya, ben ve Bora ile olan atışmalarımıza gülüyorlardı. 

''Sıralamada hata yaptın. İlk ceddin baba gel-''derken Irmak tarafından ağzım kapatıldı. Herkes göz devirdi. Neden göz deviriyonuz sıralamada hata yaptı. Ya bütün kuulluk gene bende ayıks olun plis. 

''Ne yaptım sanki bu kadar 7 ceddime sövdün.'' Göz devirdim.

''Alçıma kıro sözler yazdın, jelibonlarımı arakladın, odaya girer girmez una batırılmış hamsi kıvamı aldım.''dedim Bu sözüm üzerine hepsi güldü. Komik değil. Hala öksürünce un çıkıyo ağzımdan. Hafif öksürdüm ve konuşmaya devam etim.

New York'a Giden Çılgın TürkWhere stories live. Discover now