class b ✓

Door taeggukfect

1.1M 81.7K 72.8K

Herkesin zorba diye tanıdığı Jeon Jungkook yalnızca sevgilisine karşı hassas davranan bir aşıktı. - Taekook v... Meer

!
-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-
-13-
-14-
-15-
-16-
-17-
-18-
-19-
-20-
-21-
-22-
-23-
-24-
-25-
-26-
-27-
-28-
-29-
-30-
-31-
-32-
-33-
-34-
-35-
-36-
-37-
-38-
-39-
-40-
-41-
-42-
-43- FİNAL

KARAKTERLERLE SORU CEVAP

5K 301 153
Door taeggukfect

Selam öncelikle 🥺

Hep bir ficime soru cevap yapmak istemiştim. Uzun zamandır da bekliyorum kırkıncı bölümün sonunda sormak istediğiniz soruları yazın demiştim. Amacım zaten final olduktan sonra biraz daha bekleyip soruları karakterlerin ağzından cevaplandırmaktı.❤️

Sizi daha fazla bekletmeden başlayalım. Çok heyecanlıyım.

KİM TAEHYUNG'UN AĞZINDAN, ONA GELEN SORULAR.

Baban ilişkini kabul etseydi onu sever miydin?

- Hayal etmesi zor bir şey oldu benim için. Kabul edeceğime eminim. Şu anki hislerimden sıyrılarak düşünmem gerektiğinde basit bir özürle bile onu hayatıma dahil etmeye hazırdım ben.

Jungkook intihara kalkışsa ne hissedersin?

- Düşüncesi bile korkunç. Jungkooksuz nasıl yaşayabilirim ki? Hissettiğim tek şey acı olurdu elbette.

Sevgilinin en sevmediğim huyu?

- Jungkook'un sevmediğim hiçbir şeyi yok. Her zerresine aşığım. Ama bir cevap vermek zorundaysam kıskançlıktan koca bir bebek gibi trip atması derdim. Trip atılmasını hiç sevmem Jungkook Bey😠

Jungkook'u görünce ne hissediyorsun?

- Tarifi çok zor ama gerçekten huzuru hissediyorum. Huzurlu değil, huzurun kendisini.

Jungkook'u kıskandırdığın anını anlatır mısın?

- Pekiiii, bu eğlenceli olacak. Yoongi'nin evindeki partide ilk defa öpüştüğümüzde ve utanıp ertesi gün ondan kaçtığımda Jimin bir plan yapmıştı. Amacımız Jungkook beni kıskanacak mı diye test etmekti. Başka kimsenin canını tehlikeye atmak istemediğimiz için de Namjoon'u kurban seçmiştik. Jungkook bunu hâlâ bilmiyor. Bunları okuyunca tepkisini merak ediyorum.

Sence Jungkook'suz bir Taehyung nasıl biri olurdu?

- Jungkooksuz Taehyung... Sanırım güçsüzlüğü ve sevgisizliği kendime layık görüp hayatıma öyle devam ederdim. Fazla ilerisini düşünemiyorum. Bu sorulara cevap vermek neden bu kadar zor!?

İnsanların dediklerini çok fazla kafama takıyorum bu huydan nasıl vazgeçebilirim bir önerin var mı Taetae?

- Öneri sayılır mı bilmiyorum ama bir dönem ben de öyleydim. Belki bir yaş dönemine, belki yaşanan bazı şeylere ait bir histir diye düşündüm. Objektif düşününce bütün evrende toz tanesi kadar yer kaplıyor muyuz o bile kesin değil ve bizim düşündüğümüz tek şey başka insanların ne düşündüğü. Ki şöyle bir durum da var ki bu insanlar eve gittiklerinde onların aklına bile gelmiyorsunuz. Belki bir anlığına göz çarpması ile gördüklerinde akıllarına geliyorsunuz. Kaldı ki beş yıl sonra bu insanlar hayatınızda olmayacaklarsa onların ne dediği kimin umrunda ki? Gelip geçici birkaç fazlalık.

Sevgilin Jungkook olmasa hangi üyenin sevgilim olmasını isterdin, neden?

- Bu soruya cevap vermeyi tercih etmiyorum. Jungkook tepesinde dikilmiş, klavyede gezinen parmaklarına avını gözüne kestirmiş bir kaplan gibi bakıyordu ve merakla vereceği cevabı bekliyordu.

Jk's dövmen hâlâ duruyor mu?

- YERLİ YERİNDE!

Jungkook'a aşk olduğunu anladığın an/olay?

- Ben Jungkook'a aşık olduğumu... Ne zaman anladım pek anımsayamıyorum. Jungkook beni ağlarken o sınıftan alıp sonradan da hep yanımda bitmeye başladığında hiç böyle düşüncelerim yoktu aslında. Sonra hep onu görmek istediğimi fark ettim. Hep birlikte olalım, konuşmasak bile, hiçbir şey yapmasak bile yan yana olmamız yeter diye düşünüyordum. Bu hislerden çok utanıp ondan uzaklaşmaya çalıştığım bir dönem de olmuştu. Evet, o dönemde anlamıştım. Çünkü uzak kalmak acı vericiydi. Aşk acısı dedikleri şeyi çekiyordum o dönem.

O dövmeleri kimin yaptığını öğrenebildiniz mi?

- Evet! Dövmeci arkadaşla tanıştık. Jungkook'la çok hoş bir sohbette bulundular 😸 Bizi yolda görse beş metre yakınımıza yaklaşamaz, o kadar hoş bir sohbetti.

Jungkook ile evlat edinmeyi düşünür müsün?

- Evet, düşünme aşamasındayız. Son zamanlarda biraz daha ciddileştik bu konuda.

JEON JUNGKOOK AĞZINDAN, ONA GELEN SORULAR

İnsanın Taehyung'u olması nasıl bir şey anlatsana.

- Öncelikle BEN GAVAT MIYIM niye kocamı size anlatayım. Gidin köşede kendinizi kemirin.

Taehyung'un sevdiğin alışkanlığı? En sevmediğin alışkanlığı?

- En sevdiğim alışkanlığı, istediği şey olmayınca somurtması. O büzülen dolgun dudakları ele geçiriyorum sonra. En sevmediğim alışkanlığı yok. Benim kocam, her şeyini seviyorum kocamın.

Neden çoğu kişinin aksine sen intihara teşebbüs eden birini yine de sevmeye devam ettin? Sonuçta her şeyden vazgeçmişti.

- Anlık panik, öfke ve onu kaybetme korkusuyla ben de öyle düşünsem de aslında Taehyung'un benden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğini fark ettim. Çünkü öyle hissettirmedi. Gözlerine bakarken bile anlıyordum. Diğerlerinden vazgeçmiş olabilirdi ama benden yardım ister gibi bakıyordu. Ben de en iyi yaptığım şeyi yapıp ona tüm sevgimi verdim tabii ki.

Kusursuz olmak zor mu?

- Bana zor gelmiyor. Alışığım.

Havuzda öpüşmek nasıl bir his?

- Uçurucu.

Taehyung'a böyle bağlanma sebebin ne?

- Çünkü ilk defa beni olduğum gibi seven bir insanı sevdim ben de. Hem aşkımın karşılıklı olması hem de Taehyung'un beni değişmeye çalışmaması beni ona bağladı. Tabii ki sonradan bazı kötü huylarımı düzelttim ancak bunu o istedi diye değil, kendim farkına vararak yaptım. Bunda onun yardımı da oldukça fazlaydı tabii.

İntihar başarılı olsaydı ne yapardın?

- Onunla beraber olmak için her şeyi.

Hiç sevginin bir yerde tükeneceğini düşündün mü?

- Düşündüm elbette. Bence her ilişkide böyle bir dönem olur, olmadi diyen yalancıdır. Ben ilişkimizin başında yaşamıştım. Daha önce kimseye hislerimi böyle açıkça belirtmediğim ve özgürce yaşamadığım için çok korkmuştum ya sevgim biterse diye. Ancak Taehyung sayesinde anladım ki gerçek sevgi son bulması imkansız bir şeydir.

Birbirinizin vücudunda en sevdiğiniz yerler, şeyler?

- Öncelikle dövmelerimizi seviyorum. Ayrıca Taehyung'un elleri çok güzel, aşığım. Bir de o tatlı göz kapaklarına hastayım. Ama illa bir şey seçmem gerekiyorsa ben TAEHYUNG derim. Her zerresine aşığım ya.

Sence Taehyungsuz bir Jungkook nasıl biri olurdu?

- Tamamen kaba, vurdumduymaz, düşüncesiz ve sevgisiz. Neyse bunları çok konuşmayalım da biraz TAEHYUNGDAN bahsedelim KOCAMDAN yani. Çok yakışıklı değil mi? Çok da güzel? Benim işte. Benim.

Bugün Taehyung'la ne konuştunuz telefonda?

- Biraz love şovu yaptık tabii ki. Sonra onun modellik yaptığı şirketteki salak çalışanlar duysun görsün diye görüntülü aradım. Saçı ve makyajı yapılırken de kocamı izledim😻

Okulun zorbası olarak biliniyorken neden Taehyung'u ilk gördüğünde ona diğerleri gibi kötü davranmak yerine iyi olmayı seçtin? İlk görüşte aşk?

- İlk görüşte aşk diyemem çünkü onu o sınıftan çıkarıp bana attığı o bakışları gördüğümde etkilenmiştim. Bu yardım etme mevzusunu ben de kendime çok sormuştum o dönemler. Bence kaderin oyunu. Başka bir açıklaması olamaz. O gün gerçekten sıkılıyor olmama rağmen birisiyle uğraşmak yerine iyi olmayı tercih ettim ve iyi ki de ettim.

Sence Taehyung bir hayvan olsaydı ne olurdu? Bu arada best çiftimsiniz saygılar.

- Best olduğumuzu biliyorum sağ ol canım.

Eğer Taehyung bir hayvan olsaydı kedi olurdu bence. Sinirkenince tırmalaması, göğsüme sokulması, kısık sesli konuşurken mırıldar gibi ses çıkarması... Off hayali bile fena etti beni. Kapatalım konuyu.

Dövüş taktiklerinin videolu anlatımı gelir mi?

- Üzerinde uygulamaya birini gönderin ben videoyu hallederim.

Taehyung'un yaşamından bir şeyi değiştirecek olsan neyi değiştirirdin ve neden?

- Kendi ailemi ona verirdim çünkü benim bebeğim en çok bunu hak ediyor.

Bebiş Taehyung mu azgın Taehyung mu?

- Azgın Taehyung'la birbirimizi resmen yiyip bitirdikten sonra bebekleşen Taehyung diyorum.

Tae's dövmesi hâlâ duruyor mu?

- Duruyor tabii. Tenime onun adı kazınmış, sildirir miyim hiç?

Benimle de çıkar mısın?

- Çıkmam!!! Evliyim ben!!! Sapıklar!
(Bu soruya Taehyung cevap verdi)

Taehyung sümüklü böcek olsa onu hâlâ sever miydin?

- SEVMEK NE Kİ YERDİM BİLE!

(Taehyung'dan çok iğrenç olduğuna dair bir şeyler duydu ancak cevabı değişmedi)

Bölümümüzün sonuna geldik. Umarım keyif almışsınızdır. Ben yazarken hem eğlendim hem karakterlerimle hasbihal ettim hem de bir kez daha class b okumuş gibi oldum.

Hoşçakalın.

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

1.5M 164K 35
Alfa Jeon Jungkook okula yeni gelen omega öğrencinin çantasına mektup koyar. Eh, en azından öyle zanneder.
20K 2.9K 28
Aşkın en güzel tanımı nedir?
1.9M 202K 44
Jungkook abisi için kendisine mesaj atıp duran abisinin arkadaşı Taehyung'dan çok bunalmıştı.
177K 18.5K 31
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️