14. Bölüm: ''Bok şekli verilmiş mükellef bir pasta.''

23.6K 1.4K 451
                                    

Suprayzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz fgdgfhfd

Multimedya >>>> Katy Perry- Last Friday Night. Resim de Arya'nın bir eseri fsdkfjksd






''Şimdilik iyiyim ama birazdan sikileceğiz dostum.''dedim. Ediz görevlileri görür görmez beni yerden kaldırdı. Koşmaya başladık.

''Ediz hayatımız çok ekşınlı dimi?''

''Ya tabi ne demezsin.'' Arkama baktığımda görevlilerden biri arkamızdaydı. Acaba diğeri yolda kalp fıtığı geçirip öldü mü? Aklıma gelen şeyle gülmeye başladım. Ediz bana döndü. Önüne bak mal koşarken bir yere çarpıp sıçmık gibi yapışacaksın. Yalnız bende ona baktığım için ikimizde sıçmık gibi yapışacağız..

''Neye gülüyorsun?''dedi.

''Boşver.''dedim. Hala koşuyoruz. Çıkışı yok bu marketin. Nereye koydunuz lan çıkışı.

''Nerde lan bu çıkış.''dedi benim akılımdakini söyleyerek. Bazen bu çocuğu uzaylı filan olduğunu düşünüyorum. Sürekli sırıtıyor ve birde benim aklımı okuyor. Ediz'e döndüm ve tipini incelemeye başladım. Acaba parmağından işeyip, kulağından mı nefes alıyor?..

''Çok yakışıklıyım biliyorum ama şuan beni izlemenin sırası değil.''diyen ego yığınına Allah seni alsın bakışları attım. Zaten hemen götün kalksın. Uzaylı mısın diye bakıyoruz herhalde.

Ediz'e bakarken bir başka rafa çarptım ve yere yapıştım. Benim neyine bakmadan koşmak. Ediz bakmadan koşunca düşmüyor bense sıçmık gibi yere yapışıyorum. Wer is di adalet. Ediz yanıma geldi.

''Akıllanmazsın sen.''dedi beni yerden kaldırıken. Görevlilerden biri saat 12 yönünde göründü. Kaçınn. Ediz de adamı gördü ve biz gene koşmaya başladık. Millete çarpa çarpa koşuyordum. Tabikide özür dilemiyorum saçmalamayın. Hem onlarda hata, önümde duruyorlar.

Karşımızda birden görevli çıktı. Arkama baktım diğer görevli duruyordu. Yolda ölmemişmiydi bu kafir? Sıkıştık kaldık. Görevliler p*ç smile yapıp yavaş yavaş bize geliyorlardı.

Etrafıma bakındım ve deterjan rafına tekmeyi geçirdim. Detarjanlar yere düşdü ve bizim geçmemiz için yer açıldı. Ediz'le detarjanların üstünden atladık ve koşmaya başladık. Görevliler arkamızdan küfür ediyorlardı. Küfür etme çarpılırsın. Bu adamı samanyolundaki Salih'e vereceğim diline acı biber sürsün. Çok pis küfür etti. Koşmaya devam ettik. İlerde bir kapı gördüm. Ediz'e kapıyı göstererek;

''Gel şuraya saklanalım.''dedim. Koşarak oraya doğru uçtuk. İçeri girdik. Arkamı döndüğümde sırıtan bir adam beklemiyordum. Sıratan adamın masasın üstünde 'Manager(müdür)' yazcağını hiç beklemiyordum. Ediz kapıya doğru dönüktü adamı fark etmemişti.

''Ediz sanırım biz çok fena sıçtık lan. Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk hacıığğ.''dedim ve sertçe yutkundum.

''Ne diyorsun mal.'' Arkasını döndüğünde adamı gördü ve şaşkınlıla bana baktı. 'Hep senin yüzünden buraya girdik biç''diye bakıyordu.

''Amca valla biz bişi yapmadık.''dedim sırıtan adama bakarak. Çarpılcam lan.. Adam ilk şaşırdı sonra güldü.

''Türksünüz demek.''dedi. Türk bulmuşum gider adamın kelinden öperim uleyn.

''Aha türk bulduk Ediz.''dedim. Ediz göz devirdi. Adamın masasının önündeki koltuklara oturduk.

''Kameradan yaptınığınız her şeyi gördüm. Markette hengame çıkardınız.''dedi bağırmamaya çalışarak.

New York'a Giden Çılgın TürkWhere stories live. Discover now