knock knock ↣ a.i

By TributeJessieJ

23.3K 2.6K 317

Bir mezarlık bekçisinin umutsuz "tak tak" şakaları ve tabut çivisi kadar canlı görünen bir kız hakkında. ... More

knock knock
giriş
bir
iki
üç
beş
altı
yedi
sekiz
dokuz
on
on bir
on iki
on üç
on dört
on beş
son
teşekkürler

dört

1.3K 158 10
By TributeJessieJ

Dün Grady'nin fırlattığı gazeteyi yaprakları süpürmekten fırsat bulup yeni okuyabilmişti. Her sayfayı çevireceği zaman klübenin penceresinden mezarlığı gözetliyordu. Üçüncü sayfayı okuduktan sonra sayfayı çevirirken pencereye yöneldi. Daha önce fark ettiği kız oradaydı.

Kız iç çekip mezarın köşesine oturdu. Ashton kızın yüzüne ilk kez dikkat etmişti , uzun sarı saçları , ince dudakları , solgun bir teni ve sıska bir vücudu vardı. Ashton onun güzel olduğunu düşündü. Kız ağlamaya başladığında kendini onun yanına gitmek isterken buldu. Ve içinden geçeni yaptı. Uzamış dikenli otlara basmamaya çalışarak kızın yanına ulaştı. Kız gözlerini tek bir noktaya sabitlemiş dalgınca oturuyordu karşısına Ashton geçtiğinde bile fark edememişti.

"Merhaba" dedi Ashton dostcanlısı görünmeye çalışarak.

Kız sakince başını kaldırdı, cevap vermeye tenezzül etmemişti bile.Sesi çıkmıyordu belli ki çok üzgündü. Ashton'nın aklına bir fikir geldi , belki kızı güldürebilirdi. "Tak tak" dedi kızın cevap vermesini umarak. Biraz bekledi ama kız cevap vermedi. Hayal kırıklığına uğradığında kızın yerine fısıldayarak kendine cevap verdi "Kim o?" Deli gibi göründüğünü biliyordu ama umursamadı tekrar konuştu "Mezarlıktaki kız." ve sesini inceltti "Hangi mezarlıktaki kız?" cevap vermeden önce kızla göz göze geldi "Güzel olan."

Ve kız büyük bir kahkaha atınca Ashton ödülünü aldı.

Continue Reading

You'll Also Like

1.6K 316 13
Lim Jaebeom, Jung Wheein'in küvette ölmüş ruhuna aşık olur. [jaebeom + wheein] ©haerim
788K 26.1K 51
"Abiler ya da arkadaşlar bu tür yaklaşımlar yapmaz sarışın." (! Reklam yapmak yasaktır.)
3.4K 275 14
ve sen omuzlarımda taşımak zorunda olduğum en ağır yüktün, hiçbir şey seninle kıyaslanamazdı. [JEON JUNGKOOK] [SOULMATE AU] ©COPYRIGHT 2017 | disastr...
71.1K 3.9K 20
Siz:SELAAAMMM Siz:Pışt baksana cinsiyetinin ne olduğunu bilmediğim için seslenemediğim kişiii. Siz:BAKSANA LAAAN. Siz:Mal mısın lan sen? Siz:Nuğlar b...