Árnyéklovas ✔️

By -principessa-

65.2K 2.8K 228

Tudod milyen az amikor bolyongasz az utcán egyedül, mert az álmaid soha nem válhatnak valóra? Tudod milyen ér... More

Prológus
-1.-Bíznod kell bennem...
-2.-A Los Angeles-i maffiafőnök
-3.-A reggeli incidens
-4.-A menyasszonya
-5.-Felejtsd el őt
-6.-Christopher
-7.-Déjá vu
-8.-Az új Ry
-9.-San Francisco
-10.-A régi ház
-11.-Hülye vagyok
-12.-Tűz és víz
-13.-Emlékek
-14.-Mély levegő
-15.-Akit a sors neked szánt
-16.-Vörös ruha
-17.-Ő nem hazudott
-18.-A levél
-19.-Venice
-20.-Mark
-21.-Megannyi csillag
-22.-Nem emlékezhet rám
-23.-Az alku
-24.-Újra otthon
-25.-Aki keres az talál
-26.-Karácsony
-27.-Rosszullét
-28.-Doktor
-29.-St Theresa kórház
-30.-Tégla
-31.-Avery Douglas pszichológus
-32.-Ne halj meg!
-33.-LA eltitkolt része
-35.-What makes you beautiful
-36.-Agatha kastély
-37.-Senki nem bánthatja a családomat
-38.-Halálos iramban
-39.-Láncreakció
-40.-Véres hercegnő
Epilógus

-34.-Gondolkodj!

1.1K 54 1
By -principessa-

35. Naplóbejegyzés :

Benyitok a raktárba, majd egy kihalt előcsarnokkal találom szembe magam.

-Hahó!-szólalok meg.

-Avery!-ugrik ki a kanapé mögül Nath. A lány szinte a nyakamba ugrik.

Lassacskán előbújik Bryan, Jade és Gilbert is. Majd a többiek is megérkeznek.

-Úgy örülök, hogy jól vagy!-ölelget Jade.-Azt hittük valami bajod esett.

-Na igen. Mesélek, aztán ti is, de előtte beszeretnék mutatni valakiket.-mondom, majd intek nekik, hogy jöjjenek.

-Ezekkel a hihetetlenül kedves asszonyokkal az eltitkolt részen találkoztam. És felajánlottam nekik, hogy itt maradhatnak, borzalmas nyomorban éltek. Nem tudom, hogy nektek ez nem gond e..-habozok.

-Ugyen, dehogy baj! Szívesen látunk titeket!-mosolyog Jade és bemutatkozik.

Miután elszállásoltam őket, az irodába indultam, hogy beszámoljak a többieknek. Mindent töviről hegyire elmeséltem nekik. Túlsásogan átjártak újból az emlékek. Bűntudatom volt, mert hát megöltem 3 embert. És ez azért na.. De jól leszek. Csak szeretnék végre igazán pihenni, és kiadni magamból mindent. És biztonságban tudni a családom, a babám és a férjem....

Várj..

-Hol van Ry?-kérdezem szinte azonnal, miután befejeztem a storyzást.

-Huh, na nézzük velünk mi történt.-sóhajt.-Mind más irányba indultunk el. Fogalmunk sem volt merre megyünk, de egy idő után rájöttem, hogy engem nem követtek. Így megtaláltam anyut és Bryant. Egyikőnket sem követtek. Csak téged és Ryant. Megpróbáltunk megtalálni titeket, a csapatok átséfülték az egész erdőt de semmi. Valószínűleg ekkor már te is kiértél. Azt hittük, hogy meghaltatok, vagy elkaptak. Így végső esetre vissza jöttünk a bázisra majd ekkor kaptunk egy hírt. Valaki felnyomott minket a rendőröknél, mostanra a csapból is ez folyik. Mindenki megpróbál minket elkapni, valamint a korona is kell nekik.-magyarázza artikulálva Nath.

-Lehet, hogy el kell menekülnünk innen. Volt pár ügyünk a rendőrökkel, de most nagyon komoly a dolog. Megtudtunk egy pár dolgot a tv-ből. A koronáról..-folytatja Jade, miután Nath kifogyott a szuszból.

-Mivel elloptuk a bankból, így most nálunk van, ez tény. De elvileg van egy csapat, valami régészek, akik ezt most lázasan kutatják. Valami hatalomról dumálnak..-szólal meg Bryan is.

-Na jó. Szóval Ryan eltűnt. A zsaruk keresnek. A korona nálunk van és valami hatalommal bír. A lábam még mindig vérzik. Hulla vagyok. És nagyon ajánlom az én drága férjemnek, hogy térjen haza.-összegzem.

Hulla voltam, így képtelen voltam bármire is. Csak egy kellemes zuhany, és egy nagy alvás után jutottak el az infók az agyamig. Ryan eltűnt...Megint...

-Tudom. Menjetek! Val Verde mellett van egy búvóhely, az remek lesz. Az összes alkalmazottnak bejelentem, hogy menjenek haza, és bújjanak meg egy darabig. Ők is biztonságban lesznek, ha nem együtt lássák őket. Kérlek vigyétek el az asszonyokat és a gyerekeket is. Én pedig megkeresem a férjemet.-gondolkodom.

-De Avery!-rivall rám Nath.

-Skacok baj van.. Azt hiszem Gilbert meglépett a koronával!-rohan hozzánk Bryan lihegve.

-Semmi gond. Azzal majd később foglalkozunk. Nem tudom, hogy most hogyan áll a fogadásunk a másik maffiával, mivel kinyírtam az egyik vezért.-húzom el a számat.

-Indulnunk kell. Kb. fél óra az út Val Verdebe.-szólal meg Jade.

-Menjetek, én addig haza megyek. Összepakolok és megkeresm Ryt. Majd utánatok megyünk.-vázolom fel a saját tervemet.

-Biztos? Hiszen még nem gyógyult be a sebed. És a babára is vigyáznod kell. Jelentkezhetnek rajta mellékhatások.-jön elő Nathból az orvos énje.

-Jól leszek. A pici pedig jól van és lesz is. Vigyázzatok magatokra.-ölelem meg őket.

-Szia Avery. Szia picúr.-köszön el Bryan is. Már őt is beavattuk, mivel nem szeretnék már titkolózni. Ő is nagyon örült a hírnek, és szívesen vállalta a keresztapa szerepet. :)

Mind külön autóval mentek, hogy Elizabethéket és a gyerekeket is eltudják vinni. Nem sokkal azután, hogy elmentek, én is elhajtottam a raktártól. Haza érve pakoltam magamnak és Rynak is dolgokat.
De mivan ha..
Nem, nem! Ryan életben van, csak meg kell találnom.
Bezártam mindent, a redőnyöket lehúztam, majd elhagytam a házat. Kitudja mikor jöhetünk ide vissza újból.

Okés, vajon hol lehet? Hol lehetsz Ry.. Gondolkodj Avery.. Gondolkodj! Mind más irányba indultak el, az én irányomban nem volt kunyhó, sem a többiekében, szóval ha a kunyhó valóban valahol az erdőben van, akkor van rá esély, hogy Ry is ott van. Van rá esély...
Az autó műholdas gps-ében kikerestem a kunyhót, ami a legutóbbi felvételek alapján, valahola az erdő szélén van.  Az út felét sikerült megtennem autóval, viszont utána sétálnom kellett.

-Valahol erre kell lennie.-suttogom.-Itt kell lennie. 

Hiába kerestem a térkép szerinti helyen, nem találtam. Kezdett egyre hűvösebb lenni és tudtam, hogy nem kereshetem itt örökre. Viszont nem volt több tippem, hogy hol lehet! Szinte bárhol...

-Hol vagy Ry.-dőltem neki az autónak, mikor kiértem az erdőből.

-Én tudom hol van.-szólal meg egy hang.

-Samantha?-fordulok hozzá.-Te hogy kerültél ide?

-Hát nem mentem el a többiekkel. Úgy gondoltam kell egy kis segítség neked. Szóval elbújtam az autóban. És én találkoztam azzal a fiúval. Mikor az erdőben játszottam. Azt mondta, hogy a kunyhóban bújt meg, én pedig adtam neki gombát.-meséli a kislány. Ahhoz képest, hogy alig 10 éves nagyon okos és intelligens.

-Samantha! Te vagy a világ legokosabb kislánya.-ölelem meg jó szorosan.-Eltudsz vezetni hozzá?

-Persze, gyere.-fogja meg a kezemet és behúz az erdőbe. Nagyon jól tájékozódik. És valóban elvezetett a kunyhóhoz. Követni is alig tudtam, olyan gyorsan cikázott a fák között.

-Ry?-nyitok be a házba. 

-Ava.-suttogja Ry, és szorosan megölel.-Ava.-az arca egy kicsit sebes, az arca nyúzott. Viszont ahogyan felragyogott az arca, miután meglátott. Annyira hiányzott. Féltem, hogy valami baja esett, de jól van. Viszont, hogy-hogy Nathék nem találták meg ezt a kunyhót, sem én?

-Jól vagy? Megsérültél? Minden rendben?-halmozom el a kérdéseimmel. Ugyanazzal a mosollyal néz rám, mint amivel levett a lábamról.

-Minden rendben van. Meglőttek, de nem volt vészes, így lekezeltem. Ja, és megöltem Cahrinát.-mondja mellékesen.-Viszont folyton köröztek erre a megmaradt embereik, így nem volt biztonságos kimennem. És te? A többiek?

-Én Markot öltem meg, a többiek is jól vannak. Úton vannak Val Verdebe. Ja, és itt van az én kis angyalom.-húzom el magam mögül a szégyenlős Samanthát.

-Szia picúr. Te vagy az az aranyos kislány akivel találkoztam, ugye?-kérdi Ry, mire bólint. Nagyon aranyosak. Biztosan ő lesz a világ legjobb apukája..

Elballagtunk az autóig, majd hármasban, vagyis inkább négyesben indultunk el. Én vezettem, mivel láttam Ryon, hogy elég fáradt. Megálltunk egy benzinkúton is, ahol vettünk ételt Samanthának is. Majd nem sokkal később a picúr a hátsó ülésen, Ryan pedig elöl aludt. 
Vajon mi lesz a kislánnyal? Hiszen árva szegényke. Nincs családja. Jó helyen lesz Marthaéknál is, de megérdemelne egy igazi családot. Hjaj, talán...

Ahh, mindegy! Egyenlőre nálunk jól el lesz, utána majd kitalálunk valamit. Még a korona van hátra. De most, hogy Cathrina is meghalt, új vezetők lesznek náluk. Biztosan küldenek majd infót. Viszont Bryan említett egy csapatot. Talán ez ugyanaz, mint ami a pláza poszterein volt karácsonykor. Lehet ők tudnának segíteni..

Így elmélkedtem hát, míg épségben meg nem érkeztünk Val Verdebe.

-Álomszuszék, ideje lenne felkelni.-keltem fel Ryt, bár még elnézném egy ideig, ahogyan alszik.

-Hmm, fent vagyok.-nyöszörgi.-Szia.-mondja, mikor kinyitja a szemét.

-Szia.-hajolok ajkaira. Hjaj, miért van az, hogy minden egyes külön töltött perc után, csak egyre jobban belé szeretek? 

-Nem szabadott volna velünk jönnöd aznap.-mondja.

-Ryan. Mind jól vagyunk, és ez a lényeg. Ráadásul ha nem megyek el harcolni, akkor sosem találkozom az eltitkolt részben élő nőkkel. Köztük Samanthával.-pillantok a kislányra.

-Ava, mindig is borzalmasan nagy szíved volt.-mosolyog, és végre boldog. Már nem ideges, nem akar mindent egyedül megoldani. Hanem itt van velem.

Ry kivette a kocsiból a kislányt, majd a karjában vitte be a házba. A ház egyébként egy emeletes kis faház. Mellette pedig még kettő ugyanilyen helyezkedik el. Kicsit a városon kívülre esik, de Val Verde amúgy sem túl nagy. 
Miután Ry lefektette aludni Samanthát, bele kezdett a mesélésbe. Majd mi követtük őt. 

-Szerintem az a csapat segíthet.-vetem fel az ötletemet.

-Valóban, akkor megnézem merre találhatjuk meg őket.-mondja a mi kis számítógép zsenink, Bryan.

-De vajon Gilbert hol van?-kérdezi Jade, mire síri csönd lesz.

-Nem tudjuk Jade, de megtaláljuk, ígérem.-mondom neki bíztatásként.

Hoszzú volt ez a nap, de még hátra van a többi...

Folytatás következik...

Continue Reading

You'll Also Like

2.8M 91.8K 73
Mit tennétek a helyemben ha egyik napról a másikra minden megváltozna? Én kiakadtam. Elég durván. Édesanyám egyedül nevelt fel ezért örülnöm kellene...
44.5K 2.9K 37
Leah Jones 20 éves és alkohol függő. A családját 3 éve elveszítette egy autóbalesetbe. Szerinte nem baleset volt, hanem öngyilkossági merénylet. És a...
630K 31.6K 47
Egy fiatal lány, kinek élete cseppet sem mindennapi, találkozik egy gyilkossal. Érzelmek kavalkádja lepi el mindkét fél életét, de végül ki győz? Egy...
270K 9.4K 30
𝐒𝐳ű𝐜𝐬 𝐄𝐥𝐢𝐳𝐚𝐛𝐞𝐭𝐡 a tizennyolc éves lány, apjával élt egész élete során békésen. Apja kellő tiszteletre tanította és fegyelemre, fejébe ve...