Oh Magcon! - Jack Gilinsky | ✓

By gigiigeorgina

66.3K 2.9K 205

Ontmoet Sarah, een simpel meisje uit Nederland met een niet zo'n spannend liefdesleven. Ze besluit een jaar n... More

Oh Magcon!
Proloog
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Epiloog

Hoofdstuk 15

2.2K 95 9
By gigiigeorgina

Little disclaimer. Madison is eventjes de badguy in dit hoofdstuk. Dit heeft niets te maken met haar persoonlijkheid en hoe ze is! Vat het dus niet verkeerd op, ik vind haar geweldig, maar dit is even makkelijk voor het verhaal.

Sarah Kroon
Mijn eerste weken heb ik overleefd. Ik heb veel tijd doorgebracht met Shawn. Ik haalde goede cijfers en ik zat lekker in mijn vel. Ik kon het met iedereen wel vinden, ik had niet echt een beste vriend of vriendin, maar dat was niet echt een probleem. Ik bracht mijn pauzes door bij de jongens en vooral ook in de bibliotheek. Voor de rest ging ik vaak naar het muzieklokaal na school. Gewoon voor de grap, vaak was ik alleen, maar soms zaten er ook een paar andere mensen. Ik heb nog veel met Jack afgesproken. We hebben films gekeken, nog een watergevecht gehouden, maar nu is het koud dus kunnen we geen watergevecht doen. Wat ik best wel jammer vind.

De herfstvakantie is aangebroken. Het is vrijdagmiddag. Ik heb er zin in. Even relaxen, weg van school. Ik vind mijn opleiding wel leuk, maar het is toch wel even fijn om vrij te hebben. Vanavond wordt het weer super warm. Er zijn bouwvakkers bij de buren op bezoek. Sinds wanneer gaan ze verbouwen?

Ik loop er naar toe, Matt staat buiten. ''Gaan jullie verbouwen?'' vraag ik nadat ik gedag heb gezegd. Hij draait zich om ''Hee Saar, er komt een zwembad in de kelder!'' zegt hij blij.

Ik kijk met grote ogen ''Je maakt een grapje zeker?'' vraag ik lachend. Hij schudt zijn hoofd, en hij neemt me mee naar de kelder. De bouwvakkers zijn bijna klaar, het is een gigantisch zwembad. Het is letterlijk het hele oppervlakte van het huis!

''Jemig wat wordt dat groot!'' zeg ik, hij knikt blij. En het is erg schattig om te zien hoe enthousiast hij is.

''Dan kunnen we eindelijk binnen zwemmen.'' zegt hij met een knipoog. Ik duw hem weg ''Sukkel.'' Hij kijkt me gekwetst aan, maar schiet daarna in de lach. ''Hoe gaat het eigenlijk op school? Vind je het een leuke opleiding?'' vraagt hij daarna op een serieuze toon. We gaan naar de woonkamer en gaan op de bank zitten bij de rest van de groep. Shawn, Jack en Johnson zijn nog op school in het muzieklokaal.

Ik knik ''Ik vind het een hele leuke school, het is wel even wat anders. Maar dat vind ik niet erg, het gaat ook best wel goed. Vooral omdat de opleiding leuk is.''

''En hoe gaat het bij jou op school?'' vraag ik aan hem. Hij knikt ''Ik moet zeggen, dat ik dit jaar meer gemotiveerd ben, ik kom heel misschien ook bij je in de klas. Samen met de andere jongens. Vorig jaar boeide ons school niet, maar nu zijn we er veel meer mee bezig.'' Ik geef hem een klopje op zijn schouder ''Goed zo! Zou super gezellig zijn als je bij ons in de klas kwam.''

Hij bloost, waarom weet ik ook niet. ''We geven vanavond weer een feest, wil je ook komen? We vieren zeg maar dat we een nieuw zwembad hebben.''

Ik knik ''Ja bedankt voor de uitnodiging! Ik ga maar weer.'' Hij staat op en geeft me een knuffel. Hij leidt me naar de deur, ''Vergeet je gitaar niet!'' roept hij me nog na.

Als ik thuis aangekomen ben, heeft Matt me de details van het feest doorgegeven. Over 3 uur begint het feest, ik ga met klaarmaken. Ik ga eerst douchen, daarna ga ik omkleden en doe ik mijn haar, nog snel wat eten en tot slot speel ik nog wat op mijn gitaar. Vanessa is weer in Las Vegas bij haar vriend. Ik ben echt gelukkig voor haar, maar ik voel me vaak alleen. En als ik alleen ben, denk ik veel na. Ik pak een klein tasje, en doe daar weer de spullen in die ik altijd meeneem. Telefoon, portemonnee, oortjes en huissleutel dus. Het is bijna tijd. Ik pak mijn tasje en mijn gitaar, en maak me klaar om te gaan.

Na een kwartier komen de eerste mensen. Sommigen herken ik nog van de vorige keer. Jack komt naar me toe lopen ''Hee schoonheid, wil je wat te drinken?''

Ik knik ''Ik loop wel mee suffie.'' Iedereen is ondertussen aan het feesten. Ik zie Hayes met een meisje praten, Mag en Jacob staan in een hoekje te zoenen, Nash en Matt staan bij de draaitafel en Johnson en Shawn zijn aan het praten op de bank, terwijl Cameron nergens te vinden is. Jack en ik pakken wat te drinken, en gaan bij Shawn en Johnson zitten.

''Moet je je gitaar even in mijn kamer leggen?'' vraagt Jack als ons drinken op is.

Ik knik ''Graag.'' Jack gaat me voor naar zijn kamer ''Hier kan je je spullen neerleggen.''

Ik kijk om me heen en leg mijn spullen bij de deur ''Je hebt echt een leuke kamer! Echt heel erg ziek.''

''Bedankt.'' zegt hij blozend ''Kom we gaan naar beneden, de kelder gaat zo open.'' We lopen samen naar beneden, hij heeft mijn hand vastgepakt waardoor het begint te tintelen. Hij heeft gelijk, Nash en Matt geven een aankondiging. En op dat moment gaan de deuren van de kelder open. Iedereen rent naar binnen. We lopen achter de menigte aan. In mijn ooghoek zie ik Madison lopen, maar ik besluit het te negeren.

Ik weet niet of ik wel zin heb om te zwemmen. Ik ben in de weken, best wel afgevallen en mijn ribben steken een beetje uit. Ik weet dat het niet goed is, maar toch vind ik het best mooi. ''Zullen we zwemmen?'' onderbreekt Gilinsky mijn gedachtes. Ik haal mijn schouders op ''Ik kom zo, ik ga even wat te drinken halen. Wil je ook wat?'' hij knikt ''Doe maar hetzelfde als jij neemt," antwoordt hij.

Ik loop naar de keuken. Shawn staat alleen in de keuken. ''Waarom sta je hier alleen?'' vraag ik hem. Hij kijkt op en haalt zijn schouders op.

''Gaat het wel goed met je?'' vraag ik bezorgd. Hij knikt glimlachend ''Ik ga straks wel naar binnen.'' Ik pak drinken voor Jack en mij. En ik loop met Shawn mee naar binnen. Shawn wordt meegetrokken door een meisje. Volgens mij weet hij niet wat zich overkomt, zo schattig! Ik loop naar Jack toe die al in het zwembad zit. Ik geef hem zijn drinken, terwijl ik op de rand ga zitten.

Hij kijkt me bezorgt aan ''Gaat het wel goed met? Je lijkt een beetje overstuur!" fluistert hij in mijn oor. Ik knik, ''Ja hoor,'' probeer ik zo normaal mogelijk te zeggen.

''Durf je niet? Je schaamt je toch niet?'' fluistert hij terug. Ik haal mijn schouders op, op dit moment weet ik niet zo goed wat ik moet zeggen. Hij leunt voorover ''Je zou je echt niet moeten schamen, je hebt het mooiste lichaam van iedereen. Wees alsjeblieft niet onzeker schoonheid. Je bent prachtig,'' fluistert hij nog zachter dan de andere keren. Ik kijk hem aan, heb ik gevoelens voor Jack? Hell yeah.

Hoe kan je nou geen gevoelens hebben voor zo'n jongen. Ik geef hem een kus op zijn wang, en sta op om mijn kleding uit te trekken. Ik ga voorzichtig het water in. ''Ik wist wel dat je het kon!'' zegt hij plagend.

Ik steek me tong uit ''Sukkel!'' zeg ik. We praten over van alles en nog wat. Ik probeer niet naar zijn lichaam te staren, en volgens probeert hij ook niet te staren naar mij.

Dan wordt hij op zijn schouder getikt. Als hij zich omdraait ziet hij dat het Madison is, Shawn staat erachter en ziet het gebeuren.

''Wat moet je van me?'' vraagt hij nors. ''Ik wil praten met je!'' antwoordt ze slijmerig terwijl ze zijn haar streelt. Ze is zo mooi. Shawn komt naar ons toe

''Ik neem Saar wel mee, gaan jullie maar boven praten.'' Madison knikt heftig ''Goed idee.'' Jack knikt ''Kom maar mee naar boven.'' Hij kijkt me schuldig aan.

Als hij voorbij komt fluister ik: ''Het maakt niet, praat het nou maar uit. Ik wacht wel.'' Hij glimlacht, wat een sukkel is het ook. Shawn komt naast me zitten ''Heb je zin om wat muziek te maken? Ik hoorde van Matt dat je je gitaar mee had genomen.'' zegt hij.

Ik knik ''Ik ga hem wel even halen.'' zeg ik glimlachend. ''Gaan we naar buiten?'' vraagt hij. We spreken af over 5 minuten. Ik maak mezelf droog en trek mijn kleding erover aan. Ik loop naar boven naar de kamer van Gilinsky. Als ik de kamer binnenkom zie ik Gilinsky en Madison op bed zitten, ZOENEND! ''Uhm, ik kom even mijn gitaar pakken als jullie het niet erg vinden!" zeg ik terwijl ik ze niet aan probeer te kijken.

''Sorry hoor, maar het is erg onbeleefd om mensen zo te storen!'' zegt Madison geïrriteerd nadat Jack haar heeft weggeduwd.

''Saar, het is niet wat je denkt,'' zegt Jack. Ik krijg tranen in mijn ogen ''Ik denk helemaal niks,'' zeg ik met een trillende stem. ''Ik weet heus wel wat je denkt!'' zegt Jack terwijl hij opstaat en naar me toe loopt. Ik heb mijn spullen al in mijn handen.

''Laat me met rust, raak me niet aan en praat niet meer tegen me. Je hebt me iets beloofd!'' Ik kijk hem aan, ik begin bijna te huilen ''Het is misschien wel beter zo. Soms moeten dit soort dingen gebeuren. En we hadden toch nog niks toch?'' Ik duw hem weg en ren huilend naar beneden. Onderaan de trap blijf ik zitten, ik haat mijn leven.

Ik droog mijn tranen en loop naar Shawn. Hij schrikt als hij me ziet. ''Gaat het wel goed met je?''

Ik schud mijn hoofd ''Maar dat maakt niet uit, we gaan lekker spelen.'' Lach ik door mijn tranen heen. Hij geeft me een knuffel en vraagt wel lied ik wil spelen. ''Love Me Harder van Ariana.''

We beginnen te spelen, hij knikt naar me dat ik moet zingen. Eerst aarzel ik, maar dan begin ik toch. Als we klaar zijn hoor je een hard applaus, iedereen is komen kijken. We beginnen allebei te blozen.

''Zullen we Thinking Out Loud doen?'' vraagt hij. ''Met al deze mensen erbij?'' vraag ik aarzelend. Hij knikt ''Alleen als je het durft hoor.''

Ik begin te spelen, en vergeet alles om me heen. Muziek is geweldig.
'' So, baby, now
Take me into your loving arms
Kiss me under the light of a thousand stars
Oh, darling, place your head on my beating heart
I'm thinking out loud
Maybe we found love right where we are
Oh, baby, we found love right where we are
And we found love right where we are.''

Iedereen zingt mee bij het refrein. Ik moet aan Jack denken en ik vecht tegen de tranen. Ik wil niet eens weten wat hij nu met Madison aan het doen is. Ik word er misselijk van. Na het einde wordt er voor ons geklapt. Ik begin te blozen ik ben dit echt niet gewend.

Op dat moment komt Jack aanlopen. Ik schud mijn hoofd ''Sorry Shawn ik moet gaan.'' Ik sein niet zo subtiel naar Jack.

Hij knikt ''Rustig aan doen hé, je kan me altijd bereiken.'' Ik sta op en pak mijn spullen, ik probeer me tussen de mensen te wringen. Ze protesteren allemaal ''Kom terug, je moet meer voor ons spelen.''

Shawn probeert ze te kalmeren ''Ze moet naar huis jongens, doe maar rustig.'' Als ik uit de menigte ben, komt Matt naar me toe. ''Saar gaat het wel goed met je, waarom ben je van slag?''

Ik schud mijn hoofd ''Het is niks Matt, ik moet gewoon even weg. Ik moet alleen zijn.'' Hij geeft me een knuffel ''Is goed, doe rustig aan. En doe geen dingen waar je spijt van krijgt!'' zegt hij bezorgd. Ik knik en loop naar huis.

Als ik bijna thuis ben, voel ik iemand aan mijn arm trekken. ''Het spijt me Saar, ik weet niet wat ik deed. Het spijt me zo erg.'' zegt Jack. Ik draai me om ''Is het nog niet erg genoeg! Wat denk je van me. Ik kom niet zomaar naar je terug als je je excuses aanbied. Het is over Jack, onze gevoelens zijn er nooit geweest.'' Ik schud hem af en loop verder. Ik begin te huilen, ik duw de deur open en ga zo snel mogelijk naar binnen. Ik laat me tegen de deur aanvallen.

Ik ben weer gebroken, ik pak mijn spullen en ren naar boven. Ik doe de gordijnen dicht. Deze nacht doe ik dingen waar ik spijt van krijg.

Gilinsky
Whatthefuck heb ik gedaan? Ik ben mijn droommeisje kwijt. Ik voel me echt niet goed. Hoe kan ik dit nu doen. Ze haat me nu voor altijd, wat ik best wel begrijp. Waarom val ik terug in mijn oude gewoontes. Ik ben haar voor altijd kwijt, ik kan het wel vergeten. Ik neem een shotje terwijl Madison achter me aan blijft lopen. Ik heb Sarah omgewisseld voor Madison, wat heb ik gedaan? Ik heb zoveel spijt. Mijn lieve onzekere schoonheid is weg, voor altijd. Ik vecht tegen de tranen, ik neem zoveel shotjes zodat ik mijn gedachte vergeet.

En ja ik vergeet mijn gedachtes, maar ook wat ik die avond heb gedaan. Maar als ik wakker word lig ik met Madison in bed. Ik heb verkeerde keuzes gemaakt.

Continue Reading

You'll Also Like

6.6K 236 30
''Time heals'' 𝘺𝘦𝘢 𝘰𝘧 𝘤𝘰𝘶𝘳𝘴𝘦 :) Hoe kan je in 1 klap, in 1 moment, in een paar seconden zoveel verliezen? Je leven zo ontzettend erg veran...
4.8K 216 15
De 22 jarige Isabella is een van de meest populaire youtubers van Nederland. Ze staat bekend om haar looks, humor en succes. Maar wat als ze door een...
9.2K 488 27
"Ik wil alles, maar dan ook alles met je delen zonder dat iemand het ziet." Matthy en Robbie hebben nu al twee jaar een relatie. Alleen weet niemand...