Kamarádova Sestra

By aduska12599

339K 20.9K 424

Plameny pohlcovaly velkou budovu zvláštní školy. Nikdo netušil, že uvnitř bojuje slepá dívka o život. Z očí j... More

Část 1
Část 2
Část 3
Část 4
Část 5
Část 6
Část 7
Část 8
Část 9
Část 10
Část 11
Část 12
Část 13
Část 15
Část 16
Část 17
Část 18
Část 19
Část 20
Část 21
Část 22
Část 23
Část 24
Část 25
Část 26
Část 27
Část 28
Část 29
Část 30- Vánoční speciál
ASK???
Část 31
Část 32
Část 33
Část 34
Část 35
Část 36
Část 37
Část 38
Část 39
Část 40
Část 41
Část 42
Část 43
Část 44
Část 45
Část 46
Upozornění
Část 48
Část 49
Nominace

Část 14

6.9K 445 5
By aduska12599

„Wau. On má ségru? Že nikdy neřekl." Měla vyvalené oči a otevřenou pusu dokořán.

„No právě, tohle se může stát jen mně." Dal jsem si hlavu do dlaní.

„Brade, minutku počkej, než mi tady budeš vylévat srdíčko, co s tím mám společného já?" zeptala se a já jsem si vzpomněl, že jsem chtěl pomoc.

„Mohla bys Connora přesvědčit, že ji nic neudělám." Řekl jsem opatrně.

„Já? Zlatko rozešla jsem se s ním před týdnem, no spíš on se mnou, řekl, že ví, že ho podvádím a že se mnou nechce mít nic společného." Vysvětlila mi.

„Tohle, že řekl?" zeptal jsem se, moc se mi to na Connora nehodilo.

„Ne doslova a včera jsem ho viděla s tou holkou, která se s nikým nebaví, myslím, že se jmenuje Samantha, jen si vykládali, ale on se na ni díval, jako by to byla nejkrásnější dívka v jeho životě, což je kravina, já jsem přece krásnější." Vlasy si přihodila přes rameno a usmála se.

„To jsem netušil." Řekl jsem omluvně. V hlavě jsem hledal obrázek osamělé dívky ze školy, nakonec jsem ho našel, byla to blondýna s velkými modrými očima, s postavou tak akorát a jemnými rysy v obličeji. Nebyla můj vkus, ale musel jsem uznat, že k zahození není. Natálie byla úplně jiný typ holky, vysoká bruneta, rysy měla jako každá modelka, sjel jsem jí pohledem a zaplavila mě vlna pochybností. Nevypadala zrovna nejlíp, kruhy pod očima, kostnaté ruky, které jí trčely z trička XXL, které na ni vypadalo do st divně.

„Brade, je jedenáct a já jsem unavená, myslela jsem si, že nedojdeš zrovna s tímhle a já zítra mám schůzku, takže měl bys jít." Vypadala opravdu unaveně.

„Dobře já už jdu." Řekl jsem a zvedl jsem se a šel ke dveřím.

„Dobrou." Řekla za mnou.

„Dobrou." Řekl jsem a zavřel za sebou dveře. Strčil jsem ruce do kapsy a šel k autu. Měl jsem dvě auta, a protože už je zima, tak jsem kabriolet nechal v garáži. Odemkl jsem ho, nasedl a nastartoval. Na křižovatce jsem nezabočil domů, ale jel rovně a byl jsem tu. Seděl jsem v autě a díval se do jejího okna, jestli něco nespatřím, v okně byla jen tma, proč by si slepá dívka měla rozžnout v pokoji? Potřeboval jsem vidět aspoň její siluetu, ale její pokoj byl ve tmě na rozdíl od vedlejšího. Connor seděl u počítače a v dolní okně se objímali jeho rodiče. Chvilku jsem ještě počkal, jestli náhodou, ale když se nic nedělo, zklamaně jsem odjel.




Continue Reading

You'll Also Like

80.7K 2.4K 25
Sirena Shaw. To jsem já. Lidé mě nemají rádi, říkají, že jsem nudná a neznám pojem zábava, taková jsem ale vždy nebyla... Nemám žádné přátele, uzavír...
87K 2.1K 17
Molly Bakker je obyčejná 18tiletá holka co shání spolubydlící nebo spolubydlícího do svého baráku protože tam žije sama a má tam hodně místností. Jac...
633K 24.7K 35
WARNING: SEXUAL THEME, LANGUAGE „Koukej, taková je dohoda." řekl chraplavým hlasem a přistoupil o krok blíž. „Můžeš získat peníze a žít sama místo to...
26.4K 2.1K 71
‚Sedím s Jonasem v lavici a povídáme si o párty, kterou pořádá spolužák Elias. „Půjdeš?" Zeptá se mi a já jen přikývnu na souhlas. Zazvonilo a začala...