Μια Συναυλια στο metro mall

By MariaMaraki1

37.3K 2.1K 560

Τι γινεται οταν ενα απλο κοριτσι η Μαρια ερωτευεται ενα ανερχομενο αστερι στη μουσικη? Ο Αρης μελος ενος συγ... More

Μια Συναυλια στο metro mall
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 39
Part 40
Part 41
Part 42
Ανακοίνωση
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46

Part 38

545 40 6
By MariaMaraki1

Απο τη δυνη του φιλιου του με βγαζει ο ηχος του κινητου μου.. Γιατι τωρα? Γιατι? 

"Ωχχ που ειναι τωρα αυτο!?"

Α: Γαμω την ωρα  που βρηκε..

"Πρεπει να το σηκωσω!"

Ψαχνω μανιωδως στη τσαντα μου.! Πως γινεται να χανονται ολα εκει μεσα? Ειναι στον πατο.. Αναμενομενο..

"Παρακαλω?"

Β: Ελα κουκλα  που ειστε?

"Στα pull and bear Βαγγελη εσεις?"

Β: h & m ακομα ! Τωρα η Λινα δοκιμαζει καποια κομματια που της αρεσαν..

"Αα οκ τα λεμε σε 1 ωρα στα Starbucks τοτε για να παμε για δεντρο"

Β: Οκ φιλιαα

Πεταω το κινητο μεσα στη τσαντα ξεφυσωντας ηχηρα 

Α: Θα τον σκοτωσω δε θα τη γλυτωσει

"Χαχα ελα τωρα.. Παμε?"

Α: Βεβαια αφου εκανε τη χαλαστρα του ο Κακουριωτης παμε.. 

 Μου δινει ενα φιλι και βγαινουμε απο το δοκιμαστηριο. Αγορασα 2 μπλουζες και μια ζακετα και ο Αρης ενα μπουφαν και μια φορμα.. Επομενη σταση παπουτσια!  Αναμεσα στα τοσα ζευγαρια επιλεγω γοβες στιλετο ολομαυρες με χρυση λεπτομερια στα τακουνια. Κολακευουν απιστευτα τα ποδια μου μπορω να πω. Το βλεμμα του Αρη μου το επιβεβαιωνει καθως  δεν σταματαει να κοιτα τις γαμπες μου ενω παραλληλα δαγκωνει τα χειλη του. Με τρελαινει αυτο. Πηγαινουμε στη καφετερια και ο Βαγγελης με τη Λινα ειναι ηδη εκει πινοντας σοκολατα. Καθομαστε μαζι του για μια σταση και επειτα ακολουθει η αποστολη "Χριστουγεννιατικο Δεντρο" 

Α: Λοιπον παμε να ψαξουμε σιγα σιγα?

"Οκ λοιπον παμε ! Λινα εσυ μαζι μου για στολιδια η επιλογη δεντρου ας ειναι αντρικη υποθεση!" 

Α: Αντε Βαγγελη σηκω!

Β: Οκ παμε!

 Σκορπιζομαστε σε διαφορετικες κατευθυνσεις.. Με τη Λινα αγορασαμε κοκκινα και χρυσα στολιδια.. Ασπρα φωτακια και ενα μεγαλο χρυσο αστερι για τη κορυφη... Ξεμπερδεψαμε γρηγορα και ετσι εχουμε χρονο για να ψωνησουμε μερικα ρουχα..Αλιμονο γυναικειο μικροβιο ειναι αυτο!  Χαζευουμε τις βιτρινες και το ματι μου πεφτει πανω σε ενα μακρυ κοκκινο φορεμα.. Το θελω οσο τιποτα..! Την τραβαω απο το χερι και μπαινουμε μεσα.. Ζηταω τη βοηθεια της πωλητριας και σπευδω στα δοκιμαστηρια.. Ειναι υπεροχος ο τροπος που το μεταξι αγκαλιαζει την επιδερμιδα μου.. Ειναι σα να φτιαχτηκε για μενα. Ειναι στραπλες με μια κοκκινη υφασματινη ζωνη που δενει στη μεση μου. Ειναι κολλητο ως τους γοφους και επειτα πεφτει μεχρι τον αστραγαλο.. Βαθυ κοκκινο.. Ταιριαζει τοσο πολυ με τα καστανα μαλλια και τη λευκη επιδερμιδα μου.. 

Λ: Τελειο ειναι ποτε θα το βαλεις?

"Το βραδυ της πρωτοχρονιας..!" 

"Τελεια.. Να ψαξουμε και για μενα τιποτα?

"Εννοειται.. Χμμ το αγαπημενο σου χρωμα δεν ειναι το μωβ?"

Λ: Ναι! 

"Τελεια παμε στη BSB !  Φευγουμε απο το μαγαζι  με γοργα βηματα και κατευθυνομαστε στη  BSB. Μπαινουμε  μεσα και αφηνω την Λινα στην εισοδο σχεδον ενω εγω προχωρησα προς τα μεσα. Επειτα απο λιγο γυρναω με ενα βιολετι κοντο φορεμα .. Εχει μια πλατια ζωνη με ασημι στρας που αγκαλιαζει τη μεση .. Θα ξετρελαθει! 

"Θεε μου ειναι τοσο υπεροχο! Το θελω!"

Χωρις δευτερη σκεψη το αγοραζει και βγαινουμε εξω.. Καθομαστε σε εναν καναπε που υπαρχει στο χωρο για να παρουμε τηλεφωνο τα αγορια.. Τοση ωρα για ενα δεντρο? Περιεργο! 

"Λοιπον πως παει με τον Βαγγελη?"

Λ: Τελεια.. ειναι πολυ γλυκος.. ομως νομζω πως κατι τον βασανιζει 

"Κοιτα θα ειμαι ειληκρινης..Εχει περασει πολλα του ειναι δυσκολο να αγαπησει αληθινα και μαζι σου εχει κανει την αρχη και φοβαται καπως.."

Λ: Καταλαβα.. Νομιζω πως μπορω να το διαχειριστω αυτο..

"Χαιρομαι για σας.. !"

Ειμαι ετοιμη να καλεσω τον Αρη οταν το ονομα του εμφανιζεται στην οθονη μου..

"Που ειστε Αρη?"

Α: Πηραμε το δεντρο μολις.. Συγγνωμη που αργησαμε απλα συναντησαμε φαν στο δρομο"

"Α ενταξει τοτε! Τα λεμε στο αμαξιι φιλακια"

Α: Φιλια!

Κλεισαμε και πηγα με τη Λινα σιγα σιγα στο παρκινγκ .. Τα αγορια μας περιμενουν η μαλλον παλευουν να βαλουν το δεντρο στο πορτ μπαγκαζ του αμαξιου

"Χαχα δε προκειται να μπει ετσι..!"

Β: Κατι καταλαβα..

Α: Α ναι? Σωπα ρε γκουρου..

"Χαχα πρεπει να μπει στο μπροστα καθισμα για να φτασει μεχρι πισω"

Α: Και που θα κατσετε?

"Θα στριμωχτούμε λιγο!"

Κοιταζει το αμαξι κι επειτα εμενα.. Με πλησιαζει και με φιλαει γλυκα... Μπαινουμε στο αμαξι και φευγουμε για το σπιτι

...

Ξεκλειδωνω τη πορτα και αφηνω μαζι με τη Λινα τις τσαντες με τα πραγματα στο πατωμα.. Τα αγορια ανεβαζουν το δεντρο και αν κρινω απο την αργοπορια τους δεν ειναι σε καλο δρομο.. 

Α: Βαγγελη πιο δεξια ρε

Β: Το δικο μου η το δικο σου ρε?

Α: Ρε μαλακα το ιδιο δεξια εχουμε!

Ειναι τουλαχιστον κωμικο αυτο που βλεπω.. Εχουν ανοιξει το πορτ μπαγκαζ και το κουτι του δεντρου εχει κολλησει παρα τις προσπαθειες που κανουν για να το βγαλουν. Αφου περασε μιση ωρα και καταφεραν να το βαλου στο σπιτι αρχισαμε να το συναρμολογουμε.. Αυτο το σημειο δεν ειναι και πολυ αγαπημενο.. Βαζοντας το τελευταιο κλαδι ο Αρης ανοιξα τις τσαντες με τα στολιδια.. Τωρα αρχιζει το παρτι! Κοκκινες μικρες γυαλιστερες μπαλες.. Χρυσες μεγαλες.. Περιεργα σχεδια απο χρυσο πανω σε ματ κοκκινες μεγαλες μπαλες.. Τελος το πιο λαμπρο στολιδι του δεντρου..Το αστερι... Τα φωτακια ειχαν καλυψει σαν ασημοσκονη ολο το δεντρο και η χαμηλη φωτεινοτητα στο σαλονι εκανε την ατμοσφαιρα μαγικη..Περιφανες πια για το δημιουργημα μας καθομαστε διπλα στα αγορια και χαζευουμε το δεντρο.. Το τζακι που εκαιγε, ο ηχος του ρετσινιου που επεφτε στη φωτια εδιναν τις τελειωτικες πινελιες στην ατμοσφαιρα.. Με τραβαει στην αγκαλια του και καθομαστε σιωπηλοι..

Α: Τι σκεφτεσαι?

"Τιποτα... Απλα περασε ενας χρονος σχεδον και εγιναν τοσα πολλα .. Δε το φανταζομουν αν μου ελεγαν ακριβως πριν ενα χρονο πως θα ημουν εδω μαζι σου τωρα.."

Α: Γιατι εγω το φανταζομουν..? Ομως ολα γινονται.. 

Γερνει το κεφαλι του και με φιλαει γλυκα.. Γυρναω το βλεμμα μου στη Λινα και στον Βαγγελη.. Δειχνουν χαμενοι στις σκεψεις του. Κρατανε ο ενας το χερι του αλλου και το βλεμμα τους εχει κολλησει εκει... Η ησυχια τους τα λεει ολα.. Τα λογια εχουν δωσει τη θεση τους στα σωματα στα συναισθηματα και στις εκφρασεις... Πρωτη φορα μεσα σε τοση σιωπη εχουν ειπωθει τοσα πολλα.. Η ωρα εχει παει 8 και ετοιμαζω ζεστη σοκολατα για ολους..Καθομαστε στο καναπε κατω απο τις κουβερτες και βαζουμε μια χριστουγεννιατικη ταινια... Εξω εχει κρυο ομως στο σπιτι η ατμοσφαιρα ειναι θερμη και οχι εξαιτιας της ζεστης. Η ταινια τελειωνει και ο Βαγγελης με τη Λινα φευγουν.. Μενουμε μονοι και κανεις δε κανει κινηση να μιλησει.. Με πλησιαζει στον καναπε και με κοιταει βαθια στα ματια. Τα χειλη του ακουμπουν στα δικα μου και καθως σηκωνεται με παιρνει στα χερια του. Πηγαινουμε στο δωματιο μας και με ξαπλωνει απαλα στο κρεβατι.. Με αφησε για να ξαπλωσει διπλα μου. Ομως εγω τον τραβαω πανω μου. Η ανασα μου ενωνεται με τη δικη του στη στιγμη. Νιωθω τη καρδια μου να χτυπαει ξεφρενα απο την επαφη μας. Τον φιλαω πιο βαθια και τα δαχτυλα μου μπλεκονται στα μαυρα του μαλλια.. Τα χερια μου κατεβαινουν στη μεση του και τον τραβαω ακομα περισσοτερο πανω μου..Δεν ηθελα κατι παραπανω εκεινη τη στιγμη.. Στεκεται απο πανω μου σε αποσταση λιγων εκατοστων και με φιλαει στο μετωπο.. Καθεται διπλα μου και με σερνει στην ζεστη του αγκαλια.. Για ακομα μια φορα τα ονειρα μας μπερδευονται μεταξυ τους. 

Τηην επομενη μερα ξυπναω πρωτη.. Τον χαζευω διπλα μου τυλιγμενο στη λευκη κουβερτα.. Σωστος αγγελος.. Ανοιγει τα καστανα του ματια και καρφωνονται στα δικα μου. Νομιζω οτι εχασα εναν χτυπο απο την καρδια μου..Μου χαμογελαει αχνα.. Ειναι ακομα νυσταγμενος.. 

Α: Καλημερα αγαπη μου... 

Τεντωνει τα χερια του και με μια σβελτη κινηση με τυλιγει στην αγκαλια του. 

"Καλημερα! Καφε? " 

Α: Εννοειται.. 

Σηκωνομαι και πηγαινω να φτιαξω 2 ζεστους καφεδες... Τους ετοιμαζω γρηγορα και πηγαινω να χωθω παλι στην αγκαλια του.. Του δινω την κουπα του και καθομαι στο κρεβατι .. Πινουμε ταυτοχρονα χωρις να χασουν τα ματια μας την επαφη.. Η ενταση που προκαλει στο κορμι μου με ενα του βλεμμα με την πιο απλη του κινηση.. Φοβαμαι.. Φοβαμαι μη με ανεβασει ψηλα και πεσω αποτομα.. Και ο πονος της πτωσης δεν ξεπερνιεται ευκολα..

"Τι θα κανουμε σημερα αγαπη μου..?"

Α: Πως με ειπες?

"Χαχα αγαπη μου"

Α: Μου αρεσει οταν το λες.. Λοιπον σημερα λεω να μεινουμε σπιτι. Θελω να ειμαστε μονοι μας 

"Τι εχεις στο πονηρο μυαλο σου?"

Α: Αθωα πραγματα μωρο μου 

Λεει και πεφτει πανω μου φιλωντας με 

"Ναι... πολυ.... αθωα.... "

Καταφερνω να πω μεσα απο τα φιλια μας... Με χαιδευει απαλα στα μαλλια και μου χαριζει ενα απο τα ακαταμαχητα χαμογελα του.. 

"Μμ μωρο μου εχω μια ιδεα... Φτιαχνουμε γλυκα?"

Α: Γλυκα ε?

"Ναι ναι! Μελομακαρονα κουραμπιεδες κουλουρακια!"

Α: Εχει βαλει σκοπο της ζωης σου να με παχυνεις?!

"Χμμ ισως! Ετσι θα εισαι μονο δικος μου!" 

Α: Χαχα ενταξει! Σηκω λοιπον.. 

Του δινω ενα γλυκο φιλι και τον τραβαω στην κουζινα..

Α: Μμ υλικα εχουμε η μπα?

"Μπα! Για αυτο θα παμε σουπερμαρκετ ντυσου!

Α: Δεν ειμαι ο μονος με τα εσωρουχα εδω περα...

"Ενταξει ενταξει! Παω!" 

 Βαζω στα γρηγορα  ενα μαυρο κολαν και ενα φουτερ του σουπερμαν.. Ο Αρης μια γκρι φορμα και ενα μαυρο φουτερ.. Χτενιζω τα μαλλια μου και τον περιμενω να βγει απο το μπανιο... Παιρνω την τσαντα μου και τον περιμενω στο σαλονι..  

Α: Παμε supergirl?

"Παμε!" 

Περναει το χερι του στη μεση μου και βγαινουμε απο το σπιτι... Μπαινουμε στο αμαξι και σε λιγο εχουμε φτασει στο σουπερμαρκετ... Ξεχυνομαι στους διαδρομους .. Ο Αρης με εχει χασει και εχει μεινει με το καροτσι.. Περιπλανιωταν στο διαδρομο με τις σοκολατες οταν πηγα απο πισω του και τον τρομαξα..

Α: Με τρομαξες! Βρηκες αυτο που ηθελες?

"Χαχα ναι κυριε σοβαρε..!"

Α: Εγω σοβαρος? 

"Ναι "

Α: Καλα θα δεις!

"Αυτο ηταν απειλη?"

Α: Καθολου απλα να ξερεις πως με πιανουν και εμενα οι τρελες μου.. και τωρα κυρια μου δε φευγουμε σιγα σιγα γιατι εχουμε ενα σπιτι να το μετατρεψουμε σε ζαχαροπλαστειο?

"Χαχα οκ κυριε Μακρη παμε!"

 Φορτωθηκαμε με 2 τσαντες ο καθενας γεματες με τα υλικα και γυρισαμε σπιτι... Βαζω ολα τα υλικα σε παραταξη πανω στο τραπεζι και ξεκιναω τη ζυμη για τους κουραμπιεδες.... Διαβαζω τη συνταγη για να δω τις ακριβεις ποσοτητες και ακουω απο το σαλονι χριστουγεννιατικη μουσικη... 

"Αρη?"

Α: All i want for christmas is youuu baby!

Ερχεται στη κουζινα τραγουδοντας και κοιτοντας με με ενα γλυκο βλεμμα.. Πλησιαζει κοντα μου κα σκυβει για να με φιλησει..

Α: Αντε να ξεκινησουμε..

" Μαλιστα κυριε!"

Βαζουμε στο μιξερ ολα τα υλικα ομως οταν ξεκινησε να τα ανακατευει μας πιτσιλησε με το μειγμα.. Εγω δε λερωθηκα πολυ λογω της ποδιας ομως δε μπορω να πω το ιδιο και για τον Αρη.. 

"Χαχαχα"

Α: Αστειο μωρο μου? 

"Ναιι πολυ αντε αλλαξε και ελαα παλι..!"

Α: Μπαα δε πειραζει θα μεινω ετσι...!

Βγαζει τη μπλουζα του και μενει ημιγυμνος..! Θα με τρελανει τελειως!? 

Α: Τι δε σου αρεσω?

"Εεε με αποσυντονιζεις.."

Α: Δε πειραζει.. 

Μου κλεινει  το ματι και ξεκιναει αδιαφορα να διαβαζει τη συνταγη για τα μελομακαρονα... Προς στιγμην σαστιζω αλλα επανερχομαι στη ζυμη για τους κουραμπιεδες.. Πλαθω τη ζυμη και τους βαζω στο φουρνο..Εχω τελειωσει ωστοσο δε μπορω να πω το ιδιο και για τον Αρη

Α: Εμ ισως να επεσε λιγο ζαχαρη παραπανω..

" Ναιι ολο το βαζο! Δε πειραζει βαλε πιο πολυ απο τα αλλα υλικα να ισορροπησει το μειγμα!"

Αφου τελειωσαμε με τα μελομακαρονα τα τοποθετησα και αυτα στο φουρνο  βγαζοντας τους κουραμπιεδες. Δεν προλαβαινω να ακουμπησω το καυτο ταψι στον παγκο της κουζινας και με τραβαει στο σαλονι να χορεψουμε το Last Christmas σε μια μπλουζ διασκευη

"Σε αγαπαω.. Σε αγαπαω πολυ!" 

Του ψιθυριζω στο αυτι του σιγα

Α: Και εγω! Και εγω ! 

Μου απαντα και με σφυγγει πανω του..

Ακουω το ρολοι του φουρνου και πηγαινω στην κουζινα διακοπτοντας τον χορο μας! Ειναι ετοιμα!  Οι κουραμπιεδες εχουν κρυωσει οποτε πρεπει να ριξουμε την αχνη. Την φερνει απο το ντουλαπι και  αρχιζουμε το πασπαλισμα .

Α: Μαρια κοιταξε με μια στιγμη..

"Τι εγινε?"

Τη στιγμη που γυρισα το κεφαλι μου φυσηξε την αχνη απο τη χουφτα του πανω μου.. Το αποτελεσμα δε θελει περιγραφη νομιζω.. Μια εγω και μια η ασπρουλα! 

Α: Χαχαχαχα!

Κοντευει να πεσει στο πατωμα απο τα γελια και εγω βραζω!

"Θα σε σκοτωσω! Δε το πιστευω εισαι τρελοςς!"

Α: Ναι τρελος για σενα!

"Μα κοιτα πως με εκανες!"

Α: Ελα μωρε λιγη αχνη στο προσωπακι σου δε βλαπτει.. 

Λεει δαγκωνοντας τα χειλη του.. Τωρα αυτο ηταν αναγκαιο?

"Ναι.. Αλλα εγινα χαλια!"

Α: Θες να καθαριστεις ε?

"Ναι θε..."

..λω. Αυτο δεν προλαβα να πω ποτε.. Τα καυτα του χειλη ενωθηκαν με τα δικα μου αστραπιαια. Η αχνη κανει το φιλι πιο παιχνιδιαρικο απο οτι πριν. Με σηκωνει στην αγκαλια του και περναω τα ποδια μου γυρω απο τη μεση του.. Γονατιζει αργα και με ξαπλωνει στην ασπρη φλοκατη που υπαρχει στο πατωμα στηριζεται στα γονατα μου και βυθιζει τη γλωσσα του ακομα πιο μεσα στο στομα μου.. Κυλιομαστε στο χαλι και το χερι του περναει μεσα απο τη μπλουζα μου.. Τριβει τα χειλη του στο δερμα μου τοσο αργα και απαλα με αποτελεσμα να ανατριχιασω..

"Γαργαλιεμαιι!!"

Α: Ναι ε?

Ανεβαινει στο προσωπο μου και δαγκωνει τα χειλη μου. Σηκωνεται πανω και με τραβαει για να σηκωθω κι εγω! Θα με κανει να το χασω..

Α: Παμε να συνεχισουμε ?

"Παμε."

 Επιστροφη στην  κουζινα  λοιπον! Φτιαχνω το σιροπι για τα μελομακαρονα και το ριχνω απο πανω τους. Ο Αρης τα πασπαλιζει με καρυδια και οταν πλεον εχουμε τελειωσει τα βαζουμε σε χριστουγεννιατικες πιατελες και τα τοποθετουμε στην τραπεζαρια! Ειμαι περιφανη για το επιτευγμα μας! 

Α: Χαρουμενη? 

Λεει με τη βαρια φωνη του και μου φιλαει τα μαλλια..

"Ναι μωρο μου...!Χμμ να ρωτησω θα κανετε καμια συναυλια?"

Α: Ναιι κατι θα κανουμε

"Που?"

Α: Στο metro mall 

"Eκει που ξεκινησαν ολα.."

Α: Nαι μωρο μου εκει.. 

Γυρναω και τον παιρνω αγκαλια! Με σφιγγει και με τριβει στην πλατη μου .. Να για ακομα μια φορα αυτη η γνωριμη ανατριχιλα.. Ποτε δε θα σταματησει 

Α: μωρο μου? Να χαλασω λιγο αυτη τη ρομαντικη στιγμη?

"Τι εγινε?"

Α: Πειναω!

"Με τρομαξες! Αυτο ηταν!? Κι εγω πειναω παντως" 

Α: Πιτσα?

"Μεσα!"

Α: Πως την θελεις?

"Δεν εχω προβλημα! Η μαλλον με μπεικον χωρις πιπεριες!"

Α: Ηταν που δεν ειχες προβλημα! 

Γελαει και παραγγελνει τις πιτσες μας.. Καθεται διπλα μου στον καναπε και περιμενουμε.. 

Α: Σε λιγο κατι λαχταριστες πιτσες θα ειναι στα χερια μας..!

Ωρες ωρες νομιζω οτι αγαπαει το φαγητο περισσοτερο απο μενα! Αλλα μοιαζουμε σε αυτο οποτε δεν τον αδικω.. 

"Εγω βλεπω παντως κατι πιο λαχταριστο"

Α: Ναι ε? Χμμ τι?

Ο Αρη μου παιζεις και τον ανηξερο? Τον πλησιαζω και τον φιλαω απαλα στα χειλη του. Ανταποκρινεται αμεσως στο φιλι μου.. Τοσο βελουδινα αυτα τα χειλη τοσο υπεροχη η γευση του. Τον ξαπλωνω πισω στον καναπε και ανεβαινω απο πανω του. Βαζει τα χερια του στη μεση μου και τον φιλαω ρυθμικα με πεταχτα φιλια.. Γελια ξεφευγουν και απο τους δυο μας καθως ξεκινησα αυτο το παιχνιδι.. Το κουδουνι μας διακοπτει και σηκωνομαι να ανοιξω.. Φαγητο επιτελους! 

Ν(τελιβερας) : Γεια σου ομορφη..

"Εμ γεια?"

Ν: Αυτες ειναι για σενα

Λεει και μου τις δινει με ενα σεξι βλεμμα.. Ενταξει δε λεω ωραιο παιδι αλλα ποιος νομιζει πως ειναι?

"Ευχαριστω!"

Ν: Τιποτα για μια τοσο γλυκια υπαρξη

Ενταξει το χεσε το θεμα!

Α: Μωρο μου τι γινεται?

"Τιποτα αγαπη μουυ ολα καλα!"

Ν: Εμ κοστιζουν 12 ευρω !

"Οριστε ευχαριστωω και αντιο σας"

Κλεινω τη πορτα πισω μου και κουναω το κεφαλι μου μπερδεμενη.. Ο κοσμος το εχει χασει αναμφιβολλα!

Α: Τι εκανες τοση ωρα?

"Αν σου πω οτι μου την επεφτε ο ντελιβερας?"

Α: Να μη μου το πεις.. Και απο δω και περα εγω θα ανοιγω την πορτα εδω μεσα! Ωρα ειναι να ψαχνομαστε και για τους ντελιβερι!

"Χαχαχα ενταξει!"

Α: Μη γελας οκ ?

Μου λεει ενω ο ιδιος με το ζορι κραταει το γελιο του!

"Ενταξει ενταξει! Τρωμε κυριε ζηλιαρη?"

Α: Ναι ειμαι και φυσικα θα φαμε!

Εχουμε ανοιξει την τηλεοραση και τρωμε στον καναπε αγκαλια οταν χτυπαει το κινητο του.. 

*

*

Επανηλθααααα! Συγγνωμη που περιμενατε τοσο καιρο αλλα ειχα εξετασεις!! 23k + αναγνωσεις?!? Θα με τρελανετε! Σας ευχαριστω πολυ οσους διαβαζουν την ιστορια μου! Ειναι διαφορετικη πιστευω απο τις καθημερινες ιστοριες αγαπης! Ελπιζω να σας αρεσει το κεφαλαιο μη ξεχνατε να ψηφιζετε και να σχολιαζετε! Με ενδιαφερει η γνωμη σας! ΕΠΙΣΗΣ νομιζω πως εμαθα να βαζω συνδεσμο με φωτογραφιες.. οποτε για αρχη παρτε το φορεμα της Λινα για την Πρωτοχρονια! Θα σας βαλω και τον Αρη και την Μαρια αν τα καταφερω! Μεχρι το επομενο φιλιαααα 

Continue Reading

You'll Also Like

276K 9.4K 50
Η Βικτόρια Μίλερ, στους φίλους Βι ,είναι 18 ετών, μαθήτρια της τελευταίας (12ης) τάξης του high school (λυκείου) και μένει με τους γονείς της και τον...
1.3M 81.8K 97
"Τώρα γιατί το έκανες αυτό;" "Γιατί μόνο εγώ θα βλέπω τις sexy φώτο σου και το tattoo σου! Και κάποια στιγμή θα πηδιόμαστε όντως όπως έλεγα και στον...
268K 13.8K 83
Εκείνο το καλοκαίρι θα άλλαζαν όλα. Εκεινο το καλοκαίρι θα μου μάθαινε πολλά.
202K 15.6K 67
1ο βιβλίο ' Ήταν σαν να πάλευε η φωτιά με την φωτιά και κάποια στιγμή θα γίνονταν όλα στάχτη γύρω τους... ' Μία ιστορία μίσους και αγάπης, ανάμεσα σ...