3. Bölüm: ''Ne taşlar göre-..bak yerdeki taşa çok güzel.''

36.3K 2.1K 560
                                    

İyi okumalar...



♛  



''Ulan Arya! Ne erken yattın kış uykusuna, daha yazdayız. Sığır kalksana.''diye hönküren abim tarafından kaldırılıyordum. Sabah sabah ayağıyla kıçımı dürtmekle meşguldü. Ama ben tabiki de takmıyordum. 

Dürtmeye devam ederken aynı zamanda da kalkmam için bir şeyler geveliyordu. Dürtmesi sonucu 9.9 şiddetinde bir deprem yaşamıştım. Dürten ellerin kırılsın abi. Gözlerimi açıp sinirle bağırdım.

''Ulan meğolaman ne dürtüp duruyorsun, uyuyoruz!''

''Uyan diye dürtüyorum beyin yetmezliği olan kardeşim.''dedi biricik(!) abicim. Baksanıza abimle ne güzel anlaşıyoruz. O bana sığır der, ben ona meğolaman... Mükemmel(!) ikiliyiz yani.

''Abi beyin yetmezliği ne lan? Senden mi bulaştı bana?''dedim ve güldüm. Hayali bir gözlük ve cigara suratıma doğru yol izliyordu. Thug life...

Abim sinirle bana baktığında özür diler bakışlar attım. Şuan 'Pişmanım eve dön Hatçe' diye bağırasım geldi. 

Ekşın is coming..

''Arya kalk lan, geç kalıyoruz. Bak seni New york'a götürmem, kalırsın burda. Babamın sana aldığı şişme havuzda yüzersin.''dedi ve gülmeye başladı. New York lafını duyar duymaz  yataktan fırladım.

''Ne diye daha erken uyandırmıyorsun? Ben daha bavulumu hazırlamadım.''

''Ben mi uyandırmadım,"derken işaret parmağıyla kendini gösteriyordu. "Bir saatir seni uyandırmaya çalışıyorum kızım. Erkenden kış uykusuna yatmışsın, senin sorunun.''dedi ve göz devirdi.

''Abi bana ayı deyip duruyorsun, gözümden kaçmadı. Bunu işedikten sonra sana ödeticeğim. Şuan çok sıkıştım.''deyip banyoya fırladım. Banyoda günlük işlerimi halletikten sonra odama depar attım. Evet depar attım. Bir an önce valizi hazırlamam lazımdı. Dolabımın kapağını açar açmaz ne bulduysam valize koydum. 

Valizi hazırladığımda sıra en zor şeye geldi. Valizin fermuarını kapamak...

 Valizin üstüne oturdum ve zıplamaya başladım. Bir yandanda fermuarı çekmeye çalışıyordum. Annem beni böyle görseydi evlatlıktan reddederdi. Resmen valizle ilişkiye girdim. Uzun uğraşlar sonrasında valizimin ağzını kapadım. Valizi odamda bıraktım. Abime indirtirdim. Aşşağıya indiğimde annem, abimle vedaşıyordu. Yanlarına gittim. Annemin gözleri dolmuştu.

''Abi sen çok sarıldın sıra bende. Sen git yukarıdan valizimi al.''dedim ve abimi 2.80 öteye attım. Resmen uçtu dangallak. Bunu paketledim, sonra gülerdim.

Abim sonra görüşeceğiz bakışları atıp yukarı çıktı.

''Canım annem seni çok özleyeceğim. Biz yokken sakın junyır Arya yapmayın.''dedim ve kıkırdadım. Annem eline terliği aldığında ben oradan koşarak uzaklaşmakla meşguldüm. Kafama gelen terlikle nöronlarım zedelendi.

''Aney n'aptın aney, nöronlarım ezildi. Pestili çıktı zavallıcıkların. Gitmeden önce bir terlik şov bile yaptın aney.''diye yakınıyordum. Babamın yanına geldim ve yanağına sulu bir öpücük kondurdum.

''Görüşürük babacığım. Gitmeden önce biraz maniy versen, çok iyi fikir bence çünkü maniysiz bir Arya ölmüş demektir.'' Yalakalık yapıyım ki bana para versin. Bana verceği için abime zırnık koklatmıcam. Niahha yaşasın Arya olmak. 

New York'a Giden Çılgın TürkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin