Závidíš, Potterová? [Fred Wea...

By SchovaneKnihy

351K 24.9K 3.5K

**KOREKCE** ,,Ano, jsem Tara, sestra Harryho Pottera." Neřekli byste, že je to starší sestra Harryho Pottera... More

P R O L O G
K A P I T O L A 1
K A P I T O L A 2
K A P I T O L A 3
K A P I T O L A 4
K A P I T O L A 5
K A P I T O L A 6
K A P I T O L A 7
K A P I T O L A 8
K A P I T O L A 9
K A P I T O L A 1 0
K A P I T O L A 1 1
K A P I T O L A 1 2
K A P I T O L A 1 3
K A P I T O L A 1 4
K A P I T O L A 1 5
K A P I T O L A 1 6
K A P I T O L A 1 7
K A P I T O L A 1 8
K A P I T O L A 1 9
K A P I T O L A 2 0
K A P I T O L A 2 1
K A P I T O L A 2 2
K A P I T O L A 2 3
K A P I T O L A 2 4
K A P I T O L A 2 5
K A P I T O L A 2 6
K A P I T O L A 2 7
K A P I T O L A 2 8
K A P I T O L A 2 9
K A P I T O L A 3 0
K A P I T O L A 3 1
K A P I T O L A 3 2
K A P I T O L A 3 3
K A P I T O L A 3 4
K A P I T O L A 3 5
K A P I T O L A 3 6
K A P I T O L A 3 7
K A P I T O L A 3 8
K A P I T O L A 3 9
K A P I T O L A 4 0
K A P I T O L A 4 1
K A P I T O L A 4 2
K A P I T O L A 4 3
E P I L O G
P O D Ě K O V Á N Í
N O V Á S T O R Y

O D P O V Ě D I + I N F O

3.6K 267 72
By SchovaneKnihy

Tady v této části vás čekají odpovědi na všechny character asky, které jste mi poslali, na otázky vůči mě, fakta o této knížce a nakonec i info, čím se budu nadále zabývat.

Tak první odpovědi: bylo jich vcelku hodně :) každému moc děkuji!

Od @Izzabellle  na Harryho: Jaký pocit jsi měl když jsi zjistil, že máš sestru? Byl jsi rád, nebo naopak?

Byl jsem trochu překvapený, protože jsem to opravdu nečekal. Tak jsem se cítil trochu podveden - celý život mi tajili mou identitu a najednou, když už je všechno venku, mi náhodně sdělí, že mám starší sestru? Byl to trochu šok.

Od @mecijop  na George: Jaký byl nejlepší vtípek, co jste kdy provedli s Fredem?

Určitě ten na Umbrdiegovou. Její výraz je nezapomenutelný.

Od raduli1234 na:
- George: Jsi rád, že si Fred vzal Taru za ženu?

Původně jsem se bál, že bych třeba Freda ztratil, ale vidím, jak se na sebe ti dva koukají. Potom jsem si řekl, že je to normální. Vlastně jim to docela přeju.

- paní Weasleyovou: Nepřišla vám svatba Tary a Freda trochu uspěchaná?

Ze začátku ano, ale spousty lidí v tu dobu slavilo. Bůh ví, možná by na to neměli později čas nebo sami sebe? Je to lepší teď, než nikdy.

- na děti Weasleyových: Jak se vám líbí nová švagrová?

Ginny: Tara mi přijde skvělá, a konečně nějaká další holka v rodině!
Ron: Moc ji neznám, ale pokud se mají s Fredem rádi, přeji jim to.
George: možná je součást rodiny, ale Tara pro mě vždycky bude jednou z nejlepších kamarádů.
Percy: No... Neznám ji a zezačátku se mi vůbec nezamlouvala. Přišla mi taková... Divná. Ale teď mi přijde jako taková pohodová holka.
Charlie: poprvé jsem ji potkal až na mistrovství famfpálu, kde mi přišla jako prima holka. Pak už jsme se moc nevídali.
Bill: Tara mi přijde moc sympatická a milá. Vztah s Fredem jí moc přeju. Když jsem jí poprvé potkal, prohodili jsme sotva pár slov, teď se vždycky rozpovídáme o všem možném.

- Kat: Jak je ti od Cedricovi smrti?

Už je to lepší. Ještě asi dva týdny poté jsem probrečela celé noci, dalším rokem mi ro však nepřišlo tak strašné. Začal se mi lilbit někdo jiný, Cedrica a jeho smrt jakobych nechala za sebou. A nyní jsem v pořádku - sotva si na tu noc vzpomenu.

- Taru: Chtěla bys děti? A jak bys je pojmenovala?

Mám syna Remuse, ale další děti vůbec v blízkém čase neplánuji. Ale kdyby se mi narodilo další dítě (ať už jakýmkoliv způsobem), asi bych ho nebo jí pojmenovala William nebo Teresa.

Od @sunshinemclean na:

- Kat: Co si myslíš o Cho?

Nesnášela jsemji, protože mě štvalo, že si ji Cedric vybral místo mě. Když pak ale skončila ještě více emocionálně zničená než já, přišlo mi, že to přehání. Vůbec se spolu nebavíme a osobně si myslím, že ona se mnou ani nechce. Já taky ne. Myslím, že je to pěkná namyšlená slepička.

- Freda: Máš radši Taru nebo George?

To je opravdu těžká otázka - George je můj bratr, se kterým trávím celý život a dělám s ním absolutně všechno. Tara je zase dívka, kterou miluji. Na tuhle ptázku nelze zodpovědět.

- George: Máš strach, že Tara Fredovi zlomí srdce?

Zezačátku jsem měl. Bál jsem se, že si Tara vyhlídne někoho jiného a Freda to zničí. Ale když jsem viděl, co všechno zažili, přestal jsem mít obavy.

- Voldemorta: Je pro tebe, ty červotoči zbabělej, Tara nebezpečná?

Ne, dokud je Potter naživu, ne. Stejně jsem o ní nevěděl - můj jediný cíl byl Harry Potter. Byla by ale větší hrozba, kdybych zabil Pottera a ona se rozhodla jeho práci dodělat.

- Molly: Pokud se Tara a Fred rozejdou, přestaneš se s Tarou stýkat?

Určitě by mi jí bylo líto, že se s Fredem rozešli, ale asi bych se s ní přestávala stýkat. Neměla bych k tomu důvod.

Od @Gilda007  na Taru: Kdy jsi zjistila, že čekáš Remiho? Nebo jak to vlastně bylo?

Zjistila jsem to asi týden po tom, co Fred zemřel. Byl to pro mě obrovský šok, hlavně když jsem zjistila, že Fred je jeho otec... Remi se narodil 15. února, 1999. Rozhodla jsem se ho pojmenovat Remus Harry Weasley, po kmotrovi, který pro mě vždy byl oporou a po bratrovi, kterého miluji. Věděla jsem, že ho nemám pojmenovávat po Fredovi - to by chtěl udělat George.

Od @layenevenstar   na Taru: Chtěla by ses ještě s někým vdát?

Ne. Sice to manželství, které jsem prožila, bylo nádherné, ale neplánuji se vdávat. Najít si přítele, možná. Ale také beru v úvahu Remiho a zbytek rodiny.

Od @FantasyPaja7 na Taru: Je pro tebe TEĎ lepší kamarádka Talia nebo Kat?

Jejda... Tak to je nesmírně těžká otázka. S Kat jsme si sice skamarádily až v sedmém ročníku, ale i tak bych nesnesla, kdybychom se zase pohádaly. Talia je zase někdo, kdo mě těch sedm let v Bradavicích neustále podporoval a dělá to i teď... Tak TEĎ asi Talia.

Od @popo689 na Freda: Jak moc Taru miluješ?

To se nedá vyjádřit slovy. Miluji ji z celého svého srdce a neunesl bych, kdyby se jí něco stalo nebo mě opustila. Bez ní bych to asi nevydržel.

Od @Pamiik na Remuse: Jaký jsi měl první pocit z toho, že jsi kmotrem Tary?

Stalo se to hned poté, co se narodila - dostal jsem od Potterových dopis a v nich mě žádali, ať je přijedu navštívit. A hned jak jsem přijel na mě vychrlili, jestli bych nebyl její kmotr. Jistě, překvapilo mě to, ale s radostí jsem tu nabídku přijal.

A teď pár otázek na mě ;) :

Jaké plánuješ příběhy?

Plánuji jich spoustu. Momentálně se jde pracovat na mé Hunger Games FF, kterou bych do konce víkendu chtěla vydat. Snažím se, aby to byla trilogie - ale to není jediná série, kterou chystám. Taky sérii o Percy Jacksonovi, trilogii na motiv Selekce, jeden příběh na Narnii, Labyrint: útěk a love story na Petera Parker z the Amazin Spider-Man a love story na Thomase Sangstera :) no, málo jich není ;)

Plánuješ tuto knížku sepsat a vytisknout či vydat?

Sepsat a vytisknout, ano. Už jsem slíbila dvěma kamarádkám, že jim to dám pod stromeček na Vánoce xD. Vydat ne. Je to Fan Fikce, a já nechci zneuctívat dílo JK Rowlingové takovýmto amatérským příběhem xD

PROČ JSI SAKRA NECHALA FREDA ZEMŘÍT?!

Důvod je prostý - nechtěla jsem zasahovat do osudů postav JK Rowlingové. A taky jsem prostě nemohla... Smutné příběhy mi nejdou, ale tohle je první, který jsem doopravdy napsala.

Kdo je Oscar?

Syn Talie a Cartera Newlightových ;)

Budeš se více věnovat Lost nebo začneš psát něco nového?

Možná si někteří už přečetli zprávu, že Lost na chvíli sundám ze svého profilu. Tolik jsem se věnovala ZP, že jsem na to ztratila nápady a inspiraci. Rozhodla jsem se, že až mě opět někdy zaujmou pohádky jako Alenka v říši divů, přepíšu to a dodělám. A teď se začnu věnovat mé THG Fan Fikci.

Toto je všechno z otázek! Moc všem děkuji! A teď fakta:

~ Závidíš, Potterová? vznikla někdy v lednu 2015. Původně jsem to psala anglicky na stránce Quotev, ale tam jsem pak zapomněla heslo a přesunula se na Wattpad xD. Anglicky to ale nikdo nečetl a kamarádka na mě naléhala, ať píšu česky, tak jsem začala psát česky - a mělo to větší úspěch, než jsem čekala xD

~ Vždycky jsem věděla, že epilog skončí větou ,,Závidíš, Weasleyová?". Také jsem věděla, že se Tara a Fred ožení a budou mít dítě, které Fred nikdy nepozná.

~ Tara se původně měla jmenovat Danielle Lily, Talia Johanna Natalia a Kat Elena Joanne. Pak jsem to ale předělala na Taru Maryann (protože mi přišlo, že spoustu sester Harryho má někde ve jméně 'Lily' a to mě štve), Danielle Natalia mi k sobě pasovalo víc a Katherine Francesca mi přišlo mnohem... Mrchovitější, než Elena Joanne xD

~Plánovala jsem, že se na sebe Fred a Tara těsně před plesem nebo před válkou naštvou.

~ baru03 byla první, kdo věděl, že se Tara a Fred ožení.

~ Původně se to jmenovalo 'Two redheads' (Dva zrzci) ale když jsem si uvědomila, jakou žárlivost Tary hraje roli, změnila jsem to na Závidíš, Potterová? (Jealous, Potter?).

~ když jsem tuhle knihu psala, většinou jsem si k tomu pouštěla HP soundtrack

~ kamarádky ve škole mě v pondělí asi zabijou (to je trochu mimo xD)

~ Inspiraci k této knížce byla hudba: hlavně písnička 'Human' od Christiny Perri. Vyjadřuje, že Tara je pouze člověk a nezvládá všechno co se kolem ní děje, skvěle.

~ Nemám zatím v plánu psát k tomuhle druhý díl, který by provázel Remiho v jeho studiu v Bradavicích, ale přemýšlela jsem o tom. kotkjo13 viděla mé plány a jak by vypadala první lapitola xD

~ Tara se na sto procent objeví ještě v nějaké knížce. Nevím kdy, jestli za dlouho nebo ne, ale určitě se ještě někde objeví.

A tady bych to ukončila. Ještě jednou strašně moc děkuji, a jestli vás tahle kniha zaujala natolik, mrkněte na můj profil a vyčkávejte mou Hunger Games fanfikci! Strašně vám děkuji, jste úžasní fanoušci ❤️ doufám, že se ještě někde uvidíme ;)

~Ami

Continue Reading

You'll Also Like

12.2K 974 37
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
48.3K 3.1K 35
"Ne, nejsem na kluky. Já jsem jenom na George.,, obrázek= Pinterest ( autor: Froggy )
8.9K 625 25
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...
201K 12.1K 84
"Když jste jen kamarádi." zachrčí a přitiskne se svým tělem na moje. "Tím pádem můžu asi udělat toto." zamumlá a natlačí mě na stěnu domu, který stoj...