Neostvarena želja (Croatia)

By peepstory2

61.9K 3.1K 211

"Je li istina da se suprotnosti privlače?" Pitali su me. Nikada nisam vjerovala u to, ali sada vjerujem, samo... More

Prolog
Chapter 1.
Chapter 2.
Chapter 3.
Chapter 4.
Chapter 5.
Chapter 6.
Chapter 7.
Chapter 8.
Chapter 9.
Chapter 10.
Chapter 11.
Chapter 12.
Chapter 13.
Chapter 14.
Pauzira se :)
Chapter 15.
Chapter 16.
Chapter 17.
Chapter 19.
Chapter 20.
Chapter 21.
Chapter 22.
Bokic malci ✋
Epilog
Nostalgija!
Najbolji od najboljih

Chapter 18.

1.4K 97 6
By peepstory2

Elizabeth p.o.v.

Lara654: Ček, to ti je napravio?
Elll22: Daa, i zbilja ne znam što da radim. Mislim da ... on mi se sviđa.

U vrtu sam i ležim na ležaljci i dopisujem se sa Larom. Prepričavam joj događaj sa Lukeom. Kretenom jednim smeđim kojeg volim! Previše. I to sam tek sada shvatila i vidjela zapravo da ga volim. Tako sam glupa. Između nas se nije mogao desiti ni poljubac i kao brat mi je. Zbilja ne znam što mi se događa. Do prekjučer mi se sviđao Marco i svaki dan sam čekala da ga vidim i da se vrati iz Francuske, a sada mu jedva odgovorim na poruku! K vragu, Luke ... što to radiš?

Lara654: Ajme El, zbilja ne znam što bih ti rekla. A Marco?
Elll22: A Marco mi jednostavno postaje nebitan. Znaš da mu jedva odgovorim na poruku. Jučer me je pitao da zašto mu tako sporo odgovaram, a ja sam samo napisala da mi je slab net. Molim te, neka ovo ostane među nama!
Lara654: Znaš da su sve tvoje tajne kod mene sigurne! Ne brini se.
Elll22: Hvala ti, Lara. Znaš da mi to znači.
Lara654: Znam draga. A sve to i ti znaš. Nego, moram ići sada. Sutra ujutro idemo na more. Volim te. Čujemo se uskoro. :D
Elll22: Oh, sretan put, mala. Volim te. :))

Ugasila sam chat i ušla u instagram. Luke je objavio fotografiju? Nakon koliko to? 7384884 godina? Kreten. Otišla sam na njegov profil i vidjela da je slika sa nekim tekstom. Čudno. Uvijek objavljuje svoje slike ili sa prijateljima. Stisnula sam na sliku i počela čitati.

Znaš li kako je kada pogriješiš u nekoj stvari? Sjedim i gledam je. Predivna je, a nije moja. Nije ničija.

Stala sam i čitala tekst ispočetka i ispočetka. Što ovo treba da znači? Izdahnula sam i zaključala mobitel. Postao je tako čudan lik. Okrenula sam očima i ustala se. Pogledala sam prema ulaznim vratima, to jest prema terasi i ugledala ga. Imao je svoje Ray Ban naočale, plave kupače, bez majice i sa ručnikom oko vrata. Krenuo je na kupanje baš kada i ja! Ugh. Vidio je da ga gledam i nasmijao mi se. Wtf? Nije mi se obraćao od jučer. Koji vrag? Odmahnem glavom i svežem kosu u neurednu punđu. U svojem novom rozom kupačem odem do bazena.

,,Oho, i dama se ide kupati?" Preokrenem očima, ponovno i samo uđem u bazen.

,,Gle El, žao mi je. Ono je bilo glupo što sam ti napravio, ali išla si mi na živce, iskreno. I uz to, bilo mi je dosadno i priznajem ti to."

,,Ali zašto ja?" Upitala sam ga ne okrećući se k njemu. Čula sam kako je ušao u vodu.

,,Ne znam. Samo ... oprosti. U redu?" Nasmijem se samo za sebe. Ušla sam u dublju vodu i trenutak kasnije osjetila njegove ruke omotane oko mene. ,,Samo oprosti." Zaledila sam se na mjestu, doslovno. Iako je vani + 40°. Zagrizla sam se za usnicu i kimnula glavom. Okrenula sam se prema njemu u zagrlila ga. Ovo je tako dobar osjećaj, a ja sam se tako zaljubila! To mu nikada neću reći. Odmaknem se od njega i pogledam ga u oči. Nabacim svoj divan osmijeh i poprskam ga. Cijelog. Krenem se se smijati i kreten me zagrli.

,,Hej kretenu, ja sam tebe samo poprskala!" Viknem mu kada me pusti i zagnjurim ispod vode. Pogledam u stranu i vidim Lukea pokraj mene. Nasmijem mu se i on mi se približi i sada ovaj put, stvarno me poljubi. Ovo nije bajka i poljubac ispod vode! Ovo je stvarnost! Osjetim kako ostajem vez zraka i isplivam na površinu, a Luke za mnom. Nasmijem se ponovno i poljubim,  ovaj put, ja njega. Ostali svi spavaju tako da mogu ovo raditi sa njime. Okej, ovo je zvučalo pogrešno.

Luke p.o.v.

Poljubila me je? O Bože, koji sam ja sretnik. Hvala ti! Nikada nisam mislio da joj se sviđam. Mislim, valjda joj se sviđam. Pa ne bi mi uzvratila poljubac i ponovno me poljubila. Halo, značim joj. Haa!

,,Umm, oprosti. Malo sam se zanijela." Nasmijao sam se na glas i ponovno je poljubio.

,,Želim ti nešto reći." Kažem joj i pogledam je u te smeđe oči. Predivna je.

,,Za koga je ona slika, Lu?" Upita me. Zagrizem se za usnicu i slegnem ramenima.

,,Za jednu smeđokosu djevojku." Kažem i ona pocrveni još više nego što je bila.

,,Hmm?"

,,Za tebe, majmunko." Nastavim i poljubim je. Nasmijemo se kroz poljubac i začujemo tiho pročišćavanje grla. Uhops. Okrenemo se i pogledamo u Jussa i mamu. O ne! Iza njih stoje Leah, Rose, Chris i Chaz. Predivno!

Brielle p.o.v.

Sišla sam u kuhinju i zatekla Rose, Leah, Chrisa, Chaza i Justina kako ispijaju piće i pričaju.

,,Hej društvo. Što ima?" Upitam ih i uzmem si čašu.

,,Mah, odmaramo još dok možemo, haha." U reeeduu. Kimnem glavom i izađem van na terasu. ,,Što ovo dvoje radi na ovom suncu u bazenu? Izgorit će." Svi se ustanu i krenu za mnom van. Kako smo se primicali vidjela sam ono čemu se nikada nisam nadala, pa barem ne sada. Oni se ljube? Okrenula sam se ostalima i nasmijala se. Justin je došao kod mene i zajedno pogledao u njih dvoje, otvorenih usta. Pročistio je grlo i ovo dvoje se odmaknulo.

,,Luke? Elizabeth?" Dozovem ih, a oni se jadni nisu mogli pomaknuti niti nas pogledati. Odvalila sam se smijati zajedno sa ostalima. Njih dvoje su se pogledali i ostali iznenađeni. Pa što ako se vole, to je u redu? Istina, Justin je Lukeov otac, ali nema nikakve krvne veze niti išta sa El. Elizabeth je izašla iz bazena i došla do nas.

,,Zašto se smijete? Ja da sam na vašem mjestu, poslala bih dijete u kaznu!" Juss dođe do nje i zagrli je.

,,El, u redu je. Mislim, to sam mogao i očekivati. Samo je bilo pitanje vremena kada će se i to desiti. Istina, znaš kakav sam kada su u pitanju dečki, ali ovo je Luke."

,,Vi ste ludi!" El se nasmije i ode na ležaljku i legne. Luke dođe do nas i nasmije se.

,,Ne mogu vjerovati! Ovo je tako neugodno! Ne mogu vas ni u oči pogledati, a kamo li išta drugo!" Svi se ponovno nasmijemo, ali ovaj put i njih dvoje sa nama.

,,Daj, ostavite ih na miru sada. Idemo mi u svoje badiće i na kupanje. Svi!" Chaz se pojavi pokraj mene i prebaci svoju ruku preko mog ramena. Kimnemo svi glavom i otiđemo. Na ulazu se okrenem prema Lu i El i vidim ih kako su se poljubili, opet. Morat ću da se naviknem na ovo!

-Vaaaaa, znam da me mrziteee. :( Ali ovaj moj internet je za K* da oprostite i užas. sada pišem preko mobitela i ne znam kako dodijeliti nastavak jer se sve promijenilo, tako da ga dodjeljujemi svima! Nastavka nije bilo looooong time, but ... vrucine (na koje se svi zale) i nedostatak koncentracije i ono .. ovo je predzadnji nastavak, vjv i onda jos prolog. ne znam bi li pisala drugu knjigu o njima ha? sto vi mislite? slusam vas :P

Continue Reading

You'll Also Like

36.4K 1.4K 29
Otkrijte sami priča ne bi imala onaj isti žar koji ima kada ništa ne znate u naprijed, zar ne?
32.9K 2.1K 58
"Kakva god bila naša sudbina i kakve god bile teškoće kroz koje moramo proći, nikad se ne smijemo smatrati žrtvom. Sve u svemiru ispunjeno je svrhom...
78.6K 5.4K 23
Ljubav iz djetinjstva nikada nije prestala. Iako je otišao iz zemlje, pa iako je dosta stariji od nje Goran Jakovljević oduvijek je bio Tajanina najv...
16.1K 636 20
Ona na strani kriminala, on na strani zakona i pravde. Ona je vatra a on voda. Ona je sve do sada pljačkala, mučila, ubijala, ali što če se desiti k...