Her Şeyden Habersiz -Tamamlan...

By rasgar

626K 28.9K 732

Çocuğunu kaybetmek üzere olan bir adam... Ve çocuk sahibi olmak için zamanında her şeyi göze alan bir kadın... More

Tanıtım
1.Karar
2.Heyecan
3.
4
5. Benzerlik
6.Arayan
7. Babası Kim?
8.Şaşkın
9. Dna Testi
10.Sonuç
11.Koca Kafa
12. Baba
13.Hamile
14.Arkadaş
15. Bakıcı
16.Cevapsız
17. Ceza
18. Evlenmeden Olmaz
19.Babaa
20. Kader
21. Evli
22. Terk
23. Bana Ellerini Ver
24. Rüya
25. Teklif
26. Ceza
28. Boş ver
29. Çocuk
30. Gelin
31. Jane ve John
32. Aşık
33. Anne
34. Seni Öyle Hatırlayamam
35.Final
Hikayenin İlk Versiyonundaki Sonu İçin 33. Bölümden Sonra Okuyunuz

27. Fransız Dantel

11.8K 737 13
By rasgar

Kevin oflayarak masayı toplarken Derinle çok işi olduğunu düşünüyordu. Masayı toplayıp birkaç tabak ve bardağı makineye koyduktan sonra kendi kendine söylendi. Arkasına döndüğünde Derin'in kucağında Mila ona baktıklarını görüyordu. Ne yapacağını bilemez bir şekilde Derin'e baktı. Acaba söylendiğini duymuş muydu?

"Çocukları dışarı çıkaralım mı?" 

Kevin  Derin'in duymadığını anlayarak derin bir nefes aldı. Konuyu büyütmediğini düşünerek gülümsedi ve başını salladı. "Olur." diye cevap verdiğinde Derin gülümsedi.

"Tamam o zaman Mila hazır. Pamir'in de pijamalarını değiştirip geliyorum hemen." diyerek Mila'yı Kevin'ın kucağına bıraktı. Derin odadan çıktığında Kevin kızına gülümsedi.

"Parka mı gideceğiz, yoksa bizi alışverişe mi sürükleyecek?"  Mila gülümseyince Kevin da gülümsedi. Biraz sonra Derin ve Pamir geldiğinde Kevin "Gidelim mi?" diye sordu.

Derin başını sallarken Kevin Derin'in kolundaki büyük çantayı fark edince "O ne?" diye sordu.

 Derin anlamamış bir şekilde bakarken Kevin "Çantana ne koydun öyle?" diye sorduğunda Derin gülümsedi.

"İki çocuğa lazım olabilecek her şey. Her an her şey olabilir değil mi?" derken Kevin'a göz kırptı. 

***

Dışarıda gezerlerken Derin Pamir'in elini tutuyordu. Kevin ise Mila'nın arabasını itiyordu. Kevin "Nereye gidiyoruz?" diye sorduğunda Derin Pamir'e baktı. "Nereye gidiyoruz?" diye sordu.

"Parkaaa." cevabıyla Kevin başını salladı. Derin model olduğu için onun hep alışveriş merkezi güzeli olduğunu düşünüyordu. Oysa son zamanlarda onu daha iyi tanıdıkça öyle olmadığını görmüştü. Neredeyse tüm zamanını oğluyla geçiriyordu. Aralarındaki bağ da bunu kanıtlıyordu.

Parka gidip banka oturduklarında Pamir koşa koşa salıncağa gidince Derin ve Kevin göz göze geldiler. Derin "Sen sallamak ister misin?" diye Kevin'a sorduğunda Kevin başını sallayarak Pamir'in peşinden gitti.

Derin karşısında ona gülümseyerek bakan Mila'ya ve babasının salladığı oğluna bakarken çok güzel bir aile olabileceklerini düşünmeden edemedi.  Hep böyle güzel bir ailesi olsun istemişti. Şimdi Kevin'a bakarken o adamı hiç tanımadığını düşündü. Onun ne kadar çekici olduğunu etraftaki kadınların kaçamak bakışlarından anlamak mümkündü. Gülümsediğinde çok tatlı oluyordu. Gamzeleri öyle güzeldi ki... Derin bunları düşünürken en önemlisi oğlunun babası olduğunu düşündü. Bundan başka hiçbir şeyin önemi yoktu. Olmamalıydı. 

Mila mızmızlanmaya başlayınca elindeki oyuncağı düşürdüğünü fark ederek Mila'ya oyuncağı geri verdi. O sırada da Kevin ile nasıl yakınlaşacağını düşünüyordu. Bir adamla yeni bir ilişkiye başlamayalı o kadar uzun zaman olmuştu ki bunun nasıl olacağını bile bilmiyordu şimdi. Ne yapması gerektiğini bilmiyordu.

Pamir bir süre sonra yanlarına gelip "Kova" dediğine Derin çantanın içinden kovaları çıkarıp Pamir'e verdi. Pamir önlerindeki kuma oturup kovayı kumla doldurmaya başladığında Kevin Derin'in yanında gelip oturdu.

"Çok çabuk sıkıldı." dediğinde Derin gülümsedi. 

"Birazdan onu eve götüremeyince de aynısını söyleyecek misin merak ediyorum." dedi eğlenerek. 

Kevin "Babasını dinler oğlum." dediğinde Derin gözlerini devirdi.

"Bütün gün ona ben bakıyorum ama tüm ilgiyi sen görüyorsun buna bozulmadığımı sanıyorsan yanılıyorsun." 

Kevin güldü. "Ben de Mila konusunda aynı şeyi düşünüyorum. Onun babası benim ama seni arıyor." 

Derin Mila'nın kendi kızı olmadığını anladı birden. Oysa o minik bebek onun kızından farksızdı. Bir kızı olsaydı ancak bu kadar sevebilirdi. "Mila'yı kendi kızım gibi seviyorum." 

Kevin başını sallayarak kabul etti istemeden de olsa. "Bebekler kimin onları sevdiğini hissediyor sanırım."

Derin gülümsedi. Bir süre sessizce Mila ve Pamir'i izledikten sonra Derin "Ne zaman?" diye sordu.

"Ne?" 

"Ne zaman evleneceğiz? Yani... teklifin hala geçerliyse?" Olanlar o kadar ani olmuştu ki Kevin vazgeçmek isteyebilirdi.

"Sanırım geçerli. Ve neden bizde John ve Jane gibi hemen evlenmiyoruz?" 

"Gelinlik giymeyeyim yani?" 

Kevin "Şu mesele." diye mırıldandı.

"Yani, sen daha önce evlenmiş olduğun için sana bunlar saçma gelebilir ama ben çocuklarıma en azından gelinliğimi anlatmalıyım." 

"Pamir zaten görecek." 

Derin gözlerini devirdi. "Senin kadın ruhundan anladığını sanıyordum ama odun çıktın." 

Kevin omuz silkti. "Teklifi kabul ettiğine pişman oldun sanki?" 

Derin iç geçirdi. Olmuştu ama bunu söylemek çok zordu. "Bir kere daha sorarsan olabilirim sanırım." 

Kevin ellerini iki yana açıp "Tamam sormuyorum." dedi.

Derin gülümseyerek "Gelinlik konusunda anlaştık mı?" diye sordu. Kevin omuz silkince Derin sinir oldu ama bir şey diyemedi. Ne yani gelinlik giyemeyecek miydi? Bu adamlar neden gelinliğin kadınlar için önemini anlamıyordu?

"Fransız dantel?" 

Kevin Derin'e baktı. İç geçirdi. "Vazgeçmeyeceksin değil mi?" 

Derin yüzü düşmüş bir şekilde "Tamam gerek yok. İkimizin de çocuğu var zaten." dedi kızgın bir şekilde. Gerek vardı. Vardı işte. Ryan olsa böyle yapmazdı. Hatta onu mağaza mağaza gezdirmesine hiçbir şey demezdi. Yani kim çocukları var diye bir adamla evlenirdi ki? Bu evlenme işinden pişman oluyordu. 

"Yarın evlenelim o zaman." 

Derin başını salladı yavaşça. Hevesi yeterince kaçmıştı zaten. Böyle olmasını istemiyordu. Güzel bir gelinlik giymek istiyordu. Güzel fotoğraflar istiyordu. Ama yanındaki adam bunu bile çok görüyordu demek. Ve bu adamla bir ömür için mi yemin edecekti?

Parktan ayrılırken Kevin "Benim işlerim var." dedi.

Derin ona baktı. "Ne işi? Bugün pazar." dedi hayretle. 

"Ofisten bir dosyayı alıp bakmam gerek. Bu gece sende kalmasam senin için sorun olmaz değil mi?" 

Derin başını iki yana salladı. "Ne sorun olacak?" diyebildi hayal kırıklığıyla. 

Kevin Mila'yı alıp giderken Derin "Ben bakabilirim. Çalışırken nasıl bakacaksın?" diye sordu.

Kevin "Annem bakacaktır." diye yanıtladı.

Derin başını salladıktan sonra Kevin ve Mila'nın gidişini izledi. Kevin kızını arabaya koyduktan sonra Pamir'in yanaklarını öptü. Doğrulup Derin ile göz göze geldiklerinde Derin'in de yanağına küçük bir öpücük kondurdu. Derin için fazlasıyla can yakıcıydı ama bu.

Kevin gittiğinde Derin hayal kırıklığı içinde oğluna baktıktan sonra eve doğru ilerlediler. Dolabından bir şeyler seçmek zorundaydı şimdi. Bir an Pamirle birlikte dışarı çıkıp gelinlik alabileceğini düşündü ama bu Kevin'ın hoşuna gitmezdi. Madem istemiyordu o da giymezdi. Bunu Jane'e söylerse belki daha sonra ona gelinlik olan bir çekim ayarlardı. En azından o zaman giymiş olurdu. Eli telefona gidip Jane'i aramak istediğinde telefonu bıraktı. John ile geçirdikleri zamanı bölmek istemiyordu. Ama şu an ona öyle ihtiyacı vardı ki...

***

Jane dondurmasını yerken John "Yavaş ye." dedi.

Jane omuz silkti. "Eriyecek."

John "Her gün dondurma yemesen ne olur sanki?" diye homurdandı.

"Sen de ye."

John bir şey söylemedi. Bu kadına laf yetiştiremiyordu. O sırada yolda yürürken kadının biri ona bakınca Jane koluna yapıştı. "Yapış yapış ellerini bana sürme." 

Jane sinirle "Külahta yiyorum" dedi.

"Yavaş ye." 

Jane sinirle yolun ortasında durup "Yemiyorum al." diye dondurmayı John'a uzattı.

 John vicdan azabı duyarak "Tamam tamam ye." dedi. 

Jane gülümseyerek "Zaten vermeyecektim." dedi.

Jane dans eden adımlarla Roma sokaklarında ilerlerken John karısının enerjisine hayran bir şekilde ona bakıyordu. Ta ki Jane birine çarpana kadar. İki metre boyundaki adam Jane'e İtalyanca bir şeyler söylerken Jane özür dilemeye çalışıyordu. John koşar adımlarla Jane'e ilerlerken adam çoktan gitmişti. 

"İyi misin?" diye sorduğunda Jane dudaklarını büzmüş bir şekilde "Dondurmam." dedi. John gülerek Jane'e sarıldı.

Jane kocasının güvenli kollarına bir süre sığındıktan sonra John'a baktı. "Pizza yemeye gidelim mi?" diye masumca sorduğunda John kahkaha attı. Bu kadar zayıf bir kadın nasıl olur da bu kadar çok yemek düşünebilirdi anlamıyordu. Başını salladığında Jane mutlu bir şekilde ellerini çırpınca gülümsedi.

***

Derin giyinip makyajını yaptıktan sonra onu izleyen oğluna baktı. "Nasıl olmuş?" 

Pamir "Çok güsel." diye yanıtladı. 

Derin gülümsedi. "Umarım baban da öyle düşünür." 

Pamir başını sallayıp "Baba gelicek?" dediğinde Derin başını salladı. Pamir heyecanla odasına gidip geldiğinde elinde oyuncak vardı. 

"Bugün oynayamaz sanırım." 

Pamir dudaklarını büzünce Derin "Çantaya koyalım belki oynarız." diye yanıtladı. Pamir başını sallayıp oyuncağı Derin'in çantasına attı.

Kapı çaldığında Derin gidip kapıyı açtı. Kevin'ı görünce gülümsedi. "Hoş geldin, ben hazırım." diyerek Kevin'a baktı. "Sanırım sen de hazırsın. Gidelim mi?" 

Kevin başını iki yana salladı. "Sen hazır değilsin."

Derin kıyafetine baktı şaşkın şaşkın. "Hazırım, beyaz giymeme de karışacak değilsin sanırım." derken artık sinirden ağlamak istiyordu. 

Kevin başını iki yana salladı. "Bu elbise olmamış." dediğinde Derin inanamayan bakışlarla Kevin'a baktı. Hala zamanı varken vazgeçebileceğini söyledi kendine. Kevin arkasına dönüp yerdeki kutuyu aldı. Derin'e uzattığında Derin şaşkın bir şekilde "Bu ne?" diye sordu.

"Fransız dantel." diye Kevin alayla söylediğinde Derin kutuyu açtı hemen. 

"Gelinlik mi?" dedi heyecanla. Kevin başını sallayınca Derin Kevin'a sarıldı. Sonra heyecanla "Giyip geliyorum." dedi.

Derin gelinliği giyip geldiğinde Kevin Pamir ile oyun oynuyordu. Derin'i gördüğünde elindeki oyuncak yere düştü. Derin gülümseyerek "Ölçüleri nasıl bildin? Tam oldu." dedi.

Kevin ayağa kalkıp "Ünlü bir modelsen ölçülerin internette vardır." dediğinde Derin gülümsedi.

"Teşekkür ederim, başka ne diyeceğimi bilemiyorum."

Kevin "Gülümsemen yeterli." dediğinde Derin en güzel gülümsemelerinden birini bahşetti biraz sonra kocası olacak adama.

***

Nikah kıyıldıktan sonra Kevin Derin'in dudaklarına eğildiğinde Derin büyük bir heyecanla kabul etti kocasının öpücüğünü. Pamir ise elleriyle yüzünü kapatmış parmaklarının arasından annesi ve babasını gülerek izliyordu.

6.1.19 düzenlendi

Edit 2 : 09.07.2023

Continue Reading

You'll Also Like

29K 5.4K 37
Başlangıç: 08.09.2020👈 Bitiş: 21.10.2020👈 Zorlu teyzesini ziyaret etmek için gittiği köyde başına bunların geleceğini bilseydi ne olursa olsun o kö...
1.4M 43.3K 38
Üzerime doğru yürümeye devam etti. Gelip tam karşımda durdu. Gözünü kırpmadan yüzümü inceliyordu. Gözlerini gözlerime dikti. Soru dolu bakışlarla y...
1.9M 31.4K 52
- Ahh...abim gelicek yapamayız.. Üstümdekileri delice yırtarak çıkardı. - Abini boş ver gece. Bugün gelmeyecek güzelim Erkekliğini boxer'ından çıkar...
2.2K 228 19
"Kimsin be adam? Ömrümde görmedim böylesi saldırı. Okuduğum kitaba, içtiğim çaya, attığım adıma yahu tuttuğum kaleme ne diye hücum edersin? İnsaf et...