27. Fransız Dantel

11.8K 737 13
                                    

Kevin oflayarak masayı toplarken Derinle çok işi olduğunu düşünüyordu. Masayı toplayıp birkaç tabak ve bardağı makineye koyduktan sonra kendi kendine söylendi. Arkasına döndüğünde Derin'in kucağında Mila ona baktıklarını görüyordu. Ne yapacağını bilemez bir şekilde Derin'e baktı. Acaba söylendiğini duymuş muydu?

"Çocukları dışarı çıkaralım mı?" 

Kevin  Derin'in duymadığını anlayarak derin bir nefes aldı. Konuyu büyütmediğini düşünerek gülümsedi ve başını salladı. "Olur." diye cevap verdiğinde Derin gülümsedi.

"Tamam o zaman Mila hazır. Pamir'in de pijamalarını değiştirip geliyorum hemen." diyerek Mila'yı Kevin'ın kucağına bıraktı. Derin odadan çıktığında Kevin kızına gülümsedi.

"Parka mı gideceğiz, yoksa bizi alışverişe mi sürükleyecek?"  Mila gülümseyince Kevin da gülümsedi. Biraz sonra Derin ve Pamir geldiğinde Kevin "Gidelim mi?" diye sordu.

Derin başını sallarken Kevin Derin'in kolundaki büyük çantayı fark edince "O ne?" diye sordu.

 Derin anlamamış bir şekilde bakarken Kevin "Çantana ne koydun öyle?" diye sorduğunda Derin gülümsedi.

"İki çocuğa lazım olabilecek her şey. Her an her şey olabilir değil mi?" derken Kevin'a göz kırptı. 

***

Dışarıda gezerlerken Derin Pamir'in elini tutuyordu. Kevin ise Mila'nın arabasını itiyordu. Kevin "Nereye gidiyoruz?" diye sorduğunda Derin Pamir'e baktı. "Nereye gidiyoruz?" diye sordu.

"Parkaaa." cevabıyla Kevin başını salladı. Derin model olduğu için onun hep alışveriş merkezi güzeli olduğunu düşünüyordu. Oysa son zamanlarda onu daha iyi tanıdıkça öyle olmadığını görmüştü. Neredeyse tüm zamanını oğluyla geçiriyordu. Aralarındaki bağ da bunu kanıtlıyordu.

Parka gidip banka oturduklarında Pamir koşa koşa salıncağa gidince Derin ve Kevin göz göze geldiler. Derin "Sen sallamak ister misin?" diye Kevin'a sorduğunda Kevin başını sallayarak Pamir'in peşinden gitti.

Derin karşısında ona gülümseyerek bakan Mila'ya ve babasının salladığı oğluna bakarken çok güzel bir aile olabileceklerini düşünmeden edemedi.  Hep böyle güzel bir ailesi olsun istemişti. Şimdi Kevin'a bakarken o adamı hiç tanımadığını düşündü. Onun ne kadar çekici olduğunu etraftaki kadınların kaçamak bakışlarından anlamak mümkündü. Gülümsediğinde çok tatlı oluyordu. Gamzeleri öyle güzeldi ki... Derin bunları düşünürken en önemlisi oğlunun babası olduğunu düşündü. Bundan başka hiçbir şeyin önemi yoktu. Olmamalıydı. 

Mila mızmızlanmaya başlayınca elindeki oyuncağı düşürdüğünü fark ederek Mila'ya oyuncağı geri verdi. O sırada da Kevin ile nasıl yakınlaşacağını düşünüyordu. Bir adamla yeni bir ilişkiye başlamayalı o kadar uzun zaman olmuştu ki bunun nasıl olacağını bile bilmiyordu şimdi. Ne yapması gerektiğini bilmiyordu.

Pamir bir süre sonra yanlarına gelip "Kova" dediğine Derin çantanın içinden kovaları çıkarıp Pamir'e verdi. Pamir önlerindeki kuma oturup kovayı kumla doldurmaya başladığında Kevin Derin'in yanında gelip oturdu.

"Çok çabuk sıkıldı." dediğinde Derin gülümsedi. 

"Birazdan onu eve götüremeyince de aynısını söyleyecek misin merak ediyorum." dedi eğlenerek. 

Kevin "Babasını dinler oğlum." dediğinde Derin gözlerini devirdi.

"Bütün gün ona ben bakıyorum ama tüm ilgiyi sen görüyorsun buna bozulmadığımı sanıyorsan yanılıyorsun." 

Her Şeyden Habersiz -Tamamlandı-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin