Να με προσέχεις...

By magioula

8K 686 475

Μάγια... Ορέστης.... Δύο κολλητοί! Όχι όμως απλοί κολλητοί! Θα μπλεχτούν σε περιπέτειες που δεν αρμόζουν στην... More

Πρόλογος
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Διακοπές (α' μέρος)
Διακοπές (β' μέρος)
Διακοπές (γ'μέρος)
Ξανά στον αγώνα!
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24 🎄
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Trailer
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Επίλογος
Σ'αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε*VALENTINE'S DAY BONUS*

Κεφάλαιο 3

504 43 40
By magioula

ΟΡΕΣΤΗΣ POV

Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τι έκανα! Θα κάνω κάτι που κορόιδευα για ένα ηλίθιο στοίχημα!!! Οο fuck! Τι πήγα και συμφώνησα??? Πόσο ηλίθιος παίζει να είμαι? Μα τι λέω? Είμαι και με το Η κεφαλαίο!!!! Τέσπα δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα. Θα της κάνω κακό. Την αγαπάω τόσο πολύ παρόλα αυτά... Ναι είμαι ερωτευμένος με την Μάγια. Δεν μπορώ να το αρνηθώ. Είχα πει πολλές φορές στον εαυτό μου πως δεν είμαι αλλά ήταν ψέματα.. Όμως δεν πρέπει να μου αρέσει! Είναι αρκετά μικρότερη και είναι και κολλητή μου. Ηλίθιε Κωνσταντίνε!

"Flashback"

Έπαιζα με το κινητό όταν την άκουσα να μπαίνει. Πάντα καταλαβαίνω την άφιξή της. Κατευθύνομαι προς το δωμάτιο της αδερφής μου όπου βρίσκεται. Μπαίνω με θεαματικό τρόπο, βαρώντας την πόρτα! Ξέρω ότι κάθε φόρα που το κάνω κάνει ότι την πειράζει , αλλά γελάει κάθε φόρα! Μου αρέσει να την κάνω να γελάει...

"Ορέστη ήρεμα! Τις θέλουνε οι άλλοι τις πόρτες!",λέει

"Ποιος τις χέζει μώρε.", λέω εγώ

Η Ειρήνη πήγε να κάνει μπάνιο και εγώ στρογγυλοκάθησα στο κρεβάτι της βάζοντας το αγαπημένο μου τραγούδι, το να με προσέχεις του Πορτοκάλογλου. Έκανα ότι έπαιζα στο κινητό μου , αλλά αυτό που έκανα σατην ουσία ήταν να την κρυφοκοιτάζω και να την ακούω να.... με βρίζει! Ώστε έτσι κυρία Μάγια! Τώρα θα δεις!

"Πώς με είπες?" , την ρωτάω κοιτάζοντάς την και καλά απειλητικά. Ήξερα ότι δεν θα φοβηθεί. Ποτέ δεν φοβάται! Με κοιτάζει με ένα ατρόμητο βλέμμα που με τρελαίνει. Αλλά κάτι βλέπω στα μάτια της. Τι να σκέφτεται άραγε? Τι την βασανίζει?
Την πλησιάζω και... την γαργαλάω. Ξέρω ότι αυτό είναι το αδύνατο σημείο της και θα το εκμεταλλευτώ! Ε τι να κάνουμε? Είμαι κάθαρμα σε τέτοια θέματα το παραδέχομαι! Χαχαχαχα

Την βλέπω να έχει κοκκινήσει από τα γέλια. Μου αρέσει! Είναι τόσο γλυκιά και ταυτόχρονα εκπέμπει μια δυναμικότητα! Είναι φοβερός συνδυασμός. Με τρελαίνει.
" Χαχαχαχχα Ορέστη σταμάτα!", μου λέει

"Θα με ξαναπείς έτσι?" της λέω χωρίς να την αφήσω

"Όχι μόνο θα σε ξαναπώ ,αλλά θα προσθέσω ότι είσαι και μαλάκας!"

WTF??? Από πότε μιλάει έτσι η Μάγια? Δεν μας τα χες πει αυτά μικρή! Είχα μείνει τόσο έκπληκτος που κατάφερε και μου ξέφυγε. Αχ μικρούλα μου τώρα να δούμε τι θα κάνεις! Ξάπλωσα και καλά προσβεβλημένος στο κρεβάτι και άρχισα να μιλάω στο messenger με ένα από τους κολλητούς μου, τον Κωνσταντίνο. Είχα γραμμένη για λίγο την Μάγια αλλά... υγεία πάνω απ' όλα!

" Γεια σ ρε μαλάκα" του γράφω
" Γεια σ ηλίθιε! Πώς πάει?"
" Εεμ συνήθως με τα πόδια" το λέω για πλάκα
"Άι γ****** ρε!" μου λέει
" Με μεγάλη μου ευχαρίστηση" του λέω. Δεν χρειάζεται να μάθει όλο το πανελλήνιο ότι είμαι τσιμπημένος με την κολλητή μου! Ως γνωστόν εγώ είμαι της ' μιας νύχτας'. Έχω αρκετές κατακτήσεις!

"Οκ", μου απαντάει
"Λοιπόν τι άλλα?" του λέω
" Ξέρεις σκεφτόμουν κάτι"
" Ωχ τι σκέφτηκε πάλι το βρόμικο μυαλό σου?"
"Να έχει σχέση με την.... Μάγια..."

Ώπα, ώπα ποια Μάγια? Την Μάγια μου??? Άμα πει μαλακία ο π***** την γ******( Συγγνώμη για αυτό αλλά φαντάζομαι κάπως έτσι μιλάνε τα αγόρια!)
" Δηλαδή?" ρωτάω ανυπόμονα
"Να βλέπω την αδυνάμια που της έχεις! Φαντάζομαι δεν τρέχει κάτι αλλά τι λες να βάζαμε ένα στοίχημα?
",μου λέει με ένα ύφος νικήτη! Πιστεύει ότι δεν θα καταφέρω να κερδίσω. Ωραίο κολλητό έχω! Στα τυρογαριδάκια τον βρήκα?

" Ωραία λοιπόν! Τι στοίχημα???" λέω επιφυλακτικά
" Μπορείς, να καταφέρεις να την κερδίσεις? Ή τουλάχιστον να της κλέψεις το πρώτο της φιλί?" είπε και έμεινα να κοιτάω το κινητό μου. Εκείνη την ώρα μπήκε μέσα η Ειρήνη λουσμένη! Τόση ώρα που μίλαγα η Μάγια με πείραζε. Η Ειρήνη προφανώς είχε ακούσει τις φωνές μας πριν οπότε έκανε την συνηθισμένη ερώτηση!

" Πάλι τσακωνόσασταν?"

" Ο Ορέστης πειράχθηκε που τον τάπωσα! Χαχαχαχα" είπε η Μαρκέλλα

"Δεν πειράχθηκα , αλλά όχι κι εσύ ρε Μάγια!!!" , είπα. Ήταν η στιγμή που μου είχε πει ο Κωνσταντίνος σχετικά με το στοίχημα. Δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη ώσπου στο τέλος πήρα την απόφασή μου..

"Σύμφωνοι" απαντάω στον Κωνσταντίνο ( από τώρα θα τον λέω Κώστα! Βρμαι να το γράφω ολόκληρο ;)

Μετά από λίγο η Μάγια ανακοίνωσε ότι φεύγει. Η Ειρήνη δεν μπορούσε να την συνοδεύσει οπότε προσφέρθηκα εγώ. Στην αρχή με κοίταξαν περίεργα αλλά μετά συμφώνησαν. Χαιρετήθηκαν και βγήκαμε έξω. Πήγαμε γύρω-γύρω και όσο διήρκεισαι η διαδρομή κοίταγα το κινητό μου όπου ο 'καλός ' μου φίλος μου έδινε συμβουλές. Ξαφνικά την ακούω να μου λέει ειρωνικά αλλά και με μια δόση αγωνίας και ζήλιας νομίζω στην φωνή της.

"Τι κάνεις εκεί ρε? Πάλι με γκόμενες μιλάς?"

Από μέσα μου γέλασα που ζήλευε αλλά αναρωτιόμουν κιόλας γιατί. Λες...? Μπαααα δεν νομίζω

"Όχι" της απάντησα και την είδα να ηρεμεί

"Ωραία, λοιπόν καληνύχτα" μου λέει και πάει να φύγει αλλά την πιάνω από το μπράτσο ,την γυρνάω και την κλείνω στην αγκαλιά μου. Πόσο την χρειαζόμουν αυτή την αγκαλιά? Πόσο την ήθελα δική μου? Πόσο? Υποτίθεται όμως πως το έκανα για το στοίχημα οπότε έπρεπε να μπω περισσότερο στο πετσί του ρόλου! Γι'αυτό της ψιθύρισα αισθησιακά στο αυτί.....

" Τι έτσι θα φύγεις? Χωρίς ούτε ένα φιλί?"

Με κοίταξε περίεργα αλλά στο τέλος γέλασε και με φίλησε, στο μάγουλο πάντα!

"Καληνύχτα" ψιθύρισε και παρά το σκοτάδι κατάλαβα ότι είχε κοκκινίσει! Έφυγε τρέχοντας και με άφησε με απορίες να με βασανίζουν.

"Πάει ο πρώτος γύρος!" λέω στον εαυτό μου. Τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι το βράδυ που θα τα πούμε φβ. Άντε και ο Θεός βοηθός!!!!

"Τέλος Flashback"

Γεια σας!
Ξέρω είμαι απαράδεκτη που δεν είχα βάλει τόσες μέρες , αλλά ας σκεφτούμε την θετική πλευρά! Μείωσα το διάστημα που γράφω!!!! Αυτός ο χρόνος έχει μεγάλη διαφορά από τον χρόνο που έκανα ανάμεσα στο 1ο-2ο κεφάλαιο!

Τέσπα τώρα γνωρίσατε και την πλευρά του Ορέστη! Πώς σας φαίνεται? Τελικά ο Ορεστούλης ούτε κρύο ούτε ζέστη εεεε??? Περίεργο Άντε να δούμε τι θα γίνει όταν μιλήσουν αργότερα! Τι θα πουν άραγε?????

~Φιλάκια
Μάγια~

Πρέπει πάντα να έχεις μια αγκαλιά που να τους  χωράει όλους... αλλά εσύ να χωράς μόνο σε μία αγκαλιά!Την δική του!

#Ήσουν_είσαι_και_θα_είσαι_ο_μοναδικός_μου *¿*

Continue Reading

You'll Also Like

4.5K 327 9
Τι συμβαίνει όταν χάνεις το λεωφορείο ενώ το επόμενο έρχεται σε 30' επειδή έχει κλείσει το κέντρο; Τι θα συμβεί όταν καταλαβαίνεις ότι κάποιος σε ακ...
57.2K 7.4K 54
Κάποτε, σε μια χώρα πολύ μακριά από εδώ, που δεν υπήρχε στους χάρτες, γεννήθηκε μια κοπέλα που η ομορφιά της πλήγωνε τα μάτια. Το όνομά της ήταν Σάνζ...
821K 4.4K 4
''Όταν λες να χορέψω για να δουλέψω εδώ, εννοείς να κάνω στριπτίζ;''τον ρώτησε έντονα και τα μάτια της σχεδόν πετάχτηκαν από την έκπληξη. ''Ναι. Δέ...
85.5K 3.1K 83
Ρόζα. Ένα κορίτσι διαφορετικό, ένα κορίτσι συνεσταλμένο, ντροπαλό. Δύσκολα δείχνει τα συναισθήματα του.. Ένα κορίτσι στερημένο. Δεν έχει ευχαριστηθεί...