Válaszok után kutatva

1.8K 70 10
                                    

Egy darabig mindenki csak kerek szemekkel nézett engem. Utána Jessica megtörte ezt a kellemetlen csendet.

-Legyen. Nekem tetszik az ötlet. Legalább valaki rendesen, cselekszik. Akkor kezdem én. Szerintem óvatosnak kellene lennünk és egyelőre, csak annak mondjuk el, akinek nagyon muszáj. -Az elején a kis beszólását nem nagyon díjazták a többiek, de a véleményén és a javaslatán elgondolkodtak.

-Akkor én folytatom. -Lépett egyet előre Jimmy.

-Szerintem Jessicának most, így igaza van, ahogyan fogalmazott. Ne verjük nagy dobra, egyelőre. De akkor, addig megkéne keresni a válaszokat vagy valaki olyat, aki tud valamit. Utána meg majd attól függően fogunk cselekedni, amilyen válaszokat kapunk. – A hangja, az arca teljesen megváltozott. Mintha teljesen másik ember állna előttem. Egy kicsit ijesztő, de most, amit mondott annak nagy hasznát fogjuk venni.

-Ez mind szép és jó, de mégis hol találunk bármit és bárkit is, aki tud valamit. Semmi nyomunk nincsen, amin eltudnánk indulni. -Morogta maga elé Jack. Talán, ha nem lenne ez a szuper hallásom nem is biztos, hogy hallottam volna, hogy mit mondd. Igazából rögtön eszembe jutottak az álmok. Lehet ezen eltudnánk indulni bár nem hiszem. Viszont egyelőre nem érzem úgy, hogy elmondanám nekik. Ugyanis én sem vagyok még biztos benne. Meg nem is tudom, hogy mi ez az egész.

-Hát... - Éppen magyarázni akartam, hogy biztos van valami, de Mark hirtelen a szavamba vágott.

-Én megnézhetném fent a netnek a sötét oldalán. Hát, ha van valami használható. De sajnos ez eltarthat több napig is.

-Még van időnk. -Tette hozzá Alice.

-Hogy érted, hogy „még"? – Lépett fel Dávid is.

-Most gondolj bele, ha kiderül akkor szerinted nem lesznek kíváncsiak az Ősvérvonal tagjai? Ha meg szerencsénk van akkor a többi farkas csak csatlakozni akarnak majd hozzánk, ellenben lehet, hogy csak Sarah kell nekik és akkor elviszik. Aztán ki tudja, mit fognak vele csinálni. Fel kell készülnünk mindenre. Egyáltalán, hogy miért lett ilyen, meg ez mivel jár és még sorolhatnám a sok felmerülő kérdést. – Alice nézete mindenkit megrázott. Igazából végig tudtuk mindezt, csak nagyon rossz így ezt hallani.

-Mi az az Ősvérvonal? -Tettem fel egy kérdést, amit nem biztos, hogy jól időzítettem. Bár, ha valaki vagy valakik vadásznak rám akkor tudni szeretném, hogy kik azok.

-Ők azok, aki az első vérfarkasok vérvonalát hordozzák. Ugye vannak olyanok, akik harapással válnak ilyenné, viszont vannak olyanok, aki így születnek. Egy vérfarkaspár szerelem gyereke, nyilván ő is vérfarkas lesz. Na, az Ősvérvonal tagjai ilyenek. Tovább adják az elsők génjeit. Persze a poszt is mindig öröklődik. Igazából leegyszerűsítve, ők a vezetőség. Összesen öten vannak, mármint négyen. – Egy kicsit David, úgy magyarázta volna, mintha betanult szöveget adott volna nekem le. Gondolom akkor ő is születve vált ilyenné, és egész gyerekkorában ezt nyomatták neki. Úgy élni, hogy megfelelj az emberi világnak és be is tudj illeszkedni, ellenben a másik oldalon is meg kell állnod a helyed. Biztos nem egyszerű. Viszont jobb, ha beleszokok, mert innentől nekem is ezt kell csinálnom.

-Miért mi lett az ötödikkel? -Kíváncsian néztem újra Davidra. Sóhajtott egyet és elkezdte.

-Jó pár évvel ezelőtt mind az öt Ősvérvonal benne volt a tanácsban. Csakhogy, amikor egyszer megint bejelentettek valamit, akkor már csak négyen ültek ott. Azóta sem tudunk róla semmit. Keringett rengeteg féle pletyka az eltűnéséről, azonban a vezetőség gyorsan véget vetett ennek.

-Értem... - Eléggé érdekelt még néhány vele kapcsolatos dolog, bár a többieket nagyon felzaklatta a dolog, úgyhogy hagytam. Inkább visszatértem az eredeti témánkhoz.

Egy újabb fehér farkas --Javítás alatt--Where stories live. Discover now