Zayıflamak Bence Zor Değil.

By hayalmagduru

78.8K 2K 211

Bu hikayeyi yazmadan iki hafta önce 3 kilo vermiştim.Şimdide bu hikayeyi yazarak yeniden kilo vermek istiyoru... More

♡Tanışma Faslı♡
♡Gün 1♡
♡GÜN 2♡
♡Kilo vermişim♡
♡Gün 3♡
♡Ara Bölüm♡
♡Gün 4♡
♡Patates Diyeti♡
♡Gün 6♡
♡Zayıflamak Harika Birşey♡
♡Ara Bölüm♡
♡Bi Bölüm♡
♡Patates Diyeti Nasıl Mı Yapılır?♡
♡Egzersiz♡
♡Plank Hareketi♡
♡Glisemik Endeks Hakkında♡
♡Fit Olsak♡
♡Başlık Bulamama Sorunsalı♡
♡Ben Geldimm♡
Yeni Bi Giriş :)
1.gün mü desek?
1.gün ne yedim?
2.gün ne yedim?
3.gün ne yedim?
4.gün ne yedim?
5.gün ne yedim?
6.gün ne yedim?
Kilo verme~Detoks Hakkında
Pirinç Lapası Diyeti
Biraz Ara
42 BİN ❤

♡Amuda Kalkmak♡

2.4K 49 2
By hayalmagduru

Amuda kalkmak pek çok kişi için imkansızmış gibi görünsede, disiplinli bir çalışma ile sizde amuda kalkabilirsiniz. Tabi ki, amuda kalkmanın belirli aşamaları bulunmaktadır ve biraz sabırlı olmak gerekmektedir. Bu aşamalar sırasında dahi vücudunuzdaki değişimi gözlemleyebilir, farklılıkları hissedebilirsiniz.

Amuda Kalkmanın Faydaları

Denge : Amuda kalkmanın faydalarından bir tanesi oldukça iyi bir vücut dengesine sahip olmanıza yardımcı olmaktır. Amuda kalkma hareketi boyunca (başlangıç - duruş - bitirme) vücudunuzu kontrol etmeniz ve odaklanmanız gerekmektedir. Aksi halde harekete başlayamaz, sürdüremez veyahut dengenizi kaybedip kontrolsüz bir şekilde düşebilirsiniz. Bu nedenle her bir adımda vücut kontrolünü çok iyi bir şekilde sağlamanız oldukça önemlidir.

Odaklanma : Denge ve vücut kontrolü için harekete ve kaslarınıza odaklanmanız gerekmektedir. Bu sayede bir süre sonra kaslarınıza daha fazla hakim olabileceğinizi göreceksiniz. Bu durum günlük hayatınızda da kaslarınıza odaklanmanıza ve hareketlerinizi daha kontrollü bir şekilde yapmanıza yardımcı olacaktır.

Esneklik : Özellikle vücudunuzun arka tarafında kalan tüm kasların ve karın kaslarınızın esnekliğinin artmasına yardımcı olur.

ç - Kuvvet : Amuda Kalkmak, vücudumuzdaki hemen hemen tüm büyük kasların çalışmasına ve güçlenmesine yardımcı olur. Amuda Kalktığınız zaman kol, omuz, sırt ve göğüs kaslarınız vücut ağırlığınızı destekler.

Kas hakimiyeti : Amuda kalkma sırasında hareketin başından sonuna kadar vücudunuzda bulunan büyük ve küçük kaslar üzerinde hakimiyetinizin artmasına yardımcı olur. Bir süre sonra ister hızlı ister yavaş bir şekilde amuda kalkabilir ve siz istediğiniz zaman hareketi sonlandırabilirsiniz.

Arkadaşlar ben arada sırada yapıyorum bu hareketi ama tam başımın üstünde duramıyorum tabiki.Ama artırdıkça onu da yapabilirim sanıyorum.Sizde boş zamanlarınızda yapabilirsiniz gerçekten eğlenceli :)

Continue Reading

You'll Also Like

2.9K 389 14
Mardin'den Urfa'ya uzanan yaşanmış gerçek hayat öyküsü roni ve Ömer ,in evin ve beratin sertat,in hikayelerini konu alicaz.. birileri kurtulsun diy...
32.3K 198 19
bu hikaye heterojen homolara yazilmistir
585K 11.5K 13
-Kızımı al götür hem güzel hemde bakire Ağzım açık ona bakarken yirmili yaşlarındaki adam yanındakine işaret verip beni aldılar evden çıkmadan önce...
Leyla| +18 By ...

Non-Fiction

78.7K 976 18
Hoca: O minik ıslak deliğini öyle bir becereceğim ki Hoca: Acı ve zevki aynı anda tadacaksın minik şeytan Hoca: Ondan sonra bırak yürümeyi Hoca: Otur...