İMKÂNSIZIN AŞKI

By mavimsisiyah16

7.1K 831 4.5K

Zor bir dönem geçiren Kumru, her daim yanında olduğunu sandığı sevgilisinin ihanetine uğrar. Bir yandan hasta... More

0.1~
0.2~
0.3~
0.4~
0.5~
0.6~
0.7~
0.8~
0.9~
1.0~
1.1~
1.2~
1.3~
1.4~
1.6~
1.7~
1.8~
1.9~
yılbaşı 2.0~
2.1~
2.2~
2.3~
2.4~
2.5~
2.6~
2.7
2.8~
2.9~
3.0~
3.1~
3.2~
3.3~
3.4~
3.5~
3.6~
3.7~
3.8~

1.5~

134 21 53
By mavimsisiyah16

2 hafta sonra

Koskoca 2 hafta, o günden bu yana 2 hafta geçmişti. Ve ben daha önce de tahmin edip dediğim gibi eski kumru değildim. Önceden ne zaman tayfa ile buluşsak bir şeylerin saklama hissi hep içimi boğuyor,  sürekli sanki onlara çok kötü bir şeyler yapmışım gibi hissetmeme neden oluyordu. Ama şimdi öyle değil. Ben o gün onlara her şeyi anlatırken içimde hep bir stres vardı. Ama sebebini hiç bilmiyordum. Şimdi içim o kadar rahat ki adeta huzur gibi.

O günün ertesi günü ise abimlerede her şeyin en başından  anlatmıştım ve özelliklede annemlere söylememelerini tembihlemiştim. O kadar çok sinirlenmişlerdi ki buraya gelmeye kalkmışlardı. Hatta kalkmışlardı değil bayağa ben abimle konuşurken uzay arkadan uçak bileti kesmişti.
Abimler bir türlü ikna olmayınca bu sefer telefonu uraz ve tolunay istemişti ilk başta vermek istemesem de sonradan  uraz ve tolunaya devretmiştim. Nasıl oldu? Nasıl başardılar? Bilmiyorum ama abimleri ikna etmişlerdi. Ben onlara sorduğumda ise klasik erkek muhabbeti diyerek geçiştirmişlerdi. Ama ben abimle  uzay'ı birazcık tanıyorsam , ki tanıyorum öyle uraz' ın dediği gibi 'basit bir erkek muhabbeti' değildi. Bende boş verip olaylara odaklanmıştım. O günden sonra derslerime odaklanmış arada tayfa ile buluşup bir yerlere gitmiştik.

"Deme kuşum?" Gece'nin sesiyle balıklama daldığım düşüncelerimden çıkmıştım.

"Efendim?" Diye sorduğumda göz devirmişlerdi. Evet devşirmişlerdi şu anda ben gece ve alaz ünüversitenin bahçesinde oturuyorduk.

"Ohooo ben kime diyorsam!" Diye sitem esen gece'nin omzuna kolumu atıp " evet tüm dikkatim sende, anlat dinliyorum." Dediģim de gece'de gülmüştü.

"Diyoruz kiiiiii!" Konuşmaya katılan alaz'la gözlerim onu buldu devam etmesi için kafamı salladığımda " sen bize şu güzel pankeklerinden mi yapsan acaba? " diye sorduğunda ıstemsizce gözlerimi büyümüştüm

"Ben mi? Git sevgilin yapsın sana pankekini hadi arazı anlarım o hep aç ve sevgilisi olmadığı için sürekli benden istiyor." Diyip derin bir nefes aldım ve tekrar konuştum. " ya , sizin sevgiliniz de var kalk git ışıl'ın yapsın sana pankekini" diye çemkirdiğimde

"Yaaa! Işıl bile senin yaptığın şeyleri beğeniyorken nasıl ben sana yaptırmayayım?" Diye konuştuğunda

" iyi tamam bakarız?" Demiştim o sıradada gece

"Kumru bakarız dedi ise kesin yapar. Yaşasın be!!" Göz devirmekle yetindim

Biz sohbet etmeye devam ederken birden arkamda bir hareketlilik hissettim. Bakmak için kafamı kaldırdığımda gelenin gamze olduğunu gördüm .

"Naber canım? Dediğinde ilk başta rüzgara bile bakmamasına şaşırsamda " iyi senden? Demiştim. "IYi bende, geçenlerde senden aldığım not defterini getirdim." Demişti ve o diyene kadar elinde defterimin, pardon bir defter olduğunu bile fark etmemiştim. Elinden alarak teşekkür ettikten sonra vedalaşıp yanımızdan uzaklaşmıştı ve bu süre zarfında alaza bir kere bile bakmamıştı

"Yuhhhhh!" Diye bir ses duyduğumda kafamı sesin sahibine cevirip kimden geldiğini anlamaya çalıştım. betamda tahmin ettiğim gibi bu sesin sahibi beni hiç yanıltmadı gece.

"Oha! Kızım sen ne dedin de bu kız , bak şu arkasını dönüp giden kız , hani varya alaz'a yapışık olan kız şimdi alaz'a bakmadan öylece çekip giden kız?! He işte o alaz'a bakmadan gitti." Diye hayretle konuştuğunda bakışlarım alaza kaydı oda her ne kadar şaşkın dursada bir yandan da rahatladığı ortadaydı

"Aynen kumru ne dedin de gecenin bile uzaklaştıramadığı bu kızı bana dönüp bakmaz bir hale getirdin? Gerçi benim için gayet güzel oldu ama insan merak ediyor" Diye sorduğunda gülmüştüm

Bide içimi görse yalan söyledim diye fink atıyordum.

"O günde sana dediğim gibi O ışılı seviyor falan filan işte o kadar" dediğimde gecenin 'yemezler' bakışını yakalamıştım bede nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde 'aç değilsen aç olanlara ver' bakışı attım.

Tamam iğrençti kabul ediyorum. Yüzüme vurmayın!

Orada biraz daha oturduktan sonra ders saatimiz geldiği için amfiye geçtik.

○○○○○○

"Alaz?"

"Efendim gece hanım?" Alazın söylediğine gece göz devirsede devam etti.

"Allah aşkına sen kimi aradın? Şimdiye elli kere gelmeleri gerekiyordu!" Diye soran geceye haklılıkla başımı salladım. Amfiden  çıkarken bizimkileri arayıp bizi almalarını söylemiştik. neredeyse 20 dakika olmuştu Ama ne gelen vardı nede giden.

Şimdi siz haklı olarak merak ediyorsunuz. Neden bekledik diye. Malesef ben ve alaz her ne kadar gitmeyi teklif etsekte gece hanım çok yorgunmuş da yürüyemez mişte mış mışta miş miş diye konuştu. Bizde alaz la daha fazla onun çenesini çekmemek için kabul etti. Keşke etmeseydik yaw.

"Araz ı  aradım." Diyen alaza, bu sefer gözünü deviren ben oldum.

"Allah aşkına! Başka kimsemi kalmadı? Onu beklersek işimiz yaş" diye yakınan geceye yine ve yine başımı salladım.

"Ne yapıyım? Biliyorsunuz tolunayın dersi vardı, urazda işimi ne varmış el mecbur arazı aradım. Hem sen demedin mi ben yürüyemem beni almaya gelsinler diye?" Diye up uzun bir cümle kuran alazla gece sessiz kalmıştı. Tam hadi yavaş savaş gidelim diyecekken korna sesi duyduk.
Kafamızı sesin geldiği yöne çevirdiğimizde bunu alazın arabası olduğunu anlamam pekte zor olmamıştı evet alaz arabasını araza verince böyle birşeyler oldu

Araba tam önümüzde durduğunda penceresi aşağı inmişti araz pencereden kafasıni bize uzatıp "hadi altayın gençler" demişti. Ona göz devirerek arabaya bindiğinizde gece söylenmeye başladı

"Neredesin sen kaç saattir? Ağaç olduk burda be!" Arazda ona aynı karşılığı vermişti.

"Sana ne be geldik işte ne çemkiriyon !" Gece onunla daha fazla konuşmadan öz devirmişti ve telefonunu çıkarıp oyalanmaya başlamıştı.

Bir süre sonra alazın telefonu çalınca açıp kulağına götürdü.

"Efendim kardeşim?"

"...-"

"Evet yanımdalar."

" ..."

"Tamama kardeşim gelince konuşuruz" diyip telefonu kapatmıştı. Bu telefon konuşmasında yüzünün değiştiğini söylemeye gerek bile duymuyorum

"Kimdi kardeşim?" Arazın sorduğu soruyla alazın dalgın bakışları bizi buldu

"Hı, ne dedin?" Bu hâline ıstemsizce kaşlarım çakılmıştı bakışlarımı geceye çevirdiğimde onunda bana baktığını gördüm anlaşılan onunda şu anki durum fuarına gitmişti.

"Diyorum ki kim aradı?"

"Hee... şey ya tolunu dı diyduku kızları bıraktıktan sonra gelin bir iki el pes atalım."

Alazın iğneleyici konuşmasıyla çatık olan kaşlarım temelli çakılmıştı

"Pas mi? Ya yenilmeye doymuyorlar vallaha he." Diye konuşan arazla dikkatimi tekrar topladım onar kendi aralarında konuşmaya devam ederken ben alazın o halini düşünüyordum.

Kışa bir süre sonra eve geldiğimizde geceyle bu konu hakkında biraz konuşmuştuk a bir sonuca varamamıştık. Işin garibi birden bire alazın modunun düşmesiydi.

Bunu daha sonra tekrar düşünmeyi aklımızın bir köşesine kazıyıp yemek yemeye karar verdik.

Uyku saatimiz gelince ikimiz de odalarımıza çekilip uyumaya karar vermiştik.

Ama eğer bende kumru isem ki kumruyum bu işin peşini bırakmazdım.

_______________________

Selam canlarım.

Nasılsınız? Ben hiç iyi değilim.

Çok zor bir okul haftasından geçiyorum. Gercekten çok fazla ders ağırlıklı olduğu için bölüm bu kadar geç kaldı bazen kendime bir zaman bulamadığım oluyor hatta.

Bu bölüm her nekadar içime sinmesede umarım beğenirsiniz:) ama size söz en kısa zamanda güzel bir bölüm ile tekrardan karşınızdayım.

İnstagram hesabım = mavim_sisiyah16

  wattpad ve instagram hesaplarını takip etmeyi ve bol bol yorum ve oy kullanmayı unutmayın hepinizi seviyorum:)

♡♡♡

Continue Reading

You'll Also Like

379K 25K 27
Açelya hiç hatırlamasa da henüz 5 yaşındayken ailesinin düşmanları tarafından kaçırılmış ve gözlerini bir yetimhanenin revirinde açmıştı. Ailesi sen...
427K 23K 47
Şanlıurfa ☞ Muğla 0546****; Fotoğraf* 0546****; Belli ki bu yoldan yürümüşsün... 0546****; Yoksa etraf böyle çiçeklenmezdi. İlsu; Var öyle marifet...
63K 1.1K 10
04052024
1.6M 36.4K 44
Tam sınıftan çıkıcaktım ki gelen sesle dikildim kaldım."sen kal ada yapamadığın son soruya bakalım" OLUR OLUR HOCAM BAKALIM. Dırırııırıırıfırı Canı...