16. Bölüm: ''I am bir suçum no.''

18K 1.3K 432
                                    

5.5K oldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Zıptı çıktı zıptı çıktı gfgdfgfs.Evde mal mal dans ediyorum shdgdsjskkgk. Bölümü umarım beğenirsiniz yorum sıçın dasgdfhgfhs 

Bu arada bu bölümü yorumları beni benden alan canım kankilerim @mujdebusra ve @Ztatar1 e ithaf ediyom. Sizleri seviyarram asdkjfkas

Multimedya >>>> Eva Simons ft. Konshens - Policeman


 ♛


''Rakibiz.''

''Rakibiz.'' Yanımdan gitti. Irmak şaşkın şaşkın bana bakıyordu.

''Kanka noldu lan sana?! Yeliz'e sinir olduğunu düşünüyordum.''

''Öyle. Ama onu sadece ben rezil edebilirim kanki.''

''Değişiksin gerçekten ya.''dedi ve güldü.

''Tevec-cüğünüz.(Artık tecavüzcünüz diye okumayın dlskflas) Bora etrafına bakarak yüzünü buruşturdu.

''Ya ben sıkıldım burdan.''

''Bende sıkıldım.''

''İyi o zaman gelin dışarılarda gezelim biraz.''dedi ağzını ekmek bandığımın abisi.

''Olur valla.'' Partiden dışarı çıktık. İçim dışım parti oldu valla. New york'a geldik ama ne zaman bir tarihi yere gezmeye gittik söyleyin bana. Hiç bir zaman gitmedik. Ama bütün barları gezdik anası. Biz gevurlaştık mı ne? Gevurlaşmak... Aklıma gelen şeyle gülmeye başladım. Abimler önden önden ilerliyordu. Artık sikici bakışlar atmıyorlar. Yaşasığn... 

Sahile geldik. Ediz ile sarı yelloz göt göteydi. Abim, Çağla ve Irmak konuşuyordu. Bora tıkınıyordu her zamanki gibi. Doymadı aç köpek. Ayaz sevgilisini getirmişti onunla takılıyordu. İnsan tanıştırır dimi. Bende arkadan onların götlerini kesiyordum. Valla Abiminde ne güzel götü varmış ya. 

Abi demeseysim keşke, lazım oldu. İçimden yaptığım iğrenç espiriye güldüm. 

Abimler deniz karşındaki kayalıklara oturdular. Bende yanlarına gitmeye başladım. Omzuma biri dokunduğunda aklımda her şey canlanıyordu. Uzaylıların beni almak için geldikleri düşüncesi bile...

Arkamı hışımla döndüm ve sırıtan bir Kıvanç gördüm. Hani şu barda küçük çüklü diyip onada rezil olduğum çocuk.

''N'apıyorsun lan?''diye tısladım.

''Oha! Arya n'apıyorsun burda?''dedi. Deyzemgile geldik iki çay içip gitçez. TeAllah'ım gör kulunu, hep salak çıkıyor karşısına. WHY yani WHY.

''Geziyorum.''dedim ve göz devirdim. Kıvanç'ın arkasında 3-4 tane çocuk daha vardı. Kumral bir çocuk Kıvanç'ın yanına gelip kulağına bir şey söyledi. Bu yabancılarda kulaktan kulağa biliyormuş lan. Olum çekinme çekinme söyle, anlamıyorum zaten. I am ingiliş özürlüsü. 

Kıvanç çocuğa öyle bir baktı ki bir an çocuk Dünya'yı terk etmek için valizini toplamaya gidecek sandım. Kıvanç bana döndü.

''Rahatsız ettiğim için özür dilerim. Başka birisi sandım.''dedi ensesini kaşıyarak. 

''Tamam önemli değil,"deyip sikici bakışlarımı gönderdim. 

''Ee, ne yapıyorsun?'' Baklava açıyorum. Şaka lan şaka baklava kesiyorum. Çocuklardaki baklavalara bak be. Transparan giymiş tişörtsüz gibiler mübarek. 

''Geziyoruz işte.''dedim. İçimden düşündüğüm cümleden alakasız olarak.

''Abinlerde burda mı?''dedi. Tam 'evet' diyecekken 755156165 derece açığıyla tazmanya canavarını geçecek derecede döndüm.

New York'a Giden Çılgın TürkOnde as histórias ganham vida. Descobre agora