o.m | Hans nummer

By fooobootey

179K 7.1K 1.4K

#6 i "Fan-Fiction" Ni vet när man brukar vara på typ toaletten så står det en massa telefonnummer nerkladdade... More

deux
trois
quatre
cinq
six
sept
huit
neuf
dix
onze
douze
treize
quatorze
quinze
INGET KAPITEL
seize
dix-sept
dix-huit
dix-neuf
vingt
vingt et un
INGET KAPITEL
vingt-deux
vingt-trois
vingt-quatre
vingt-cinq
vingt-six
vingt-sept
vingt-huit
vingt-neuf
trente
trente et un
trente-deux
trente-trois
trente-quatre
trente-cinq
trente-six
trente-sept
TACK!

une

9.1K 241 111
By fooobootey

Musiken spelades högt i hela huset, folk dansade på borden och det var folk som låg i soffan som hade däckat. Folk stod och hånglade medan andra låg dubbelvikta lite var som helst i huset och spydde. Andra satt i små ringar och körde dryckeslekar som Jag har aldrig och Sanning och Konka. Jag skulle kalla detta en typisk fest. Jag hade varit här i kanske 30 minuter och redan nu visste jag att det skulle bli en otroligt bra kväll.

"Ebba, jag måste på toa" sa min bästa vän Elinor och drog med mig på toaletten.

Vi gick in på toaletten och låste om oss, Elinor satte sig och utförde sina behov medan jag stirrade in i spegeln och kollade hur jag såg ut. I spegeln visade sig en tjej på 178 centimeter, blondt hår som räckte till brösten, gröna ögon och som var född 1997. Jag betraktade mig själv, lade mitt hår tillrätta och torkade bort lite ögonskugga som hade ramlat ned under kvällen.

"Är du klar snart ? Jag måste också kissa" klagade jag till Elinor som nickade till svar. Hon gick upp och tvättade händerna medan jag drog ned mina byxor och började kissa.

När vi var klara gick vi ut från toan och ut till trädgården där det hade bildats en ring med ungdomar som körde någon slags dryckeslek. Eftersom både jag och Elinor hade lovat oss själva att vi skulle vara nyktra denna kväll så satte vi oss en bit bort från de andra och var för oss själva och bara pratade. Vi skulle till Stockholm tidigt imorgon och ingen av oss hade lust att sitta på ett tåg och vara bakfull.

Elinor är min bästa kompis sedan jag var 5 år, vi bor grannar i Karlstad som ligger i Värmland, där vi dessutom går i samma klass på gymnasiet. Sammanträffande ? Nej. Både jag och Elinor är musikfantaster, men på olika genrer. Elinor, hon gillar pojkband, allt från One Direction till N'Sync, fast hennes senaste pojkband som hon är besatt av är det svenska pojkbandet The Fooo Conspiracy. Jag själv är inte det minsta för pojkband, jag lyssnar hellre på Håkan Hellström, Andreas Moe och Mumford and Sons.

"Asså Ebba, kolla här vad Felix tweeta" sa Elinor och visade mig en tweet på hennes telefon. Denna Felix var tydligen en av de där killarna i The Fooo Conspiracy och är hennes favorit, jag dömer henne inte. De är verkligen attraktiva i det där bandet, men musiken är ingen höjdare. Jag får dagligen höra om dessa killar, fast jag ska inte klaga på henne. Jag pratar om mina kändiscrushar också men jag vet att jag aldrig troligtvis kommer träffa dem, än mindre inleda ett förhållande med dem.

Elinor fortsatte att snacka om bandet, om jag ska vara ärlig så lyssnade jag inte så mycket på vad hon sa. Jag var inte så intresserad av dem. Jag kollade bort mot dörröppningen och såg han stå där. Killen som fick mitt hjärta att slå extra slag varje gång jag såg honom, killen som fick mig att rysa varje gång han sa mitt namn. Killen som en gång var otrogen mot mig och krossade mitt hjärta totalt.

"Ebba lyssnar du på vad jag säger?" hörde jag Elinor svagt säga, men jag svarade inte. Min blick var fast på killen som stod vid ytterdörren.

"Ebba, bry dig inte om honom, han är bara en skitstövel" sa Elinor och lade en tröstande hand på min axel. Med de orden antar jag att hon såg vart jag tittade. Saken med honom är att jag fortfarande har känslor för honom, även om det är över ett år sedan han låg led en annan tjej.

"Kom igen Ebba, gör det för min skull" sa Emil och klämde på min rumpa. Han kanske hade rätt, kanske borde jag göra detta för hans skull, vi var ju trots allt ihop och när man är ihop så gör man väll saker som detta?

Han kysste mig nedför halsen, hans händer var överallt på mig. Jag ville, jag stretade inte emot. Hans händer var vid mina jeans och han knäppte upp dem och drog av mig dem långsamt. Han lade sina händer vid min troskanten och skulle precis dra av dem.

"Emil vänta" sa jag och han suckade och stannade.
"Emil, jag kan inte, jag är inte redo" sa jag och han suckade ännu högre. Han ställde sig upp och gick till dörren, han kollade på mig och gick därifrån.

Jag satte mig upp från sängen, tog på mig mina byxor och gick nedför trappen. En sak jag inte förstår med Emil är att han inte förstår att jag inte är redo, han respekterar inte det.

På nedervåningen var festen i full gång. Det var en fredagskväll och ikväll är jag faktiskt på min första fest, visst folk kanske tycker jag är konstig som är på min första fest när jag går första året i gymnasiet men jag ser ärligt talat ingen mening med att dricka mig stupfull och strula med okända personer.

Jag försökte leta upp Elinor, jag visste att hon skulle vara här någonstans. Förbi köket och in genom vardagsrummet, min blick sökte igenom rummet och fastnade på två personer som stod och hånglade i ett hörn. Det kan inte vara, nej snälla säg att det inte är du.

Personerna slutade hångla och nu såg jag verkligen vem det var. En av mina bästa kompisar, Linn, och Emil. Emil stod och hånglade med en av mina bästa kompisar. Jag gick fram till honom, tårarna rann nedför mina kinder.

Jag stannade framför dem och Linn såg förskräckt ut när hon såg mig, det syntes att hon skämdes.

"Vafan Emil, vad gör du?!?" skrek jag, folk tittade mot vårt håll.

"Ja, av dig får jag ju inget ligg så då får jag väll ta någon annan" sa Emil och flinade åt mig.

"Fan ta dig, det är slut, prata aldrig mer med mig!" skrek jag och sprang ut ur huset. På vägen ut fick Elinor syn på mig, hon sprang efter mig.

Han gick mot vårt håll, han hade sett mig. Ett flin prydde hans ansikte, jag ville spy på han. Även om jag hatar honom så finns det någonting inuti mig som fortfarande hoppas att det ska bli vi två tillsammans.

"Åh nej han ska fan inte hit" sa Elinor och ställde sig upp. Hon gick raka vägen mot Emil och stannade framför honom, de stod nära varandra, för nära.

"Försvinn ditt jävla svin" skrek Elinor i Emils ansikte, han skrattade bara åt henne.

"Hej Ebba, ses vi i ditt sovrum sen eller?" frågade Emil mig kaxigt och det var då Elinor örfilade honom och tog tag i min hand och drog med mig in i huset. Någonting som var bra med Elinor är att hon alltid skyddar mig, oavsett vad. Min förra bästa vän, Linn, hon som Emil var otrogen med, hon vågade aldrig stå upp för mig. En ganska usel vän kan man säga såhär i efterhand.

Vi satte oss i köket och tog en varsin Cola från kylen, vi satt mest och kollade på folk som dansade och kräktes.

"Elinor, jag måste på toan igen" sa jag och ställde mig upp. Elinor ställde sig också upp och denna gång gick vi på en helt annan toa.

Det var kö, fast det var inte så konstigt då vi är på en ungdomsgård där det är fest ikväll. Så det är ju otroligt mycket ungdomar här ikväll. Toalettdörren öppnade sig och både jag och Elinor gick in. Jag drog ned mina byxor och trosor och satte mig ned på toalettrungen.

På toadörren stod det en massa sångtexter, målade hjärtan, telefonnummer och folks sociala medier. Sådant som brukar stå på offentliga toaletter och i omklädningsrum i sporthallar. Jag och Elinor har som tradition att varje gång vi ser ett telefonnummer som slutar på -97 så ska vi smsa den personen eller ringa. Hittills har vi bara sett fyra telefonnummer som slutar på de siffrorna.

"Ebba, kolla. Där är det en som slutar på -97" sa Elinor och pekade på ett av numren. Jag tog upp min telefon och gick in på mina meddelanden.

"Okej vad ska jag skriva?" frågade jag och Elinor bara ryckte på axlarna.

"Jag vet inte, skriv typ bara hej eller något" sa hon och det var just det jag gjorde.

22:38 Ebba: heeeeey

Det dröjde inte länge förrän jag fick svar.

22:39 Toalettnumret: vem ?

22:40 Ebba: Ebba, vem är du ?

22:42 Toalettnumret: Oscar

Hur fick du mitt nummer ?

22:45 Ebba: Det stod på en toalett på ungdomsgården i Karlstad.

Sedan fick jag inte någon mer svar på kvällen. Jag döpte om honom från Toalettnumret till Oscar i min kontaktlista.

"Ebba tänk om du typ blir tillsammans med han eller något?" skojade Elinor och buttade mig lite lätt i sidan.

"Äsch, var inte löjlig nu" sa jag och skrattade åt henne.

Vi försvann längre in i huset och började dansa med varandra till någon house låt som spelades. En perfekt start på sommarlovet.

Continue Reading

You'll Also Like

16.6K 303 18
En tillsynes harmlös mobillek mellan sex vänner tar en mörk vändning. *Bästa placering: #1 i deckare/thriller* Slutförd: 2016-10-30
364 37 14
Problem på problem. Lösning på lösning. Del 2 på Dantes lillasyrra. Kommer Lovisa och Noel försöka igen? Kommer dom orka? Ska inte spoila något så l...
90.4K 2.6K 55
"Dem drömmar som fanns dem var värda miljoner. Pappa sa, pappa sa: 'Håll dig på jorden. Ja, du kan lyckas, så länge du tror det' " Smärta. Det är ett...
46.5K 443 90
"Olivia, jag bryr mig om dig mer än vad jag bryr mig om mig själv. Hellre att jag är olycklig än att du är det. Så om det innebar att du skulle må bä...